Jag är en rutinmänniska, i alla fall under vardagar när jag är själv. Den viktigaste rutinen är den att jag äter när jag kommer hem, helst smörgås, och sen måste det gå minst en timme innan jag kan plugga eller ta mig för något annat tråkigt. Så det är det jag gör nu, sitter här och njuter av min lugna timme. Inte för att det blir särskilt hetsigt sen heller, men jag gillar den här timmen. Konsekvent och bra. 

När min timme har gått ska jag ta med mig Pride and Prejudice och promenera ut i det strålande vädret, slå mig ner någonstans och läsa ett par tre fyra sidor. Det är ett måste om jag ska hinna klart den här veckan. Fy sjuttsingen. Ikväll ska jag duscha och så ska jag se på Anna Travis. Jag brukar avsky brittiska kriminalare men den är banne mig bra. 

Nej nu ska jag njuta lite till. 

Ciao
Sitter i kaféterian med min käre vän Malin, kan inte sitta ute längre eftersom jag redan bränt mig. Rackarns tycker jag. Men men, det blir en insmörjning när jag kommer hem sen kör vi igen. Måste ta mig i kragen och läsa lite så vad passar väl bättre än att sitta ute i det vackra vädret. Underbart. 

För övrigt tycker jag att ni ska kika in här för lite vackra bilder från balen i fredags. Han är allt bra duktig å ta kort den där karln. 

Har i princip slutat för dagen också, ska bara in på svenskan en vända och prata lite betyg. Jag drömde om det inatt och det var inte så trevligt så jag hoppas det blir bättre. Det sägs ju att det man drömmer ska man tolka tvärtom så jag får väl hoppas på det bästa. 

Nej
nu får det vara nog, ska ta å spela ett parti reversi I think. 

Ciao
Hemma på farmen, underbart säger jag bara. Kommer sova som grisen inatt. Ska bara äta upp det jag har påbörjat, byta sängkläder och ta en snabbdusch sen blir det gu natt. Ska därför skynda mig som sjålvan så jag får sova snart. 

Avslutar dagen med några bilder från fredagen. 

Ciao

Johan & Jag
Johan och Jag

Jag och världens vackraste Jonna

Världens vackraste Jonna och TobiasI bilen på väg hem, hem ljuva hem. Ja nog gillar jag vår kära by trots allt. "We love Vansbro" eller hur var det? ;) 

Har varit ute i princip hela dagen och jag tror banne mig jag har fått solsting, kanske inte riktigt men fruktansvärt nära. Har införskaffat kläder till avslutningen också, och en present till mor min naturligtvis. Det är ju morsdag för er som har missat det. 

Bilder dyker upp senare, några i alla fall. Det här med att ladda upp bilder är inte min starka sida förstår ni, särskilt inte att lova det i förväg. Men vem vet, det kanske dyker upp när man minst anar det. 

Hur som haver, nu ska jag lägga in lite bilder från dagen på datorn sen ska Johan skriva mail. 

Ciaoooo
Sitter i bilen på E4:an på väg mot Västerås, har varit i Söderhamn sedan 9 snåret vilket innebar att klockan ringde 20 över 4 i morse. Yippie tyckte jag. Nu sitter vi som sagt i bilen och Johan tar kort på alla som kör förbi oss, små barn är lättroade. ;) Och sen hoppas jag på lite shopping i när vi kommer till Västerås, om affärerna behagar vara öppna vill säga. Är i behov av lite kläder till avslutningen nämligen. 

Aja, kommer väl bilder när vi är hemma, nu är det allt för segt för att ens försöka. 

Ha det gött!

Ciao
Historia - Check
Samhällskunskap - Check

Ja idag har du varit duktig Theres, mycket duktig. Därför förtjänar du ett parti reveris, ja det gör du.
Sitter hemma med tid över, faktum är att vi har varit uppe i tre kvart och jag är redan klar. Helt otroligt. Om tre kvart börjar så dagens första och, hör på denna, enda lektion! Eftersom jag är klar med historian och svenskan så flyttade jag samhällskunskapen till första lektionen och vips, så var det slutt! Göööööötn. Efter det bär det av till Järna och så börjar hysterin för att hinna klart till eftermiddan när det bär av på bal. Spännande må jag säga. Hoppas att jag lagt i allt nu, nej det har jag inte kom jag på. Hur som haver så måste jag väl göra det nu då. 

Vi hörs senare, och så hoppas vi på några snajsiga kort som kan publiceras här inom kort. Kommer vara borta hela helgen också så vi får väl se när det dyker upp något gosigt. 

Ciao
"I should be very sorry to be the means of making any of you unhappy; but since we see every day that where there is affection, young people are seldom withheld by immediate want of fortune, from entering into engagements with each other, how can I promise to be wiser than so many fellow creatures if I am tempted, or how am I even to know that it would be wisdom to resist?"

// Pride and Prejudice 

Läs och begrunda folks
Blev ensam på musiken, igen, och avslutade därför kursen. Så nu sitter jag i kaféterian med enbart tre och en halv timme tills jag börjar, och då är det termins dans som gäller. Underbart. Efter det har vi matte, funderar dock på om jag ska göra det nu så jag slipper sen och kan åka hem lite tidigare. Ja, det tror jag på. 

Ciao
Jag ställde klockan på kvart i sju igår, vilket inte var det smartaste eftersom jag skulle ha kommit upp för fem minuter sen då. Meeen, duktig som jag är så vaknar jag automatiskt runt 6 och tog mig alltså upp 10 över 6, det tidigaste den här veckan. Helt amazing. 

För övrigt blir jag inte av med den här förbannade blåsan, och det känns ju väldigt mysigt med tanke på balen i morgon. Not. Jag vill ju pussa på min gofis.. Hrm. Ingen som har en dunderkur mot munblåsor på underläppen? Jag är i stort behov av en sådan nämligen. 

Tycker om att väderprognosen visar sol i morgon också, hela dagen! Det har bara blivit bättre och bättre, tummen upp! 

Igår vrickade jag foten på gympan vilket resulterade i bandage när jag kom hem till Johan. Smärtan var ett stort faktum ska jag be att få tala om för er. Men det roliga var att det onda inte kom förrän vi skulle gå till bussen, nästan 5 timmar efteråt. Jag fattar ingenting jag. Men nu känns det då bättre, och det tackar vi för. 

Hämtade
klänningen hos farmor igår, gu sö vackert! Det blev faktiskt väldigt bra, det är bara jag som känner mig så fruktansvärt ovan i så där jätte fina kläder. Det är inte min vardags klädsel precis. Oh no. 

Nu måste jag hasta vidare om jag ska hinna med mitt hektiska liv. 

Ciao
Blev att tänka på när esteterna hade sin första uppvisning vid kulturhuset i Vansbro i höstas och när jag gick fram för att se bättre. Fick så en pet i ryggen, vände mig och fick titta ner först innan jag såg den bittra kärringen som såg menande på mig och sa "schysst!". Haha, förstår inte var det kom ifrån, men ja ja. 

Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag lägga mig och läsa en kortis. Måste spurta på med engelska boken nu om det där ska gå ihop. Fast jag måste berätta om mina bruna ben också, jag nämnde dem förut men det jag inte nämnde och som jag såg först när jag kom hem från skolan var att jag inte smörjade in fötterna och har därför en jätte fin kant mellan smalbenen och fötterna. Haha, ja varför skulle det gå bra någon gång. Herre gud. 

Ciao
Medan jag funderar lägger jag upp en sån här goding;

Tre-saker-testet
Tre saker jag inte förstår mig på:
Människor som röker, Att meteorologerna aldrig tar fel när det ska regna men ofta när det ska bli sol & Facebook
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet:
Doftljus, pennor och skivor
Tre saker jag gör just nu:
Ligger i soffan, andas och våndas över min blåsa på underläppen
Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Göra något av betydelse för någon, skriva en bok och regissera en film
Tre saker jag kan:
Spela piano, skriva dikter och sjunga
Tre saker jag inte kan:
Springa länge, hejda tårarna till sorgliga filmer och låta bli att borsta tänderna på kvällen/morgonen.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
Only Hope - Mandy Moore, Everything'll be alright - Joshua Radi  och My baby just cares for me - Nina Simone
Tre saker jag skulle vilja lära mig:
Spela gitarr, spela minutvalsen på piano och sy
Tre favoriträtter:
Tacos, mormors "körvjocka" och grillat kött med klyftpotatis och bearnaisesås 

Jag är bra sugen på en ny design här på bloggen, som nog många borde ha listat ut vid det här laget. Jag har haft den här alldeles för länge nu. Men frågan är den vad man ska hitta på, min fantasi är ganska duktig på att svika mig när den behövs nämligen. Förövrigt är min farmoder klar med klänningen. Yippie! Ska dit efter skolan och prova den och hoppas på att den passar. Annars blir jag nog en anings lite jävla skit ledsen. Men det ordnar sig. Det gör det alltid. 

Mat nu sen ska jag se vad jag kan hitta på med mitt media yttre. Searching for some inspiration.

Ciao
I surrender. Att sitta av tiden är också trevligt. Det finns ju alltid reversi.
Jag har en blåsa på min underläpp och det gör så förbannat ont så det kan ni aldrig tro. Hiskeligt ont gör det. Har till och med vaknat flera gånger i natt av smärta. Det är inte trevligt. Drömt att jag var i Frankrike har jag gjort också, det var trevligt. Men blåsan, aaaaaaaaaaaaaaaao!!

Hur som haver så bjuder dagen på geografi, nationellt i franska och engelska redovisning. Det är gosigt. Eh, nej. Hur det går med allt återstår bara att se. Jo, sen ska jag köpa hårklypor också, det måste jag komma ihåg.

Mamma sa åt mig i helgen att lägga mig i solariumet inför balen, hon tyckte jag var blek. Tack för ditt stöd Mamma, hur som helst så vill jag inte det utan smörjade in mina ben i brun utan sol igår, idag har jag bruna ben. Utan fläckar! Yippi! Tror jag ska prova mig på armarna och överkroppen idag och hoppas på att det också funkar. Annars blir jag ledsen. Lika bra att göra det nu så kanske man får bort det till fredan i så fall. Blekfis!

Aja, här kommer en till bild från i söndags. Enjoy. 


Ciao
Läget ser ut som så att jag har slappat i två timmar nu och måste därför göra det jag hade tänkt, annars blir det en cykeltur och det vill jag ju inte! Inte behöver jag heller eftersom jag och Maja fick skjuts till byn men inte riktigt ända hem vilket resulterade i att jag fick gå i en halvtimme så det är anledningen till att jag inte behöver cykla, om jag inte gör klart den där skiten nu alltså. Därför är det pluggeliplugg som gäller nu och så får jag se framemot en dusch och Anna Travis senare ikväll. 

Avslutar med en bild på söt MajaCiao
Sitter i kafeterian och har endast en timme och 50 minuter kvar till bussen går. Ah men det är gött. Underbart att man inte kommer hem heller, det är liksom pricken över i:et. (skriver man så?) Ska göra lite historia också, om jag är duktig kanske jag blir klar. Nej usch så jag tänker. Men det är allt lockande. 

Ja nu måste jag börja, blev jag ju nästan taggad!

Ciao
Historia, är det inte underhållande så säg. Grrrrrrrrrreat. Ska köra dubbelt upp idag också tänkte jag, köra en rövare på mentorstiden så jag blir klar någon gång. Har ju inte allt för mycket kvar nu faktiskt. Hur som haver så har jag inte tagit någon rast förrän nu så det här förtjänar jag. 

Tänkte lägga upp fler bilder från igår också, men det får bli när jag kommer hem. Har ju inte tillgång till några bilder just i detta nu. 

Nej vad säger ni, ska vi inte ta och sluta nu. Det tycker jag.

Ciao


Slänger upp en bild från gårdagens lek med Maja sen måste jag faktiskt rusa, det är liksom lite bråttom. Och jag har dessutom drömt om bussar hela natten. 

Ciao
Detta är vad som står på min prioritetslista så fort jag fått lönen i sommar. Oh ja. Har därmed ökat på listan över filmer jag måste se också, den där Nicholas Sparks är ju bra underbar. Idag ska jag öva i högklackat, sminka mig och be modern hjälpa mig med håret. Det börjar ju dra ihop sig nu. Usch. 

Nej nu får ni klara er själva. 

Ciao


Såg detta på första sidan och måste naturligtvis härmas. Läs om ni vill, annars slipper ni.

Som läsare är jag: Lite löjlig vad gäller bokval men mycket seriös i mitt läsande, om jag har läst en bok som jag inte tyckte om kan jag t.ex. inte tänka mig att läsa en till bok av samma författare. Har jag dock läst ett flertal böcker av en författare som jag tycker är grymt bra så kvittar det hur de andra böckerna av samma författare är, de jag har läst är ju bra! Angående mitt läsande så kan jag sitta och läsa en hel dag bara för att jag bestämt mig för att jag ska läsa ut den, förmågan att läsa långt in på natten har jag dock inte. Jag är mycket lojal och rädd om mina böcker också, mina bebisar.  

Som bloggare är jag: Spontan och bryr mig väl inte så mycket vad andra tycker, jag skriver bara för att skriva av mig och för att jag tycker det är kul. Så det är fritt valt att läsa, vill man inte så slipper man. 

Senast lästa bok: Sjöjungfrun sjöng sin sång av Val McDermid, läs den inte om du har känslig mage.

Senast påbörjade bok: Haha, hrm, för tillfället håller jag nog på med fyra böcker; Pride and prejudice - Jane Austen, Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson, Allt är möjligt - Penny Jordan och Paddy Clarke Ha Ha Ha - Roddy Doyle

Senast köpta bok/böcker: Vår klassiska Lyrik, från ballader till karlfeld - Germund Michanek & Rid i natt - Vilhelm Moberg

Favoritdeckarförfattare: Läser inte så mycket deckare men måste jag säga någon så lär det nog vara James Patterson, har dock bara läst en bok av honom så. hehe. 

Jag läser allt av:
Margit Sandemo & Diana Gabaldon, favoriternas favoriter. Helt underbara är de. 

Jag läser helst inte (genre/författare): Självbiografier, skräckisar och konstiga böcker utan mening. Att det var en konstig bok utan mening vet man ju förståss inte förrän man läst den, men men. Inget jag rekommenderar dock. 

Vid hyllan för fackböcker letar jag:
Fackböcker, tja, det skulle vara ordböcker, synonymordböcker och sånt då.

Förutom svenska läser jag gärna: Jag läser nog helst på svenska faktiskt. 

Högst upp i min att-läsa-hög just nu ligger: Efter de böcker jag har påbörjade vet jag inte, en Vilhelm Moberg kanske.

Högst upp på min bok-önskelista-just nu står: An echo in the bone - Diana Gabaldon, på svenska dock, och Dagen gryr - Margit Sandemo

När jag går på antikvariat letar jag alltid:
Jag har nog aldrig varit på ett antikvariat..


Började dagen med frukost ute i solen åtföljd av en promenad som värmde rejält. Har inte gjort så mycket mer sen dess mer än att knäppa lite kort och spelat krocket, jag förlorade. Förbannade spel. 

Under dagen som återstår ska jag nog tvätta mina skitiga fönster och vår lortiga trappingång. Den ser ut som fan, om man ska vara ärlig. 

Ciao
Igår såg jag på A walk to remember, den gick på tv4-film och då kunde jag ju inte låta bli. Hur som helst så hör den där filmen till en av dem jag inte borde få se för jag lovar att av alla tårar som fälts till filmen står jag för en mycket stor del. Jag förstår inte varför jag ska få lov att grina som en barnrumpa till varenda film. Fantastiskt är vad det är. Men den är ju så fin. Idag är det fredag folks och hur underbart är inte det, jo fantastiskt underbart. Veckan har verkligen gått skit fort och med tanke på det så har vi sommarlov om tre veckor. Jises. Om en vecka är balen och samma dag sätts betygen, för treorna. Skönt att jag fått det klart för mig nu i alla fall. Jag trodde nämligen att vi också skulle vara klara till dess, och det kände jag blev lite too much. Särskilt när Patrik satte inlämningsdatumet för historian den 31. Hrm? Aja, det löste sig så nu är jag lugn. 

Började morgonen med en omelett, som satt ihop måste jag tillägga, för att sedan sluta redan halv tolv idag. Det är gött. Väldigt gött. Efter skolan ska jag hem till farmor en vända och prova klänningen och hoppas att den passar. Wiiiii! Spännande. Sen bär det av hem till byn igen med pojkvän den gången. Gos! 

Ciaoo


FY FAN va gött säger jag bara! Jag är gladast i byn och inte nog med det, vi har internet också! Solen skiner och det kan inte bli mycket bättre nu heller, Gaaaaaaaaaaaaaaaah va gött!!!!! Älska mig people, älska mig! Jag tror jag ska ge Pernilla en puss nästa gång jag ser henne.
Drar ifrån den brunrutiga gardinen och släpper in våren genom ett öppet fönster. Solen värmer mina armar och till och med spindelnätet tycks vackert där det glittrar i solens ljus. 

Fåglarna sjunger ikapp och trädens knoppar har äntligen blivit gröna löv. Livet är liksom på gränsen till perfekt då inte ens morgondagens ekonomiprov kan få mig vemodig. Jag lyssnar på fåglarna och kan inte för allt i världen förstå vad de sjunger om, men jag inbillar mig och hoppas att det är glädje.Glädje över naturens prakt och att våren äntligen är här.

Jag känner mig lugn och ingenting tycks få mig i obalans, inte ens huvudvärken som kommer från dåligt matintag de senaste timmarna. Alla saker omkring mig ger mig bra känslor och med tanke på att min omgivning består av ett skrivbord överbelamrat med saker kan det kanske tyckas lite konstigt. Men saken är den att alla de här föremålen påminner mig om människorna som bor i det här huset, mina morföräldrar, ofrånkomligen bäst i världen. Den omoderna skrivmaskinen som mormor skrivit otaliga dokument på, utskrifterna av halva kort som tyder på morfars dåliga sinne för teknik och alla affischer, skivor och gammal tapet som får mig att hoppas att jag får ett lika händelserikt och lyckligt liv som de har haft.

Det jag skriver kanske för er tycks obetydligt men för mig är det en del av mitt hjärta. En stor del av mitt hjärta som jag hoppas aldrig försvinner.

Ingenting kan stoppa mig nu
Jag är oövervinnerlig, liksom du.

Näst näst sista geografi lektionen, ever! Underbart. Nu ska vi se på film, underbart det också. Fast först ska det ju pratas lite, förståss. 
Samhällskunskapen hägrar, jäklar vad roligt!
Har precis avslutat Svenska A, eller nära på, ska få tillbaka arbetet och rätta det sen är det jätte slut på Svenska A. Fruktansvärt slut. Så nu sitter jag här och "chillar biffen" som Jonna skulle ha sagt, eftersom lektionen inte är slut men jag inte har något att göra. GÖÖÖÖÖÖÖT! Så nu har jag fyra saker kvar att göra i andra ämnen sen är jag i princip färdig med mitt år som Sp etta. Otroligt. 


Att vakna tidigt och sen gå och lägga sig igen är aldrig hälsosamt, jag lär mig aldrig trots att jag vet hur det kommer bli om en timme när jag väl ska gå upp. Det är då det är som gosigast i sängen och drömmarna spelar en spratt så man nästan tror på dem. Helt amazing och att det sen alltid inträffar på måndagar när det väl gör det är väl bra fantastiskt det också.

Hur som helst är jag stolt över de 9.2MB/sek som mammas dångel lyckats uppåda som topp denna morgon, snacka om räserfart. Det är så det fräser till när man trycker på enter.

Den här helgen hade jag planerat att göra en massa skolarbete och oj oj oj vad jag har arbetat. Pfft. Jag tog fram samhällskunskaps boken och tittade på den lite i alla fall. Inte är den väl vacker.

Igår var jag på 9års kalas också. Min kära syster blev stora damen. Det var grejjer det, god tårta var det då. Ska försöka få in lite fler bilder men jag garanterar ingenting. Nej nu så, lateeeeer.

Om en timme och tio minuter sitter jag på Franska, förhoppningsvis inte ensam för då avlider jag. Två privatlektioner med Inger på två veckor vore too much. Hur som haver så har vi idrott innan lunch också, boxercise är det som gäller. Vad jag har hört är det skit roligt så jag hoppas att jag också tycker det. Efter lunch hinner vi ha ungefär en kvarts data sen får de som vill se på danshowen på skolan. Jag ska se den! Yes indeed, det blir spännande.

Nu är det nästan 10 grader och vindstilla ute. Jag hoppas att det förblir så, det är så jobbigt när det blåser nämligen.

Well well, jag måste väl kila. Ha en bra dag folks.

Ciao
Sitter i kafeterian och fördriver tiden. Börjar inte förrän halv ett, det är gött. Bättre än geografi i alla fall. På tal om geografi så har vi gjort prov nu, älskar't. Usch, jag tycker inte om prov. Mycket bättre med inlämningsuppgifter, då har man en chans i alla fall. Grymt sa grisen. 

Jag drömde att jag fyllde år i natt, det var trevligt. Jag fick tre tårtor förstår ni. Det måste jag ha fått från den där reklamen där alla tårtor och gott sprängs i luften. Tragiskt. Jag vet att jag drömde något mer också, men det kommer jag inte ihåg. 

Nu plockar Malin fram Franskan, jag kanske skulle göra det jag också. Hualigen. Nej, inte än. 

Ciao
Igår hade jag utvecklingssamtal och idag har vi geografi prov, tur att det inte var tvärtom.. Nej då men den här geografin kommer nog gå lite som den går har jag en känsla av. Inte direkt bra alltså. Great. 

Våran katt är lite som han är och har prompt bestämt sig för att ligga på keyboarden. Ser väldigt bekvämt ut. Han har dessutom lyckats hasa ner skyddet som låg uppå och notstället också tror jag. Go missen go missen. 

Igår gjorde jag klar svenskan så nu har jag en sak mindre att ängslas över. Måste dock be någon annan att läsa igenom det innan jag lämnar in det, typ, mamma. Så efter idag har jag bara fyra saker kvar, exklusive de franska nationella proven som Inger påstår att vi ska göra. No no no. Två av sakerna är till engelskan och ja, jag är lite fundersam över den där boken. Upptäckte nämligen igår att den andra "saken" var nästan klar. Det var gött. Men boken. Måste läsa rejält någon dag framöver. 

Nu så, hasta la vista, baby. Aaaaaaaah!
Men jag ändrade mig efter en mening. Det ser så löjligt ut så det kan ni aldrig tro. Faktum är att jag nog tänker på svenska men pratar på mål. Busigt. 

Sju minuter kvar till svenska och vad jag har hört så blir vi bara fyra stycken idag. Gött? Jag vet inte. Jag har blivit så "oeffektiv" och lat på lektionerna så idag måste jag vara duktig. Mycket duktig eftersom det är inlämning om en vecka. Sen är det slut på svenskan. Hualigen. 

Nej människor, enough. 

Ciao


God morgon folks. Haft en bra helg? Det har då jag. I fredags blev det tandläkaren och i lördags var jag riktigt hurtfrisk. Jag började morgonen med ett äpple och en cykel tur på 11km. Jag trodde jag skulle avlida, men det var det värt. Väl hemkommen blev det frukost och sen fastnade jag framför teven ett tag. Dagen förflöt och på kvällen bar det iväg till Rättvik på dans. Ja det var roligt, mycket dessutom eftersom min älskade pojkvän till och med ville följa med. Så nu kan han dansa, min älskling! 

Igår blev det sovmorgon åtföljd av en tipspromenad, nej det blev ingen vinst men jag är nöjd ändå. Fick ju trots allt fler rätt än mamma. He hee. Under dagen som återstod var det storbak här hemma och att det var tillsammans med min mor gjorde det extra trevligt. Länge sen vi gjorde något tillsammans, på riktigt. Tandläkaren räknas liksom inte längre. Det blev hur som haver tre olika sorter och mot kvällen kom mormor och morfar och fikade. Gött sö. 

Under kvällen tog jag mig ett bad också men då jag skulle duscha upptäckte jag att varmvattnet var slut. Tänk att jag lär mig aldrig att inte ta för varmt till badet. Men nej nej, så det blev en avsköljning i ultra rapid och en omtvätt av håret i morse. Kallt var det, ohyggligt kallt. Det var nog ta mig tusan värre än isvaken. Usch. 

Nej nu måste jag hasta vidare om jag ska hinna med det här hektiska livet mitt. (ha ha)

CiaoJag har kommit fram till att om man ser tillräckligt koncentrerad ut och rynkar pannan så tror Patrik att man jobbar. Utmärkt sätt att skugga över sanningen som egentligen är reversi. 

För övrigt är det 33 minuter kvar sen har jag slutat skolan för dagen. Jo visst, jag ska väl äta lite och sen ska jag till tandläkarn. Rena rama semestern. Slipper ju svenskan och en långtråkig håltimme. Well well. Sen är det helg gott folk. Lördag söndag. Lite orättvist att det bara är två dagar ledigt när man kämpar och sliter i fem. Hrm. Börjar hur som haver att känna lite panik eftersom det är exakt tre veckor kvar tills betygen sätts och fram till dess har jag en hel hög som ska göras klart. Kanske ska ta mig i kragen under helgen? Naaaah. Vi får si. 

Nu nalkas det snart kreditpolitik vilket är precis lika roligt som det låter. Boooring. Ja nu börjas det.

Ciao
Dagens upptäckt innebar "Höstvisa från Äppelbo" som sjöngs utav Lasse Berghagen. Helt amazing, ingen av dem jag pratat med hittils har någonsin hört talas om låten och inte fanns det text någonstans på internet heller, så nu har jag plitat ned den alldeles själv. Och så fanns den på Spotify, hur otroligt är inte det. Där brukar ju inget man vill ha tag på finnas annars. Fantastiskt. 

Om 10 minuter är det samhällskunskap, jag hoppas på konjunkturspelet men man vet aldrig. Frågorna är jag faktiskt klar med så dem kan han då inte tvinga mig att göra i alla fall. 

Fem i halv 4 åker jag till min pojkvän, det gillar jag. A lot. 

Ciaoooo
Jag tycker det är roligt att titta på folk, det erkänner jag gladeligen. Sitter i kafeterian nu och bara glor på folk, jag inbillar mig att de inte ser det men det gör de nog. Man ser på dem och försöker lista ut vad de pratar om, jag kan inte påstå att jag gör några framsteg men det är ändå roligt att titta på cyklister med toffsar i håret, ridtjejer som pratar förtroligt med varandra, bypojkar med snusprillan i vädret och lärare som skryter som sina bedrifter för varandra. En något annorlunda sysselsättning men man är ju inget annat än människa. 

Förövrigt
drömmer jag mig bort till Paris, så fruktansvärt sugen på att åka dit så det kan ni aldrig tro. Paris, den enda staden som jag faktiskt tycker är vacker. Så otroligt mysig.Håltimme, en och en halv timme att bara sitta av för att sen äta en lunch på snuskig cowboy soppa. Nej jag tycker inte om soppa, jag avskyr soppa. Soup. Men jag ska faktiskt försöka plugga lite geografi eftersom vi har prov på tisdag. Yihaa! 

Nej, geografin väntar. 

Ciao
Jag har tänkt på hur skadad man blir av att studera språk. Eller man och man, jag blir det i alla fall. För när jag skriver på svenska och det kommer två vokaler efter varandra så vill jag bara dra ihop dem, men nej det får man ju inte för det är ju inte franska. Det blir så jobbigt ibland. Typ "Då åkte", "D'åkte" så skulle jag vilja ha det till, men icke sa nicke. Jag är nog lite fransk skadad trots allt. 

Om en kvart går bussen så jag bör väl börja dra mig. Hoppas bara på att vi har musik idag så jag inte åker på snytingen att börja halv 1 igen. Usch. Hoppas hoppas hoppas.. 

Ciao
Med en privatlektion med Inger och en idrottslektion med Yoga i bakluckan laddar jag nu inför datakunskap. Helt ok. Borde göra klart excel idag också vilket innebär att vi bara har en lektion med powerpoint kvar, plus några prov men det går fort. Underbart. 

Idag är det vackert väder ute så jag ska försöka ta mig ut när jag kommer hem. Kameran i högsta hugg naturligtvis. Ja det ska jag göra. 

engelskan ska jag lyssna på spotify, ja det ska jag göra. Har inte lyssnat på den musiken sen i måndags.. Det är lite roligt för om man kollar vad jag har för musik på datorn hemma och den jag har på spotify så skulle man nästan kunna tro att det är två olika personer vi pratar om, men det är det ju inte. Jag vill dock påpeka att det är spotify man ska gå efter mest, min "bra" lista är kung nämligen. Lyssna själva får ni hör.

Nu ska jag ge reversi en omgång, bara för att. 

Ciao
God morgon folks, ännu en strålande dag i paradiset. Denna underbara dag börjar med franska och redovisning om jag inte missminner mig. Ja, det är så underbart så! Gud va jag är pepp. Pepp pepp pepp! Efter franskan har vi yoga och teori om avslappning, hallelujah. Sen blir det lunch, datakunskap och engelska. Fin dag, snäll dag. 

Idag är min pojke i vår underbara huvudstad som många nog kallar den, personligen anser jag den mycket ful och inte alls särskilt trevlig. Men det var jag det. Och troligtvis några till. 

Nu ska jag borsta tänderna och bege mig ut i det 7 gradiga vädret som bara väntar på mig. 

Ciaoo

Jag tröstar mig själv med att inte Spotify fungerar genom att lyssna genom youtube, det är dock det sista jag ska företa mig innan jag ska ta mig en dusch och se till att få något i magen. En dusch med alla möjliga kurer är precis vad jag känner för nu. Sen får vi allt se om det inte blir en sväng till sängen, jag tror nästan det jag.
Jag försöker desperat att få igång spotify men eftersom vårat underbara bredband fortfarande är ur funktion får jag nöja mig med mammas dongel och Elvis - The Incomprable. Inte fy skam det heller ska jag tala om för er, skivan alltså. Finns ju trots allt några låtar som inte hört förut. Det är trevligt. 

Dagen har varit en jobbig dag, jag sitter därmed här på en stol som Johan bytt ut åt mig eftersom min uppenbarligen var så fruktansvärd och sneglar diskret på sängen. Ja, den är oerhört lockande och ikväll ska jag inte bli allt för långvarig kan jag lova. Morgonen började med två nationella prov, det första tycker jag var ganska krångligt men med tanke på det andra så var det första en fis i rymden. Hörförståelsen in my ass. Jag kände verkligen paniken när jag hörde hur de gick vidare med nästa fråga innan jag hunnit skriva klart på den jag höll på med, jag visste att jag fick lov att lyssna och tänkte i förbifarten att jag kan säkert skriva resten på den föregående sen. Pfft, borta med vinden. Så där fick jag hitta på något och vad anbelangar frågan som jag övergav den föregående för blev den nog inte riktigt korrekt den heller. Panikartat säger jag bara. 

Efter lunch var det franska och Inger är ju lika underbar som vanligt, puss på dig Inger. Puss på min underbara pojkvän också som deltog i tips promenaden när vi badade isvak vilket gjorde att jag idag blev bjuden på Daimstrut. Puss puss pusss! 

Det regnar ute, ja det är hellre att föredra än den där äckliga snön  som kom ner i morse. Jag gillar regn. 

Idag har jag läst ut Sjöjungfrun sjöng sin sång också. Den var läskig, äcklig och fascinerande. Fruktansvärt fascinerande men nu dröjer det ett tag innan jag läser en thriller/däckare igen. Jag har för dåliga nerver för sånt där förstår ni. 

Nu ska jag leka photoshop och kolla om spotify fungerar eftersom mammas dongel lyser blått. Elvis i all ära, men men, banana pancakes säger jag bara. 

Ciao
What if you med Joshua Radin, en mycket vacker låt och ja jag har nog en ny favorit artist, ett tag i alla fall. Fast jag gillar nog Banana Pancakes med Jack Johnson mer, vi har nog lite samma filosofi den mannen och jag.

Can't you see that it's just rainin' 
There aint no need to go outside

Nu sitter jag hur som haver på svenskan och försöker få koll på afrikanerna. Hö hö, nej men allvarligt. Afrikansk mytologi var inte så rolig som jag hade tänkt. 

Well well, back to buisness. 

Ciao
Vi fick se film idag på historian, i en kvart. En spelfilm med Mel Gibson, Gallipoli hette den. Verkade jätte bra, underbart att vi bara fick se slutet, så nu är det ju värdelöst att se hela. Suck. 

Nu ska vi gå igenom frågor, underbara frågor. God damn it jag älskar frågor. 

Och så har vi ju vår manlige klasskamrat, många gånger har jag undrat vad han tänker med.

Annars tycker jag att ni ska lyssna på den här, mycket bra låt om jag får säga det själv.


Ett sånt här hastigt inlägg, endast som bevis på att jag fortfarande lever. För det gör jag ju. 

Igår när Johan åkt hem började jag på en ny bok eftersom "Flickan som kallas Alice" tog slut i förrgår. På tal om den, så jävla perfekt bok. Jag kan inte beskriva den med andra ord, perfekt. Den nuvarande boken är dock en sån där som jag egentligen inte borde läsa när det blivit mörkt, så bra på att skrämma upp mig själv som jag är. Den handlar om en seriemördare och inför varje kapitel får man läsa hans dagbok. Riktigt jävligt faktiskt, men ack så bra. 

Nu måste jag kila om inte mormor ska få rycka in som taxi. 

Ciao
Kalle Moreaus vinner körslaget, vilken chock. Nä. Det var väl ganska väntat va. Dalarna är ju bäst. Hoppas på Patrik Isaksson eller Björn Skifs nästan gång jag, ja det vore lite fränt.

Valborg igår, blev en lugn kväll som väntat. Åt sallad och räkor eftersom min käre mor köpt 5 kg räkor för 78 kr (!!!!). Det var gött. Till efterrätt fick vi kiwitårta, det var också mumsigt. Det var ju trots allt nutella i den. Blev några riktigt tjusiga bilder på brasan också, men dem får ni allt se en annan dag.

Idag har vi gjort allt och ingenting. Har väl mest spelat spel tänker jag. Monopol och börsen. Ganska så skojsigt faktiskt. Börsen låter tråkigare än det var, trots att jag kom sist. Vem som vann behöver vi inte ens nämna.

Nu så, byte av sängkläder sen hoppas jag på sänggång.

Ciao