Igår kväll gjorde jag en riktig god fruktsallad, hade suktat efter en hela dagen och ibland måste man ju bara tillfredsställa sina behov. Det blev en sallad med bara goda grejjer, ingen äcklig banan eller äpple och päron. Jag avskyr när man alltid ska ha äpple och päron i fruktsallader, det är inte gott tillsammans. Så därför struntade jag i det alldeles. Det blev en fruktsallad gjord på mango, kiwi, plommon, persika och mandarinklyftor i sockerlag. (Jag älskar mandariner i sockerlag.) Hur gott som helst. Denna åts framför fångarna på fortet och sedan blev det säng gång. Inte så spännande, men det var vad jag gjorde. 

Nu äter jag frukost och laddar inför ett samtal med syon, få se om vi får till det där Individuella valet. Krångel krångel krångel. 

Aja, ha det gött folks. 

Ciao
Vet ni vad jag skulle vilja? Jag skulle vilja ha en bästa tjej vän. Ni vet, en sån som man kan vara brutalt ärlig med och som förlåter allt. Någon som man kan prata med om allt och som inte bor så jävla långt borta. Någon som har samma intressen som mig och som ser direkt vilket humör jag är på, som bara lägger armen om mig och säger att allt kommer lösa sig, även om de mest banala saker. Ni förstår att jag blir så ledsen, liksom nedstämd när jag ser och läser om tjejer som är bästa vänner, som är ärliga och inte går bakom ryggen på varandra. Jag vill också. Nu får ni inte missförstå mig, jag har vänner, mycket bra sådana men ingen sån där bästa vän. Ingen riktig flickvän. Jag vill kunna säga att jag ska umgås med min bästa vän i helgen, ta en fika och bara prata skit. 

Jag vill ha en vän som jag kan diskutera böcker med och som kan lära mig att ta kritik, för ska jag vara ärlig så suger jag på det. Jag blir ledsen och vill helst börja gråta så fort någon säger något elakt. Det räcker faktiskt med att jag blir tillsagd. Jag är så jävla mesig ibland. 

Sånna här gånger vill jag bara bort från den här hålan och träffa likasinnade, sånna som förstår. Inte vet jag om det är bättre där, bortanför murarna, men jag inbillar mig i alla fall att det finns någon som är som jag. 

Och sen är jag ledsen över att min pojkvän har flyttat också. Jag saknar honom redan. 
Jag sitter just i detta nu hos mormor och morfar där jag varit sedan igår kväll. Jag kom hit eftersom jag är ensam hemma och eftersom mormor fick hämta mig i vansbro. Varför? Jo ni förstår att igår när jag skulle åka hem med tio tåget från Järna så kom det aldrig, så när klockan var så mycket att jag skulle ha varit hemma ringde jag till mormor och vi kom överens om att Johan skulle köra mig till Vansbro och mormor skulle hämta mig där. Så vi åkte iväg och när vi precis fått upp farten såg vi hur bommarna gick ner. Johan tvärvänder och jag skyndar mig att ringa till mormor som alltså hunnit åka. Detta betyder att jag fick åka tåg till vansbro där mormor hämtade mig. Tio poäng till tågkompaniet. 

Men annars har jag haft en bra dag som inte varit särskilt ansträngande. Jag och mormor har nämligen målat deras Kina schack som såg så tråkigt ut. Så nu är det jätte fint, verkligen. Lär väl prova det efter maten. 

I morgon åker jag till Järna igen och kommer hem på måndag, måndagen då den första riktiga skoldagen ska avklaras. Spännande. 

Hur som helst så blir det bröllopsfotografen vid 9 och så hoppas jag på en skål popcorn också. 

Ciao folks
Jag överlägger just i detta nu med min mage om jag orkar en till smörgås eller ej, det är ett svårt beslut, för det är ju så jobbigt att bli alldeles för mätt. Ja jag vet inte. 

Annars så har jag upptäckt att jag kan nog få sova lite längre, för egentligen så har jag ingenting att göra nu. Och det är ju för jävligt. Så därför tänker jag ställa min klocka på i alla fall kvart i 6, få se om det är lagom. 

Det blir nog en till smörgås, bara för att fördriva tiden. För om ungefär en halvtimme kommer Emil farandes på cykeln och hämtar upp mig, precis som på film. Hihi! Nej men seriöst, vi ska faktiskt till bussen. 

Sen är det plasket som gäller idag, spännande. Hoppas det blir roligt och bra väder. Då blir jag glad. Om sanningen ska fram så ser jag faktiskt blå himmel om jag tittar ut genom fönstret! Haaaaallelujah. 

Men annars så har ni vårat schema här nedan om ni är intresserade, annars lär ni väl få låta bli att kika då. 

Ha det gött folks. 


Klicka för större bild

Taggade samhällare


Björn


Berguvs


Missen


Arg kisse


Coolingar


Hungriga björnar


Isbjörn


Stina


Lodjur



God morgon folks, pigga och alerta förstår jag. I know the feeling. Jag och Johan kravlade oss upp för ungefär en timme sen och jag måste säga att, fyyy faaan vad jag inte ville. Det var ju så skönt i sängen. Men icke då. Nej nej, om ungefär 25 min ska jag slänga mig på cykeln och ta mig till verkstan. Livet är väl bra underbart ibland. Aja, man kanske vaknar till en aning i alla fall. Vore väl konstigt annars. 

Hur som helst så bar det iväg till Orsa Björnpark igår. Det var väl inte vad man kunde ha väntat sig men det var trevligt. Tycker dock det är lite konstigt att man inte reagerar mer än man gör egentligen, jag menar, det är inte var dag man ser en Isbjörn, och så står den där och man bara rycker på axlarna och går vidare i princip. Sjukt. Här nedanför ser ni i alla fall en av de coolingarna som var på parken, fler bilder kommer sen, jag hinner inte riktigt just i detta nu. 

Vi hörs väl sen, nu ska jag ladda inför trafikdagen! Yihaaa

Jag har suttit och spanat och bedrövad upptäckt att bussen går inte förbi här på morgonen. Det är så elakt, så otroligt elakt. För vem orkar egentligen gå upp halv 6 och sedan gå en kilometer det första man gör på morgonen? Nej inte jag. Fast egentligen så kan man ju ta cykeln då.. Men ändå! Det är sjukt, och dessutom så åker ju bussfan runt för att hämta låg och mellanstadiebarnen här, och det finns det inte ens några!! Herre gud. Jag avskyr Dalatrafik. Amen. 


Well well, no hard feelings. Just nu dricker jag mitt mjölkglas och tittar ut på regnet. Mycket taggad inför en till dag med SP. Jag hoppas att det är något roligt, annars blir det så jobbigt när det regnar. Men men, jag är positiv! Alltid positiv. Hrm Hur som helst så tar jag med mig ombyte idag, och typ tre plastpåsar, ifall det skulle behövas. Ja, och en goretex jacka också, och regnbyxor, och stövlar. Inga chansningar idag, jag har en känsla av att resten tänker ungefär likadant. 

Måste väl börja leta reda på alla de där grejjorna, så får vi väl se i eftermiddag vad som hände en dag som denna. 

Ciao folks
Frida, Malin, Jag, Jonna, Stina, Johanna & Jim
Christoffer, Tor-Björn, Patrik, Frida, Malin
Tummen upp!
Oops!
Den flygande faran Patrik
A-finalarna
Stina, Tor-Björn, Christoffer, Malin, Jag & Odd-Björn

Blöt, grusig och glad

Det blev ingen specialare, bara vanliga bilder. Hade tänkt visa en vacker film men ljudet försvann i konverteringen så då var det inge roligt längre. Ni får väl spela eye of the tiger när ni ser på bilderna istället. 

Nu har jag i alla fall duschat och ska strax titta på Fångarna på fortet. Någon varm chokladkopp blir det inte, tar mig en skål med glass istället. hihi! 
Hemkommen och utmattad efter en dag med SP. En dag som inte blev vad man väntat sig, mycket bättre! Den okända färden resulterade nämligen i en gokart färd strax innan Borlänge. Hur kul som helst! Men det roligaste av allt var ju att jag blev tvåa, och har aldrig kört förut. Det var lite av en chock faktiskt. Men skit kul var det! Trots regnet som gjorde oss dyngsura och iskalla. Well well, jag klagar inte. Vi blev till och med bjudna på mat, det blev hamburgare på Max. Haha, ja det var bra. Om ett tag dyker det upp lite bilder, om jag får till det som jag vill ha det. Och det hoppas vi ju på. 

Ikväll är det en varm dusch åtföljd av en kopp varm choklad, mjukis kläder och Fångarna på fortet som gäller. Ett perfekt slut på en mycket bra dag. 

Som sagt, om ett tag kommer det lite bilder från dagen, de kanske inte är de bästa men det är iaf bilder. 

Ciahoooo-ooo-o-ooo
Jag hade beslutsångest igår när jag funderade över vilken tröja jag skulle ta på mig idag, det avgjordes ganska fort när jag såg hur regnet öste ner och trädtopparna vajade så de slog ihop. Det blev en tjock tröja. Gött sö. Hur denna dagen slutar kan bli roligt att se, ni förstår att SP-programmet är inte så pepp på vad gäller utomhusaktiviteter överlag. Nej, oh nej, och nu är det skitväder dessutom. Jaja, jag ska vara positiv iaf! Och tur är väl det. Vi SP09 är nog bäst på det faktiskt. Resten kan man ju fundera över. 

Hur som helst så såg vi på Fångarna på fortet igår, och det var ju lite nostalgi faktiskt. Inte för att det var några nya saker de hade hittat på, men ändå. Det visas tydligen ikväll också så då måste man väl se nästa avsnitt då. 

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig redo för en dag med SP, alltid lika roligt. 
hrm

Ciao folks!
Nu har jag så där tråkigt igen. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Läst har jag gjort i flera timmar nu, både inne och ute, så det sved i ögonen till slut. Då insåg jag att det var dags att sluta och gjorde väl det bara för att sätta mig vid den här förbannade datorn. Usch vad jag hatar den. Alla datorer för den delen. Jag önskar att jag vore som hon jag läser om, Sabine Kuegler, hon bodde i djungeln i 12 år utan några bekvämligheter alls. Fast, det skulle jag nog aldrig klara av, jag är alldeles för rädd för spindlar. 

Men nu tror jag Johan kom! Yippie!!
Haaaaaallå. Första dagen i skolan avklarad, en kort och intensiv dag, precis som det ska va. Vad blev det, två timmar? Hur som haver så har jag inget att klaga över och av någon anledning så känner jag mig riktigt pepp på att sätta igång med skiten. Ja det ska faktiskt bli gött. Bara jag får mig ett riktigt snack med syon så ska nog det där bli bra. Annars är vårat schema ganska så gött med sovmorgon fram till halv ett på fredagar. De ska va gött å leva.. 

Ikväll kommer Johan hit efter en hård dag på jobbet och vi ska bänka oss framför teven och se första avsnittet av fångarna på fortet. Klart man ska se det när man faktiskt har kanalen. Det är banne mig inte illa ska jag be att få tala om för er. 

Fram till dess ska jag nog bara läsa lite och ladda inför morgondagen då det bär av ut någonstans, bort, iväg.
Somewheeeeere 


Jag har drabbats av en smärre chock så här på kvälls kvisten. Vår buss här uppe kommer hädanefter att gå 5 över 7 vilket innebär att jag kommer få lov att gå upp kring halv 6!! Halv 6 folks!! HALV JÄVLA 6!!! Jag är så dööööööd. 

Men annars har jag haft en go kväll efter att ha spenderat några timmar i blåsvädret med Johan och compani som flög hang. Personligen är jag inte så intresserad av det så jag tog kort istället. Väl hemkommen åt jag mat, tog mig en dusch, gjorde en kopp varm choklad och slog mig ner framför Mamma Mia. En perfekt avslutning på sommarlovet, ja förutom den där bussen då. Men vad gör man. 

Nu ska jag lägga mig, få se hur den här veckan artar sig. Är det inte otroligt så säg.. 

God natt, folks.
Sitter hos Johan och har precis hämtat en säng hos pappa. Sängen som ska pryda en liten etta i Borlänge tre år framöver. Amazing. 

För övrigt är det sista dagen på sommarlovet, den 22 augusti 2010. Det är lite sjukt, har nog inte riktigt fattat det än. Börjar hur som helst inte förrän halv 10 i morgon vilket jag tycker är väldigt bra eftersom jag då får sova lite längre än om vi börjat kvart över 8. Great. 

Nu ska det ätas finsk glass sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda. 

Ciao folks
God morgon folks! Hoppas ni har sovit gott för det har jag. Gick och la mig vid 9, släckte vid 10 och sov fram till 20 i 7, då var det dags för toaletten. Men eftersom det var så skönt i sängen så gick jag och la mig igen och gick inte upp förrän 9. Huuuuur skönt som helst. 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med men om Johan behagar komma hem från Sälen så ska det väl gå an. Annars får jag väl slå mig ner med en bok eller något. 

Aja, ha det gött

Ciao
Home at last, några kronor fattigare men vad gör väl det när man haft så roligt på köpet. Många goda skratt blev det och nog fick jag med mig några godingar hem också. Blev tre par trosor rikare, två linnen kom också med och så naturligtvis ett litet ruthäfte till matten, 0.5 stift och en bok att skriva ner varje bok man läst med citat ur den o.s.v. Precis vad jag behövde! Så nu är jag så nöjd så, särskilt när hela kalaset gick på drygt 400:- Theres fyndade idag. 

Nu har jag precis satt i mig några varma smörgåsar, slängt upp fötterna på bordet och njuter av att känna hur smärtan i ryggen släpper. Är det inte gudomligt att få sätta sig ner efter en shopping tur, det tycker då jag. Strax blir det något avsnitt av något program som får förgylla min kväll sen ska jag eventuellt läsa lite innan jag nannar kudden. Det har varit en lång dag idag. 

Förövrigt tycker jag ni ska kolla in klippet nedan. Sånt där vill jag göra, fast data jobbet sen alltså. Inte vara framför kameran, nej men tänk va roligt att göra resten. Skit kul! Gud vilken dröm





Nu ska jag sätta på mig mjukis kläder sen blir det Simon & Thomas eller nåt. 

Ciao folks
Om en halvtimme går skjutsen mot bussen som ska ta mig, Maja och Malin till Borlänge. Vi ska inspektera BikBok som öppnar idag och inhandla lite smått och gott inför skolstarten nästa vecka. Yihaa. Det var länge sen vi flickor var iväg så det ska bli riktigt roligt. 

Nu ska jag snart borsta tänderna sen bär det faktiskt av. 

Ha en bra dag folks

Ciao

Det är inte utan att man ska få lov att sakna honom heller..
Jag drömde att jag fick barn inatt, jag var aldrig med om själva förlossningen men rätt som det var hade jag en unge iaf. Och hon, för det var en flicka, växte jätte fort och jag fick ångest. Jag kunde knappt byta blöja och det var nästan så att ungen fick hjälpa mig med det, så fort växte hon. Jag tyckte det var så jobbigt och tragiskt för jag ville ju vara med när hon var liten och sen hoppa över den där jobbiga åldern, jag får verkligen ångest när jag träffar på jobbiga 5 åringar. Usch, jag ryser. Ungen gick jag dessutom omkring och bar i en korg, för att hon inte skulle synas. Fruktansvärt. 

Jag undrar vad det betyder att drömma om barn för det har jag gjort förut, och i ungefär samma stuk. Dom växer fort och jag får ångest. Förstår inte riktigt. 


Före         Efter

Banden knöt jag bakom men glömde bort att ta kort där så det där får duga. Lite skillnad blev det och jag tycker den blev ganska fin, när jag ska använda den är dock en annan fråga. Men men, den finns då nu iaf.

När modern kommer hem blir det räksallad sen ska jag ta mig en dusch och lägga mig och läsa, det får bli en relativt tidig kväll ikväll. Vilket kanske är ganska smart nu när skolan börjar på måndag...... punkt punkt punkt punkt punkt

Skriv sugen är jag också, kneput! 

Ciao
Jag kom till mormor och morfar och hittade både det ena och det andra, bl.a. en klänning som jag ska sy upp i kväll. Den var lite rolig ja, ni får nog se senare. Men det roligaste av allt tycker jag var att jag blev korthårig på köpet. Mormor skulle iväg och permanenta sig så då tänkte jag haka på och höra om hon hade någon klipptid åt mig också men då tyckte hon att det var lika bra att ta mig på samma gång, så det gjorde hon. Haha, så rätt som var blev jag nyklippt också! Hur skönt som helst. 

Nu ska jag ge mig i kast med den där klänningen sen ska jag läsa lite i Blondinbellas Egoboost som jag fick av Malin i födelsedags present. Tackar allra ödmjukast för den! 

Aja, Ciao folks
Jag och modern grät bittra tårar igår kväll/natt till Arn - Riket vid vägens slut. Det var så jobbigt och jag avskyr när det inte blir det typiska happy ending. Men men, Sverige kan ju aldrig vara som någon annan. Annars tycker jag nog att Arn filmerna är bland de bästa svenska filmerna som har gjorts, tillsammans med Millenium trilogin. Ja det tycker jag, välgjort och bra handling. Me like. 

Nu äter jag frukost och funderar på vad jag ska hitta på med under dagen, jag tänkte nästan göra slag i den där funderingen om att åka till mormor och morfar en sväng. Kika om de har något roligt i garderoberna. Hehe. Ja det ska jag. 

Ha en fortsatt bra dag folks. 

Ciao


Kör igång Arn med en mätt mage och ett förväntansfullt sinne.
Jag har haft tjejorna på besök och bjöd på en kladdkaka som egentligen inte var någon kladdkaka eftersom den var tämligen torr. Men med lite polkagrisgrädde var den kakan räddad. Den blev så luftig på nå vis, nästan som den här chokladen med extra bubblor från Marabou. Jätte konstigt.. 

Hur som haver så har jag gjort mig en till kjol, men det är så fult tyg i den så den kommer jag aldrig använda. Haha.. Aja, jag blev sysselsatt ett tag iaf. Nu ska jag gå ner och göra kycklingsallad sen blir det andra Arn filmen lite senare ikväll. 

Ciao
God morgon folks, idag är en fin dag men lat som jag är och ganska fantasilös vad gäller utomhus aktiviteter så stannar jag inne ett tag till. Jag ska lägga mig och läsa lite, kanske slänga in en tvätt i tvättmaskin och sen ska jag baka kladdkaka förstås, önska mig lycka till. Det är första gången jag ska göra en kladdkaka själv... 

Kanske hittar jag något klädesplagg att lägga vantarna på senare i eftermiddag, en tur till mormor och morfar vore väl lämplig då skulle jag tro. Mmm, ja det tror jag på. 

Nu ska jag borsta tänderna. 

Ciao
Jag har äntligen fått mig mitt efterlängtade fotbad, och gissa om det var skönt! Gudomligt. Sen har jag målat naglarna också, så nu är jag jätte fin. Arn var bra, fast jag har sett den förut, så i morgon, eller någon annan dag, ska jag se andra filmen. Den har jag inte sett så det blir spännande. 

Nu ska jag nanna kudden få se om jag lyckas göra någon kladdkaka i morgon. Maja och Malin kommer nämligen på försenat födelsedags fika! 

God natt folks
Förstår ni va stolt jag är som har knåpat ihop både en klänning och en kjol, på samma dag!? haha, det är ju helt otroligt...


Två och en halv timme senare har jag även en kjol i min garderob, ett klädesplagg som är en stor bristvara i min något bekväma klädsamling. Jag blev dock väldigt nöjd för att aldrig ha sytt en kjol förut, än mindre utan mönster, men i likhet med klänningen så måste man dra kjolen över huvudet och knöla sig i den. Lite jobbigt, men skam den som ger sig. Kläderna är skräddarsydda efter mig i alla fall. 

Nu får det hur som helst vara nog med pyssel och knåp för idag så jag ska gå ner och laga lite mat, ta mig en dusch och sen ta det där fotbadet som jag nämnde förut och slå mig ner framför Arn. 

Ha en fortsatt trevlig kväll folks.
PLUS PLUS PLUS

ÄR LIKA MED



Kolla vad jag kan! Är det inte fantastiskt så säg, jag vågar nästan säga att jag är nöjd också, förutom storleken då. Den går att ifrågasättas, jag skulle nog säga en 37:a om jag måste. Men vill man så kan man, och jag kan. Trots allt. Nu tror jag att jag ska leta reda på något mer att lägga vantarna på. Hihi!




Ungefär så där har min helg sett ut, tårta på torsdag ingenting däremellan och trollbröllop igår. Eller okej då, vi var faktiskt till Nås på fredan också. Stod i ösregnet och lyssnade på Walking in Memphis, aja, det var det värt. Nu är jag ensam hemma och vet väl inte riktigt vad jag ska hitta på men jag funderar lite på det där pianot tvärsöver rummet. Det lockar nämligen en hel del. Sen kanske det blir ett fotbad, måla naglarna och läsa lite. Ja, lät inte det väldigt bra mån tro. Jo det gjorde det. 

Ciao folks
Sitter nere i källaren hos Johan och nördar vid varsin dator, fast egentligen är det bara jag som nördar. Johan leker handyman med kablar och, sånt där. 

Nu har födelsedagen firats klart och jag kan inte annat än känna mig nöjd. Fick bestick och handdukar hos pappa så nu är jag nästan redo för flytt. (Och hur skönt vore inte det?) 

Hur som helst så borde jag väl se över min kärlek där borta under skrivbordet, så han inte får en stöt eller något... 

Ciao folks






Om en timme åker jag till Järna för att fira min födelsedag hos Pappa sen sover jag hos Johan och i morgon blir det Nås och Calle Kristiansson. På lördag blir det hemfärd igen och Trollbrölloppet på kvällen. 

Ha en bra helg folks

Ciao
Första etappen av gratulanter är avklarad. Fick mig lite pengar, en locktång och en tur till Norrköping på musikalen Chicago i höst. Skit kul! Har velat sett den ett bra tag så det ska bli roligt. 

Om en timme ungefär kommer Elin och Malin så då blir det lite mer tårta och senare ikväll kommer min älskade pojkvän. Bara det är ju en underbar födelsedagspresent. <3 

Nu tror jag jag ska prova locktången. Hihi!
Vaknade upp till en strålande dag med klarblå himmel och frukost på sängen. Idag firas ett födelsedagsbarn i huset nämligen, vem kan det vara? Jo, jag! Hela 17 år blir jag och ikväll blir det en fet beställning från adlibris om jag får min vilja igenom. 

Ha en bra dag folks, det ska jag!
Filmen var bra, en sån där film som föll mig i smaken. Inget särskilt bara helt vanlig. Perfekt om jag får säga det själv, då slipper man tänka efter så mycket. 

Nu ska jag lägga mig och sova och ladda inför morgondagen, då bär det nämligen av mot tandläkaren. Yippie. Fast det kan bli ganska spännande att se vad de ska hitta på med. Det vet man aldrig nämligen. 

Jaja, God natt folks.
"Ord var alltid något stort för mig. Det var något av magi över dem, runstenens hemlighet med runstenens trollkraft. De gjorde en dag ljus eller mörk. De hade också helighet över sig. >>I begynnelsen var ordet>>, läste vi, och vi fick ingen förklaring över Logos, men jag hade en känsla, att ordet var ursprunget till allt. Ord var liv, och liv blev ord i ständig växling. Jag har aldrig kunnat förstå, att ord och dikt skulle kunna bli livsflykt och verklighetsskräck. De är ju liv.

Dikt är ibland ett överflöd, en känsla av gränslös rikedom, som man vill dela med sig. Dikt är ibland änkans skärv, det sista man har att ge. Till vem? Till vem som helst, och ändå bara till en enda: till den som behöver den. Det finns så många sätt att närma sig en dikt och söka förstå den, men egentligen finns det bara ett: att behöva dikten. Då blir alla ord genomskinligt klara."

/Ebba Lindqvist
Jag köpte ett urgulligt halsband när vi var i Varberg, det stod Theres på det. Helt enkelt perfekt. 



Nu alldeles strax ska jag ta mig en cykeltur som start på min ta hand om mig själv kväll. Efter cykelturen kommer det se ut ungefär så här:

- Dusch
- Fotbad
- Måla naglarna
- Film: 10'00 BC

Japp japp, men allra först ska jag bädda sängen. Ni kanske får se en bild sen om ni har tur. 

Lite ändring blev det här också till sist, få se hur länge jag står ut den här gången. 

Ciao
Jag sitter på mitt rum och lyssnar på Rob Costlow, mannen med magiska fingrar. Jag önskar att jag kunde beskriva hans musik med ord men det går inte, ni förstår att om jag skulle prova så skulle jag bara förstöra den. 

Jag har donat med rummet idag, plockat undan kläder och organiserat lite don i lådor av alla dess slag. Så nu är det nästan jätte fint. Jag ska bara bädda sängen sen är det så  tjusigt så. Men det får vänta ett tag till för sängkläderna hänger ute på vädring just i detta nu. Sen ska jag lägga på mitt nya överkast, mitt nya naturvänliga överkast. Hihi. 

Sen funderar jag på att ta lite kort och fixa utseendet på den här bloggen. Jag står inte ut längre. Ja det ska jag göra, alldeles direkt. 








Ungefär så här såg våran semester ut men jag ska berätta lite mer senare. Nu ska jag till Vansbro med modern en vända. 

Ciao folks
Vill bara meddela att vi är helskinande hemma och att det blev en konstig semester. Berättar mer sen just nu har jag ett viktigt tillkännagivande att göra. Mina vänner och bekanta, An echo in the bone har kommit ut på svenska!!! Kan ni förstå det?! En månad tidigare bara så där! Jag följde med Johan och Åsa till Borlänge idag för att kolla på lägenhet och efteråt så går vi in på kupolen och in på bokia och så där, helt plötsligt, så bara ligger den där. Mitt framför mig och jag bara gapar. Det var kärlek vid första ögonkastet. Tyvärr lämnade jag plånboken hemma eftersom den fått slita ganska ont de här senaste dagarna. Det är hur som helst helt otroligt och jag ska beställa den fort som faaan. På söndag kanske. En tidig födelsedagspresent till mig själv. 

Nu ska jag gå till Johan få se hur det låter. 

Ciao
Idag åker jag och modern på semester, far iväg mot Varberg och hoppas på en sväng till IKEA någonstans på vägen. Jag ska kika efter ett vitt överkast och en ny papperskorg, en ljusblå i plats passar inte riktigt in i mitt rum nu mer nämligen. Hur som helst så har jag haft en underbar helg med världens bästa pojkvän och jag kunde inte ha spenderat dagarna bättre. Igår var vi ute och plockade nära på tre liter hallon och gjorde en paj. Jag tycker nog dock att vi skulle ha ätit dem färska, varma hallon var inte riktigt min melodi. 

Nu ska vi prova att sätta upp tältet som vi lånat med oss av morföräldrarna få se om alla delar finns o.s.v. Sen bär det väl snart iväg, skulle jag tro. 

Ha det bra så hörs vi väl på torsdag, då kommer vi hem. 

Ciaoo