En tisdagsmorgon när himlen är grå, det blåser och är tretton grader ute, då känner i alla fall inte jag mig så jätte pepp på att dra ut i skogen med en bunt missbelåtna tvåor för att tälta. Nej, ni hör ju själva. Men vad har man för val? Nej just det, inget jävla val alls. Så nu ska jag lägga i maten sen går jag och ryggsäcken i hallen ut och väntar på domedagen, som förövrigt ser ut att bjuda på lite regn också. Strålande Sickan.
Klockan är kvart över 9 och jag har fortfarande inte packat, jag känner mig så lurad av ljuset nämligen. Det känns som klockan skulle vara typ halv 8, men nä, snart halv 10. Sånt är extremt lurigt. Men andra saker har jag faktiskt gjort idag, jag har klippt gräset, gjort klart historian och skickat in den, fått morfar att sätta in en gardinstång i mitt rum, kört över telefonen med gräsupptagaren, varit på gymmet och hört något oerhört smärtsamt på rix fm. Skadeglädjen var ett faktum när jag hörde det här: Det är nästan så jag tycker synd om honom. Men å andra sidan så har han ju redan fem barn.. ehehe..

Nej, det här går inte längre, nu måste jag packa.
Enligt en kommentar på DD angående deras artikel om balen så var det dåligt av konkurenttidningen att inte skriva något alls om en sådan stor händelse, och man bara, kolla morgondagens papperstidning så får du se ett helt uppslag, suckeeeeeeerrr! 

Nej, i morgon är det historiaredovisning så det är väl bäst att lägga sig. Men det bästa av allt, vet ni vad det är? Det är så jävla fantastiskt att jag inte kan sluta le av tanken, så här är det, det är sista jävla franska lektionen i morgon!!! Fatta!! Ingen mer franska grammatik, inge mer! Känn glädjen folks, jag lovar, den är äkta.


En gammal bild som fått sig en släng av extrem redigering
Balen i fredags gick mycket bra och hjärtat smälter ju lite när man ser hur vackra alla är. Underbart. Här kan ni se bilder från då och artikeln som kommer i tidningen i morgon. 

Igår gick dagen mycket fort och vi gjorde väl egentligen inte så mycket. Idag har det pulats med modellflygplan och så bar det slutligen iväg till ett berg för att flyga. Personligen hade jag hand om kameran och försökte låta bli att blåsa bort. Ingen bagatell kan jag tala om.

Nu åker jag och mor min till mormor och firar morsdag med kladdkaka och grädde, sen får vi se hur det går med historiapresentationen i morgon vars bildspel inte är klart än. Menne, det löser sig.

Tjo
Varför ska nästan hälften av upplevelsen vid olika events vara så otroligt beroende av vädret? Visst är det tråkigt. Anledningen till att jag nämner det är att det regnar i omgångar, är kallt och allmänt grått ute idag, och så ska det vara bal. Tråkigt. Mycket tråkigt. Så jag undrar hur det blir med fotografering och kortege och allt det där. Hm.

Ja, sen var jag till käkkirurgen igår också. Den 4 december 2012 smäller det. Då hugger de av underkäken och flyttar den åt mig. Naaaajs. Fast först måste jag bestämma mig om jag vill ta risken att förlora lite känsel eller gå med ihoppressade käkar i 6 veckor och endast leva på puré, ovispad grädde och blaskig soppa. Det känns lite jobbigt faktiskt. Men vad gör man. Ska man bli fin får man lida pin. Först och främst ska jag dit igen i augusti och ta bort en visdomstand som är i vägen, tydligen. Men det blir nog fint. Det känns som jag har gjort det mesta snart. Eller gjort, varit med om rättare sagt.

En klänning fick jag tag på också! Kan ni förstå. Är ni snälla kanske ni får se en bild sen, ni som inte ser mig under eftermiddagen idag. Vilka ni nu är..

Som jag har fattat det så kommer jag bli lik henne som sjöng med käkarna ihop på Idol. Fast, jag kommer ju inte kunna hantera det lika väl känner jag. Om jag nu väljer den metoden.Om en halvtimme drar vi till Falun. Jag ska till käkkirurgen och de ska tala om riskerna och göra en undersökning inför operationen. Förhoppningsvis får jag ett datum inom kort också. Kan ju vara skönt att veta om det är om ett år eller ett och ett halvt så man vet hur man ska ta det hela. Ja, det blir spännande. Men lite läskigt också. Tänk att de ska flytta om min käke, scary shit you know. Här har ni bakgrunden som inte tidigare läst det.

Sen ska jag kika efter kläder tills i morgon också. Tänk om jag inte hittar något. Då är paniken nära kan jag tala om för er. Ja fy fan. 

Nej, nu måste jag platta håret. 
Här slog jag ner mitt mjukisbyxeprydda arsle och skrev ihop en och en halv sida, för drygt två timmar sen. Pah. Gott att äta var det i alla fall och nu har jag inte så mycket kvar på uppsatsen heller, och det är ju sketa gött. Hade planer på att ge mig ut i skogen och jogga en vända efteråt men det vette fan. Dels har det regnat i omgångar så det är ju jätte blött, dels säger mina ögon att jag borde stänga igen dem för idag och krypa ner under täcket. Vilket ju inte alls hade varit särskilt obehagligt. Men dusch måste jag genomföra först, annars blir de rädda för mig i Falun i morgon. Och hur underbar är inte den här delen av Titanic. På tal om att jag lyssnar på filmmusik när jag pluggar.


Nu har jag dragit ut på det så länge som möjligt, eller inte riktigt så länge som möjligt. Jag ska svänga ihop något gott att äta först, men sen måste jag göra lite historia. Jag missar lektionen i morgon och på måndag ska det redovisas så det kan ju vara bra att göra klart det man ska prata om till dess, känner jag. Så, det är väl bara att sätta igång då. 

See you in about, ett tag.. 

Jaha världen, hur mås det idag? Personligen tycker jag det är ganska bra, är bara lite irriterad på vänster öga som envisas med att göra ont. Ni vet när man typ tittar åt sidan och så kan det göra skit ont i ögat. Ja, så, fast så fort jag rör ögat det minsta lilla. Det är irriterande, men jag överlever. 

Annars är det onsdag och på idrotten tänker de tvinga oss att dansa baldans. Vart vi nu ska vara eftersom gympasalen är stängd kom jag på nu. Hm, spännande. 

Aja, ha en bra dag folks


Vet ni vad jag har gjort idag? Kolla själva får ni se.


Något så praktiskt av så simpla grejjor. En kartongbit, en tygbit, lim och snöre var allt som behövdes för att denna skapelse skulle få liv. Min egenhändigt gjorda anslagstavla som nu mera bär fyra ting:

- En gammal adresslapp som jag tycker är så där gammalt fin
- Ett sargat vykort på Elvis som jag fått av Maja 
- En lapp med adressen: www.jobbautomlands.se bara för att det är en dröm
- Ett gammalt kärleksbrev skrivit på vers från början av 1800-talet som jag hittade i en tidning vid mormor och morfar för snart ett år sedan. 

Den här anslagstavlan ska bara bära saker som gör mig glad, saker som jag drömer om och saker jag vill uppnå. En "pepptavla" skulle man väl kunna säga. Sånna kan man behöva ibland. 

Ja och den där hunden som pryder kroken där uppe, den gjorde Matilda K på syslöjden i nian och så fick jag den av henne. Det gör mig glad.
Sovmorgon är fint, det gillar jag mycket. Vad jag inte gillar är vinden som nästan sliter bort huset. Det är fruktansvärt vad det blåser. Helt otroligt.

Nu ska jag göra mig iordning inför dagen som bjuder på sång, historia och film/betygssamtal på engelskan. Nice dag kan jag tycka.

Nu så

Ha en bra dag folks

För några veckor sedan provade jag locka-håret-med-hjälp-av-folie-metoden på mina systrar, det blev mycket tjusigt och jag tänkte att; hm, det där måste jag prova på mig själv någon gång. Så då kände jag att en måndag så här i maj när jag ändå inte har så mycket att göra så slår jag till. Jag satte därför ambitiöst igång med arbetet att klippa/riva folieremsor och sedan försöka lista ut åt vilket håll jag skulle rulla håret på remsan samtidigt som jag kollar i spegeln. En timme senare såg jag ut som en alien och började tålmodigt vänta, tröttnade ur och blåste det sista torrt. Tog ur folien och fick till min förskräckelse se att resultatet inte alls blev så bra som jag tänkte mig. Snarare en korsning mellan Prince, en blond Ludacris och ett skatbo. Men jag är inte bitter, nu behöver jag inte prova det inför balen på fredag i alla fall. 

Friheten är nära. Nu är det bara historian och franskan kvar och sen bara, slutt! Fy faaaan va gött.Lite så här känner jag. Friheeeeeet!
Jaha världen, lever ni än? som jag förstod det så skulle vi ju gå under i lördags. Och ingenting hände. Tråkigt kan man tycka. Jag tror till och med prästen som diktat ihop allting var lite ledsen också. Det är nästan så jag känner medlidande. 

Nooot

Jag fyndade en kamera vid mormor och morfar igår också, inte den jag var ute efter dock, men det är ju alltid något. Så nu är jag grymt sugen på film i alla olika former för att få testa det vi har. Vore hur skoj som helst.

Nu måste jag i alla fall rusa

Tjo


Har haft en kanonhelg med världens bästa pojkvän, har bland annat ätit hemskt god mat, årets första mjukglass och spelat När & Fjärran. När jag och Johan spelar spel blir det dock aldrig bra, för vi är minst lika dåliga förlorare båda två. Det är inte bra. 

Nu åker jag till mormor och morfar och kikar på gamla kameror!

Tjo
Klockan ringde kvart i åtta i morse, nio tog vi bilen och drog till Borlänge för att leta reda på en klänning till balen. Det blev misslyckat. Grymt misslyckat. Jag hatar klänningar. Det är bara att hoppas att det finns någon i Falun på torsdag när jag och mamma ska dit till käkkirurgen. Yippie. 


TjoSå här såg det ut i torsdags när jag följde med Johan och tre till upp på ett berg och modellflög.Det är fredag folks, underbara fredag. Klockan är kvart i 7 och Johan ska börja klippa gräset för första gången i år. Personligen stannar jag inne, klipper gräset gör han så bra själv. 

Nej jag har väl inte så mycket på hjärtat. 

Ha en bra helg
Jag har hört att världen ska gå under på lördag så idag tänkte jag ta ett möte med syon och planera inför nästa termin. Eh. Men det blir nog bra ska ni se. 

Vet ni vad jag har funderat över? Jo, hur mitt leende kommer se ut när jag fått ur tandställningen. Det slog mig nämligen för någon dag sen att jag minns inte ens hur mitt "tandleende" ser ut utan massa järnskrot i käften. Är inte det lite tragiskt? Jag provlog förut i spegeln och det var nästan så jag fick en chock när jag upptäckte att jag kan le med tänderna.  Det är sant, jag ryggade nästan tillbaka.Det är ju skamligt, men så var det.

Hur som helst, nu måste jag skynda mig. Denna eviga stress tar död på mig. Eller nåt.Nu har jag äntligen kommit på det! När vi var på föreläsningen med Johannes Hansen för ett par tre veckor sedan kunde jag inte sluta tänka på att han var förbaskat lik någon och att jag tyckte jag sett honom förut. Nu vet jag vem det var! Det var ju Clay (Robert Buckley) i One Tree Hill! Naturligtvis. Så jätte lika kanske de inte är men nog finns det drag. Titta här får ni se:

Robert Buckley & Johannes Hansen

Okej, de var mer lika på långt håll. Men lite i alla fall?

Hur det än är så är jag hungrig nu och tycker att min mor kan komma hem så vi får börja äta någon gång. Tror jag slår på en gammal Beck film så länge.

Det känns nästan pinsamt att vara glad för sin egen skull när så många andra absolut inte är glada. Men glad är jag, och stolt, och nu är jag snart så jävla klar med Svenska B så det är inte sant, bara några rättningar sen är det over and done. 

Nu packar jag snart ihop för dagen, det känns gööööött


Onsdag med strålande solsken, historia, franska, idrott och betygssamtal på svenskan. Det känns som jag kommer överleva dagen trots allt. Men först ska jag ta mig till verkstan i tid och det kan vara nog så spännande. Men å andra sidan, nu var det helt plötsligt 11.9 grader ute, när jag kom upp vad det 1.6. Nu kändes inte livet så hårt igen. 

Anyway, igår hade jag mitt första personreportage med i tidningen och nästa fredag ska jag ju som sagt skriva om balen så att juni blir en trevlig månad känner jag. Pengar pengar pengaaaaar! Hur som haver, här kan ni läsa om Matilda Jansson om ni vill.

Lyssnar på Johnny Cash och försöker komma på vad i hela friden jag ska ha på mig nästa fredag. Jag ska agera journalist på balen och för att komma in där får man ju lov att vara finklädd men jag vill inte ha klänningen jag hade på balen ifjol, det skulle bara kännas dumt. Så nu måste jag alltså få tag på en fin klänning som inte är så jätte fin men ändå tillräckligt fin och samtidigt en sån som jag kan använda fler gånger. Inga höga krav här inte. Sen ska den ju sitta bra och hela den biten, och det är tame fan det svåraste. Bah. 

Att sitta i kafeterian och lyssna på bra musik, titta ut på regnet och känna sig nöjd med dagen så långt. Det är väl gött. Under eftermiddagen blir det historia och engelska och på vägen hem stannar jag till vid gymmet en sväng. 

Nu ska jag göra en ny lista you youtube, youtube är det nya Spotify för oss snåljåpar som vägrar betala för musiken vet ni.


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH den här tiden, den går så långsamt. Jag har väntat väntat väntat och väntat i flera timmar på att tiden ska gå, och den bara, nä. Som en kinkig barnunge med snor under näsan och händerna i fickorna. Jag.står.still. Och man bara, AAAAAAAH RÖR DIG DÅ FÖR I HELVETE!! Men, nä. Så nu sitter jag och här och gungar fram och tillbaka och vet inte om jag ska gå ut och röra på mig eller leta reda på en film och sätta på en tekopp, och for the record, i morgon tar jag sovmorgon. Så är det. 

Tänk om jag inte hade varit så vrång och gjor som jag borde ha gjort, stigit av bussen vid gymmet tränat en timme och varit klar med plugget vid halv sju istället för kvart över 5. Då hade jag bara behövt chillat lite efter det, spelat piano, läsa och sen tagit en dusch, slagit på en film och varit nöjd med dagen. Men nä. Istället for jag hem, struntade i gymmet, tänkte att jag tar det i mån, pluggade i två timmar, blev klar strax efter fem, spelade lite piano, sjöng så jag fick ont i halsen, läste ca. 1 och en halv timme, spelade lite mer piano, försökte rycka lös gummisnodden som fastnat i en fjäder som är lindad kring tandställningen i underkäken, misslyckades, åt kiwi med gummisnodden i, försökte få lös den igen, misslyckades, läste lite till, spelade piano, läste, spelade piano, och nu sitter jag här. Men jag har ju gjort ganska mycket ändå, när jag ser det så här svart på vitt. Vem säger att man måste göra massa olika grejjer liksom. 

Nej, nu har ju faktiskt tiden gått litegrann. Då får det bli en film och så kan jag låtsas att jag haft en givande eftermiddag. Sounds like a plan. Det här var en kväll i december när jag också var ganska less på tiden
Alltså, två timmars plugg under tiden som det regnade. Strålande säger jag bara. Nu lyser solen så nu får jag så där dåligt samvete igen, därför lär det väl bära av ut om en snar framtid. 

Tjo så länge
Det var en gång fyra tappra SP elever som bestämde sig för att klaga på ett kursupplägg på skolan för sin mentor. Det gjorde de, sa sin mening i en timme och gick sedan stolta därifrån med vad de åstadkommit, eller tror de åstadkommit. Det märks väl med tiden, kanske. 

To be continued.. 


God morgon, världen är grå, det duggar och vet ni, det gillas. För nu är jag lite trött på solen, man har ju aldrig en vettig anledning till att stanna inne. Det har jag nu. 

Annars är det vecka 20 nu, och sånt är ju lite skrämmande för vecka 23, då slutar vi. Aaaaaaah, skräckblandad förtjusning. Hur det här ska gå ihop det vet jag inte, men jag är rädd att det måste det. 

Nu måste jag rusa

CiaoDet här är min syster som fyller 10år idag och den här flickan folks, hon kommer bli vacker. Så vacker att varenda pojke kommer hänga efter henne och jag ska personligen hämta henne när hon behöver skjuts, om hon vill det. För den där tjejen är jag rädd om.
Ja hallå världen. Hemkommen från Järna där det blev kalas, sista avsnittet av Solsidan och bara massa ingenting. Mycket skönt. Nu står det engelska på mitt schema så det är väl bara att sätta igång. Sen tänkte jag ta mig en joggingtur eller något, jag har nästan blivit besatt av att röra på mig (när jag är själv) samtidigt som jag tycker det är så grymt tråkigt. Lite dubbelmoral så här en söndagskväll. 

Nej, nu ska det sammanfattas artiklar. 

Tjo

Ikväll klockan 9 visar de P.S. I love you på fyran också, för den som vill se den. Och den som inte har gjort det tycker jag verkligen ska göra det. 


Men fan anamma, här sitter jag och äter frukost och så ramlar en äggbit som jag har på smörgåsen ner i tekoppen. Är det inte fantastiskt. Tur att jag kör hårdkokt i alla fall, annars hade det blivit tråkigt.

Om en halvtimme sätter jag mig på bussen mot Järna för att träffa min pojkvän och senare i eftermiddag gå på tioårskalas, min lillasyster blir stor nämligen. Fyller tvåsiffrigt, fina grejjer det. 

Igår kväll var det sammankomst vid bystugan för en amerikansk vän som kommit till byn över helgen. Han lärde oss att dansa Macarena (?), en urlöjlig dans som var skit kul. Sen sjöng vi lite, åt mat, fikade och hade allmänt trevligt. Jag for hem strax efter tolv och har ingen aning om när mor min kom hem, men hon såg lite sleten ut när hon hasa ner för trappen här för fem minuter sen. hehe

Nej, nu måste jag packa.

Ha en fortsatt bra helg folks

Ciaooo
Jag skrev faktiskt ett inlägg igår men det blev aldrig publicerat, great. Men det går väl bra ändå. 

Det var ju musikcafé igår och jag var så sjukligt nervös att jag skulle sabba allting för vid träningarna tidigare under dagen hade jag inte spelat en låt felfri men vet ni, det gick bra. Det gick så jävla bra och jag är så jävla nöjd. Ännu nöjdare blev jag när jag såg att Johan kommit dit och att han sen följde med mig hem. Glad flicka. Så när klockan ringde för 65 minuter sen fick jag vakna med min pojkvän bredvid mig, och sånt klagar jag inte på. 

Nu ska jag häva mig till skolan och göra lite svenska, det ska ju vara inne på söndag...................

- Hej det är Theres
- Christina?
- Nej, Theres
- Jaha.. är Christina hemma?

Varenda jävla gång en människa över 60 bast ringer är det samma gamla visa och man kan ju inte annat än bli galen. Jag säger klart och tydligt T H E R E S och likförbannat frågar människan i andra sidan luren om det är Christina som svarar. Och man bara, aaaaaaaaaaaaaah! Lyssna människa, god damn it! 

OCH min rygg gör så ont. Ja, och min högra underarm, för när man kompat massa esteter i nästan 3 timmar , då får man ont, och när man sen kommer hem och sätter sig framför datorn och PLUGGAR i två timmar, då blir det inte bättre. Så nu tänker jag ta min rygg, min underarm och min träsmakande röv ut och jogga en vända, det kan inte skada. Onsdag, jösses vad fort tiden går. Och vet ni, nu är det bara 21 skoldagar kvar medräknat idag och avslutningsdagen. AAAAH! Både panik och lättnad känner jag. Mest panik faktiskt. Men som Pernilla sa i går, ibland måste man sitta uppe hela kvällen och natten för att man ska bli klar. Jaha, dags att boka in en sån där natt, eller ett par, då kanske. 

Eftermiddagen idag ska jag tillbringa med esteterna och träna inför musikcafét som är i morgon, så att, jag kommer somna gott i kväll om man säger så. 

Nu ska jag och tandborsten dra en polka eller nåt sen bär det iväg till bussen. 

Ha det göttFast de är allt bra duktiga också, de där esteterna
Programhanteringen är så jävla klar! Fatta lyckan, så nu kan jag i alla fall bocka av en sak på listan. Göööötn!

Nu ska jag ta en sväng på toaletten sen hoppas jag att mina kära klasskamrater häver sig ut från den hypervarma mattesalen så vi får äta någon gång. 
Ciaooo
Tisdagen den 10 maj 2011, den dagen började med ett ryck eftersom jag trodde att jag försovit mit. Lyckligtvis var det bara en kvart så det gick bra. Drömt om mat har jag gjort också, vi skulle gå till matsalen som vanligt men allting var jätte fint. Alltså, riktig lyx. Och så serverades det både pizza och en grönsaksgryta med grillat kött bredvid. Ja, och fruktsallad till efterrätt. Det var fina grejjer det ska jag tala om för er. Sen drömde jag att jag hade shorts på mig också så då får jag väl lov att ha det idag då. 

För övrigt tycker jag nog att tisdagen ser ganska bra ut, vädret kan man ju inte klaga på liksom. 

Aja, ha en bra dag folks

Jaha, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. En detaljbeskrivning av helgen är väl lite överskattat och inte så lite ointressant heller. Men en liten lista kan ni få i alla fall. Here it comes:

* Fast and furiousmaraton med 4 filmer hemma och en på bio. Så nu är jag ju såld på Vin Diesel och Paul Walker för ett tag framöver. Taken skulle jag bland annat kunna tänka mig att se.  
* Firande av mormors födelsedag i efterskott, blev en tur till stället där hon föddes och inte varit till sen hon var 10. Intressant, ja, i 20 min sen kunde jag ha åkt hem. Men nä!
* En sväng till Stockholm och hämtade bord, övningskörde även till Fagersta med släpvagn under denna tur. Spännande. 
* Läst ut Inspärrad om och av Teresa Cooper. Hemskt bra.
* Ja och hela helgen har jag ju tillbringat med världens bästa pojkvän, förstås! 

Idag har jag räknat ut att om jag har tur så är det bara en riktig gympalektion kvar för min del vilket jag ju inte fällde allt för många tårar för, sen har jag spelat lite piano med esteterna, joggat en tur, gjort ett tappert med bokanalysen till svenskan och krypit runt i gräset på jakt efter den fulaste varelse jag någonsin sett. Skåda här nedan.

Alltså, vad fan är det för något? Jag tycker mig se vissa likheter med de här filurerna från Men in black, kanske en av dem som förvirrat bort sig och hamnat i vår trädgård. För den flög faktiskt också.


Om man inte har varit inne på datorn på hela helgen, då är det ungefär de här siffrorna som möter en:

Mail: 4 st
Skräppost: 77 st
Antal inlägg på Bloglovin: 68 st

Så att, nu vet ni vad jag ska göra ett tag. Återkommer med rapport från helgen.
Om en timme och trekvart har vi nationella prov i engelska B, härligt. Min förhoppning är att jag hinner klart ganska fort så jag hinner ha lite ensemble också, för det var ett tag sen sist. Och lite måste man ju få njuta här i livet. 

Hur som helst så vaknade jag före klockan i morse, kunde inte förstå varför förrän jag blev medveten om att det hällregnade ute. Det var skönt, och min första tanke var "ska jag verkligen få lov att cykla i det här?". Men det gick bra, för nu har det slutat så nu måste jag skynda mig. 


Mina.armar.gör.ont. Hemskt ont. Jag och Emil var på gymmet igår och sånt är ju trevligt, det är dagen efter som inte är trevlig. Mina triceps smärtar, med rätta, men ändå. Jag tycker inte om en sån smärta som gör att jag knappt kan bre smörgåsen. Det är inte gött.

Idag är det historia och religion som gäller på förmiddagen, eftermiddagen bjuder på sång, piano och och och, bokning av Paris! Oooh härliga tider! Jag längtar redan till augusti.
När jag läste det här inlägget från bloggen Niotillfem så blev jag alldeles tårögd och lycklig och glad för allt fint som görs. Enkla saker, men så fint. Så jag blev inspirerad och tänkte nämna de tre finaste sakerna som hänt mig den här veckan, gör lika om ni vill! Och länka, då blir jag glad!

* I måndags hade jag och Malin franska ensamma med Inger. Vi skrattade åt Ingers äventyr, pratade skit om andra lärare och sa att Inger var en Duracellkanin, då blev hon glad och det tyckte jag var fint. 

* Igår på vägen hem från Stockholm spelade jag, Malin, Torbjörn och Kristoffer fyrmanswhist i solnedgången. De som förlorade var sura, de som vann retade dem som förlorade och så skrattade vi jätte mycket tillsammans. SP-kärlek när den är som bäst.

* I morse när jag klädde på mig hörde katten att jag vaknat så han kom och kraffsade på dörren, jamade och ville in. Så jag släppte in honom och när jag skulle gå ner sprang han efter mig sen kom jag på att jag glömt något så då gick jag tillbaka till rummet och då vände han igen och så när jag gick ner kom han springandes efter mig och skyndade sig för att komma ner först. Det var lite fint på onsdagsmorgonen. 

Onsdag, en lagom seg och effektiv dag. Har nog inte gjort allt för mycket är jag rädd, men så blir det när man ska dras ut på religionsresor till Stockholm. Men onsdagen var inte bara seg, efter lunch var vi på inspirationsföreläsning med Johannes Hansen och den karln människor, han kunde prata. Inspirationen bara flödade och man kunde helt enkelt inte sluta att skratta och beundra honom för det han stod där och sa, för allting var ju sant. Alltför sant. Grymt bra var han, jag är helt frälst. 

Nu ska jag och de 39 nya blogginläggen på bloglovin göra varandra sällskap.Något som inspirerar mig är Paris och gamla grejjor
Bussresa i ca 9 timmar inklusive paus
Hare Krsna - mat & sång
Synagoga
Moské
Exklusiv pizza och efterrätt
Fyrmannsvist

Ungefär så skulle jag nog vilja sammanfatta gårdagen, en dag som blev intressant, lång och oerhört rolig. Men sådant sätter ju spår och idag känner jag mig nästan bakis, bakis på lyckan, och tog därför en halvtimme extra i sängen. Så får man faktiskt göra. Och som tur var så slipper vi gympan idag, kunde inte bli bättre. Nästan. Franskan hade jag gärna slopat också. 

Nu så, ännu en dag i paradiset

typ


Igår kväll tyckte jag det var sjukt jobbigt att ställa klockan på 04.40, men jag ska tala om för er att när klockan ringde för sisådär 35 minuter sen så var det inte det faktum att klockan var 20 i 5 som upptog min största uppmärksamhet. Nej, det var det där vita täcket som ramlat ner över natten! Överallt är det! Och nu pratar vi inte vitsippor här utan ren och äkta snö. Den tredje maj. Maj har varit en jävla skitmånad så här långt kan jag tycka, vad säger ni om en sväng tillbaka till april kanske? Men å andra sidan, nu är ju samtalsämnet för dagen säkrat i alla fall, och det var ju tur. 

Nu ska jag och tekoppen här avsluta vad vi påbörjat för om en halvtimme går bussen till Stockholm och av någon anledning har jag en känsla av att åtminstone inte huvudstaden täcks av den här snön. Så nu ser jag faktiskit framimot resan, helt plötsligt. Jesus.

Inte heller kissen var särskilt förtjust i snön, nu ligger han nära elementet och trycker. Tror han försöker intala sig själv att han inte vaknat riktigt än.
Jag älskar "Emma", främst för att det är en filmatisering av en av Jane Austens böcker, själva karaktären Emma har jag inte mycket till övers för, men ändå älskar jag filmen. Jag älskar Pride and prejudice också sen vet jag att det finns fler böcker som filmatiserats, och dem skulle jag inte säga nej till att se. Älskar hennes berättelser, kläderna i filmerna, skådespelarna, allt! Tror att Kate Winslet har en av huvudrollerna i en av de andra filmerna faktiskt, på tal om skådespelare. 

Nu ska jag göra sängen sällskap, det kan behövas inför i morgon

Nu är det tredje gången jag skriver om det här inlägget. Det skulle engentligen handla om känslan av hur folk irriterar sig på en, men det blir så konstigt. Men å andra sidan, varför måste man alltid låtsas att allt är glatt och underbart när det kanske inte är det? Det vet jag inte. 

Nu tänker jag ta mig en dusch, göra en kopp te och slå på Emma med Gwyneth Paltrow. I morgon åker vi till Stockholm på religionsresa, 10 i 6 går bussen från kyrkan. 20 i 5 ringer klockan i morgon bitti. 


10 i 2 och planerna inför Paris är så hääääär stora, och det bästa är att de kommer bli av! Tummen upp!

Nu ska jag ta bussen till byn och göra av med lite aggressioner på gymmet. Sen ska det laddas upp inför morgondagen som bjuder på en tur till Stockholm. Hualigen.
Jag + söndagar före lov det är något som aldrig funkar. Gjorde i princip ingenting på hela dagen och det är ju skit bra med tanke på hur lätt jag har att somna på kvällarna. Not. Så för att motverka syndromet "aldrig-somnar-kvällen-före-skolstart-efter-lov-sömnlösheten" vet ni vad jag gjorde då? Nej det vet ni inte och om jag själv inte visste bättre så skulle jag inte heller tro på det. Det jag gjorde var att jag var ut och sprang. Har ni hört något så fruktansvärt otänkbart. Det är nästan så jag inte tror på det själv så här i efterhand faktiskt. Hur som helst så var det ju ingen lång tur och jag gick väl typ hälften men tanken var ju att jag skulle bli trött och soman som en sten, trött blev jag men somnade gjorde jag inte. Jag och mamma såg dessutom på en film för att det skulle bli lite sent så jag skulle somna direkt, men nej. Tror klockan blev mellan halv 2 - 2 den här gången. Inte allt för illa dock.

Hur som helst, lite så här har min helg sett ut för den nyfikne:Typ så där och nu ska jag fortsätta min frukost, gräma mig lite över snön som faller utanför fönstret och det faktum att det den 2 maj är en grad kallt när det varit 20 grader varmt halva april. Sånt gillar jag inte.