Jag tror att min katt är konstig, han tog precis kuten i ungefär en och halv meter för att tvär stanna och stirra ner mot tröskeln. Nu tittar han på köksbordet, jag undrar jag vad den där kissen ser.
Haha han är verkligen konstig, sprang precis under bordet till ena sidan sen sprang han till andra, hoppade upp på soffan, vidare till bordet, runt datorn ner i andra soffan och tillbaka till soffan där jag sitter. Jävla idiot.
Patrik min mentor ringde precis, "Ja jag skulle prata om utvecklingssamtalet, men din mamma jobbar till 8 va? Kom jag på nu.." Ja Patrik, varje måndag och torsdag precis som jag sa på mentorstiden idag. Haha.
Nej nu ska jag ta mig en dusch och lägga mig på stört. Läsa lite, okej, men inte mer. Usch, hoppas jag får sova inatt. 3-4 mardrömmar på en natt är inte att rekommendera. Jag lovar.
Ciaoo-o-o-oo
Så farliga ser de ju inte ut att vara..
Eller?!
Någon mer än jag som äter strutglass bara för att komma åt chokladen längst ner? Jag menar, det är ju den som är god!
Annars gör jag allt för att inte ta tag i läxorna som hopar sig bredvid mig, paaaaaain! in the ass.. Jag hatar läxor, därför gör jag dem riktigt ack så sällan.
Jag drömde om Irländska vättar inatt, och egentligen var det inte så farligt men jag kan nästan svära på att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Det var fruktansvärt! Jag vaknade svettig som fan och vågade inte röra mig, jag hade Johan högst en halv meter ifrån men vågade inte ens sträcka ut handen för att känna om han var där. Det lät som om han låg på golvet och nej, det var absolut inte roligt. Men jag tog några djupa andetag och smög mig intill honom iaf, oh gud så skönt, han var ju där! Inte nån liten vätte där inte, min stora starka Johan var det. Mmmm jag älskar den pojken jag.
Nu är jag ensam hemma och jag måste erkänna att jag tycker mig känna hur de där små djävlarna sitter och kikar in på mig genom fönstren och bara väntar på att hugga tänderna i mig. Nej usch säger jag bara. Nu vet jag inte vad det är för fel. Lite sjukling tror jag att jag är också, men sånt har vi inte tid med. Oh no, ska på genrep inför Julshowen på onsdag i morgon sen ska jag göra tre prov den här veckan också. Ja då, gosigt är det så här i jultider. Var tog julstämningen vägen?
Nu ska jag ta mig ann franskan och kika på lite engelska få se. Naturkunskapen orkar jag inte med just nu.
Ciao
Har precis sett på The ugly truth och väntar på att Johan ska komma hem. Han drog iväg för nästan två timmar sen till Borlänge för att hämta hem far sin. Tror jag ska ta och läsa lite, ja det ska jag göra. Nu när jag har bilden av Gerard Butler färsk i huvudet kan det väl inte bli bättre att läsa boken som han borde spela huvudrollen i. Grrrrrreat!
Hemma på farmen igen efter ett trevligt dygn i Älvdalen, nu ska det ätas och om 40 min bär det av mot Järna.
Jag känner mig lite stressad men tar mig tid till ett litet inlägg iaf för jag vet att jag hinner.
Om 9 timmar sitter jag, maja och malin på bussen på väg till Malung, Mora och Älvdalen. Oh my god. Jag är nervös, fruktansvärt nervös. Varför förstår jag inte. Packat har jag gjort också, just ingenting men trots det är väskan full. Knepigt. Nej men min hjärna och jag har faktiskt samarbetat idag. Vi kom på en lösning över hur jag skulle få plats med kudde OCH sovsäck i min lilla gympa väska. Jo då, det gick. Skam den som ger sig. Jag är kung på att packa, alltid varit kommer alltid att vara. Jag tog helt enkelt ur sovsäcken ur rullen så den blev platt istället för rund. Grrrrrrrreat!
Nu måste jag kila,
ciaoooo!
Några av mina favoriter, om ni vill!
spotify:user:theressj:playlist:3tDfCdHfEJMWDe1nzGJIA0
Nej vad säger ni, julklapp?? Ja tack!
Har precis rättat en novell analys som jag lämnade in i förra veckan och jag tycker det gick rätt bra faktiskt. Men lik förbannat så kan jag inte se förbi de där felen som var och hackar på mig själv, "hur kunde du skriva så där Theres" "Men herregud, vem som helst ser väl att så kan man inte göra. Och så gör DU det!" "Svenska är ju min grej!" Ja ni vet. Eller kanske inte men jag blir hur som helst fruktansvärt besviken när det blir så, trots att det inte var någon stor grej. Svenska var trots allt det första som jag fick MVG i och som jag anser vara min starka sida. Hrm, jobbigt sånt där.
Annars leker livet och i morgon bär det av på turné! Herregud, jag är nervös jag..
Idag är det inläsningsdag vilket innebär att man ska tillbringa första delen av förmiddagen hos Inger = franska. Njaa, kunde varit bättre men vad gör man. Efter det tror jag att jag ska ta itu med naturkunskapen men vi får väl se. Ska göra undan det mesta som är tråkigt iaf. Har ju ingenting att göra! Herre gud. Är ju en hel dag i morgon också. Hrm.
Jaja, nu måste jag på toaletten, men där är mamma. Jag hatar att bara ha en toalett. Grrrr...
Ciao
Tycker om den där platsen.
Nu blir det en sån här jobbig helg igen, jag tycker inte om jobbiga helger. Men sen är det bara 3 veckor kvar iaf. Varför är det en jobbig helg då? Jo, på torsdag bär det av mot älvdalen, kommer hem på fredag eftermiddag. Samma kväll bär det av mot Järna och på lördag är det kalas i Järna, ska på erikshjälpen och på kvällen är det flygfestfest på flottaren. Usch.
För att kompensera det hela ska jag nu ta mig en snabb dusch och läsa som fan. Vad vore jag utan böcker? Ett psykfall kan jag lova.
Och prinsessan Madeleine ska gifta sig också. På tal om ingenting.
Ciao
Fick sovmorgon idag fram till 7, som jag utnyttjade fruktansvärt dåligt. Låg kissnödig och väntade på att klockan skulle ringa i en evighet kändes det som. Jaja, jag är ju pigg iaf!
Nej nu lär jag sluta om det ska hinnas med allting som ska hinnas med. Åker till Malung och bowlar nu senni.
Ciaooo
Jag blir så ledsen när jag ser hur människor förändras och inte fortsätter vara som de alltid har varit förut. När allting förändras överhuvudtaget. Jag tycker inte om stora förändringar, det ska vara som det varit jämt. Så länge det inte gäller mig själv, jag är ett stort undantag. Jag får göra vad jag vill, bara så ni vet. Men annars ska det vara som det varit förut, jämt. Jag tror jag är en sån där konstig sak.

God morgon, sitter vid frukostbordet med Johan och ska alldeles strax borsta tänderna. (Herre gud, gör jag aldrig något annat) För övrigt är det måndag och helgen kan jag bara inte klaga på, gött sö. Idag är det en vanlig dag men resten av veckan är bara allmänt kaos känner jag just nu. I morgon är det friluftsdags programvis, bowling och spel? Weeeell, dunno. Onsdag och torsdag är det inläsningsdagar och på den sistnämnda dagen bär det av mot Älvdalen. Bihanget som blev kvar här hemma kommer och terrorerar Elin. Moaahaha. Ja, finns ingenting annat att säga än, spännande.
Nu så, ciaooo
Nu ska jag ta mig en dusch och gosa till mig lite för om en halvtimme ungefär får jag fin besök, bildligt talat alltså. Johan kommer hit. Hihi! Det tycker jag om. Blir ensamma ikväll eftersom det är älgfest och dit ska mamma och Anders, gött sö. Hoppas på tv gos, man har ju en släkting med i Robinson i år. Woho, status. Vet banne mig inte vem det är en gång. Och så blir det taco paj, naturligtvis.

Dusch var det ja.
Ciaoooo!
Vet ni, solen lyser! Har ni hört på fan, första gången i november tror jag. Helt sanslöst. Visst jag säger att jag tycker om att det är mulet o.s.v. men jag kan banne mig inte hjälpa att jag nästan tappade hakan och blev alldeles lycklig när jag såg att solen lyser ute. Yihaa! Så idag ska jag faktiskt ta mig ut och ta lite kort en vända, bara för att få lite solstrålar på mig. Sen ska jag in igen och måla muren.
Kom en gubbe hit för ett tag sen och knackade på dörren "Hej, vill du köpa en bok som jag har skrivit alldeles själv?" "Njaaaa!" Usch, jag hatar dörr-knackare.
Nej nu ska jag borsta tänderna och dra mig utåt, ciaoooo
Om en timme sitter man på tåget med Elin på väg till City of Vanå. Och om ytterligare minuter på det sitter vi på Selins med Matilda och äter goan mat. Ja sånt tycker vi om!
Annars känner jag att jag lika gärna kunde ha stannat hemma idag, gud vilken värdelös dag, skolmässigt alltså. På historian såg vi på en liten film om Islam och sen blev det inte så mycket mer. Samhällskunskapen såg ungefär likadan ut förutom att filmen byttes ut mot prat, vilket vi gjorde i princip hela lektionen. Pratade alltså. Sen blev det lunch och håltimme, Matilda kom och kl 2 blev det svenska som jag inte gjorde mycket på. Tog reda på hur många låtar som Elvis spelat in, det var allt. Herre gud, kunde ha tagit helg igår känner jag.
Nej, nu ska jag, göra något annat.
Ciaoooo
Blev lite jobbigt nu eftersom jag är så seg, men det var det värt. Hade tänkt gå upp klockan sex men det blev lite senare eftersom jag inte ville överge min dröm. Drömde om Magnus Samuelsson, Sjukhus, Mamma o Pappa (Oj den kombinationen skriver jag sällan) och lite allt möjligt. Ville försöka få grepp om den, men det vette fan alltså.
Nu äter jag fil med hallon sylt och havre fras jordgubb. Gött sö! Och så hoppas jag att alla flickor kan vara med ikväll eftersom tre (?) av dem tog sprutan igår och jag fick ett sms från Malin i morse om att hon hade ont i huvudet, feber och allt vad det var. Jises, undra vad det är i det där vaccinet egentligen. Lite roligt är det dock. Få se hur många som dyker upp på skolan idag. haha
Nej nu måste jag verkligen skynda mig, hup hup hup!
Haha, blev det inte tjusigt. Ganska nöjd faktiskt, men jag förstår verkligen inte varför inte rubrik texten inte blir annorlunda! Jag har ändrat varenda "font-family" som går att ändra och likförbannat står samma kvar än! Jävla skit grejjer. (Tryck F5 om inte det nya kommer fram)
Nu ska jag ta mig en snabb dusch och slänga mig i sängen med boken, wiii! Gud, jag skulle aldrig överleva utan böcker.
I morgon blir det Selins med flickorna, trevlans! På lördag ska jag försöka måla klart och på kvällen kommer min alldeles egna gofis. Mmmmmyyyys! Sånt tycker vi om.
Nu ska jag som sagt ta mig en dusch få se, ha de gött
gu natt!
Funderar på att leka i photoshop, känner för en förändring här. Konstigt om inte ni skulle göra det också, tycker jag. Annars är jag ensam hemma och känner mig iakttagen hela tiden. Började när jag och mamma var ute i hallen innan hon for, så knackade det någonstans skit länge sen dess har det vart igång. Jag förstår inte vad de vill mig..
Nä, nu ska jag leka i photoshop, kanske äta något snart också.
Ciao
Snart hemfärd med tidiga bussen eftersom matten blev inställd, yihaaa! Blev "klar" med samhällskunskapen idag få se hur det går. Åt helvete troligtvis. Men det var skit samma just nu känner jag.
Jaja, nu ska vi fara.
Ciaaooooo
Har träningsvärk i vänster skulderblad, annars känner jag banne mig ingenting sen gårdagen. Vadå förbättring sen sist då jag knappt kunde röra mig. Haha.
Hinner inte med det här nu, om en timme och en kvart sitter jag på musiken, yihaa!
Ciao
Gud vad jag har lust att bli sjuk. Man kanske skulle ta sprutan ändå, så man blir sjuk menar jag. ha haa...
No way! No no no noooo! Fy fan i helvete säger jag bara, hur i hela friden kunde jag tänka en sådan tanke som att bli åklagare. Oh shit. Jag måste vara dum på riktigt. Här sitter jag, två och en halv timme senare och har inte ens skrivit ett A4 om knivvåldet bland ungdomar. Idag är jag bitter, med all rätt.  Nej usch, nu ska jag äta mandarin och lyssna på Yiruma, kolla det jag ska, ta en dusch och lägga mig och läsa.
Jag tror jag har fått ont i halsen av all negativitet som flödat i det här rummet sedan 5 snåret.

Gick igenom hela "River flows in you" idag. Guud va fin den är, dock något finare när han spelar den än när jag gör det men va fan, ge mig lite tid. Jag ska klara det. Någon dag.
Nu ska jag spela genom låten ett par gånger och sen blir det dusch, och så där.
Och så hoppas vi på inte allt för mycket träningsvärk i mån.
Ciao
Allt jag begär just i detta nu är en sjukt bra krigsfilm från back then eller att få krypa upp i sängen och läsa. Men vad jag borde, och ska, göra är samhällskunskap. Jämföra politikernas åsikter om lag och rätt eller va fan det står. Jag orkar verkligen inte och vill inget hellre än att slänga in pappren i kamin. Men vad gör man, Theres i ett nötskal skjuter upp det till kvällen före inlämning och sitter nu här deprimerad. Hoppas jag blir klar innan 8 iaf.. Idag är ingen bra dag, jag tycker inte om sånna dagar. Jävla rådjur..
I natt drömde jag att jag och Johan fått en unge. Jises, väldigt söt var han, för det var en han, men han växte alldeles för fort. Rätt som det var var han 8 månader, och det var ju inge kul. Det roligaste, sett nu då, var dock när han krupit ur sin provisoriska säng gjord utav en kartong och försvunnit. Vi letade som fan och vände lådan upp och ned (och hur jävla smart är det då?) men han var inte där. Men så tillslut hittade jag honom, han hade krupit under sängen. Den jäveln. Gud hjälpeligen.
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Annars har jag nästan fått hjärtslag två gånger här på 20 min. Första gången var när jag skulle slå på radion och jag tyckte det rörde sig utanför fönstret. Tänkte att jag inbillade mig men kollade ut iaf och där står det ett rådjur och glor på mig! Fan anamma, nära det blev en stämpel där bak vill jag lova.
Andra gången var när jag gick in på facebook och ser hur Johanna B hade skrivit att hon snart skulle gå till bussen 07.10 idag. Va fan tänkte jag. Fick panik och stirrade på alla klockor jag kunde se, klockan var ju bara 20 i 7 än! Tänk att det gick inte alls ihop för mig, men så kom det ju fram tillslut att hon skrivit det igår, tack gode gud. Känner fortfarande hur det fladdrar i magen på mig av nervositet. Jises. Detta är inte bra för mina nerver.
~*~*~*~*~*~*~*~*~
Nu ska jag snart borsta tänderna och gå till bussen få se om jag ska fortsätta och träna på franska nationella proven. Inger Inger Inger..

Je ne sais pas..
Den sista drömmen jag hade drömde jag till och med på franska. Illa! Nej det var inte om ungen.
Ciaooooo
Från 50 års kalaset i lördags, inte så roliga bilder men det var de bästa jag hade.
"Hålla fast ballongen mellan pannorna medan man dansar leken" Mor min och hennes kavaljer på bild.
Svägerskorna kuckilurar i hörnet, hoppas jag blir lika söt när jag blir gammal.
Annars har jag suttit med franska i två timmar tror jag. Vi skulle rita våra rum och skriva om dem, gissa vad som tog tid. Jag ritade 3/4 av tiden tror jag. Men men, ska det va så ska det va! Skit fint blev det iaf, ska ni se? Ja det var väl det jag trodde. 
Hahaha, inte vet jag väl om det var värt en och en halv timme men va fan, det var jobbigt! Jag har ont i ryggen..
Vill också tala om att jag upptäckt ett nytt folkslag idag, esteter. Är de inte konstiga så säg? Kan inte vara tysta när de borde och rusar ut pissed off för att någon drar ett skämt. Okej, det sista gäller verkligen inte alla men personen ifråga ingår hur som helst i estet folkslaget. K-O-N-S-T-I-G-A. Jag klagar inte, jag bara konstaterar.
Nu ska jag läsa klart alla bloggar jag håller på med, gå ner och hjälpa mamsing bajsing med maten, duscha, läsa och sova i min stooooooora säng.
Ciaoooo
Ps. Jag älskar Johan jag
Sitter på geografi lektion, första delen. Jag hatar att säga första och andra delen men det är ju tyvärr så.  Är 3 st idag, we're going down. Yiho. Nej, sånt här tycker vi inte om.
Nu blir det genomgång av frågor tror jag. Ooooh yes.
Lördag
- Hemfärd med tåg 10 i 2
- Hem till mormor och morfar en sväng
- Dusch och iordning görande 
- Mormor och morfar 
- kalas 
- 01.00 hemfärd
- 02.11 god natt

Söndag
- 11.25 uppgång
- Frukost
- kollade låt
- slipade klart muren
- Stargate (film)
- måleri av mur
- One Tree Hill
- Mat o glass
- Inspelning av skiva
- Dusch
- 22.15 God natt
Klockan är 5 i 11, det känns som att den skulle vara typ, 2! Kan bero på att man tog sig upp 5 över 8 idag. Hrm. Undra vad det beror på då?! Say no more..
Sitter hur som helst vid Johan, all alone. Han fick lov ut på jakt, yes yes. Wonder-bra. Så nu har jag invigt mig själv i Fishville på facebook och funderar på om jag ska jävlas med Johan. He he..! Nej då, jag är snäll. Bara ladda ner ett spel, som jag tar bort så fort han sätter foten innanför dörren. Ofc! Undra om han märker att jag har städat åt honom. Jo det gör han, annars jävlar. Ellerhur?
10 i 2 åker jag hem och vid 6 ska man vara i Lima på 50 års kalas. Vad fan har man på sig på 50 års kalas? Jag hatar kläder. Fast mitt hår tycker jag om ganska mycket faktiskt. Bara så ni vet. Usch vad jag är konstig.
Nu ska jag ladda ner spel, dinner dash kanske! Nostalgi säger jag bara.
Tjohooo!
Läste igenom mina inlägg för november och jag måste säga att jag framstår som en väldigt hysterisk människa. Gör jag det? I så fall är det fruktansvärt fel. Eller så kanske jag är väldigt hysterisk egentligen? Nej, det kan jag inte vara. Inte när ens favorit syssla är att spela klassisk musik på piano och läsa allt vad romaner heter. Njee, kanske haft en hysterisk vecka bara, vad vet jag.
Idag bär det som sagt av mot Järna, kommer hem vid 2 i morgon och vid 6 ska man på 50 års kalas hos släktingar som jag inte träffat på säkert 10 år. Spännande. På söndag blir det förhoppningsvis lite vila men ska också hinna med att spela in någon sorts julskiva. *Puh* Trodde det var meningen att man skulle vila på helgerna. Helger som dessa inträffar nämligen inte allt för ofta i mitt liv. Så länge jag slipper plugga så!
Fredagen den 13 är det också. Spooky. Få se hur mycket som drabbar en idag, ifjol var det ett riktigt helvete minns jag. Eller sist det var fredagen den 13 alltså. Det var vinter, det var gympa, och det var längdskidåkning. Tänk att jag minns det som igår.. Hela klassen hade begett sig mot skidstugan och när vi, eftersläntrare, kom dit var alla bra skidor slut, naturligtvis. Vi fick i alla fall tag på ett par skidor men när jag fått i pjäxan i ena bindningen ja då går det inte i andra. Nehej, bara att knäppa av sig skidan som jag fått på, vilket naturligtvis inte går. Efter kanske 5 - 10 min får dock Marcus, min ängel, av mig den där förbannade skidan. Jätte kul. Jag får tag på ett par nya skidor och när jag ska åka iväg, ja då har någon tagit mina perfekta stavar. Hilarious. Men jag får tag i ett par nya stavar, så tillsammans med mina flickor och ett par 2 meters skidor bär det av. Upp och ner för backarna och när vi kommer på en raksträcka med tallar som böjer sig över just det spåret jag åker i, ja vad tror ni händer. Elin som åkte före mig klarade sig men just när jag kommer ja, då rasar all snö över mig. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Men men, det är en oförglömlig dag!
Nu ska jag borsta tänderna få se om man kanske hittar till bussen idag eller hur det går, allmänt svart ute tycker jag.
Ciaoo
Nostalgi, och jag blir fortfarande lika full i skratt när jag ser Emil. Haha jaa, han var duktig som rektor. Kika om ni vill få er ett gott skratt. Roligare om man vet storyn bakom men tja, det går fint ändå. Haha
Nu har jag faktiskt pluggat i en timme! Känn på den ni! Det är något som inträffar inte allt för ofta är jag rädd. Fick till och med Anders att förhöra mig. Inte illa inte illa. Så nu är jag skit taggad inför provet! Eller hur jag är då. Hm, bättre än ingenting iaf.
Så nu belönar jag mig själv genom att lyssna på musiken från Crossroads (inte den med Britney Spears) och bara njuter. Tänk att jag älskar nästan alla generar faktiskt. Dock inte hiphop/rap och fruktansvärd hårdrock där de bara skriker. Vet inte vad det heter. Opera är väl heller ingen höjdare men annars slinker faktiskt det mesta ned. Crossroads är iaf blues, mmme like. Ry Cooder som komponerat musiken, duktig jäkel det också, tydligen. Ja hur som helst så älskar jag musik iaf. Och Johan naturligtvis. Åker till honom i morgon bara så ni vet, och så blir den en jävligt fullspäckad helg. För ovanlighetens skull faktiskt.
Idag ska jag lägga mig tidigt så jag får läsa läääänge! Ja, jag älskar böcker också. Mitt liv består i princip av Johan, böcker och musik. Konstigt.
Sitter i min breda säng i mys kläder med en skål russin och mandlar samt ett antal tända doftljus runt mig. Kan ni gissa vad jag ska göra? Man skulle kunna tro att det är något riktigt gosigt men ack, jag ska plugga samhällskunskap. Måste ju göra det lite roligare, right? Jaja, nu finns det inget som hindrar längre. Eller jo, undra om jag inte är lite kissnödig..
Ni vet det där hemska fenomenet träningsverk? Mm, det har drabbat mina lår idag. Inte så lite heller. Det fullkomligt skriker om dem. Höll banne mig inte på att ta mig ur sängen, det spände i varje muskel, så nu vet jag att jag har sånna iaf!
Annars har jag njutit av min stora säng inatt, ojojoj, vadå sprida ut sig. Uuuunderbart! För vet ni, jag har en ny säng jag. Tihi!
Jag har en ny säng, jag har en ny säng, jag har en ny säng, jag har en ny säng, jag har en ny säng, jag har...

Modern kom precis hem, ni vet min underbara moder, och med sig har hon en 1,20 säng, till mig!! Oh my god, OH MY GOD!! Lyckan är fullbordad *leende på läpparna* Frågan är bara hur jag ska få plats med allt, hahaha. Men det löser sig, det gör det alltid! Bara morfar gör ett par hyllor åt mig är det lugnt. Tihi!
Jag älskar min mamma <3
Sitter och lyssnar på filmmusik, jag älskar filmmusik.
Idag började jag och Eva på River flows in you. Tänk att jag börjar fundera om det finns någon vackrare instrumentell låt, och jag tvivlar starkt. Hoppas jag får spela upp den någon gång, för den här SKA jag lyckas med, om det så är det sista jag gör.. Fick en låt från Pirates of the carribean också. Den där, braiga. Äsch, den man först förknippar med filmen iaf, haha. Försökte mig på den lite här hemma men njaaa, rytmen vill inte riktigt som jag vill. Kneput!
Nej nu ska jag äta lite ungspannkaka!
Ciao
1,1 år med älsklingen idag, och jag älskar honom lika mycket fortfarande! Hjärtat mitt <3


Idag har vi bara två lektioner sen är det slutt. Hade jag dock inte haft piano 20 över 12 så hade jag kunnat åka hem vid halv 12. Men icke. Äsch, det gör inget. Höjdpunkten på veckan ju! Så kan jag passa på att plugga lite den resterande tiden också. Smart Theres, mycket smart. Har ju samhällskunskaps prov på fredag, aotch. Kan inte det nej.
Nej nu ska jag borsta tänderna.
Ciaoo
Ps. Vill se den nya inspelningen av fame!
Kolla in den där! En sån ska jag ha när jag fyller 40, lugnt!
Update på novell fronten, hör och häpna! Läs här!
Kommer hem och finner att min moder har spacklat klart muren vilket innebär att det nu endast återstår ytterst lite slipning och målning, Score!
För övrigt är jag redan hemma eftersom sista lektionen blev inställd p.g.a sjukt barn, gör inte mig någonting. Särskilt inte när Maja hade skjuts hem, ända hem! Det mina vänner uppskattas, a lot! Har också kommit hem efter att ha spenderat natten vid Johan, min underbare lille gofis <3 Kommer dock att se framemot kvällen och natten då jag ska sova som en klubbad gris. Ojojoj vad jag ska sova! Har inte sovit riktigt på två nätter nu, illa.
Nu ska jag lyssna på lite Tom Jones och försöka ta tag i SketchUp igen, datorn kabbar ihop när jag väl försöker. Tyfiskt.
"I really don't know what I'm gonna find.."

Du, jag, vi, för evigt.


Le, ett sånt där leende som jag sett förut.

Se, bortom horisonten och vandra österut.

 

Känn, på känslan du har inom dig.

Spänn din båge hårt, och skjut lilla mig.

 

Låt Eros pilar borra sig in.

Och jag lovar.

För evigt är jag din.

 

 

 

Gårdagens skörd var det där.
Usch va mörkt det är ute nu. Önskar att jag kunde sitta kvar här en timme till eller så men nej, om en halvtimme bär det av. Och på den tiden hinner det ju bli mycket ljusare! Hrm..
Annars bär det av till min favorit idag efter skolan, Johan! Oh yes, sånt tycker vi om. Måste nog tyvärr göra lite franska eftersom jag glömde bort det igår, men vad gör man.. Kom på det när jag lagt mig och då var det väl inte direkt läge att gå upp och slänga sig in i den franska grammatiken. Eeeeh, nej. Kanske skulle ha gjort det ändå, låg och vände och vred på mig hur länge som helst. Var lite kissnödig också men orkade inte gå upp, vilket jag fick tillbaka under hela natten. Drömde att jag var kissnödig men hittade ingen toalett o.s.v. Finns det något jobbigare?! Nej, ingen bra natt.
Nu stärker jag mig själv och laddar för en ny vecka med O'boy och Yiruma, ja jag är besatt. Men det är härligt det också, så länge det varar. Tror jag är en periodare..
Nu måste jag gå vidare. SUCK, jag vill inte gå ut, det är så..mörkt.
Ååå jag blir så lycklig! Nästan hela dagen har jag suttit och grämt mig över att jag inte hittat en låt. Jag kom inte på vad den hette och inte vem som gjort den men jag visste hur den lät, bara jag fick höra den. Så jag blev sur och gav upp. Nu fick jag för mig att jag skulle leta reda på en pianist som spelade modern klassisk musik, hittade en och den första låten som spelas är den jag letat efter. Är det inte otroligt så säg! Jag blir så lycklig! Jag hittar låten och till råga på allt så hittar jag pdf-filen på noterna också! Oooooh! Jag blir så lycklig! Vet ni vilken låt det var då? Jo då, River flows in you med Yiruma. Tihi, jaja, insyltad I know, men den är så otroligt vacker! Elin Hansson lärde mig lite på den under vårshowen så jag tänkte varför inte. Den är trots allt ohyggligt fin.

Glad Theres
Sitter och lyssnar på Yann Tiersen (tack http://enlitenlotta.blogg.se/ för den upptäckten!) och bara är. Har nyss läst lite i Det flammande korset men så kom Mamma och Anders hem, inte lika skönt då.
Men mest av allt vill jag bara ha min Johan här och gosa med honom. Istället för att lyssna på luftrenaren (som mamma äntligen fått igång) som låter som någon annan jävla industri fabrik. Jaja, det blir onekligen bättre luft iaf. Ska bli roligt att se vattnet sen..
Nä, nu ska jag leka i SketchUp och Photoshop, hoppas jag blir klar idag så ni får se det!
Ciao
Har precis gjort dagens klant arsel grej. Har dammsugit rummet idag med den där saken ni ser ovanför, nu skulle jag gå ner och tömma den från vatten för att fylla på nytt så att jag skulle kunna köra igång luftrenaren. Och vad händer, jo, det översta locket lossnar (!!!!) så jag håller i handtaget och iväg flyger underredet med skitvatten och stänker ner i princip hela hallen. Men annars är det bra. Suck. Jonas din jävel som lurade på små stackars oskyldiga människor en sån djävlusk maskin. För det är inte första gången jag tappar ut vatten, åh nej. I've done that before.
Annars kom jag 4 på bowlingen och kortspelet efteråt at mormor och morfars place. Något med 4 ikväll.
Blöt om fötterna

Nej nu ska jag leka i SketchUp, jag har visioner!
Ciao
Nu har jag spacklat slut på allt spackel, behövs naturligtvis lite mer så då blir det väl inte klart den här helgen heller. Satan. Men vad gör man.
Ska slänga mig i duschen så bär det av mot Malung för lite bowling och mat. Få se om man kanske får köra! Men då måste vi noga åka snart. Skulle vara där till 3.. hehe.
Dusch!
Jag har numera en ganska suddig uppsyn och mitt rum är som att stiga in i en riktig dimbank. Anders gav mig en slipmaskin "kör på" och det har jag gjort också. Så nu jävlar.
Nu har även jag fastnat i Twilight träsket. Jag skämms, lite i alla fall. Den var ju så jävla bra! Och jag som varken skulle se filmerna eller läsa böckerna.. *host*
Idag blir det spackel time at my place! Woho! Som jag längtat. Och om jag är riktigt riiiiiiiktigt snäll kanske vi kan åka och köpa tapeter också. Oooooh! Men det tvivlar jag på. Mamma är och jagar så vi får väl se när hon kommer hem.
Men blir det spacklat och målat så blir jag då nöjd ett tag.
Igår kväll fick jag alltså sällskap av Elin och vi såg på Twilight. Och nu är det ju så att jag måste rota fram lite noter på den där otroligt vackra låten. Hm. Jag hatar film. Jag hatar hur lättpåverkad jag är. Haha, nej det gör jag inte.
Nej nu ska jag rycka tag i Anders få se hur det blir med spacklet!
Önska mig/oss lycka till.
Ciao
Jag känner mig lycklig, och är så jävla tacksam över det jag har. Bara så ni vet.
Sitter i caféterian och lyssnar på alla grupper. Sitter massa fjällisar vid ett bord som diskuterar skidor, alla sp och nv elever sitter med datorer och inne i biblioteket är det cat fight mellan rid. Lite too much just nu.
Har lektion om en halvtimme, svenska. Känner mig ganska pepp ändå, esteterna kan vara ganska sköna ibland. Högljudda, men sköna. Speciellt så här på en fredag när alla är lika slut i huvve. Hoppas det inte blir allt för jobbigt.
Det är vitt ute eftersom det snöade hela dagen igår. Ville bara tala om det.
God morgon folks, i natt drömde jag om bokhandeln. Det började med att jag fick ett tjockt brev med massa papper och skit i så stod det att jag skulle börja jobba den 30 November. Så jag åkte väl dit då och fick reda på att jag skulle få lov att jobba ÄNDA fram till jul! Oh my god. Det blev lite too much för mig så det protesterade jag hej vilt emot. Och det gick väl bra, jag hade ju faktiskt skolan. Jises. Gunnar var fruktansvärt otrevlig, växt till sig hade han gjort också. Usch va jobbigt det är ibland. Känner fortfarande den där förtvivlade känslan i magen. Varför ska jag drömma så jävla mycket?!
Drömde att jag var ute och cyklade med massa cyklister också. Vi kom till ett öde hus där marken var allmänt geggig och där spelade vi kort. Ja det är sjukt men så var det. Det var innan bokhandeln så jag minns inte så mycket av den, men det var lite trevligare iaf. Även om jag inte kan se mig själv på en cykel med de där hurtbullarna.
Ha en bra dag,
ciao!
Tänk att det är den enda mening som fastnat sen senaste läx-förhöret, hur var det där med närminne? Och vilken bra mening sen..

På tal om något helt annat så vet jag inte riktigt hur jag känner mig just nu. Haha alltså inget allvarligt, jag känner mig så, karig?? Mätt och belåten med fötterna på bordet och lyssnar på Mustang Sally med The Commitments. Vet inte om det ses karigt utifrån men jag känner mig ganska manlig just i detta nu. Tur att jag är säker på motsatsen.
Tänk vilka tråkiga ord det finns. Som "borde","måste" och "läxor". Usch, jag får ont i magen bara jag tänker på dem. Och så finns det sådana där ord som man blir så glad av. T.ex. "Ja!","Absolut", "Kärlek" och "Le" bara för att nämna några. Men visst är det underligt. Vissa ord förknippar man med tråkiga saker direkt, så fort man hör dem och andra blir man på bra humör av på stört. Vet inte om det är så för er, men så är det iaf för mig. Lite roligt.
Tänk att jag drömde så konstigt inatt, lite halvt om halvt en mardröm men ändå inte. För jag ville så gärna veta hur det skulle gå, men samtidigt var jag livrädd för att gå ner på toa när jag vaknade ett antal gånger. Det handlade mestadels om Dan i One Tree Hill och Nevnarien. Va? säger ni. Ja det säger jag också. De var iaf drakar och av någon anledning så var ju Dan störst och starkast. Men Nevnarien kunde flyga så det var ju roligt. I första duellen så vann Dan, Nevnarien blev krossad och stekt. I den andra så vet jag inte riktigt hur det gick till men av någon anledning så stack Nevnarien ut ögonen på Dan, med en skruvmejsel. hahahaha, och jag minns att han riktigt bad om att hon inte fick sticka ut ögonen på honom, men jo då, det gjorde hon. Sen rätt som det var så var de människor och då var jag med också, minns inte riktigt vilka mer det var men några var det iaf. Hur som helst så var ju Dan blind, tror jag. Han såg iaf jävligt dåligt. Så Nevnarien skulle ta hans saker, vet inte riktigt vad för saker men det var iaf en träpinne med, och gå ut och gömma dem så att han inte skulle kunna hitta dem. ?? Farliga grejjor det där. Jag fick iaf följa med så vi gick ut med en ficklampa, det var ju natt, och ner i skogen. Jag var livrädd men inte hon, nej nej. Vi gick och fick till slut för oss att gömma grejjorna under en sten men då sa jag att vi bryter sönder iaf pinnen och slänger iväg bitarna åt olika håll, så det gjorde vi. När sakerna var gömda gick vi tillbaka till huset och märkte att Dan var borta. Vi frågade de andra var han var någonstans men de hade ingen aning. Och så vakna jag.
Kanske inte låter så läskigt men det var faktiskt lite kusligt ibland. haha!
Aja, nu ska jag borsta klart tänderna få se om jag vågar ta mig ut till bussen. Wooooo..
Ciao
Ingen som känner för att sponsra??
Ska strax ta tag i muren där ovanpå igen. Har spackel hemma så i helgen hoppas jag på att få klar skiten. Tapetseringen hoppas jag också på att få gjord snart, men man ska inte ha för stora förhoppningar.
Hungrig och i behov av ett toalett besök. Kanske hör av mig senare.
Ciao
Det regnar ute, jag vet för det droppar i min plastlåda.
Snart klar med muren.
Inte dammsugit.
Inte tränat på franskan, tar den imorgon.
Rivit mig på långfinger knogen, *kolla jag rev mig på fingret*
Träningsvärk i morgon.
Lagat köttfärssås, för lite salt.
Trött och ont i ryggen.
Tisdag i morgon.
Nu ska jag duscha och krypa ner i sängen som min pojkvän bäddat åt mig.
God natt
Älskar den låten, förstår inte varför. Tror det var André som skickade den till mig för många herran år sen. Okej, två  kanske. Sjukt bra låt iaf.
Har nyss lekt lite med kameran och photoshop men ska nu gå uppå och gå lös på lite tapet. SKA få klart det den här veckan.
Fick sluta tidigare från mentorstiden idag, hallelujah, annars slipper treorna alltid undan medan vi får sitta med de där jävla nutidsfrågorna. Hm.
Idag ska jag hur som helst:
- Träna på franska meningarna tills i morgon
- Riva bort all tapet från muren
- Dammsuga rummet
- Drömma mig bort bland NYA tapeter och SketchUp
Strax iväg på promenad, skönt. Bara varit inne hela helgen, borde väl med rätta ha varit ut igår, men så blev det ju inte. My dear boyfriend kom hit och rev lite tapet åt mig medan jag lagade sega grytbitar och fastbränt ris, ja ni vet hur mina matkunskaper förhåller sig. Jag föredrar faktiskt makaroner och korv. Det blev hursomhelst mat och så såg vi på körslaget. Efter det blev det The proposal och säng gång. Helt underbar film, alla borde se den. Både skratt och tårar vill jag lova.
Nä, nu bär det av ut tror jag? Sen hoppas vi på tårta mot kvällningen, morfar fyller nämligen år idag.
Ciao