Dagen har verkligen rullat på i maklig takt och nu ska jag ta mig en dusch och snart se på film. Lång dag det här. Jaja, tror jag har sett filmen förut men det är lika bra att jag ser den igen. Bara för att. Hehe. The librarian ska jag se. Well well, dusch var det. 


Det blev mat hos mormor och morfar fast inte riktigt som jag hade hoppats på. Mormor hade gjort "körvjocka", godast i världen, MEN hon hade haft i vin så det smakade skit av alltihopa. Men snäll som jag är åt jag upp. Snabbt och smärtfritt. Ingen hitt direkt. 

Hur som haver så lever jag än och ska snart titta på Private Practice och Ghost Whisperer. Och dagen har ju faktiskt gått på fort ändå tycker jag. Trodde den skulle bli hur lång som helst men det ser ju som att det blir kväll till slut i alla fall. När jag sett på teve ska jag nog kolla efter vad jag ska hitta på med alla kort som kom. Några ska in i mitt och Johans album, men resten då? Jag måste ha ett annat album också. Helt klart. 

Later
Den här dikten hittade jag igår när jag kikade runt på datorn. Jag gjorde den den 19 februari i år och har faktiskt helt glömt bort den. Hur som helst, här är den. 

Som om ord inte räcker till,

Som om allting man säger inte riktigt blir som man vill.

Som om tårar aldrig slutar falla,

Som om man ut i tomma intet på någon försöker kalla.

 

Som om tiden plötsligt skulle stanna,

Som om någon drömmar kunde besanna.

Som om allting skulle stå still,

Som om den älskade låg alldeles intill.

 

Som om hela världen skulle rasa,

och allting med den krasa.

Önskar vi alla att allt ska bli perfekt,

att allting skall lösas och bli till konfekt.

 


Jag har strukit kläder och lekt med karamellfärg. Inte samtidigt dock, som tur är kanske. Strykningen av kläder var inte så rolig men karamellfärgen var ju desto trevligare förstås. Enjoy. 







Nu snart åker jag till mormor och morfar på mat, så busigt!
Om allt vore riktigt och väl skulle jag gå runt och borsta tänderna vid det här laget. MEN det är det inte, det regnar och vi har redan städat trapphusen så vad hände, jo vi blev lediga idag. Så eftersom jag redan tagit mig upp och var hungrig bestämde jag mig för att äta frukost, vilket jag alltså gör nu. Vad jag ska göra av den här dagen återstår att se, den var ju liksom inte planerad till att bli så här. Men jag funderar på att äta vid mormor och morfar iaf, jag får alltid så god mat där. hihi! 

Nu tror jag att jag ska läsa lite, det känns som att jag har tid med det. 

Ciao
Nu får det duga som det ser ut för ett tag framöver. Det blev väldigt enkelt men så är väl jag också kanske, enkel. Ja det tror jag. Sen har ni ju de där gulliga bilderna att studera om ni känner för det. 

För övrigt fick jag hem mina kort idag. Jag är så nöjd så det kan ni aldrig tro. Fantastisk känsla att se dem så där framför sig, skit fränt! Tänk va länge sen det var jag hade riktiga kort i händerna som dessutom är aktuella, så att säga. Det är alltså inte över 5 år sen de togs. Amazing. 

Nu ska jag nog spela lite piano sen är det snart läggdags. Tänk va tiden går fort när man har roligt. Hrm. 

Ciao
Jag vill bara tala om för er hur jävla gött jag har sovit inatt, det var väldigt länge sen jag sov så skönt och det beror på:

a) Det fanns inte en mygga inne i mitt rum på hela natten 
b) Jag hade myggfönstret i så det var svalt och skönt i rummet
c) Jag sov ensam i min säng och fick breda ut mig så mycket jag ville 

Det är tre viktiga kriterier för att jag ska sova skönt och alla tre gick i uppfyllelse inatt. Tro mig, jag sov som en klubbad groda. 

Nu ska jag borsta tänderna och slänga mig på cykeln. Nästa sista dagen på jobbet för den här veckan! Haha

Ciao
Ignorera antalet "sommar/sommaren" i inlägget under, please.
Jag har skrivit en lista på saker som jag ska inhandla när hela lönen anlänt.  På min lista står bl.a. 9 böcker och ja, det kommer att svida lite men det är det värt! 7 st är trots allt på engelska så det är ju i studiesyfte menar jag.. Hrm. Nej men ärligt så finns de inte på svenska så vad gör man, särskilt när man får gratis engelska lektioner på köpet. Ett par av dem ska jag väl kunna plöja igenom i sommar. 

Annars börjar jag bli lite fundersam över vad jag ska hitta på hela sommaren. Efter nästa vecka har jag jobbat klart och det är ju skönt men Johan kommer jobba hela sommaren så det blir lite lurigt det där. Men jag har ju mina kära vänner, så jag ska nog klara det. Vem vet, de kanske rent ut sagt har tröttnat på mig efter den här sommaren.. Nej det ska vi väl inte hoppas på. Jag ska nog klura ut något att göra, annars blir jag väl "tvungen" att läsa böcker. Och det är ju plågsamt.

Den där headern där uppe behöver vi väl inte säga så mycket mer om än att den får vara där tills jag kommer på något annat.

Later folks

Hemkommen och utmattad efter dagens slit i buskarna. Eller slit och slit, sanningen att säga så tycker jag att det gick väldigt bra och fort idag vilket uppskattas väldigt mycket. Det enda slitet var väl att det var så fruktansvärt varmt. Jag uppskattar inte när det blir för varmt och idag var det lite too much. Tänk att alltid ska man klaga på något. 

Nu snart ska jag se på teven, men först ska jag göra mig en skål med glass och krossade bär. 


Mygg är nog den levande varelse jag avskyr mest här i världen. Nog för att jag inte älskar spindlar heller, men de stör inte i alla fall. Myggen har nämligen berövat mig några timmars sömn inatt vilket jag tycker var lite taskigt med tanke på omständigheterna. (Att jag skulle upp klockan 6 idag) Nåja, värmen hjälpte allt till den också. Myggen och värmen var nog trots allt en väldigt effektiv duo när det gällde att förstöra min skönhetssömn. Det börjar bli en vana under den tiden jag jobbar. Konstigt nog blir jag aldrig lika störd av dem när Johan är med. Konstigt det där. 

Nej, nu måste jag hasta vidare till jobbet. Men men, endast tre dagar den här veckan och tänk att, det kan jag faktiskt leva med. 

Ciao



Den har dagen har varit bra, och är fortfarande bra och jag har verkligen ingen lust till att jobba på måndag. Nog gosar jag hellre med min pojkvän än brottas med rosenbuskarna. Men som tur är ska malin på peace & love på torsdag så jag får långhelg! Det gör mig glad, jätte glad faktiskt.

Idag har vi flugit en vända, min mage har inte vänt sig än så stundtals är det lite jobbigt, men vad gör man inte för kärleken. Sen har vi tvättat bilen också. Jätte fin blev den. Yippie! 

Igår beställde jag 100 kort från fujidirekt så i veckan får jag hem lite roligheter. Det ska bli väldigt roligt faktiskt, det är inte så ofta man har "moderna" kort i händerna nu mer. Sorgligt men sant. 

Well well, ha det gött folks.
Idag är det midsommar, det tycker jag är lite sorgligt för det betyder att det kommer börja bli mörkare om kvällarna nu. Och sommaren som bara börjat! Ja, jag tycker det är lite tragiskt. Men annars är det trevligt för jag har fått mig lite nya kläder, bland annat mina drömbyxor! Ja faktiskt, de där ljusa som inte sitter som korvskinn längs benen, jag är kär. Jag har så många kärlekar just nu. En t-shirt (är den inte fin?) fick jag mig också, den tycker jag är tjusig. Tjuuuuusig. 

Snart ska vi till flygfältet och fira midsommar. Grillspett och kladdkaka. Mmmmumma! Vad som händer mer det återstår att se, men det låter på Johan som att det blir modellflyg, det som jag är så bra på. Amen. 

Nä, ha en bra kväll folks. Nu vet ni att jag lever iaf, och så skiter jag i den här förbannad designen ett tag framöver. Den har gjort mig less. 

Ciao
Hemkommen och utmattad efter en dag i Falun. Blev en hel del godsaker med hem och om tre - fyra veckor åker vi och hämtar 9 godingar till, ja 3 glasögon var blev det. Siddu på fan. Jag skulle tydligen ha läsglasögon (hrm) så det blir det ett par sen två par som jag ska ha som vanligt. Great. Det braiga är att vi bara betalade för 3 par, fick alltså 6 st gratis. Det är så det ska va. Fick mig tydligen två märkesbågar också så nu är jag cool. Bara så ni vet. 

Nej, nu hoppas jag på sängen snart. 


Lyssnar på walking on sunshine och får sånna här nästan traumatiska flashbacks, jag menar, hur många drygistimmar har inte tillbringats med den låten på repeat. Ja, det vill jag faktiskt inte veta. 

Hur som haver så har dagen varit varm och myggig men ganska okej ändå. Har rensat mormor och morfars rabatt så nu är den så vacker så. Den såg verkligen ut som ett slagfält innan jag gick till angrepp. Då sprängde den sista minan bort hela skiten. (Haha va lustig jag är..) Nu har jag ätit mat och ska ta mig en välförtjänt tallrik med glass och chokladsås. Sen ska jag duscha och sköta om mig själv så mycket jag bara kan sen blir det rakt ner i sängen, ingen film ikväll, för i morgon ska jag med bussen 10 över 8 till Järna sen blir det Falun med pappa och kompani. Ska till optikern och förhoppningsvis raffa åt mig iaf ett par nya glasögon. Yes indeed. Men av mig får ni inte förvänta er några såna där jätte glasögon som är så där väldigt trendiga nu, (förresten, vad är grejjen med folk som har glasögon fast de inte behöver? Det är inte så jävla roligt att se dåligt som det kanske ser ut. Men GUD vad jag är rolig idag.!?), oh nej, aldrig att jag tar på mig ett par av den kategorin. Aldrig. 

Det här inlägget kanske ni önskade att ni inte läst (??) men jag är faktiskt väldigt trött. 

Skona mig folks.  

G'natt.
Jag ber om ursäkt för all denna förändring, men jag blir helt enkelt inte nöjd.
God morgon, idag vaknade jag riktigt tidigt jämfört med igår. 20 över 8, oh my my. Så nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Jag menar, kan man gå ut och sola när klockan inte ens har blivit 9? Jag vet inte. Ska väl kanske slå en pling till mormor och morfar snart få se om de är hemma idag då. Ja det ska jag nog göra. Men måste vila lite till först. Jag har ju knappt vaknat än.
Ni vet det här underbara rummet mitt som jag tjatat om i ur och skur, ja, det har jag städat idag så det luktar så gott och den som hittar en damråtta nu gör ett jävligt bra jobb. Hur som helst så lovade jag en gång i tiden att jag skulle visa er hur det beryktade rummet ser ut, tja, än är det inte klart men jag tänkte visa hur det ser ut just i detta nu och hur det har utvecklat sig det senaste året. Sanningen är den att de första bilderna jag härmed tänker visa er är tagna för precis ett år sedan. Det var lite spooky faktiskt. Hur ofta bestämmer man sig för att städa på precis samma dag med ett års mellanrum? Jaaaaajaa, till saken. Så här såg mitt rum alltså ut för precis ett år sedan;



Observera garderobsdörren utan handtag



Där uppe i vänstra hörnet ser ni boven som startade eländet. Jag hade en lila mur..









Det var det, och så här såg ovanstående vägg ut den 12 december;



Ingen isolering, endast timmerstockarna som "hejdade" kylan på sin väg in i mitt rum. 

Och så här ser mitt rum ut idag, den 21 juni 2010, ännu inte klart men på god väg. 



Skillnad? 





Hörnet där jag hade min Margit Sandemo hörna 



The wall, jag undrar hur många timmar som lagts ner på den där förbannade muren.  



Och så här ser det ut åt andra hållet. Mina 239 älsklingar. 





Hyllan som morfar snickrat åt mig







Det här är alltså mitt rum, och som ni ser är det inte klart än. Spikar som sticker ut, lister som inte är ditsatta o.s.v. Men nog är det lite skillnad. Nöjd som fan är jag. 

Nu ska jag ta mig en dusch och så ska jag se på Heartbreakers. 

Ciao



Jag låg ute tillräckligt länge för att bli lite brun med det jävliga tycker jag är att jag blir alltid att se så skitig ut när jag precis har blivit brun. Gråbrun på nå vis. Inte så tjusigt. Hur som helst så blev det för varmt för mig så nu sitter jag här igen och funderar på vad jag ska hitta på med. Jag borde väl städa rummet så det blir nog så alldeles strax. Ska kika lite till först. Jag ska bara.. 


Jag hade planer på att tillbringa dagen i rabatten hos mormor och morfar men eftersom jag inte vaknade förrän fem i elva och det inte svarar hemma hos värdfolket så får jag väl ta till plan B. Planen innebär att jag tar med mig filten och Ray Kluuns En sorts kärlek ut och jobbar på brännan lite. Det är ju strålande sol utanför fönstren för bövelen! 

Alltså, tandborsten nästa och laga mat till mamsen. Sen får jag gå ut i solen. Yippie! 
Den här helgen har verkligen varit kanon. Super bra om jag får säga det själv. Jag avslutar den därför med att lyssna på gosiga låtar och bara njuta av söndagskvällen så som bara jag kan göra. 

Jag gick av bussen vid Elin när jag kom från Järna, väntade in henne och gick iväg på en promenad som slutade hos hennes farmor och farfar. Där träffade jag på 4 små kattungar på 2 veckor. Jag blev kär på nytt. Aldrig har jag väl sett sådana små sötnosar förr. Särskilt en av dem, han åt fil och har väl inte lärt sig att tvätta sig än utan fick ett vitt skägg, ah men jises. Skägget kallar jag honom för. Världens gofis. Jag hoppas att han blir min i sommar. 

Jag kom hem för lite mer än en timme sen och begav mig ner till forssen direkt för att fånga kvällens sista solstrålar. Bilden här nedanför är den jag är mest nöjd med så får ni väl tycka vad ni vill. Men jag tycker den blev vacker. 

Nu ska jag se på gävledala på svt.se sen blir det dusch och sänggång. 




Idag är en bra dag, vet ni varför? Jo, för att jag är tillsammans med världens bästa pojkvän och kunde verkligen inte fått mig en bättre andra hälft. Och så är jag lite stolt för att han vann både sm & nm i konstflyg igår också. Tihi! 

Jag älskar dig, tokfrans <3
och så är man ju så uppmärksam också. Duktig som jag är så tittade jag på busstiderna för måndag - fredag igår när jag skulle planera resan till Järna idag. Och det blev ju inte så bra. Jag missade alltså den enda bussen som går idag och tåget som går ja det går 5 i 4. Dalatrafik står mig verkligen varmt som hjärtat just nu. En buss om dagen, det är ju helt otroligt. Min mor sa dock att hon kunde skjutsa mig så jag tror det löser sig iaf. 

Det blev lite skillnad här igår också, jag vet inte vad jag tycker men det får vara kvar så länge i alla fall. Nu ska jag försöka få tag på min pojkvän få se. 

Hej da
Hemma allaredan? Ja så är det. Slutade halv tolv idag vilket inte gjorde mig särskilt ledsen. Vi var dock inne hela förmiddagen och städade, något jag helst lämnar över till någon annan, men vi slapp ju faktiskt vara ute i regnet. Så jag är nöjd ändå. 

Nu ska jag fortsätta med mitt vackra hus i google SketchUp. 


Inatt har det varit party här ute vill jag lova. Raveparty med blixtar och dunder. Vaknade halv 3 och det åskade som satan. Var ner på toaletten och lyckades få mig en stöt när jag spolade. Hur stora är oddsen för det? Hur som helst så skulle jag kika om allt var urdraget och det var det ju tack gode gud för 5 minuter senare slog antagligen blixten ner på gården. Våran utelampa som reagerar på rörelse och så där tändes nämligen precis när det fräste till som bara den. Det var lite läskigt med tanke på att vi har både har flaggstång, en stor björk mitt på gården och en förbannat stor gran bara några meter bakom huset. Så jag känner mig ganska lycklig just nu. 

Nu ösregnar det och eftersom jag inte har hört något annat ska jag slänga mig på cykeln som en sisådär 20 minuter. Great tycker jag. Aja, "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder", var det inte så de sa lärarna när de tvingade ut oss och själva satt de inne och åt tårta. Hrm. 

Ha de gött
Hemkommen och förbannad över att teven krånglar. Jag blir så jävla less på saker som inte gör som jag vill. Jag hatar't. 

Nu ska jag kolla om vi har citron sen ska jag gå ut och lägga mig i solen, läsa en bok och jobba på solsting. 
"Äktenskap är en bit på väg mot giftermål." Det var en sån där intelligent mening som dök upp när jag drömde inatt. Jag menar, va fan. Är det inte samma sak?

Idag är det torsdag vilket innebär att det är näst sista dagen på jobbet för den här veckan. Och efter i morgon är jag faktiskt ledig en hel vecka eftersom Malin ska på fotbollsskola. Så då hoppas jag på strålande solsken så jag kan ligga ute i hängmattan och läsa hela dagarna. Mmm. 

Nu måste jag hasta vidare. Cykeln håller på att värma upp där ute. 


Hemma efter en blöt och varm dag längs världens längsta häck. Helt otroligt, den tar aldrig slut. Men men, vad gör man inte för att fördriva tiden. Ja, det kan man fråga sig.

Nu ska jag se på Ghost Whisperer. Ja, det är spännande. 

Ciao
Inatt har jag sovit vill jag lova. Och det var så skönt, så oerhört skönt att jag inte alls ville gå upp i morse. Även om det gick betydligt lättare än det hade gjort igår om jag legat kvar på samma vis. Jag fick iaf mina 8 timmar så nu är jag nöjd. Det enda jag tänker klaga på idag är utomhus temperaturen, termometern visade nämligen 7 grader när jag kom upp vilket är lite för lite för att vara den 15 juni. Tycker jag i alla fall. 

Nu måste jag borsta tänderna och häva mig iväg på cykeln om jag ska hinna till 7. 

Hejs
Det blev en baguett med vitlökssmör, sallad, mozarella, räkor och en röra på crémfraiche, salt, peppar och gräslök. Mycket gott, mycket mycket gott. Nu ser jag på Simon och Thomas på tv3 play och ska lägga mig alldeles strax. Somnar jag inte ikväll vet jag inte vad som är fel. 

Hur som haver
Hrm, det var visst slut på Anna Travis.. 

Dusch och matlagning står på schemat härnäst
Upptäckte att Anna Travis faktiskt finns på Tv4 play därför känner jag min inte så bitter längre eftersom jag kan se det en annan dag. Det jag vill se brukar aldrig finnas på nätet annars.  Glad Theres

Nu ska jag slänga mig på cykeln och åka till boa. Jag planerar att laga mat tills mamsen kommer hem. Räkor, baguetter och god ost. Ja, det ska jag fixa. Bara för att jag är så underbar. Kanske blir en film ikväll istället då, ja kanske. Om jag orkar. 


Dagen i buskarna har varit både skön och jobbig. Jobbig eftersom man får så otroligt ont i ryggen men skön då jag haft något att göra och kommit på andra tankar. 

Nu är jag dock hemma igen och händelsen från igår kommer liksom smygandes tillbaka. Fällde en tår när jag såg att mamma städat undan Albins matplats. Det är sorgligt. 

Vår tv har kabbat ihop också, så nu kan jag inte se på Anna Travis ikväll. Kanske lika bra, då kan jag sova istället. Vilket är ganska behövligt just nu. 

Annars känns det ganska jävla bra att ha tjänat över 500 kr idag och fått världens godaste pannkakor hos mormor och morfar. Det är bra, jätte bra. 

Nu ska jag göra en önskelista
Jag såg på hairspray igår, eller jag såg på den fram till kvart i elva. Då insåg jag att det var nästan en timme kvar och med tanke på att jag skulle jobba idag så kändes det lite för länge. Så jag gick och la mig, grät ett tag och kunde inte sova. Halv 12 var jag ner på toaletten, precis som jag var klockan 1. Jag såg mig i spegeln på toaletten och blev nästan rädd för min egen spegelbild. Jag såg ut som ett spöke med svullna ögon och ingen färg i ansiktet alls. Så jag gick upp igen och försökte gråta mig till sömn men det gick inte, jag hade ju inga tårar kvar. 

Mellan halv 2 - 2 någon gång somnade jag, så om jag har tur fick jag ungefär 4 timmars sömn inatt. Nu förstår jag alltså hur pojkarna som är uppe halva nätterna känner sig när de ska till skolan. Kabbslut. Seglandes liksom utanför verkligheten. Jag orkar inte, jag vill inte, men jag måste. Om jag fick bestämma skulle jag sova halva dagen men om tre kvart ska jag vara på plats för första dagen på jobbet. Tur att det inte är så ansträngande, men kanske är det synd att man då får så mycket tid över till att tänka. 

Jag tror det regnar också.

Ha en bra dag, plötsligt är det försent



Det känns konstigt att förlora någon som varit ens bästa vän i över 10 år. Det känns konstigt att ha vetskapen om att jag aldrig mer kommer få höra hans underbara kurrande. "Han låter som en traktor" har många sagt, för mig är ljudet en vetskap om att jag är hemma. En tröst när jag är ledsen och en del av mitt liv. Han lämnade oss, utan förvarning. Utan att säga farväl. Jag avskyr känslan som ligger kring mitt hjärta, det trycker och min mage gör uppror. Att känna saknad på det här viset har jag aldrig gjort förut. Aldrig någonsin.




Jag älskar ju dig


Min favorit pojke 

Ute regnar det men inne är det skönt. Can't you see that it's just raining, there ain't no need to go outside. Eller hur var det? Jag stannar alltså inne idag, ingen tvekan om saken. 

Igår var vi på grillkväll hos Ida och Jonas, inga kort blev tagna men nog var det trevligt ändå. Kom hem vid halv 2 inatt så idag kom vi inte upp förrän kvart över 11. Gött. Well well. 

Ciaoo




God morgon alla glada, efter allt virrvarr med fixning inför studenskivan igår har jag nästan helt glömt bort att jag faktiskt har sommarlov nu. Och hur underbart är inte det?! Ah men helt otroligt. Jag blir så glad! Inte för att vädret utanför är någon direkt hyllning till sommarlovet, men men, man ska inte klaga. 

måndag börjar sommarjobbet. Money money säger jag bara. Det är väl det bästa på hela sommarlovet tror jag minsann. Och när jag fått pengarna i år kan ni ge er på att det ska ramla in saker. I år SKA jag beställa den berömda pippitröjjan och jag SKA även beställa lite eyecandy till mig själv, ja böcker alltså. Ja, den här sommaren tror jag på. 

Idag ska jag först till gymmet en vända och hoppa in för mamsen som ska iväg med katten till veterinären igen. Få se vad han säger. Sen ska vi till Mora till tandläkaren. Great. Ska in på jysk få se om de har kvar erbjudandet på sommartäcken, 49kr styck tror jag minsann. Om det ser ut så kommer det nog med ett eller två hem. 

Aja, hare gött. 

Ciao
Att klockan redan är 20 i 6 känns lite unbelivable just nu. Dagen har gått så otroligt fort men än är den inte slut. Har firat den nyblivne studenten en gång, om någon timme blir det en gång till. Stora pojken. :') Pojken som också fick stipendium så att flickvännen blev tårögd. Ja, inte var väl det någon skräll, men, hur stolt får man vara?! Otroligt stolt. Känns lite märkligt att det bara är två år kvar för en annan också. Då, 2012 tar vi studenten. Amazing. Har en hel hög med bilder också men det får bli en annan dag. 

Nu ska jag gå ut och se vad far och son gör. Det går ju inte ens att hålla sig från garaget på självaste studentdagen. Haha, ja inte är jag förvånad. 

Aja, ha det gött folks. 

Ciao


En av de få bilder där personerna på bilderna inte viftar bort myggen



Ungefär så här besvärad av myggen var Malin



Och här försöker Anna förtvivlat nynna fram en låt så att Jim ska förstå vilken det är hon menar



Men så kom jag hem till mormor och morfar där äppelträdet blommar så här fint



Och dumkatten latar sig på altanen. 

Maaat! 

Sitter i skolan efter en dag med Sp09, Victoria, Odd-Björn, Patrik och Anna. Först var vi iväg ut på promenad som mest bestod av att vifta bort myggen. Ettrig, jävlig mygg säger jag bara. Usch, Je les deteste. Vid 10 var vi dock hemma vid Odd-Björn och väl där fick vi göra klart det frågehäfte vi fått tidigare. Jag och Jonna kom sist. Rackarns. Sen fick vi mat, hamburgare. Det var gött och välbehövligt. Mumma. Så blev det kortfilm och spel och nu sitter vi här. Jag och Malin i skolan och fördriver tiden tills vi tar oss hem. Lagom lång dag och framför allt lagom ansträngande. 

Väl hemma på farmen plockar jag nog fram en bok och slår mig ner någonstans och läser. Ungefär vad jag orkar med en dag som denna. 

Well well, det var väl allt. 

Ciao
Min dag kommer att tillbringas med Sp, hur många som sen dyker upp det vet man aldrig. Att vi blir särskilt många tvivlar jag då starkt på. Men hur som haver så ska inte det få förstöra en härlig friluftsdag. För idag är det faktiskt en friluftsdag, vi ska ju ut iaf. Drar med mig kameran få se om det blir några bilder innan batteriet tar slut. För hur länge det räcker, tja, det återstår att se. 

Nu ska jag väl se över mitt liv få se om jag fått med allt för dagen. 

Au revoir

EN KORPULENT GRIS MED VÄRK I MATSMÄLTNINGSKANALEN..

Jag saknar mina synonym.se rubriker
Det var allt ett bra osammanhängande inlägg här nedanför ser jag, men men, jag har ingen annan än mig själv att skylla för det och så blir det ibland.  

Jag är lite sugen på att ta kort så jag funderar på en sväng någonstans, men frågan är var den svängen ska tas. Do not know. Ska klura på det lite mer. 

Vi hörs

Ciao


Friluftsdagen med SP slutade med 75% av Sp09 (alltså tre st) och mentorn för Sp08. Ja det var trevligt, vi spelade spel, fick glass efter lunchen, såg på Avatar och åt tårta. Så går det när man är sjuk. 

I morgon ska vi ut till skogs, trevligt. Gör ett nytt försök med kameran då eftersom det inte blev så mycket kort tagna idag. Byggde dock ett korthus som faktiskt stod kvar, utan fusk! 

Nu väntar bussen och hemfärd. Dagen har gått så fort så jag vet inte vart den tog vägen. Men i kväll blir det i alla fall Anna Travis, yihaa! 

Ciao
God morgon folks! Solen skiner och livet är underbart, eller vad säger ni? 

Började dagen med en tallrik mjölk och flingor och blev busig och tog en till tallrik med mjölk och jordgubbar som blev över från igår. Ja, den här dagen känner jag på mig kommer bli riktigt bra eftersom vi inte heller har några lektioner. Nej då, friluftsdag står det på dagens program. Det gillar jag, mycket! 

Tar med mig kameran till skolan få se vad som händer och sker, nog för att den är klumpig men det kan det va värt. Vem vet vad som händer under denna dag, inte jag! 

Kärlek till folket!
Hemkommen med endast tre dagar kvar i skolan, på fjärde dagen tar vi sommarlov. Hur underbart är inte det?! Jo fruktansvärt underbart om jag får säga det själv. 

Nu ikväll tänkte jag se på en film och bara njuta av söndagskvällen, har dock inte bestämt mig än men det lutar mot Crossroads

Hur som haver, här är några bilder från helgen; 



Johan in action 



Jag in action



Kärlek

Ciao

Ah men det var väl på tiden att det hände något här. Tryck på F5 om ni inte ser någon skillnad. 

Dagen har förflutit med både det ena och det andra, bl.a. flygfältet två gånger. Tog lite kort och ett av dem är den här nedan, vet inte om jag fick ta kort på henne, än mindre publicera den, men hon var ju så söt! 

Hur som haver så blir det kanske en sväng till Vansbro på cruising ikväll, kanske. Det visar sig. 

Ciao



God morgon folks, solen skiner och vädret är allmänt underbart. Jag sitter med ett bambi plåster på pekfingret för att jag har lätt att stressa upp mig och så har jag flätor i håret. Ska börja dagen med att göra klart matte provet som jag inte hann klart igår eftersom Laila gav mig fel prov. Lyckat tyckte jag. 

Hur som haver, nu ska jag borsta tänderna och kolla så jag har med mig allt för dagen. 

Ciao

Jag tänkte jag skulle göra en spellista på spotify som representerar vem jag är, men så kom jag ju på att jag lyssnar ju inte på något som inte är jag. Så då behöver jag ju inte göra någon ny än dem jag redan har. Så vill ni höra vem jag är är det ju bara att lyssna här. Bra Peace of kaku.
Har precis skickat in sista engelska uppgiften och efter idag är jag även klar med matten för i år. Det återstår dock ett kapitel men det hinner jag inte med på en vecka. Sen är jag i princip klar med mitt första år på gymnasiet. Sjukt. 

Treorna har haft mösspåtagning idag så nu går alla runt och är så fina i sina mössor. Stiligt tycker jag. Om en vecka tar de studenten. Herre gud, vad gamla alla blir. Det blir då inte jag. 

Om en kvart har vi samhällskunskap. Yippie! Jag hoppas det går fort, för det borde det. Hoppas att vi slipper i morgon också. Ja det hoppas jag. 

Nä, ha det bra folks. 

Ciao
Imorse fick jag årets första "mygg väckning". Inte för att jag har saknat dem, men nu är det då sommar i alla fall. Och på tal om myggor så igår när jag gick upp och la mig lät det som jag hade en geting i rummet men jag kröp under täcket och tänkte att det kanske var ute. Det började låta igen och det lät verkligen dovt sen slutade det, så jag skakade på täcket och då började det låta, jag upprepade proceduren ett par gånger när jag till min förfäran insåg att jag hade en geting under täcket. Då blev det fart vill jag lova, upp på golvet och skakade till täcket och jajemen, där kom en stor jävel flygande, så jag slängde ut honom och stängde fönstret. Hualigen, jag avskyr getingstick och det var nog inte mer än ogjort att jag kunde fått mig ett stick igår. Ösch! 

Idag ska det va nå "Det brinner i VUC" på skolan, hoppas det blir spännande annars känns det jobbigt att jag ens gick dit när jag egentligen skulle haft sovmorgon fram till halv 1. Hrm. 

Nu måste jag rusa, lär byta shorts en gång till. 

Ciao


Har precis skrivit klart bokrecensionen. Hallelujah moment. Jag som inte ens läst ut boken. Well well, känner mig nöjd i alla fall så får jag väl ta fram den i morgon och hoppas på att jag är lika nöjd då. 



Nu ska jag kika runt lite till sen blir det dusch och säng gång. 

Ciao
Såg ni den vackra bilden som jag slängde in förut idag? Ja jag förstår att ni tycker den är vacker, den är ju gjord av mig! 

Hade franska nationella idag, hörförståelsen. Gud vad jag suger på att höra vad de säger, det blir ju inte lättare när man inte förstår vad de säger heller. Ett kryss här, ett kryss där säger jag bara.

Hundra sidor kvar i boken har jag också, eller 99 om det ska vara exakt. Och det är ju inte så mycket. Faktiskt. Ska skriva lite recension nu vilket jag kan göra eftersom jag sett filmen ett antal gånger. Tackar gudarna för det. Annars skulle det bli lite kämpigt. Men man kan ju göra som Emil gjorde också, eller hur? Hrm. 

Nej, engelska härnäst. 

Ciao
God morgon folks, upptäckte precis att vi slog ett rekord igår, eller det var längesen det var många, 13 st. Yes indeed. Det tar sig sa mordbrännaren. 

Hur som haver så har jag precis ätit frukost med mor och ska väl ta och borsta tänderna. Får skjuts idag också, tummen upp. Solen skiner och det är väl bra gött. Ska nog smörja in mig idag så jag slipper vara rädd för att bränna mig. Det vore ju allt bra tragiskt.. 

Nej nu så, ha de gött. 

Ciao

Idag blir vi klara med datan, yihoo!
(Sorry Calle)
Jag är rastlös, jag har tråkigt, jag borde sova och om jag inte vore ensam så skulle jag vara enormt dryg. Jag är på humöret som min älskling, som just nu befinner sig flera mil bort, känner igen allt för väl. Jag tror att han avskyr det lika mycket som jag gör. Det finns en lösning på det, men det orkar jag inte nu. Vad? Jo, jag borde ta en cykeltur. Men som sagt, jag borde sova och jag orkar verkligen inte cykla. Och läsa engelska borde jag också göra. 

Well well, good night, fuckers!





Ta mig till Paris!!!!!!!!

Gud ni måste tro jag är tokig
Har varit iväg på niornas vårshow, bra, men inte lika bra som våran naturligtvis. Några skratt blev det, men det kändes konstigt att se på dem på något vis. Hm, trevligt i alla fall. 

Nu borde jag egentligen sitta och nö läsa engelska, men det gör jag ju inte som ni ser. Varför? Tja, jag vill inte. ??? Ja det kan man fråga sig. Jag borde vara sjukt stressad, och det är jag väl också så därför slår den där mekanismen på som säger att det ordnar sig i slutändan och att jag skiter i allting. Underbar funktion det där. Dålig självdisciplin kallar jag det. 

Nej, en fortsatt trevlig kväll få ni ha. 

Ciao


Inväntar franskan, dagens höjdpunkt. Yes indeed. (Känn ironin) Det blir alltså franska och engelska sen är det slut för dagen. Började förmiddagen med att se på filmen 2012, det var inte helt fel. Mycket frustrerande film men ack så bra, tycker då jag. Ingen tår föll, men det var nära. 

Kämpar vidare med brännan gör jag också, det kliar så jag tror jag blir tokig snart. Men men, no hard feelings. 

Nu så, franskaaaaa!