Läste Blondinbellas blogg och ramlade över detta, dog lite inombords och bekräftade än en gång att jag hör hemma på landet.
 
"Har du och odd kommit så långt att ni kan fisa inför varann?
Ha ha nej det kommer ALDRIG att ske. Inte heller kissa med öppen dörr eller sådant. Jag har till och med svårt att snyta mig så att han hör. Alla ljud och lukter får vara privata .. Jag tror att det också är en nyckel till en bra relation. Ibland har jag hårstubb på benen men det är nog that´s it. Jag tycker om att göra mig fin för Odd, han är likadan."
 
Då kommer jag aldrig ha en bra relation, det säger jag bara. 
Nu har anmälan till hösten kurser och program öppnat och det skrämmer skiten ur mig. Det skrämmer mig för jag har ingen aning om vad jag ska göra. Hur mycket jag än tänker, planerar och blir exalterad så misslyckas planen till slut och jag återvänder till ruta ett. Den där rutan av desperat förtvivlan som gnyr i magen och inte låter mig vara i fred. 
 
Tänk om någon kunde komma fram till mig och säga att om 10 år kommer du att jobba med det här eftersom du till slut gjorde så här. Vore det jag hörde tillfredsställande skulle jag luta mig tillbaka och invänta tiden, vore det inte skulle jag ta ett annat beslut. Peace of cake. Men så vitt jag vet så finns det ingen som kan berätta det för mig och därför sitter jag här, handfallen och irriterad för att det aldrig blir som man tänkt sig. 
 
Det värsta är att man ständigt påminns av det där beslutet som måste tas. Man pratar med jämnåriga, blir avundsjuk eller lättad över att höra deras planer, man pratar med vuxna som pressar på och tycker det är dags att bestämma sig, eller med dem som tycker man har "den bästa tiden framför sig". Jo visst. Ta då och berätta för mig vad som är så bra, för just nu kan jag inte hitta en enda grej, och hittar jag en finner jag ett motargument.
 
Jag kan inte se någon väg ur det här. Jag har alltid kunnat föreställa mig själv någonstans, på ett flott kontor, resandes i världen, på ett café i Paris, vad som helst, men nu går det inte längre. Det är liksom svart, jag kan inte föreställa mig själv någonstans och det kanske är det som skrämmer mig mest. För kan jag inte se ett mål har jag ju ingenting att sträva efter. 
Det här att solen lyser på klarblå himmel och jag måste sitta inne med skolarbete, vad är det? Självförvållat.
Det var i alla fall nu man skulle haft en balkong, fy satan vad nice det hade varit. 
 
Igår kväll må ni tro jag höll på att sätta i halsen. Kring halv sju plingar det på dörren och Tobias säger "du har fått besök", så jag går ut i hallen och där står Malin, Katta och Jonna och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Blir fortfarande helt upprymd när jag tänker på det, jag älskar besök! Framförallt av de där som man inte ser så ofta, som man nästan aldrig ser nu mer faktiskt. Det var väldigt väldigt roligt. 
 
Idag har jag strosat runt på byn med mamma och min karl. Tog en tur in på biblioteket och införskaffade en novell som ska hjälpa mig lite i skolarbetet. Jag skulle egentligen ha tag på tre böcker, men två av dem fanns inte. En är i Falun och den andra finns bara på kungliga biblioteket i Stockholm. De där stropparna i Stockholm skulle dessutom ha betalt för att ta kopia på fyra sidor och skicka dem hit. Den där stan stiger aldrig i mina ögon det säger jag bara.
 
Nej, nu ska det kokas makaroner innan det är dags för klättring. 
 
Tjo så länge