Jaha, hej på er. Det var väl ett tag sen sist ja. Typ, sju dagar sen. Ungefär så länge har jag varit förkyld också. Haft ont i halsen, hostat till mig träningsvärk i magen och snytit sönder näsan. Så den blivit så där härligt öm ni vet. Annars har jag varit på julmässa med vårt företag också. Det gick mycket bra och som ett resultat på den ska vi ha kundmöte i morgon. Tjoho! 

Annars har jag varit hemma från skolan både idag och igår, på grund av sjukdom, extremt välbehövligt och grymt skönt. Det var längesen jag inte gjorde någonting överhuvudtaget. I morgon ska jag dock tillbaka till skolan och sen hoppas jag det blir någon ordning på den här gudsförgätna bloggen. Ni hänger ju fast som iglar trots att jag är den mest inaktiva, så kallade, bloggaren någonsin.

Nu så, det var mitt för dagen.
Ha en fortsatt trevlig kväll folks
Jag drömde att jag fick barn i natt, själva födandeprocessen slapp jag men jag hade ungen i alla fall. Det var en underbart söt liten flicka, lika blond som jag var när jag var liten och med fantastiskt gosiga kinder. Det var faktiskt en så mysig tjej så jag snoozade tre gånger bara för att få fortsätta gosa med henne. Nackdelen var att jag tappade bort henne hela tiden, t.ex. bakom soffan.
Sitter vid köksbordet med min andra kopp te för kvällen, mina tankar snurrar och min hals gör ont. Till vänster om datorn ligger utbildningskatalogen från Luleå universitet och till höger i en hög med andra papper ligger en likadan katalog, fast från Linköpings universitet. I morgon ska vi till Högskolan Dalarna och om knappt fem månader ska ansökningen till högskolan/universitetet vara inne. Just saying. 

Idag är vårt företag med i tidningen, skitkul!Jag och Malin var på bio ikväll, breaking dawn. Och folks, det slutet. Fan anamma. Say no more.En bild från i går när jag väntade på bussen
Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you.
God morgon folks, tänkte ge er en bild från i går när jag och Kristoffer var nästan 12 timmar i skolan och kämpade med affärsplan och monter till julskyltningen. Just här sliter Kristoffer med montern medan jag mest skrattade och försökte få något gjort. Rättvis uppdelning kan jag tycka

Jaha, kanske dags att skriva något igen. Ska jag vara ärlig så har jag tappat stingen för det här. Men av någon konstig anledning så är det nu när det varit som minst aktivitet här som det varit nästan flest besökare. Ni är tokiga ni.

Annars snurrar mina tankar kring affärsplanen, högskolan, lägenheter och en fantastisk parfym som jag önskar mig i julklapp. Somliga saker mer viktiga än andra som sagt, men ska jag vara ärlig så är det så där det ser ut.

Nej, ha en bra dag folks. 

Ciao
Jag tänkte skriva något om hur förbannat ont jag har i kroppen efter gårdagens gymbesök, men det har jag gjort så många gånger förut och det känns precis likadant så vill ni får ni väl läsa ett av de gamla inläggen.

I övrigt är det onsdag och vi har inläsningsdag, tänkte försöka göra någon form av nytta men det brukar vara svårt att hålla sig koncentrerad dagar som dessa. 

Hur det än blir så måste jag borsta tänderna nu (vilket ni också borde veta vid det här laget) och sen ska jag..dum dum dum..cykla till bussen. Woah! Skrällvarning på det här inlägget. 

Hej då.
Idag på psykologin frågade vår lärare oss vad vi har för drömmar. Herre gud tänkte jag, var ska jag börja! Det finns så oändligt mycket jag vill göra, somliga saker mer realistiska än andra naturligtvis, men vad vore livet utan drömmar egentligen? Det är dem jag lever för i alla fall. Hur som helst så har jag funderat på det där litegrann och kommit fram till en hel hög med grejjer jag vill göra. 

Jag vill:

* Komma in på högskolan och flytta hemifrån 
* Studera i Frankrike
* Bo och jobba i Skottland
* Jobba som utlandsskribent för ett magasin och åka runt i världen och skriva reportage om människor
* Bo i ett hus med en tegelvägg i köket, en sittplats i ett stort fönster (helst på övervåningen), ett bibliotek, en öppen spis mitt emot sittplatsen i fönstret och välvda dörröppningar som i hobbitarnas hus i Sagan om ringen. 

Ja men typ så. 


Folks, vi måste prata om en grej. 


Allvarligt talat, hur roligt är det att gå upp på morgonen egentligen? Ni vet när man drömmer saker som att man åker i en röd bild med bara ett säte och som dessutom drar ca 12 l/mil, det är kolsvart ute och andra lektionen är naturkunskap, ja, hur roligt är det då att gå upp? Att man sen vet att man lagt fram gymkläderna för att försöka pallra sig till gymmet för första gången på jag-vet-inte-när och vet att just det där ögonblicket när man står framför alla maskinerna och känner hur det drar i musklerna innan man börjar, det kommer bli tungt. Då är det banne mig inte roligt att gå upp. 

Nåväl, bilen var i alla fall fin.
God eftermiddag folks

Jag inte riktigt fatta att jag äntligen är klar med körkortet, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på med på eftermiddagarna längre. Just idag vet jag, men ni förstår. Den här känslan av att hela tiden ha något man måste göra, den är så skön att slippa.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag städa upp i den röra jag ställde till med när jag var så stressad att hjärnan kokade. 

Ciao så länge
Hej världen, jag lever, även om jag personligen tvivlade på det ett tag. Jag har faktiskt tagit körkort! Och så stressad som jag varit tiden fram till dess, så stressad har jag aldrig varit. Det säger jag er. 

Hur som helst så är jag för tillfället barnvakt åt mina systrar och Bellman. Mycket trevligt om jag får säga det själv. Men att bara kunna ta bilen, dra upp radion på hög volym och susa till affären när man glömt något, det måste nästan vara det bästa. 

Nej då, vi hörs väl, men nu vet ni att jag lever i alla fall

Ciao