Blev en mycket trevlig kväll i går med många glada skratt, oooh jag älskar tjejkvällar!
Nu har jag precis sett klart på Gilmore Girls och ska strax dra mig uppåt för att riva lite tapet, jaaaa, jag måste få klar skiten snart. Har lessnat ur på det där nu.
Ha en bra dag folks, ciaoo
Ikväll blir det en sån här efterlängtad kväll. En kväll med alla fyra flickorna, skräckfilm, pizza, idol och en MAAAAASSA skit snack! Oooooh, me like. Ska därför ta och slänga mig i duschen så bär det av mot tha chicken karl-axel over there alldeles strax. (OBS! Internskämt)
Strumpbyxor och lockigt hår, oh yes!
CIAOOOOO
Håltimme, borde nog göra svenska eftersom det ska presenteras om 75 min.
Fredag! Och här nedan ser ni min moders födelsedags present som hon fick av mig igår. Hets köp på konsum. Haha. Aja, chokladen är god iaf, hoppas boken är bra också.
Nu måste jag kila.
CIAO
Inatt var jag utomlands i något konstigt land. Våran resevärd gjorde hål i mitt öra, fick ett pirat örhänge, och så fick man välja en välkomstpresent ur en baota stor korg, valde en repväska med ett foto-album i, att spara minnen från resan i you know.
Annars är det naturkunskaps prov i ekologi idag. Herre gud jävlar alltså, ska lämna in ett arbete om lövskogen också. Haha ja vad säger man. I morgon väntar ett läxförhör om antikens rom, yihaa, en muntlig svenska presentation och en text om vad jag gör om 10 år ska lämnas in. Mmm, jag skulle plugga som fan igår, gjorde jag det? Oh no. Jag läste genom naturkunskapen och historian ett par gånger, skrev texten (men det var ju roligt) och sen blev det inte nå mer. Jag är sån, när det blir för mycket så slår det slint och jag gör ingenting istället, skiter i det helt enkelt. Förstår inte hur jag kunde gå ut med så pass bra betyg i nian som jag gjorde. Sjukt. Det var nog för att jag är så söt! Tihi!
Nej nu så, borsta tänderna och gå till bussen.
Congratz till mamsing som fyller år idag också! Vår mentor också för den delen
Inatt drömde jag att jag skulle på bal med Johan. Tror det var student balen men det var inte i Vansbro som det brukar, det var någon annanstans. Det roligaste var dock att jag blev så fixad, fick prova skit snygga klänningar, blev sminkad av proffs och det var bara helt underbart. Tyvärr så vaknade jag vid 5 av Anders väckarklocka och så var drömmen borta. Jag vaknade nog också för att jag var så jävla kiss nödig. Vägrade iaf att gå upp, ville drömma lite till! Men då blev det ju bara påhitt och efter ett tag så blev det en annan dröm. Suck. Det var roligt så länge det varade iaf.
Drömmen kan nog vara en anledning till att jag ägnade 40 minuter åt att klä på mig, fixa håret, sminka mig och allt idag. Ville kompensera det hela. Jo det var roligt men fick ju bara en kvarts frukost tid istället. Ja vad gör man, ibland måste man prioritera.
Därför bör jag nu borsta klart tänderna och häva mig iväg mot bussen.
Ciaoooo
Sitter och dreglar efter böcker. Är det en ovanlighet? Nej, men nu var det iaf längesen sist. Jag saknar ju några böcker i mina samlingar. Tänk vad jag skulle vilja ha ett eget bibliotek.. Saknar bl.a. femte Septimus Heap boken, Syren, på engelska. Tror dock inte att den har kommit ut på svenska än. Sablars. Annars vill jag ha den sjunde boken i Diana Gabaldons serie om Claire och Jamie, "An echo in the bone" kom ut i september på engelska. Så den finns inte på svenska än heller, naturligtvis. Vill också ha Isfolket 15-30 tror jag det är, trollrunor elfte boken och så naturligtvis den 6 vargbröder boken. Jaaa, många kronor blir det i längden. Tur jag inte har så många intressen förövrigt.
Nu har jag gett upp Franz Liszt för ett tag också. Han gick mig på nerverna, inte vidare bra polers jag och Franz. Konverterade till Beethoven istället. Vi går bättre ihop. Ligger på ungefär samma nivå jag och Ludvig. "Allegretto aus der 7. Sinfonie" Omöjlig att hitta på Spotify om ni ville veta. Haha nej nu hör jag den ju! Fresigt.
Nu ska jag slänga näsan i Det flammande korset få se var det bär denna gång.
Ciao
Home alone med Johan. Trevlans. Dock inte lika trevligt med all smärta i min mun. Har ont i varenda tand förutom tuggtänderna. Fy satan. Men! Under natten har min lilla glugg mellan framtänderna gått bort! Wihi! Hur underbart som helst, då märker man ju att det blir skillnad. Ska man vara fin får man lida pin.
Vill ni höra något otroligt? Ja det var väl det jag trodde, jag har uppdaterat novellen!! Woho! Hade faktiskt glömt bort den tills en dag då Malin så vackert påminde mig. Haha, ja, nu har det blivit lite update iaf.

Livet genom ett plastglas
http://theresjs.blogg.se/novell/
Det är fredag, helt underbart. Har dessutom 3 dagars ledighet nu. Mmmmm det gillar vi. Lite konstigt eftersom resten av Sverige får höstlov och vi redan har haft det! Mja, både bra och dåligt tycker jag.
Hur som helst så väntar ett historia förhör om Antikens Grekland då man kommer till skolan. Jaaa, folkets jubel. Har jag tränat på det då? Nej. Kan jag någon fråga? Tveksamt. Men det löser sig. Fick lov att arbeta för mamma igår kväll och då glömde jag papperna hemma, smart Theres, mycket smart. Så det går väl som det går nu då.
Idag ska jag till tandläkaren också, kvart i 2, vilket innebär att jag slipper sista lekionen, Svenska. Tja, det gör mig inte så mycket om man säger så. Bara att träna på skiten till nästa fredag så ska nog det där bli bra. Prov i naturkunskap har vi nästa vecka också. Hoppas jag kommer ihåg boken idag...
Aja, enough.
Ciao
Är det någon som är intresserad av låga Converse kanske?  Ett par bruna och ett par mörk blå. De bruna har jag aldrig använt (okej, en gång ser jag) de blå ,tja, ett par - tre gånger, men det syns inte så mycket skillnad på dem. Kan putsa upp dem i så fall. Det är iaf storlek 39 och jag vill ha 500 st för dem, 900 för två. Hör av er så ska vi nog komma överrens!
Märken efter mina blå sulor är det i båda två.
Det händer fast timmen är sen
att jag vänder och skriver ett brev.
Att jag gråter, fäller en tår
Att jag blundar, tänker mig vår


"Ny kräm ska ge erektion på rekordtid, nu testad på råttor."

Hahahaha ja ibland kan det vara för lustigt. Det värsta är väl att det var en rubrik i tidningen?
Herre gud ja.
Dagen inleds med estetisk verksamhet, yiho! Då blir det nog att slutföra min låt. Min låt, härliga ord det där. Sen fortsätter dagen med naturkunskap (kunde varit bättre), lunch, Samhällskunskap och Matte. Tja, vi får väl se då.
För övrigt har jag kört linser i två dagar nu. Rekord! Ganska bekvämt men ändå jobbigt, ser bättre med glasögonen nämligen. Upptäckte jag nu.
Jag måste berätta en sak till! Igår, sista lektionen engelska så berättade vår käre lärare att vi skulle få se på film. Yey! Det var en film med ganska många olika dialekter i så det var en passande film eftersom vi ska hålla på med sånt nu. Ja men va trevligt tänkte nog vi alla, och sen säger hon vad det är för film. Det har väl aldrig varit ett sånt oväsen i ett klassrum någon gång, aldrig ett så enat oväsen iaf. Alla skrek nämligen nej. Vad är det för film då? Jooo men visst, Billy Elliot. Gå och dränk dig va. I början av nian (tror jag) så såg vi på precis den filmen och gjorde ett inte så charmigt arbete om den. Vadå katastrof? Vad var det, 3 st som inte hade sett den? Av typ 20. Ja, katastrofen var ett faktum. Men lik förbannat så lär vi se på filmen. Öööösch!
Nej nu får det vara nog.
Ciao
Jag vaknade gick upp och tog en dusch, klädde på mig, gick till skolan, avverkade Franska, Utflykt, Piano och Engelska, Nu sitter jag här, fortfarande efter nästan 3 timmar.
Tro mig, jag bör gå här ifrån. NU
Det är slut på dagen, jätte skönt faktiskt. Slapp engelskan tack vare att vår engelska lärare är hemma med sjukt barn. Skulle troligen bara få lyssna på redovisningar iaf. Som skulle vart klara för två veckor sen? Nej jag klagar inte.
Väl hemkommen bör jag träna på lite historia, mm, inte det roligaste men vad gör man. Har förhör om antikens Grekland på fredag. Antikens Grekland, folkets jubel. Nästa fredag tror jag det är antikens rom som gäller. Ja, inte kan man då säga att vi ligger på latsidan här heller. Jävligt effektiva faktiskt. Ibland. Sällan. Men det händer.
Vill utomlands, nu.
You know what I'm talking about, don't you?
Avslutade gårdagen med ett varmt och skönt bad, badsalt, skum, doftljus. Tror ni det va nå gött eller? Efter badet satte jag på mig en ren pyamas, bäddade i rena sängkläder å så la jag mig och sov. Guuuuuuu så skönt det var! Har sovit som ett barn hela natten. Mot morgonen började jag dock drömma, idag drömde jag att Hasse Aaro skulle producera en porrfilm, mormor var med i den och det värsta, tyckte hon, var att hon skulle få lov att ha maskara på sig... Ja, ibland blir jag lite fundersam. Inget fel på fantasin här iaf. Ha ha.
Nej nu ska jag borsta klart tänderna få se vad dagen erbjuder. Vet iaf att den börjar med dubbel lektion i geografi. Oh yey! Folkets jubel.
Ciao
Franskan ligger och bidar sin tid i väskan.
Jag känner mig inte nöjd med dagen.
Jag nöter power ballader på spotify.
Jag borde svara på lite mail.
Jag vill göra om bloggen.
Jag vill spela mer piano.
Jag vill sluta ha en sån där konstigt nervös känsla i magen.
Jag saknar gamla klassen.
Jag vill ha vanilj glass med choklad kross i.
Jag hoppas att Anders jobbar kväll så jag får vara ensam hemma några timmar till.
Jag vill spola tillbaka tiden en vecka.
Jag borde riva tapet.
Jag vill ha andra tapeter på rummet.
Jag vill skratta.
Men annars är det ganska bra faktiskt.
Jag är i starkt behov av musik, fruktansvärt starkt behov. Nu längtar jag faktiskt till buss resan, jag längtar efter att åka buss. Har ni hört nå dylikt förut? Varför, ja det är inte så svårt. Jag har lagt in lite ny musik på min mp3 ,som min kära mor hittade i förra veckan, och jag njuter nästan av varenda låt faktiskt. Somnade med lurarna i en vända på torsdan, jag kände hur tung jag var och ja. Det var länge sen jag njöt så mycket av att bara vara. Jag älskar musik, jag fullkomligt älskar musik. Det ligger fruktansvärt högt upp på min lista över saker jag älskar, fullkomligt älskar.
Något jag inte älskar, brunkräm. Jag hatar brunkräm. Särskilt GlowFusion Micro-Nutrient Face & Body Natural Protein Tan. Pickie pickie pickie.
Jo då, nu är jag tillbaka efter en vecka i skogen. Uuuuunderbart skönt, uppiggande och framför allt roligt och avslappnande. Jag har inte haft ont i huvudet på hela veckan, inte stressat en enda dag och bara njutit. Fy fan va gött det har varit.
Blev hursomhelst 10 älgar totalt, modern sköt 2 och jag och morfar fick inte se så mycket som en rumpa en gång. En flock med kanada gäss såg vi. Jag har tamme fan inte ens sett en spindel. Och de som annars brukar komma krypandes och äckla mig var dag. Nej konstigt det där.
För övrigt har vi svenska, ja, jag måste säga att det är den tråkigaste svenska lektionen någonsin. Ingen bra dag det här om jag får säga det själv. Förutom vinsten på nutidskrysset förstås. Ont i huvudet har jag också.. Välkommen tillbaka Theres!, jo men tack.
Kass gick det på matte provet också. Algebra, det jag trodde jag kunde. Fan heller.
Läst nästan 60 nya blogg inlägg har jag gjort också. Eller snart iaf.
Nej, nu vill jag inge mer.
eller borde jag säga god dag. Blev hur som helst en väldigt trevlig kväll igår och jag tog sovmorgon ända till halv 11 idag. Huuuuuur skönt som helst. Ska strax packa i det sista inför veckan och sen kommer Johan förhoppningsvis inom kort. Vi firar ju ett år i morgon, tänk va tiden går fort när man har roligt!
Ciaoo
Fem i halv 1, oh my god, bara too much.
Så här mycket har jag väl ändå inte pratat engelska sen, tja, jag vet inte när. Skit kul iaf, fick prova sina vingar lite, och rätta mamsen eller hjälpa till när hon inte kunde. Haha ja, sånna tillfällen tycker vi om.
the little little road..

I morgon kommer Johan hit, som jag längtat! Kom hit nu nu nu! Ska sova länge i morgon så det går fort. Satan va länge jag ska sova, både av den anledningen och av behovet av sömn. Jises va skönt det ska bli. Åååååå va jag ska sova.
Nej nu ska jag lägga ner det här företaget.
God natt!
Loggade in på msn och såg att jag fått ett mail, kikade in och vad var det om inte slasken till min låt som vi håller på med på musiken. Hur kul som helst! Lite konstigt att höra sig själv bara. Nu hör man ju också vad man skulle ha gjort annorlunda och så där. Men det blir hur bra som helst när det är klart, ooooh va roligt!
Laddade ner en musik konverterare också så nu har jag den i mp3 format. Hihi, oooh jag blir så exalterad.
Men annars är det faktiskt fredag! Så jävlans underbart.
I morgon kommer Johan hit och det ser vi frammemot! A lot! På söndag bär det av till stugan och så är det älgjakt i veckan och i kväll får vi besök av vår släkting Larry från USA också. Ojojoj, händelserik helg det här. Men sånt är trevligt, även om jag föredrar lugna och mysiga med Johan.
Städat nedervåningen har jag gjort också, haha ja jag är ganska duktig faktiskt. ( När jag säger städat undervåningen menar jag golvet )
Nej nu ska jag nog plocka ihop lite på bänkar o.s.v. få se om mamsen blir glad.
Ciao
Fredag, fredag, fredag, fredag! Ooooh så jävla underbart.
Ska slänga i mig den här frukosten sen ska jag borsta tänderna och avverka min sista dag i skolan inför ett 9 dagars långt loooov! Fy satan va underbart!
Ciahooooo!
Nämen tjenare. Sitter här hemma vid köksbordet och längtar efter en viss person. Men sånt erkänner man inte. Inte högt iaf.
Annars då, jo då, fick tillbaka matte provet som jag gjorde i måndags, VG, tja det kunde vara sämre. Antar att det är så det kommer se ut framöver. 22/27 på första, 20/25 på andra. Ser ni mönstret? Ska vi slå vad om att det blir lika på tredje. Haha ja, det skulle inte förvåna mig.
Mor min håller på att laga mat åt alla håll och kanter just nu tror jag, en köttgryta till veckan, bröd till veckan. Men vad får en stackare som jag i magen ikväll då? Nej ingenting ser det ut som. Okej, nu var jag oerhört elak. Jag ska laga den själv, alldeles strax. Mor min har mycket att stå i just nu..
Har fredag idag, vill ha fredag. Men det är det i morgon, tro det eller ej men så är det. I morgon får vi Amerika besök också. Well well. Blir spelafton med sång och musik, treeevligt trevligt. Sånt tycker vi om.
Neej nu var det det där med maten.
Ciao
Det börjar i vaderna, sprider sig längs innan låren, upp i rumpvecket, över rumpan, in i ryggen igen, sprider sig upp till axlarna och längs överarmarna för att sluta i spänning i nacken. Ja vad pratar jag om då? Jo, träningsvärk. Jag har väl aldrig varit med om dess make. Fy fan. Effektiv lektion igår tydligen, kan ju fan knappt röra mig idag. Men det, livet är underbart.
Annars är det -3 grader ute och det är torsdag. Torsdag tycker vi om, det innebär ju estetisk verksamhet/musik! Veckans höjdpunkt, lugnt. Sen har vi naturkunskap, inte lika yey men vad gör man. Efter lunchen har vi samhällskunskap och så avslutar vi dagen med matte. Inte bästa dagen på veckan men man kan säga att naturkunskapen och matten kompenseras av musiken så ja, man överlever.
Någon mer än jag som blev lite pissed över bloglovin som inte fungerar så här på morgonkvisten. Det är ju rutin! Varje morgon kikar jag in där och kollar vilka av mina favoriter som har uppdaterat, mycket praktiskt om jag får säga det själv. Men nej, nu ser jag det här:

"Bloglovin is down.
If you come back in the morning you'll see the new Bloglovin, better, fitter, happier."

Jävla fan. Nej nu får det vara nog. Hör väl av mig later.

Ciaooo
Fick en fanatisk lust att se Fantomen på operan. Fruktansvärt bra film det där. Tänk om man sen kunde sjunga som hon Emmy Rossum. Livet är orättvist. Och få spela mot Gerard Butler, ja jösses. Eller få spela i orkestern, skulle inte vara helt fel det heller. Fast, jo, jag väljer nog att ersätta Emmy Rossum. Tror ni hon skulle ha något emot det? Skulle inte jag iaf.
Idag har jag upplevt den jobbigaste gympa lektionen jag någonsin upplevt. Redan träningsvärk så detta bådar inte gott inför morgondagen. Var en bana med bommar, bänkar, kullerbyttor och naturligtvis plintar. Under mitt tredje varv i den där mardröms banan fastnade jag med foten i en plint, föll längs med plinten, landade med handleden och axeln först, vred nacken i en mycket obehaglig vinkel and down. Tja, jag gissar på nackspärr till morgondagen. Idrott är farligt, mycket farligt. Man ska sitta stilla, så är det bara.
Ja, livet är underbart.
Håltimme i 20 minuter till. Har fått information och en blankett om svininfluensan, ska tydligen vaccineras V.43 i gympasalen. Tänker inte ta det nej, och jag har ingen lust att visa "solidaritet" till resten av svenska folket. Vill man vaccinera sig, fine, men jag tänker inte göra det.
Hur som haver, ska väl dra.
Ciao
Kan jag franskan? Nej. Men ni vet, shit happens. Tar det när jag kommer till skolan, har ju klarat varenda gång hittills så varför inte idag?
Jaja, annars är det faktiskt onsdag vilket innebär 2 dagar till sen är det klart! Fy röven va skönt säger jag.
Nu ska jag kila,
Ciao
Ja det kan man fråga sig. Förövrigt borde jag nog träna in den där meningen så att jag kan den tills i morgon, den och 11 till för att vara exakt. Men annars är det bra! Det är faktiskt den enda läxan, uppgiften som ska göras den här veckan! (som inte redan blivit gjord) hur fantastiskt är inte det! Jo det ska jag tala om, helt jävla underbart är det. 3 days to go sen är det lov folks. Det har vi längtat efter. Me, my self and I..
Nej nu ska jag leta reda på ackorden till en låt, visst var det så? Jaaaa visst var det väl det! Efter jag gjort franskan alltså.  Haha nej vem försöker jag lura, nog prioriterar vi väl piano före läxor i den här gården, alltid gjort kommer alltid att göra.
Är det någon mer än jag som irriterar mig på att "nytillkomna objekt" i översiktsmenyn inte visar mer än 1 -2 objekt åt gången, de försvinner ju hela tiden! Loggade in en dag på blogg.se och så var det tomt! Men vadå panik, trodde att hela bloggen var borta. Sen upptäckte jag att de bara visade de allra senaste, typ inom de senaste timmarna. Jävla fan.
Annars hade jag 12 grader på rummet när jag vaknade, jaaaa jag stängde fönstret igår. Blev en helt annan luft och nej, me don't like. Men vad gör man inte för kärleken...
Lite mysigt är det också att mörkret har lagt sig på morgonen, dock lite läskigt också. Är väl inte ett fan av de mornar när man inte ens ser sin hand då man sträcker upp den framför ögonen. Nu är det ok, men sen. Nej, låt bli tack.
Nu ska jag strax dra mig mot tandborsten sen ska jag nog inviga mina vinterskor idag! Yey! Åker till Johan efter skolan också så, tja,
Ciaooo
Idag skrev jag om novellen som jag skrev i sjuan. Enjoy!

Jag satte mig ner på golvet, telefonluren låg slapp i mina kalla händer och känslan av att blodet frös till is i mina ådror var påträngande. Det susade i mitt huvud, trots att jag var beredd på vad som komma skulle. Ifrån vardagsrummet hörde jag moon river och hur mormor följde med morfar i dansen, så lyckliga. Klumpen i min hals sved som glödande kol och salta tårar föll ner för mina bleka kinder.

 

Jag minns den dagen för två veckor sedan då din mamma ringde från sjukhuset och berättade med kall röst att det var nära nu. Jag hade skyndat mig på med jackan och bad mamma att skjutsa mig till dig. Resan som vanligtvis tog 10 min kändes som en evighet och väl framme kunde jag inte gå ur bilen. Mina ben var förlamade och det enda som tycktes fungera var mina tårar. De föll utan hejd och blötte ner mina jeans. Till slut tog jag mig ur bilen och rusade in på sjukhuset, i väntrummet satt din mamma och väntade på mig. Hon hade rödgråtna ögon och hennes hår låg smutsigt och livlöst kring hennes axlar. Jag satte mig framför henne, tog hennes händer i mina och frågade var du var någonstans. Hon såg mot en dörr som stod lite på glänt och jag torkade tappert bort mina tårar.
Vid din sida satt din pappa Lars med din syster i sin famn och kramade din hand.

Jag såg dig ligga med ditt mörka hår utspritt över den vita sjukhus kudden och dina vackra, blåa ögon var stängda.

Jag gick fram till dig och tog din bleka, livlösa hand i mina händer och kysste den ömt. Du vred på huvudet, öppnade dina ögon och log mot mig, jag log tillbaka men kunde inte hejda tårarna som föll på ditt bröst.

”Det är okej” sa du, ”jag mår bra nu”

 

En vecka senare stod jag och förberedde mig inför din begravning. Alla dina vänner skulle vara där, lärare från skolan, släkten och till och med rektorn. Mina händer skakade när jag flätade mitt långa hår, håret som du hade älskat att borsta och smekte med dina vackra händer om kvällarna när vi skulle sova. En tår föll från mitt öga och landade på kortet av dig som låg på mitt nattduksbord. Jag tog upp det, strök bort tåren och kysste dina läppar. Aldrig skulle jag få kyssa dem som jag gjort förut, aldrig skulle jag få känna dina läppar mot mina.

Stereon stod på och spelade ”Will you still love me tomorrow” på repeat, låten som vi så många gånger hade sjungit tillsammans, låten som vi blev kära till. Varför du, varför? En fråga jag för evigt skulle ställa mig själv, en fråga som jag aldrig skulle få svar på.

Under tiden som rektorn pratade torkade jag mina tårar och när han var klar, reste jag mig, tog min bukett med rosor och gick fram till din bruna kista. Jag lade ner min bukett försiktigt och strök med fingertopparna längs det blanka kistlocket, tog fram kortet på dig och mig framför kyrkan, kyrkan som vi en dag skulle gifta oss i och lade det bredvid rosorna.
Sedan vände jag mig om såg ut över alla människor, harklade mig och läste dikten jag gjort, endast till dig.

Blev en härlig kväll med flickorna igår, överraskning för Emma som fyller 18 på torsdag. 8 Flickor och hennes pojkvän, haha ja, vet inte riktigt hur han tyckte men vi hade då roligt iaf! Pizza, tårta och "med andra ord" ja, livet är underbart. Har väl aldrig ätit en så konstig tårta men jag ska inte klaga! Fick ju tårta iaf. Haha, Matilda Matilda..
Fick tag på lite grejs igår också, en stift penna, stift till den, ett pennfodral och en typ bläckpenna, ett par vinterskor och ett fleece ställ till jakten. Så nu ska jag väl inte frysa iaf.
Annars lyssnar jag på Kate Voegele och njuter av värmen från kaminen, ska nog fortsätta på en bok jag gör på solentro.se och strax laga lite mat.
Ciao
Åker strax iväg till Falun med mamsen på lite shopping, måste ha lite kläder inför jakten sen ska jag kika på "Äppelbo skirt". Haha, ja det är ett måste.
Ska väl borsta tänderna få se, tror jag får köra! Moahahaha, håll er inomhus.
Ciao
Jag har väl aldrig intagit en så konstig frukost som jag precis har gjort. Vatten oboy och hårdsmörgås med ägg och bacon på. Varför då? Jo, det var så att två tredjedelar av min vanliga frukost fattades, mjölk och mjukt bröd så då fick man improvisera. Men vatten oboy, fy fan! Inte mumsigt.
Annars är det -5,8 grader ute och jag höll på att frös ihjäl innan jag tagit mig upp för en timme sen. Skofoto är det idag också, därför måste jag sluta nu om jag ska hinna med allt.
Ciao
Estetisk verksamhet första timmen, ooooh höjdpunkten denna vecka! Helt fruktansvärt underbart att få göra något riktigt roligt mitt i all samhällskunskap, naturkunskap, matte och geografi. Ja, sånt tycker vi om!
Annars har jag sovit i mitt 9 graders rum ( ja jag vet att jag är tjatig ) men inte frusit ett dugg eftersom jag har världens längsta och gosigaste pojkvän som legat bredvid. Mysfaktor hög!
Har samhällsredovisning idag också, usch, sånt tycker vi INTE om. Vet inte om jag kan det riktigt bra men det visar sig väl. *suck* Engelskan igår gick ju över förväntan så jag får väl hoppas på det bästa.
Borsta tänderna och så där? Ja.
Ciao