Hallå gänget, vet ni vad jag har i knät? Ooooh det är knappt så jag tror på det själv, en sprojlans ny dator. JAJAMEN! Nu ska det gamla fanskapet få stå och damma, rosta, mögla, whatever, jag har en ny. En fin fin Asus som går så snabbt så snabbt, mmm, I'm loving it.
 
Annars häckar jag mest hos Tobias, glider genom Kreativt skrivande och tar dagen som den kommer. Har det rätt gött faktiskt, förjävla gött. 
 
Alltså, det här att jag har grinat cirka fyra gånger nu för en katt som dött, är det något jag borde söka hjälp för? Grejen är den att katten har jag aldrig träffat, än mindre ägaren. Katten ägs (ägdes?) nämligen av en bloggerska jag följer... ja vad säger ni nu va? Jag bara gråter. 
 
- Du är en känslomänniska Theres, sa Tobias för någon dag sen. No shit Sherlock.
 
Mvh
Hon som som gråter åt döda katter hon aldrig träffat, kryper ur skinnet när folk blir torterade på film och slår vilt omkring sig när hon ser på skräckfilm.
Haallå,
 
Sitter i soffan med en kopp te (som för övrigt blivit kallt eftersom jag glömmer bort att dricka), har katten i knät och en aning huvudvärk. Vaknade för drygt en timme sen och chockade min mor med att vara uppe så tidigt, vad ska man säga, jag la mig 20 i 10 i går. Till mitt försvar vaknade jag igår till att kvistarna i taket på lillstugan inte var stilla, stigen till dasset var fruktansvärt krokig och hela världen tycktes allmänt sned. Sen blev jag medveten om att jag skulle vara bröllopsfotograf fem timmar senare, svirade om till mjukisbyxor o skjorta, hämtade bilen, städade ihop don och for hem. Tillbringade så hela dagen på bröllop igår och hade behövt sånna där pinnar att hålla upp ögonen med när jag åkte hem, stupade så i säng och plötsligt var det söndag.
 
Idag planerar jag att skriva en text till kursen och sen åka till den där karln som trots det grå vädret alltid gör dagarna ljusare. 
 
Ha det fint
Haaaaaallå! Jag har egentligen ingenting vettigt att säga. Har nyss lämnat in respons på fyra texter jag så jag ser mest i kors och vill låta ögonen krypa in i hjärnan. Det vore fint. Tänkte fira med att sova en skvätt, i morgon ska det packas, firas födelesdag (min egen ett par månader för sent), sjungas i kyrkan och åkas till stugan. Till veckan är det nämligen älgjakt gott folk, och det, det säger jag inte nej till. Den här förbannade datorn ska få stå och damma, på golvet, ja där ska den stå. 
 
Nu ska jag, sova. Vi hörs väl om en vecka eller någe, ha det fiiiiiiint.