De spelar footloose på radion, älskar den låten. Filmen är väldigt bra den också. Skulle vilja sett musikalen, men man kan inte få allt här i världen. 

Om en halvtimme är jag på väg eller står redan vid bussen. Hoppas att den kommer i tid idag. Fick vänta 20 minuter igår. Hrm. 

Jag har drömt som en tok inatt. Helt otroligt. Olaglig som faaan har jag varit. Smugglat å grejjer. Haft ihjäl nån också tror jag till och med. 1700-tal you know. Fast det roliga var att det fanns bilar och cyklar lite då och då. Jag minns att jag skulle köra bil själv, mitt i natten, för jag skulle iväg till tågstation och göra något bus. Men det var skit svårt att köra, gick fort som bara den. Så då svängde jag in vid sågen och tog av mig skorna. Och då dök det naturligtvis upp en polis, ganska skrumpen och lättlurad och så plötsligt stod jag där med en cykel med övningskörnings skylten på. Och termostövlarna på pakethållarna, för det var ju de som gjort att jag inte kunde köra innan. Hur som helst så blev jag väl av med karln till slut och kunde fortsätta. Vad jag gjorde vid station sen vet jag inte men jag var då i vattnet och plaskade med en massa elaka gubbar ett tag. Försökte väl att ha ihjäl varandra allihopa tror jag. Och då var det minsann 1700-tal. Jises. Det var mer efter det också men jag kan inte förklara allting till en sammanfattande text utan att det ska bli rörigt så jag nöjer mig så där. Men jag tror nog att ni förstår varför. Jo, jag var vid slottet i Versailles också! Och fick ett halsband värt 15'000. Great. 

Nej nu blev det så mycket så. Tandborsten. 

Ciao


Nu så folks, gå in här och rösta på One Tree Hill så kanske vi har chans att få se en säsong till. Och det vill vi jue!

Annars har jag suttit och fipplat med håret i ungefär en och en halvtimme. Jag tvivlar på att jag hinner med allt jag gjort nu i morgon, men man kan ju hoppas. Ska ju på maskerad för tusan! Har bestämt mig vad jag ska vara nu, och jag blir så gullig så. Aaaaw. Ganska iaf. Jag blir ett litet troll förstår ni. Hihi! 

I morgon är det bandy också, great. Njaeaeaeae. Och på torsdag är det isvak... Jag har verkligen skräck inför det där! J'ai peur. Eller hur är det man säger?

Har fortfarande extas över att det kommer en åttonde bok också. Jag trodde ju den kommande var den sista! Haha, tänk vilken lycka. Blev alldeles tokig på geografin och mina kära klasskamrater bara skakade i huvudet. De förstår uppenbarligen inte vad boklycka är. 

Nu blir det pajbak, dusch och finalen i mästarnas mästare. 

Ciao
"För alla som väntar på svenska översättningen av  An Echo in the Bone , bok nr 7 i Diana Gabaldons Outlander -serie, så är väntan slut till hösten. Troligen kommer den ut i början på september, enligt Eva Andreasson på Bra Böcker.

På bloggen Outlandish Observations kan man också läsa att bok nr 8 är planerad till hösten 2013. Ett tag att vänta på nästa godbit alltså, men det hör ju till vanligheterna. Och den som väntar på nåt …

OOOOOOOH min dag är gjord!! En åttonde bok dessutom!! Hallelujah! Jag som trodde det var slut. Oooooooh ni kan inte förstå min lycka!! Hahaha ooooh jag blir så LYCKLIG!!!

ooh! Katten hoppade upp på pianot och trampade runt i basdelen, jag trodde domedagen var här. Hahaha, jävlar va rädd jag blev. 

Annars tycker jag det är lite jobbigt att det inte är riktigt lika ljust på morgonen som det var innan helgens tidomställning. Lite snuvad på konfekten där känner jag. Men men, det blir väl ljusare hoppas jag. 

Den sjunde maj ska vi lämna in valet av inriktning och våra individuella val. Späääännande. Nja. Nu så här i efterhand känner jag att jag har inte alls lika många kurser att välja mellan som jag trodde. Poängen tar ju slut! Hrm. Men det blir nog samhällsinriktningen för min del i alla fall. Orkar inte med den där ekonomin. Bajs bajs bajs. 

Jobbigt sugen på en resa är jag också. Bort bort bort från det här slasket. Usch. Se något nytt för en gångs skull. Jag undrar när jag var utanför Dalarna sist.. I somras, när vi var till stockholm tror jag bestämt. Och det var ju skit kul! Oh nej. Aldrig i livet, så fort jag såg stan ville jag hem igen, men så är det. 

Nu har jag 10 min över och dem ska jag utnyttja väl. 

Idag ska jag presentera min underbara engelska dikt också. Haha. Jises.

Ciao

Min bäste ovän

”Nu vet du.”
Hon såg på mig med de där ögonen, de där ögonen som liksom brände sig in i mina. Min mage vände sig ut och in och jag trodde jag skulle kräkas. Känslan var så kraftig att jag fick vända bort blicken, slita bort den från de där ljusblå irisarna och det genomträngande uttrycket i hennes ögon. Min hjärna var tom, som bortblåst på tankar och mina läppar kunde inte forma ord. Det var chocken som satt sig i min mage, i min hjärna, i mitt hjärta och ingenting tycktes längre meningsfullt. Orden hade kommit av sig själva, som skummet forsar fram över sötvattnet i forsen, utan slut och förevigt kvardröjande. Ekot av meningen och de där tre sista orden hade etsat sig fast på min hjärnhinna och när den värsta chocken var över kunde jag sätta ord på tankarna.
”Hur länge har du kvar?”
”Ett halvår, om jag har tur.”
Om jag har tur. Det låg tyngd bakom orden men trots allvaret i dem log hon. Det var ett sorgset leende och jag kunde se att hon hade tårar i ögonen.
”Nu fick du som du ville.”
Orden träffade mig som en kniv i magen och trots den kvava sommarvärmen gick en rysning längs ryggraden. Jag svalde ned klumpen som låg i halsen och försökte förgäves att släta till mitt ansiktsuttryck.
”Du också.”
Hon såg misstänksamt på mig, avvaktande som för att se vad mitt nästa drag skulle bli. Jag suckade och fingrade med armbandet på min handled. Det var ljusblått, i samma färg som hennes ögon och jag hatade det över allt annat.

”Skynda dig då! Vi missar den ju!” 
Emma kom springandes med kläderna halvt nedstoppade i väskan och hårtestarna som lossnat från hästsvansen flygandes omkring sig. Hon såg ut som en kurvig pensel som, blöt, stått med borsten ned i ett glas och torkat. Flåsande kom hon ikapp mig och vi sprang tillsammans mot bussen som tack och lov väntade tålmodigt medan en gammal dam försökte hitta plånboken i väskan.

”Du” flåsade Emma i mitt öra ”du sa att det var bråttom” en sista suck ”som det här ser ut får vi stå här tills svetten dunstat på oss båda”. Jag log oskyldigt och ryckte nonchalant på axlarna precis som den gamla damen med en triumferande min tog upp sin lilla läderbörs och betalade den stressade busschauffören. Vi visade upp våra busskort och skyndade till ett säte långt bak innan den gamla damen fick för sig att berätta sitt livs historia för oss. Emma tog upp sin lilla fickspegel och gav till ett gnyende läte när hon såg sin spretiga kalufs. Desperat drog hon ur hårsnodden som höll det lilla som var kvar på plats och rotade fram sin hårborste ur väskan.
”Bättre nu?”
Emma tittade hoppfullt på mig med sina stora bruna ögon och jag kunde inte annat än le.
”Du är så söt så”
Hon log belåtet och jag ignorerade tigande det faktum att hon inte såg ett dugg bättre ut än hon gjort innan.
Jag lovar ingenting den här gången, jag säger ingenting för säkerhetsskull. Jag bara gör det när jag känner för det. Just so you know.

Jag har kommit på varför de skriver spesialflakes på flingkartongen, det är utländska...
Idag är första dagen som jag inte känner någon skolpress. Helt fantastiskt. Känner att den börjar släppa nu för nacken gör ont som fan och jag är allmänt lättretad. Så blir det när man slappnar av. Visst finns väl franskan, men franska är franska så det behöver inte sägas så mycket mer om den. 

Förövrigt vräker snön ner, känns lite konstigt med tanke på att man kan höra takdropp samtidigt, om man är ute naturligtvis. Hrm. Lite dubbelmoral över vädret. 

Skriva. Jag måste skriva.

Ciao
Ökar radavståndet för att fylla ut dokumentet. Helt klart bästa metoden. Jises, jag hatar samhällskunskap. In my ass. Verkligen. Egentligen har vi ju historia, men eftersom man redan är klar fick man göra samhällskunskap. JIPPIE! Tyckte jag. Aja, slipper göra det hemma i alla fall. Grymt. 

Det är måndag och vi går fyra dagar den här veckan. Det är, ja gött helt enkelt. Något jag bävar inför är dock den där isvaken på torsdag. Hualigen. Mardrömmar mellan onsdag/torsdag. På tal om drömmar missade jag bussen fyra gånger inatt. Lika jobbigt varenda gång. Riktigt jobbigt faktiskt. Blev jagad av en björn också. Herre min gud, tur att man är så snabb. Samtidigt som den där björnen jagade oss, ja vi var flera, så sprang vi en hinderbana också. Med olika levels. Tror jag spelat för mycket spel på sistone.. Det gick bra i alla fall, vi klarade oss. Men det var ganska roliga banor faktiskt, studsbollar och rutschkanor i skogen. Ah men visst. 

Nu måste jag väl kanske fylla ut med nå mer tjafs. Aaaaaah. 
Tryck F5 om ni inte ser någon skillnad, lite annorlunda blev det i alla fall.
Det var Earth Hour igår för er som missade det. Jag och Johan låg i  mörkret och myste sen gick vi ner och åt kyckling och såg på körslaget. Pinsamt slut där. Först säger hon att bröderna Rongedahl åker ut, för att sen ändra sig och tala om att de andra som hon sa skulle få vara kvar åkte ut. Piiiiiiinsamt! Usch va jobbigt. 

Efter det gick vi upp och såg på "How to loose a guy in 10 days". Herre jävlar va jag skrattade. Den va rolig, mycket rolig och bra. Hihi. 

Nu sitter vi här efter att ha ställt om klockorna. Usch, den här omställningen är inte rolig. Man förlorar ju på det! Vaknade kvart över nio, eller egentligen kvart över 10 då, och kände paniken eftersom en viss sömntuta bredvid mig inte behagade att vakna. En timme senare kom vi upp. För ungefär en timme sen alltså. Usch, blir ju hel fel det här. 
De här kompositörerna tar fullkomligen kol på mig, fast jag kan inte låta bli att skratta åt nedanstående klipp i alla fall. H-h-h-h-hilarious. Jag har faktiskt suttit och pluggat i tre timmar nu, tre timmar! Och tar mig därför en välförtjänt rast. Har bara lite kvar nu. Gryyyyymt sa grisen. 

Förövrigt kommer min gofis hit ikväll som jag inte sett sen tisdag, oh min gud. Saknar honom jag. 
Nej, nu ska jag läsa bloggs för det förtjänar jag. Mat skulle inte heller sitta helt fel. 

Ciao
Någon mer än jag som har dumma familjemedlemmar som använder samma kniv till både smöret och leverpastejen? Usch, jag hatar det. Det förpestar ju smöret för bövelen. Det hjälper inte att man har skinka på smörgåsen heller, nej då, man ska känna den där förbannade leverpastejen i alla fall. Gaaaaah, usch usch usch usch. 

Förövrigt kommer Elvis Presleys kusin till Sverige snart, Dalarna, Säter till och med. Hallelujah. Synd att det inte var den försnämnde, hehe. Nej usch, då hade jag allt blivit lite rädd. Fast det hade varit roligt att se kusinen också.. Jerry Presley
Nä, nu måste jag skynda mig. Ciao
Jag gjorde faktiskt historia, så nu är jag nästan klar med jämförelsen. Måste höra hur han menar med en fråga bara, så jävla knepigt formulerad så jag vet inte nå vad han menar. Sen är det bara slutspurten kvar nästan. Den tar jag på lektionen, håltimmen och efter skolan i morgon. Ja jävlar ja. 

Nu ska jag ta mig en dusch och lägga mig o läsa lite. Har nämligen fått låna Illiaden och Odyssén av min kära svenska lärare så nu måste jag läsa ut det där fanskapet som ligger där uppe och samlar damm. Grymt sa grisen.
Historian bävar sin tid och jag måste väl ta tag i den. Förbannade skit. Det är väl inte min starka sida direkt. Att ta tag i saker alltså. 

Hrm. Time to go. Men fy fan i helvete! Nu får det allt vara nog "man har också beslutat att tåg hållplatserna i Dala-Floda och i Malung får vara kvar." !!!!! Vi då!! Tänk att jag blir så förbannad. Express bussar, in my ass. 

Men annars är det gött, har träningsverk i höger skulderblad och sen i ett diagonalt streck ner till vänster skinka. Helt underbart. Jag känner mig sned av någon anledning. Hrm. 

Nej, fy fan för politiker. 


Idag har varit en så där jätte konstig dag, inte tråkig eller jobbig, bara konstig och väldigt annorlunda. Det började med att jag glömde skåp nyckeln, jippie, och följdes strax efter med att bussen stannade. Vi blev stående i ungefär en halvtimme och så lämnade busschauffören oss! Schyst tyckte vi. Väntade i 10 min till sen kom en buss och hämtade oss. Haha ja det var lite roligt. Dalatrafik is the shiet. På gympalektionen upptäckte jag att jag inte hade några strumpor vilket slutade med att jag på skoj frågade maffen om han hade några strumpor åt mig. Ett tag senare kom han tillbaka med en strumpa i minst strl 43 och en i typ 39 som passade. Haha, ja båda var då vita i alla fall. Sen spelade vi bandy och ja, det var nog den roligaste gympan på gymnasiet hittils. 

man kan väl säga att min dag har varit till belåtenhet i alla fall. Sen blev det optikern och det gick också bra, men jag lurar på att jag har lite feber dock. Det är ju inte lika trevligt. Men va faen, så länge jag står upp är det ju lugnt. Skänker dock en tanke åt min kära pojkvän som går runt med riktig feber, usch. Jag älskar honom jag <3

Nu ska jag tvätta håret och lägga mig o läsa lite. Få se om man får någon rätsida på det där. 

Fick en penna av optikern också, det får man inte glömma! 

Ciao
Några snabba. 

Franska test
Bandy
Lunch
Data
Engelska
Optikern 

Min dag. Måste rusa. 

Ciao
Okej, nu har jag skrivit ytterligare några rader på mitt kära historia arbete. Endast 4 frågor, en jämförelse, två sammanfattningar och några egna åsikter som fattas. Det går ju som smör i solsken för bövelen. Lite i morgon och lite då och då så blir väl det där bra ska ni se. 

Nu ska jag ner och baka äppelpaj och äta lite mat. 

Ciao
Jag trodde jag skulle avlida på engelska lektionen idag, satt där och skrattade som nån annan idiot och ingen fattade varför. Men jag ska allt tala om varför. Jag skriver om musiken i Skottland men först ska man skriva lite om landet, så jag skulle ju naturligtvis ta reda på lite vad som utmärker Skottland. En sak är Haggis, typ som svensk pölsa, men saken var ju den att det var tillbehör till Haggisen och de var potatismos, mosade kålrötter och lite whiskey. Och det roliga är väl att när jag skulle kolla upp kålrot så står det "swede", va fan tänker jag, skrattar lite och frågar Pernilla som fullt allvarlig säger att jo så är det. Mhm. Så skulle jag skriva in det i en mening vilket slutade i "mashed swedes". Härrä gud, jag trodde jag skulle krevera alldeles. Dålig humor men så är det, och för er som inte fattar så är "mashed swedes" inte enbart mosade kålrötter utan mosade svenskar också. H-h-h-h-ilarious. Tycker jag i alla fall..  Det gjorde hur som helst min dag och nu ska jag ta tag i historian igen. 

Lateeeeeer
Jag trodde det var över, men nej då. Snön bara vräker ner och jag tror jag gråter snart. Fy faaaan säger jag bara.

Annars irriterar jag mig på att de har skrivit "spesialflakes" på flingkartongen! Så vitt jag vet stavas då special med c. Herre gud.

Nej men en tur till Mexiko vore väl inte helt fel heller. 30 grader och strålande sol. Lite skillnad mot här känner jag,
-1,5 och snön bara vräker ner. Förbannat. 

Nu har nyheterna börjat på radion så då lär jag väl packa ihop då. Suck. 

Ciao

Jag skrev faktiskt lite, men jag är inte riktigt klar med franska revolutionen. Upptäckte ju att jag inte hade någon information om slutet, så då gick det ju inte. Men jag har skrivit ungefär lika mycket nu som jag hade gjort innan, så jag gjorde väl ganska bra ifrån mig i alla fall. 

Funderar på vad jag ska hitta på med och kom på det ultimata, inte för att jag förtjänar det, men bara för att jag är så söt och snäll hela dagarna ((A)) så ska jag ta mig ett bad. Har så jävla ont i ryggen av någon anledning. För mycket sittande tror jag. Ja, bad it is. Tar med mig boken gör jag också, få se om jag får någon rätsida på den. "Den glada hemkomstens boplats" har jag hittils läst 32 sidor i och jag fattar fan ingenting. Okej, det börjar ta sig men det är inte mycket mer än så. Jises, inte konstigt de nästan skänkte bort den. Hrm. 

Ja, bad och sänggång. 

Ciao
Körde precis igång Nightwish och ska väl ta tag i den där historian som bidar sin tid på sängen. Jääääävlar ja. Men idag ska jag bli klar med franska revolutionen, annars får jag ingen mat i morgon. Det ni. Än mindre sömn inatt, och det är jag i stort behov av. Så gissa om jag kommer jobba på. Herre gud, mat och sömn överlever jag inte utan. 

Historia!!!
Sju uppgifter på en och samma lektion. Inte illa pinkat. Nu ska jag förtränga tröttheten och ladda inför lite historia som ska göras när jag kommer hem. Gu sö rolä! 

Hallelujah.
Svenska och världens uppståndelse över min facebook frånvaro. "Varför då?!" "Hon har skaffat sig ett liv.." Haha. 

Nu ska jag tillsammans med Over the hills and far away, min nya favoritlåt, ge mig iväg till mytologin. Sen ska jag hem för första gången sen fredag också. Hrm.

Be right back.
Historia, och jag har precis insett att jag måste börja om från början. Sådana insikter gör att man bara vill begrava huvudet någonstans långt bort. Men men, "ja ä' inte bitter". Har ju hela eftermiddagen på mig för bövelen. 

Back to buisness. 


Är det inte konstigt hur allting omkring en kan vara i uppror utan att man påverkas? Jag antar att det är det som kallas att stänga av. 

Inväntar mat och sen blir det mormor o morfar, göött sö. Ja det tycker jag om. Något annat jag inte tycker om fullt lika mycket är att Snö och aska är slut, och jag har inte sista boken! Hur grymt är inte det. Helt sanslöst. Jag blir så rastlös. Så nu ska jag ge mig in i en annan bok, en deckare. Woooo. Lite annorlunda som omväxling. Få se när jag får tag på "An echo in the bone", på svenska. Min engelska lärare föreslog att jag skulle läsa den på engelska, aldrig i livet. 800 sidor har jag fullt sjå med på svenska för bövelen. Tror inte hon förstod att den var så tjock dock.. 

Ciao
Nej, nu är det inte längre roligt med håltimme. Det är jobbigt. Nu är det ju i och för sig bara tjugo minuter kvar, men ändå. Kunde inte göra någon matte eftersom jag inte förstod, jävla skit. Så det blev franska istället, så nu är då den klar iaf. Goett. 

Det är glass jag vill ha! 

Svenska om 20 minuter ja, gött sö. Sen ska jag hem och packa, duscha och så blir det mormor o morfar. Skönt, man blir så ompysslad där. Ingen som är sur och de vill en bara väl, klagar aldrig. Det tycker jag om. Tror jag ska ta med mig Jailhouse rock, lite nostalgi för gamlingarna för bövelen. 

Förövrigt sitter det två militärklädda "klarar" bredvid mig, låter nog värre än det är. Vad tillhör de, hemvärnet? Coooolt. Not. Haha, aja. 


Ciao

Tycker nog att håltimmar är ganska sköna men att estet tvåorna är ett jobbigt folkslag. Jises.


Annars bör jag nog göra lite matte, yippie.Substitutionsmetoden is the shiet. 

Men guuuuuud, esteter, jag lovar att någon av dem får en hjärtattack snart. 
Fredag, hur härligt är inte det. Jo, helt underbart. Tre lektioner i skolan, historia, samhällskunskap och svenska, det är gött. Ja, jag tycker verkligen om fredagar. 

Natten tror jag kommer att tillbringas hos mormor och morfar eftersom jag ska med bussen vid halv 10 i morgon, då får jag sova lite längre nämligen. Dessutom var det ett bra tag sen jag sov där sist, får alltid så god frukost. hihi. 

Annars är jag grymt sugen på dessa produkter, ja tack absolut. Duschgél, bodylotion och parfym som luktar syren. Jag menar, oooooh. Det luktar ju så gott!

Men nu måste jag lämna det här om jag inte ska missa bussen en dag till, vilket jag väl inte har lust med. 

Ciaoo
Jag missade bussen idag och det finns verkligen inget värre än att se hur bussen åker förbi och de som sitter i tittar på en och småler så där jävligt. Som grädden på moset halkade jag omkull också. Fina grejjer det. Framåt denna gång dock, så idag fick höger smalben ta stryk. Så idag fick min älskade mormor rycka in och nog hann jag allt, inga problem. Jises. 

Nu är även naturkunskap A avslutad! Hallelujah. Nu väntar bara betygssättning på arbetet och så är den där kursen ur världen. Göttans må jag säga. 

Nej
nu så lär det göras lite franska. 

Ciao
Blir full i skratt när hon läser en konversation mellan en "gammal" klasskamrat och hans syster "je saken däg full ö ska du veta", gosse go. 

Annars blev jag lycklig när mamma kom hem med två böcker åt mig idag, nu är vargbröder komplett. Wonderbra. Så nu har jag lite att göra när Snö och Aska blir slut. Fast lite besviken blev jag när jag upptäckte att den sista vargbröderboken också är den tunnaste. Endast 300 sidor. Jises, vilka saker att bli besviken över. Inte så konstigt kanske. 

Idag har jag varit sur och tvär så gott som hela dagen, jobbigt. Men jag anser mig att ha orsak till det. Särskilt när gympaläraren
skrattar
åt mig när jag säger att jag har ont i rumpan. Okej, det kanske inte var elakt menat men jag var inte på humör då. "skit kul" blev mitt svar och så gick jag och Luise på promenad. Det var trevligt, jag kom igång riktigt rejält en vända. Fick ju berätta om mina älskade böcker trots allt. Och sen måste jag bara tacka Johan för att han finns och förgyller min dag, jag älskar dig min gófis! 

Nu har jag ett starkt behov av mat och lite piano spel. Sen ska jag pricka av en till dag. Endast tolv dagar kvar nu. Gööööött. Ge mig in på isvaksbad torsdan före påsklovet ska jag göra också. Gud hjälpeligen. Lunginflammation och halsfluss, here I come. Nej då, jag klarar mig nog. Klarar man sig från svininfluensan så klarar man sig mot allt. He.he.

Great.
Jag har funderingar, allvarliga funderingar som jag ska tänka över ett tag till. Men jag gillar't.

Om 35min kommer bussen. Yippie. Första lektionen franska, okej, men andra, idrott. In my ass. Jag kan fan inte sitta på högersidan, och så menar de att vi ska åka pulka. Aldrig i livet att de får ner mig i en pulka. Oh no, a.l.d.r.i.g. Låt mig stanna hemma i sängen med min kära bok istället, det är lagom till gympa. 

Lämnade in mitt "letter to the editor" igår, skulle få se resultatet idag. Usch, jag blir så less. Ger hon mig inte mer än ett VG går jag å dränker mig helt enkelt.  Nej då, men förbannad blir jag. 

Jag drömde som fan inatt, bl.a. att jag slogs med Sofie Olsson i mitt rum och att hon var, ja nästan, 2 dec längre än mig. Hmpf. Men som sagt, jag är kung på att slåss, i drömmar iaf, mer behöver vi inte säga. 

Later
Att bli förnedrad en gång är ingenting man föredrar, att bli det två gånger på samma dag är fan inte lätt. Men vad gör det, så länge alla andra är lyckliga borde det ju vara okej. Eller? Och för att slå alla jäms med backen så har jag lust att ha franska, smaka på orden, lust med franska, det liksom hakar sig på vägen. Men jag gillar dem. Ja, jag tror jag börjar gilla språket. 

För övrigt vill jag skita i den här veckan, skita i alla människor och bara gömma mig bakom Johan. Jag är så less på alla och deras problem, mina problem. Så därför ser jag framemot lördag när jag ska till den personen som får mig irriterad på en mikro sekund och glad igen lika fort, min kärlek. Så nu tänker jag sträcker på ryggen lite extra, bita ihop och gå vidare. Jag kanske inte säger emot, men jag gör inte motsatsen heller. Förbannade människor säger jag bara, jag avskyr er allihopa. 

Fuck you. 


Jag halkade idag när jag klev av bussen. Och när jag halkat hamnade jag i en vattenpöl. Det roliga är väl att hela bussen såg när jag ramlade. Hilarious. Det första jag hör sen är, vet inte om det var Isak eller Emil, men orden var i alla fall "åh nej". Great. Det var ungefär då  jag upptäckte att jag ramlat i just en vattenpöl. Mina jeans hänger på tork nu om man säger så. Jippi. Bra dag det här, underbar. Kunde varit i alla fall. 

Jag borde göra lite franska nu, men jag ska tycka synd om mig själv ett tag till först. Bara för att att min högerskinka kommer vara allmänt färgglad i morgon. Gööööött sö. 

Sen ska jag läsa, läsa, läsa, läsa. Mitt liv består verkligen utav böcker, i olika former då. Läxböcker, romaner, skrivböcker, kalender. You name it. 

Hur som haver, franska. Here I come.

Tur att jag älskar Johan i alla fall

Den här lilla krabaten gör mig sällskap
Börjar dagen med Geografi, det är..gött. Fast vi skulle tydligen göra något "roligt" idag, få se vad det blir då. Helst av allt vill jag bara stanna hemma och läsa, mm, det vore inte helt fel. Men nej då. Tretton dagar kvar till lov, yihaa! 


"Jag har alltid längtat, efter att få ge och ta kärlek. Har ägnat mitt liv åt att försöka ge kärlek åt dem som inte var värda den. Tillåt mig att göra detta: att ge mitt liv för den som är det."

Jag kan verkligen inte sluta förundras över hur en människa kan skriva så otroligt bra, och ha gjort det genom, hittils, 1070 sidor. + de tidigare fem böckerna på minst lika många sidor. Jag fattar det bara inte. Helt förundrad är jag. Men hon är underbar, skulle jag byta liv med någon så skulle jag byta med henne, bara för att få känna av kreativiteten, och att det sen blir något bra utav den. Helt otroligt.  

De där orden högst uppe där fick mig i chock och lite tårögd och jag avslutar på sidan 1070 bara för att få läsa om den underbara föreningen i morgon. 

Han vände sig bort och gick, rak i ryggen trots skeppets gungningar.
Min inspiration är borta, helt lost. Jag blir så ledsen. Jag vill skriva något, jag vill spela något på piano, men det är bara borta! Helt borta. Ledsen i ögat är jag. Kreativiteten flödar inte direkt. Gjorde ett tappert på svenskan idag, men det gick åt helvete om vi säger så. Det enda jag kunde komma på som rimmade på vet var sket, och det var ju inte så passande kanske. Men ganska komiskt faktiskt. hehe. 

Nu ska jag läsa, få se vad som händer idag. Det är så spännande förstår ni. Om ungefär ett år tror de att de ska dö, men jag vette sjuttsingen alltså, det är så lurigt. Vi avslutar med sköldpaddan bara för att han/hon är så söt
6 min kvar till Svenska, dagens sista lektion. Göööötn. Ja, det gillar jag. Måste väl hasta dit då, esteterna tar ju sån plats. he.he. 


Historia, är det inte spännande så säg? Öööh, nej. Eller lite, ibland, när det går bra. Och när det är klart, då är det alltid spännande. 

Patrik tänker visa oss film efter rasten och jag tror faktiskt att det är lite utav Patrioten vi ska få se. Inte illa tycker jag, synd att det inte är hela filmen. Eller kanske det är tur, jag gråter så hemskt så. Hoppas det är den bara, annars blir jag besviken. 

Nej, nu tycker jag vi kör igång så det blir klart någon gång.
God morgon! Min första natt, ensam, gick lite så där. Fick besök av katten nämligen, och han har en förmåga att hosta när man sover som bästa. Förbannade skit. Men annars var det gött. Låg och kollade på stjärnorna innan jag somnade, mysigt. Särskilt när man vaknar och ser att det är klarblå himmel. Ja, idag var det inte mycket som tog emot när jag skulle gå upp. Mja, det skulle vara skolan då. Men men, 14 dagar kvar sen har vi påsklov! haha, herregud.

Annars är det -14,8 grader igen och på radion hotar de med snö till veckan. Jag vill inte ha mer snö! Enough! 

Nej, nu ska jag göra något, annat. 

Ciao


Om en månad fyller världens bästa pojkvän år, och jag börjar få present ångest, igen. Gaaaah, jag hatar presenter. I alla fall innan de är klara. 

Och vet ni, igår blev det ett "nytt" skrivbord för min räkning. Jävlar anåda va nöjd jag är! Hittade ett bredvid frysboxen i gamla stallet som det stod Theres på, helt klart.  Jag sitter vid det nu, och ja, jag njuter. Så igår blev det ommöblering, får sova med huvudet åt helt fel håll vilket säkerligen kommer att resultera i ett antal förvirrade mornar framöver. Men vad gör man. Mitt rum kommer bli det vackraste rummet någonsin! 

Nej, nu ska jag lägga till några fler kort till min "framkallning"s mapp sen blir det dusch och lite läsning. 

Ciao
Jag kommer att få nackbesvär om vi ska fortsätta med dessa arbeten. Nu har jag hur som helst suttit i minst en och en halv timme och nötat naturkunskap, och tro det eller ej, men jag är fan så klar. Punkt slut. Det känns gött, klockan är 11 och jag är redan klar, hela dagen framför mig för tusan! Yihaaaaaa! Hallelujah moment. 

Nu ska jag belöna mig själv med lite piano spel få se om jag tar mig ut en vända eller hur det blir. 

Ciaobadooo
Lyssnar på Elvis och njuter av att det är fredag. Naturkunskap har jag faktiskt gjort också. Mhm, duktig flicka. Fast det jag skrev om biobränsle blev nog lite luddigt, men va fan. Läst lite har jag gjort också, inte engelska dock. Snö och aska, in my heart.

Nu inväntar jag mat så får vi se om det blir let's dance eller om det blir kudden direkt. Tror nästan det. Kudden alltså. 

Ciao


Är det inte konstigt hur man skjuter på de tråkiga sakerna och gör de roliga så fort som möjligt. Jag menar, om man bara gör de tråkiga sakerna först så har man ju de roliga kvar sen. Ibland är man bara allt för dum. Därför ska jag nu ta tag i den där dötråkiga naturkunskapen och försöka få lite gjort idag. Grrrrrrymt tråkigt.

I morgon hoppas jag på  ettskrivbordsbyte, en sväng till bassängen och så naturligtvis pluggggg. Hoppas på herrbesök till morgon kvällen också. Ja det gör jag. 

Naturkunskap, here I come.
Det är torsdagskväll, torsdag. Jag tycker om torsdagskvällar, då är det nästan fredag förstår ni. Hur som helst så sitter jag här med Johan och ska se på Sveriges värsta bilförare. Jises, jag är bättre än de där tokstollarna. Helt klart. Ska äta lite också. Johan är hungrig. 

Fick tillbaka naturkunskapsprovet idag också, gick bra tycker jag. Fast han tyckte min beskrivning av kvävetskretslopp var lite knaper. Men men, annars var det bra! Han såg framemot mitt arbete, tja, det ska han nog inte göra. Tyvärr. 

Nej, mat var det, innan stackarn svälter ihjäl. ha ha.

Ciao
Jag känner mig som en gammal tant, men jag kan inte annat än säga, dagens ungar! Vilka jävlar de är! Vi var 6 st som stod och väntade på bussen när en unge på runt 10år började kasta snöbollar på oss, va fan! När jag var 10 år hoppade jag i diket när gymnasieelever kom. Jises! Vart har respekten tagit vägen känner jag. Och att vi sen är så snälla och menlösa och inte gör någonting åt saken mer än att tala om för fanskapet att sluta (vilket man tycker borde räcka) gjorde inte saken bättre. Hur många fick en snöboll i huvudet? Ja, snorungen siktade banne mig på huvudet. Idiot. Min uppfattning om de där småjävlarna blev inte direkt bättre efter det där. Usch, fy fan. Lite ombytta roller känner jag, en gemensam suck av lättnad slapp ur oss när bussen kom. Haha, gud va hemskt. Det är inte längre de äldre som mobbar de yngre, nu är det småknattarna som moppsar upp sig mot de äldre. Hrm. 

Engelska borde jag göra också, ja det ska jag. 

Ciao

Jag har ett dilemma, ett sånt där i-land dilemma. Vi ska vara ute på gympan och jag vet inte hur jag ska göra med jackan. Jag vill ta skinnjackan men eftersom vi som sagt skulle vara ute så bör jag ju ta täckjackan. Men å andra sidan så kanske den får plats i väskan, men det känns ju ganska onödigt att ha två jackor med sig. Inte vet jag vad vi ska göra ute heller, ska man ta med sig varma kläder eller tunnare eller vad fan ska man ha med sig?! Åååå jag tycker de är så dåliga på att informera... De säger att vi ska få upp till 6 plusgrader idag också, och då är det ju varmt tame tusan. Förbannat. 

Nej, nu ska jag göra något åt den här kalufsen, och packa väskan... 

Ciao
Sitter vid mormor & morfar och har precis försökt bränna en skiva åt morfar. Det gick ju bra, ett tag iaf, skit skivor. Men låtarna kom ju in på datorn iaf, inte illa pinkat. Installerat chrome åt dem har jag gjort också. Inte för att jag tror de kommer att använda det, men man vet aldrig. 

Nej, nu ska jag ha mat. 

Ciaoo
Solen lyser och det är över 5 plus grader ute! Kan ni tänka er. Ja, det är helt underbart. Jag invigde skinn jackan idag! Ooooooh härliga tider. Hoppas det blir likadant i morgon. Ååå jag blir så lycklig! 

Något annat som gör mig lycklig är att klockan är 2 och jag har redan hunnit med att läsa lite engelska, tagit mig en promenad, ätit mat, rensat i necesären (hur fan stavas det?) och slängt massa saker i tvätten samt kikat efter potentiella skrivbord i uthusen. Sånna här dagar skulle man ha fler av. Tagit av papperen på mina nyaste Margit Sandemo böcker har jag gjort också, sö vackert! Jag älskar mina böcker. Men vad jag inte förstår är varför de ska få lov att sätta på sådana där papper. Så oerhört fult, och irriterande dessutom! När man ska läsa är de ju bara i vägen. Grrr. 

Jag borde vara ute och passa på nu när det är så fint väder, men jag vet inte vad jag ska göra. Det är jobbigt. Jag ska vädra mitt rum, det ska jag göra! Sen ska jag springa runt med kameran, ja, det ska jag.

Ciao
"Igår träffade jag min andra stora kärlek här i livet, en Chanel Maxi med silverkedja (är så otroligt trött på guld)." och "Ni kommer troligen fråga vad den kostar och väskan köpte jag för 23000 kr" är helt klart citaten som gjorde min dag. Blondinbella in my ass. Jag hatar att läsa det men man blir ju beroende för tusan! Usch, jävla människa. Men tillbaka till citaten, "är så otroligt trött på guld", kan man uttrycka det mer naivt? En annan ser dollartecknen framför ögonen då en guldring hägrar framför en. Och en väska för 23000kr, är inte det lite too much? Jag bara undrar. Särskilt när den såg ut som något mormor skulle ha använt. Jösses amalia. Nej nog med energi på den där människan. 

Idag har varit en sån där dag när man inte orkat göra någonting men samtidigt varit så rastlös att man kunde hoppa ur byxorna. Jag hatar sånna dagar. Något jag inte ogillar är att vi är lediga i morgon också, blir så lycklig varenda gång jag kommer på det. Det ska därför firas med en dusch och lite ego pyssel samt rena flanell lakan och en film till kvällen. Ja, gött. 

Jag hamnade bredvid världens pratgladaste dam på vägen hem från Järna också! Hon blev min favorit polers, helt klart. Haha, trevlig tant. Hon tyckte det var roligt att jag skriver dikter, hon gör det också nämligen. Wiiii, jag såg min framtid framför mig. Inte så pjåkig. 

Nej, nu ska jag ge mig i kasst med de 21 blogginlägg som väntar. Rooooooligt! Jag älskar uppdateringar. Gud vad i-landig jag är...

Ber om ursäkt för den dåliga svenskan i detta inlägg, men man kan inte vara perfekt jämt. Höhö

CiaoVi var ut på tur igår, ända till kläppen. Tänka sig. Vi kom dit vid halv 9, mhm, så de hade ju inte ens öppnat. När de väl gjorde det, ja då fungerade inte sittliften. Suck. Men den körde igång vid 20 i 11 iaf. Då blev det skojsigt. Hade tröttnat på de där små fesbackarna. Förövrigt tog jag mig igenom bedriften att åka alla svarta backar, oh my god. Det var ju inte så farligt som jag trodde. Busteeed! Too bad. På hemvägen åkte vi in på thairestaurangen i Malung och jag bjöd Johan på dagens. Göööööött sö. Väl hemma blev det dusch och lite småkinkigt från min sida. Trött som fan var jag. Efter duschen for vi till Järna och här gjorde vi väl inte så mycket. Åt kvällsmat och såg på den andra Transformers filmen. Bumblebee är min favorit, sötis. Sen blev det god natt, otroligt skönt. Klockan var halv 10 tror jag. Tro mig, det var behövligt.

Kom upp vid 9 idag och fram tills nu har vi hunnit till flygfältet två gånger, pappa två gånger (ingen hemma) och till erikshjälpen en gång. Jag införskaffade i en bok. Det var trevligt. Nu håller Johan på och lagar skotern och jag borde väl göra honom sällskap antar jag. Greeeeeat! 

Ciao

Vaknade halv 11 idag, halv 11, när hände det sist känner jag. Fruktansvärt längesen hur som haver. Kan bero på att min käre pojkvän ville att jag skulle se på film när klockan var tolv. Det blev en halvtimme. 

Dagen idag började med piano spel och 10 minuter till av filmen. Vid 1 drog vi iväg och åkte pulka med Emil och Jonas. Den backen, my dear and beloved, blev det inte många resor i men jag är förvånad över att det blev mer än en iaf. Kommer kanske kort och lite film senare om ni har tur. 
Efter korv o bröd bar det iväg hem för ytterligare lite film och sen följde vi med Emil och Jonas på speedminton (tror jag det hette). En blandning mellan tennis, badminton och squash. Roligt iaf! Nu inväntar vi mat och sen bär det av på filmkväll. 

I morgon ska vi ut på tur jag och älsklingen, vi ska åka slalom förstår ni. Öjöjöjöj sö gâlä. Tidig uppgång har jag förstått det som. Usch. Sen bär det av mot Järna och så kommer jag hem igen på söndag.  

Ciao folks
Om ett tag åker jag till mormor o morfar för att där invänta bussen som går 11.23. Gött sö. Kommer fram vid 12 och då får vi väl se vad som händer o sker. 

I morgon ska jag besöka min fader en vända eftersom Johan ska till storstan. Har lagt i engelska boken ifall att. 

De diskuterar fullmånen på radion och om hur vissa sover dåligt. Jag kan få mardrömmar ibland, eller ont i huvudet. Det är inte så ofta, men det händer. Undra vad det beror på. Inbillning tror jag inte på. 

Nu ska jag borsta tänderna och packa klart. 

Ciaoo
Kvällens skörd. 

Nu väntar Simon & Thomas, mat, dusch och Tomorrow never dies

Ciao folks
Upptäckte precis att det är första mars, vart tog tiden vägen? Men så tänker jag, det är lov. Och så njuter jag av att tiden fram till hit har gått så fort. 

I framtiden kommer Nordal få ett besök utav mig också, jises. Ge mig hela katalogen för guds skull! Ska ta mig ett snack med mor min angående en kista som står ute på hallen också, mm. Den kan bli min. 

I övrigt ser min dag ut att bli väldigt lugn, känner redan hur träningsverken efter dessa två skidturer gör sig påmind. Idag kör "förhäxad" igång också, yihoo! Det var länge sen sist. Och ikväll ska jag se på "Simon och Thomas" och "Tomorrow never dies". Ja sådana här dagar gillar jag, skarpt. 

I morgon åker jag till min kära pojkvän. Goooos! Och sen hoppas jag på att få lite engelska gjord under veckan också, men man ska inte hoppas på för mycket. 

Nu ska jag spela lite piano

Ciao