Vet ni vet ni vet ni!!! Jag hittade mina hörlurar! Wohooo! De var i min gråa huvtröja med dragkedjefickor som jag hade i tisdags. Kom att tänka på det när jag satt på bussen hem och nog sjuttsingen var de där. Underbart! Nu ligger de i väskan, redo att användas. 

Nu gör jag väl inte så mycket. Drar ut på matlagningen för att jag inte ska behöva äta något mer idag efter det och lyssnar på spotify. Yes, så ser det ut. 

Och idag mina vänner påbörjades denna låt på pianot. Whaaa, detta blir roligt.
Nu ska jag öva, hihi
Jag har tappat bort min nya hörlurar, det gör ont för jag vet verkligen inte var de är någonstans. 

Sen har vi ju vår käre klasskamrat som tittar på CS-misstag och inte gör det han bör. Det är bra. 

Själv ska jag ha mig ett snack med Patrik, bara han behagar dyka upp. 

Ciao
Idag tog jag sovmorgon fram till 10 i 6, de va gött. Fast egentligen inte så stor skillnad från halv 6 eftersom jag körde på snooze. Snooze är farligt. För man vet aldrig om man slagit på den eller om man slagit av alarmet helt. Mycket farligt. 

Idag kommer världens bästa Johan hit så i morgon får jag sovmorgon! Hihi, det är bra. Förhoppningsvis fram till 7 i alla fall. 

Kladdkakan jag gjorde igår blev riktigt god faktiskt, inte lika torr som den jag gjorde sist. Hrm. Men på det här receptet stod det kladdig kladdkaka så det var väl fan om jag inte hade lyckats. Aja, gött var det. 

Jag har tänkt på hur jag lovade mig själv att jag skulle lära mig dricka te i höst, jag har inte ens provat än. Och snart är det ju vinter banne mig. Jag måste ta tag i mitt liv helt enkelt. 

Tänk va mycket onödigt jag skriver, och ändå läser ni. Ja ni får väl skylla er själva. 

Ciao
Krossade precis tre små pojkhjärtan. "Hej, vill ni köpa kakor till våran klassresa?" Aaw, skitungar. Nej det vill jag inte. Okej, det gjorde lite ont i hjärtat faktiskt, men jag hade inga pengar att köpa kakor för.
Till klassresan, det måste betyda att de gick i femman. Herre gud, jag vet inte hur det är med er, men jag har då aldrig varit så liten. 

Bakat egen kaka har jag gjort däremot, den står i ugnen nu. Mumma! Men att slicka smeten måste ju vara det bästa. Som min käre pojkvän en gång sa "Det är så bra att äta smeten ur bunken, den tar aldrig slut" Och det är faktiskt sant, hur mycket man skrapar och har sig så tar det banne mig aldrig slut. Amazing.

Nu ska jag spela lite piano innan "halv 8 hos mig" och idol.

Ciao folks
Jag ska göra en kladdkaka! Ja tänk att det ska jag! Vilken bra idé Theres, du kan ju
Onsdag och inatt (ska det sitta ihop eller inte? Jag lär mig aldrig) kommer jag sova jävligt gott, av någon anledning blir jag hemskt trött efter onsdagar. Det måste bero på gympan och all den friska luften som tas in, farligt det där. Träning = trött, och trött är ju inte bra. Jag kan jag. 

Idag tror jag Inger var lite kinku också, ja lite bitter var hon nog. Avslutade med ett parti luffarschack i alla fall, och jag vann, förstås. Det var bra! Ett annorlunda luffarschack, men bättre än grammatik, mycket bättre. 

I morgon är det samhällskunskap/historia och religion som gäller. Ja och piano lektion också, och för en gångs skull kan jag det riktigt bra tror jag. Men det går aldrig lika bra som det gör när jag är hemma, mina nerver skulle behöva trimmas upp lite. 

Glassugen är jag också, hemskt alldeles. Men nej, be strong. Vet ni vad jag fick av Malin idag då?! Dear John fick jag! Happiness, ska spara den till ett alldeles särskilt tillfälle. Typ, nästa vecka när Idol inte går på kvällarna längre. 

Nu ska jag spela lite mer piano sen tror jag att Jamie och Claire ska få hålla mig sällskap ett tag. Gud va skönt det är att vara igång igen! Jag älskar verkligen böcker, ni förstår nog inte riktigt hur mycket för det är enormt. 

Ciao folks


Nu är det höst mina vänner, termometern står på minus fyra grader och mina händer börja torka ihop. Då är det som det ska igen. Underbart. En lite tjockare jacka hade ju inte slagit fel idag då, meeeen, nej. Det får bli regnjackan om jag ska ha något att ta på mig när det blir riktigt kallt. 

Orientering idag, nej vi säger ingenting om det. 

Men tänk att det redan är onsdag då, otroligt. Det är ju helg snart igen! och nästa torsdag ska det tas skolkort. My my my, skolkort är jobbiga. Man vet aldrig vad man ska ha på sig. Skrutt. 

Ha en bra dag folks

Ciao

Visst har man väl dålig inspiration när man börjar ta rubriker från innehållsförteckningen på frukostförpackningar. Hrm.
Tror ni är många som skulle skratta om ni såg hur jag satt just nu, kom precis på det själv. Fan va fult. haha aja. 

I morgon är det orientering, jäsingen va roligt. Positiv Theres, var positiv. 

Nu ska jag steka lax. Sen blir det idol. Great! 

Ciao
Fick mig en smärre chock när jag tittade ut genom badrumsfönstret och såg en älg på åkern, lika förvånad blir jag varenda gång. Sen är det ju lite extra spännande när man vet att man ska cykla förbi dem lite senare, jo nog har jag respekt för djuren. Efter ett tag dök det nämligen upp en till och jag lovar, att hade jag inte sett dem innan jag for iväg hade jag kört av vägen när det prasslade till i skogen. 

Att jag överhuvudtaget hann med bussen är också lite av ett under, men fort gick det. Klockan var över 7 innan jag tog mig från gården och när jag tog ut cykeln kom Kalle farande på mopeden, då är det bråttom. Aja, jag hann, och tur var väl det. 

Nu ska jag ge mig i kast med lite programhantering innan sången kvart över 9. 

Ciao
Snoozade fram till 10 i 6 och kände mig ganska pigg, problemet är nämligen inte tröttheten, det är ju hur skönt det är i sängen! Värmen, gosigheten, ja ni vet. Det är det som är största problemet när jag ska gå upp, det är helt enkelt för skönt. 

Nu diskuterar de på radion hur få det är som blinkar i trafiken, 6 av 10 glömmer bort det eller skiter i det. Hemskt irriterande kan jag tycka, för att inte tala om min mor som blir hysterisk när någon inte blinkar. Ja, hur som helst så är det ju männen som är värst. Så nu uppmanar de alla karlar att börja blinka i rondellerna åtminstone, om de kan. 

Idag börjar dagen med sång, trevligt, fast lite nervös är jag allt. Hon är så hård den där Karin. Sen blir det matte, lunch, samhällskunskap och engelska. Redovisning på engelskan också, ja det kan bli spännande. För jag har ingen aning om hur det ska gå. Det visar sig väl. 

Ha en bra dag folks

Ciao

Halvkokt spaghetti med grillkorv och vatten är väl fin måndagsmat? Nej, spaghettin skulle ha kokat i en minut till och kylskåpet skulle ha svämmat över av mjölk, då hade jag varit nöjd. Men det värsta är väl att jag inte får någon mjölk till frukosten i morgon................ feel my pain. Jag svor när jag såg att mjölken var slut, så stora är mina problem just nu. Ja sen tänker jag ge upp Joyce Carol Oates också, klassiker in my ass. Jag har knappt läst 100 sidor och redan tröttnat. Usch vilken tråkig människa. Huvudkaratären, Marya, hon är en sån där typisk människa som man (jag) verkligen inte vill läsa om. Hon är ful, hatar alla och är så hemskt religiös att hon besöker pastorn när han fått cancer. Whoohoo! That's my kind of girl. Ja prästen är väl den ende som hon över huvudtaget tycker om, och honom skulle hon nog gifta sig med om hon finge. Nej vet ni vad, jag är så sugen på "som ett eko" så jag tror jag smäller av snart, tiden är alltså inne. Perfekt årstid för lite mys med Jamie och Claire, ja så blir det. Fast inte just nu, nu ska jag häva i mig de här sista spaghettisarna och ladda inför idol. 

Ciao folks
Visst är det väl underbart när man får återbud om lektion 3 minuter efter att bussen gått och nästa inte går förrän om en timme och 20 minuter. Wohoo! Fan va roligt det är. 

Tront ni på fan att Inger upptäckte mig också. "Har du ingen franska idag Theres?" "ööööh, nej" Going crazy.


Sitter i kafeterian och inväntar synthlektion med Mats. Det blir skojsigt. Synd att den inte börjar förrän halv 3 dock. Sen skiter jag i Inger Carlsson idag, jag är rebell. 

Förmiddagen tillbringades i sal 20/21 där vi fick föreläsning om Nya Zeeland och såg på River Queen. Den var, konstig. Men ganska bra. Synd att folk ska ha så jävla svårt att hålla käften bara. 

På tal om Nya Zeeland så måste jag skriva klart en grej till engelskan. Hard work work. 

Ciao
God morgon folks, ny vecka, nya möjligheter. Personligen tycker jag det blir bara mörkare och mörkare vilket väl inte öppnar upp till så jätte många möjligheter så här på morgonkvisten, tror Emil får börja svänga in och hämta mig på morgonen om jag ska våga cykla framöver. Eller är det kanske tvärtom? Hm. 

Två veckor kvar till älglovet nu. Hur underbart är inte det?! Gud vad fort det går. Jag tyckte det var nyss vi var ute i regnet och åkte gokart så det blev svallvågor efter oss. Nej okej, inte riktigt svallvågor, men nog känns det som det var nyss. I morgon är det fem veckor sen. Gaaaah

Inte blev det någon hälsning från en kärlekskrank karl igår heller, det glömde jag bort om jag ska vara ärlig. Men nu har jag faktiskt boken bredvid mig, så håll i er. 

"My Heart -

We are thus far separated - but after all one mile is as bad as a thousand - which is a great consolation to one who must travel six hundred before he meets you again. If it will give you any satisfaction - I am as comfortless as a pilgrim with peas in his shoes - and as cold as Charity - Chastity och any other Virtue"

Lord Byron
November 16, 1814

En av de främsta poeterna under den engelska romantiken

Jag tycker att det är väldigt vackert, oerhört vackert. Så det där kan ni ju läsa några gånger medan jag klär på mig och cyklar till bussen. 

Ciao folks
F5 om ni inte ser någon skillnad. Det får vara så här så länge i alla fall. Nu ska jag skriva ner en dröm jag drömde igår natt lite fort sen blir det tandborsten och säng gång. I morgon är det måndag folks.  Hör jag ett jubel? Ja, det var väl det jag trodde. 

Ciao

Vet ni, nu är jag så jävla trött på det här utseendet. Förbaskat less! Men visst är det väl praktiskt med ett blogg utseende egentligen, så fort man tröttnat är det bara att göra om. Inget man kan göra med sig själv direkt. Nej, nu ska jag ta tag i mitt cyber-liv sen ska ni få ett goding citat från någon kärlekskrank karl. 
Såg på Dansfeber och skrattade gott åt både Markolio & Tobbe och Joakim Nätterqvist. Vilka stjärnor. För övrigt så kommer snart Johan och Kurt tillbaka så jag ska göra mig i ordning. Klockan fyra ska Johan tända milan i skogsarbetarbyn nämligen. Status. 

Nä, ha det gött folks. 

2 och en halv timme senare har jag sett på film och gått miste om det fina vädret som skulle ha gett mycket tjusiga kort, om jag inte varit så lat utan låtit arslet sitta kvar i soffan. Well well, shit happens. 

Nu ska jag gå upp och utforska om modern är hemma så jag vet om jag vågar spela piano eller inte. 

Ciao folks
Är hemma en vända medan Johan och Kurt är i Sälen och modellflyger. Klockan är 8 och jag har varit vaken i 2 timmar, på en söndag. Say no more. Tänkte hur som helst sätta igång en film så här på morgonkvisten och jag tror det blir Sex and the city som får börja min dag. Japp, så blir det. 
Ska laga tacos och ladda inför idol, om mamma fullföljer sitt uppdrag så blir det nog Australia ikväll också. I morgon ska jag sova. Gudomlighet. Minns inte när jag sov ut på riktigt senast.

Avslutar med en bild jag älskar på personen jag älskar.
K.Ä.R.L.E.KHello folks, underbara fredag, det gick upp för mig på historian att jävlar, det är fredag idag! Då blev jag lycklig. Det vägde upp lite grann med det jag nämnde i föregående inlägg. Hrm.

Fredag och spöregn, ah men det är great. Tur att jag fick åka med mamma från vansbro så jag hann till verkstan innan det värsta satt igång. Hihi, ibland ska man ha tur. 

Later guys.
Va fan är det för fel på folk egentligen! Jag blir så jävla förbannad så jag skulle kunna sätta till att stor gråta här där jag sitter. Fan i helvete för människan!! 

Läs om ni vill, själv har jag bara vågat se rubriken 

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2148777/jurister-anmaler-djurplagarens-facebookbilder
Utan titel

Det kan gå så fort,
Ut ur det tomma, bara så där
Det är liksom inte längre slumpen
Som avgör hur länge vi ska vara här

Man tror att allting är bra
Kan inte veta det som inte ögat ser
Sen så plötsligt händer det
Förstår inte längre vad livet ger

Det är som när löven tröttnar
Vissnar och faller långsamt ner
De dalar ner till backen
Försvinner, tills man dem inte längre ser

Dricker O'boy och njuter av vetskapen om att det är fredag. Vaknade dock och kände att tänderna gjorde sig påminda idag, och det var ju inte fullt lika trevligt. Ont gör det. Men fint ska det bli. 

Jag fick ett infall igår kväll och skrev den där uppe, hoppas ingen tar illa upp. 

Det hällregnar ute, mysigt, om man får vara inne alltså. Personligen så ska man ju ut i det där om ca 35 minuter. Great. Men annars är det ensemble idag, det är bra. Veckans höjdpunkt! 

Nej, jag ska, äsch ni vet vad jag ska göra. 

Ciao
Jag försöker lista ut om det är ett riskorn eller tanden som jag känner med tungan men jag kan verkligen inte komma fram till svaret. Det kan vara tanden, men lika gärna ett riskorn. Jobbigt. 

Om 55 minuter börjar idol så jag ska ta mig en dusch och krypa i myskläderna. Det är inte helt fel. Ikväll blir det nog en kopp varm choklad också, great.

Dusch var det, ha en fortsatt trevlig kväll folks. 

G'natt
Vi såg som sagt klart på Forrest Gump idag, jag grät. Vilken skräll. Men jag tror det gick ganska obemärkt förbi, beror på hur många som såg mina diskreta torkningar under ögonen. Hrm. Men annars är det en väldigt bra film tycker jag, lång och bra. 

Så vad ska jag hitta på idag då. Borde nog göra lite programhantering, men sen vet jag inte. Synd att jag har en förmåga att bli hemskt irriterad när jag håller på med det bara. Det är så otrevligt att förstöra en eftermiddag på grund av den. Kanske ska ta det i morgon bitti i stället. Vi får se. Eller på lördag  *blink blink* 

Snart är en av mina hårddiskar full också, måste införskaffa en extern annars kabbar den här stackarn ihop snart. I-landsproblem. 

Nej, jag ska hitta på något. 

Ciao så länge
God morgon folks, hade tänkt bjuda på ett kärleksbrev så här på morgonkvisten, men jag orkar helt enkelt inte gå upp på mitt rum och hämta boken. Haha. 

Nej ni, idag blåser det som fan och jag får nog trampa på rejält om jag ska komma upp för östlundsbacken. Gah. Dynamon kommer nog också till sin rätt idag, skramlet är alltså inte förgäves. Gött de. 

Idag har jag samhällskunskap och Religion sen pianolektion, tur jag skrev det, måste ju ha noterna! Ibland ska man ha tur. På religionen ska vi se klart på Forrest Gump, finns gråtrisk mot slutet. Det är ju lite pinsamt. Men men. 

Jag lär väl dra mig, ha en bra dag folks. 

Ciao

Jag vill hitta på något. Ta kort vill jag göra, men vad ska jag ta kort på. Mhä, jag kommer nog på något.
Svenska, 8 minuter kvar. Men jag tänker sluta alldeles snart. 

Efter en dag med franska test och gympa kan man ju inte vara annat än kabba, det är alltså fallet nu. Pang bom, dö slut. Jag har bett cykeln värma upp vid verkstan så det ska gå extra fort att ta sig hem. Sen måste jag till mormor och morfar en vända, de ska godkänna min intervjuuppgift. Som jag måste skriva ut. 

Nä, slut för idag? Jaaaaaa
God morgon folks, vaknar upp till en morgon där termometern står på -2 grader och gympa finns på schemat. Inklusive franska verb test. Yihaaaa. Ja och lite ont i tänderna också, men det hör väl till. 

Gårdagen var en bra dag tycker jag, trots debatt och tandläkare, det var väl det som var roligast egentligen. Otroligt nog. Debatten ja, det var då den roligaste debatt jag någonsin upplevt. Men visst är det jobbigt när man skrattar så man gråter och det verkligen inte går att hejda det? Sjukt jobbigt, men väldigt roligt. Hur som helst så blev man ju uppvärmd och bra av den lektionen så när jag sen var vid tandläkaren och han sprutar luft i mun på mig blir jag rädd som fan och han också när jag rycker till. "Men oj vad du skräms! Jag hoppa ju nästan ur byxorna!" Alltså, ja, ungefär där var det kört. Hade han inte haft fingrarna i käften på mig hade jag nog kört igång igen. Amazing. 

Kom hur som helst en sjal och ett nagellack rikare igår. Det är trevligt, blir nog att inviga den där sjalen idag. För nu blir det kallt att cykla till bussen. Usssch. 

Aja, jag ska packa klart gympaväskan och borsta tänderna, naturligtvis. 

Ciaooo


"DALARNA. Vansbro enda kommunen där SD blir utan mandat i Dalarna" Jaha jaha, vi kan vi. Se och lär folks. 

Tandborsten, skolan, tandläkaren. Yihaa

Over and out
Stängde precis av Remember Me, så nu är mina glasögon så där härligt fläckiga igen. Hrm. Grymt bra film i alla fall. 

Nu blir det tandborsten och säng gång. Trött är mitt förnamn.

Ciao

"My angel, my all, my very self"

Ludwig Van Beethoven


Titta vad mamma kom hem med idag! 


Emma - Jane Austen
Sense and Sensibility - Jane Austen
The Duchess - Amanda Foreman


Jag drog en rövare och tog två Jane Austen böcker till när det blev beställning från Adlibris, trots att jag inte läst ut Pride and Prejudice än. Men jag tror faktiskt inte att de här två är så där besvärliga att läsa, eller jag hoppas det i alla fall. The Duchess ser jag framemot, filmen är ju skit bra så jag kan bara tänka mig hur bra boken ska vara. 

Ja, sen kom det ju två böcker till också. Inga mindre än... *Fanfar*


Love Letters Of Great Men vol 1 och 2!!

De har jag suktat efter en längre tid vill jag lova, närmare bestämt hela sommaren, och nu är de hemma hos mama. Räkna med att bli fullproppade av kärlekscitat framöver. Tänkte faktiskt köra igång direkt, inte bara med ett, utan två! Oh happiness, jag tror jag precis fått mig två nya favoriter i bokhyllan. 

"Until then, mio dolce amor, a thousand kisses; but give me none in return, for they set my blood on fire.

Napoelon Bonaparte
Paris, December 1795

"I hope to hold you in my arms before long, when I shall lavish upon you a million kisses, burning as the equatorial sun"

Napoleon Bonaparte
Paris, 1797

Tänk att en så hård man kunde skriva så vackra ord. 

Nu ska jag göra mig en kopp varm oboy och trycka igång Remember Me, kvällen går i kärlekens anda.


Jag är trött som ett as och har frusit hela dagen, det brukar inte vara ett bra tecken från min sida. Men vi får väl se hur det slutar. 

Nu har jag i alla fall stängt och tvättat fönstret, orkade inte tvätta båda två så det blev bara det ena, på insidan. Utsidan fick vara för det var fullt i spindelnät, och i dem vet man aldrig vad det finns. Uscha. 

Dagen i skolan tycker jag har varit lite småjobbig, mest för att jag frusit så förbannat så energin har legat där och gjort sitt. Det blev inte så mycket till övers för skolarbete med andra ord. Pratade lite med Patrik också så efter jul kör jag nog igång med projektarbetet, vill ha ett år på mig och jag kommer ha plats för det på schemat så det blir fint. Få se om jag får med mig någon mer eller om jag får tackla det själv. Vore ju trevligt med någon mer i alla fall. Vad det gäller talar jag inte om, hemlisssss. 

Nä, jag ska kika lite på Everywhere I go, sång i morgon ju. Yihaaa!

Ciao


Klockan ringde för tolv minuter sen vilket väl var väldigt bra, då vet jag att den fungerar i alla fall. Men om sanningen ska fram så har jag redan hunnit duscha och gjort upp en eld. När klockan visade att den var fem tog jag nämligen mitt pick och pack och gick upp. Det var så jävla kallt åt näsan så jag kunde verkligen inte sova längre. Efter hemkomst från skolan blir det definitivt stängning och tvätt av fönster, annars får jag inge mer herrbesök framöver heller.

Annars sitter jag alltså här i mjukiskläder och njuter av spraket från kaminen och har just konstaterat att det inte blev någon ny statsminister i år. Vet inte vad jag ska tycka, men det känns som det var bra i alla fall. Mina åsikter om SD däremot, tja, dra åt helvete kan de göra allihopa. 

Nej, jag ska kolla lite bloggar och njuta av morgonen ett tag till innan det blir frukost och allt det där. Ha en bra dag folks. 

Ciao
Vet ni vad jag skulle vilja,
att världen var perfekt.
Har precis druckit ur min oboykopp och ätit smuliga smörgåsar samtidigt som jag håller ett öga på teven där valvakan är i full gång. Vuxet. Jag som inte ens får rösta. Men vad gör man inte för samhällskunskapen. Någon uppsittarkväll till klockan blir två blir det dock ingen frågan om. 

Jag och modern satte ihop ett cd-skivsställ nu ikväll, fint blev det. Och annars har jag haft en väldigt bra helg, hoppas att ni också haft det. 

Aja, politiken kräver uppmärksamhet. I alla fall i ungefär en halvtimme till. Sen får det vara nog, dalaradion får helt enkelt göra sin plikt i morgon bitti. Men men, SD kan ju ta sig i häcken iaf. 

Ciao folks

ha ha.. 

 

Kanske du tror dig veta
Att livet är av vackraste guld
Men vad ska det då egentligen heta
När man gör något som skapar oro och skuld

Du förnekar förståss att du någonting sagt
Förnekar själva livets existens
Uttrycker orden tämligen uppbragt
Beter dig som du skulle ha abstinens

När du sen tror att ingen dig ser
Smyger du långsamt, går tyst undan
Ställer dig på knä och långsamt ber
Ägnar en stund åt självbegrundan

Men sanningen är den att det du nu talat om
Kommer alltid att finnas kvar
När livet sen knackar på din dörr och säger kom
Finns det inte längre något svar

 

Tokiga esteter med dragspel och minigitarrer
Fordonspojkar som handlar läsk i kafeterian
Barn och fritidare som samlas kring runda bord
Och så lite utspridda samhällsvetare

En typisk dag i Oasen
Sitter i kafeterian och borde nog ta tag i mitt liv, eller i alla fall franskan. Men jag känner att nej, det vill jag inte. Så jag sitter helt enkelt här ett tag till få se hur jag känner då. Lite sällskap hade ju inte varit fel. 


God morgon alla glada, idag är jag glad. För idag ska jag ha min första ensemblelektion sen är det svenska och fem i halv 4 åker jag till min älsklings älskling som jag inte sett sen i söndags! Mitt hjärta blöder. Ja just det, politisk debatt ska vi klämma in där någonstans också. Tror vi skippar den va. Inte nog med det, det blir uppesittarkväll på söndag också, pfft, aldrig. 

Jag vet inte riktigt hur det gör nu men när jag vaknade så regnade det, det är pepp. Men va faan, det finns värre. Vaknade t.ex. fem i halv tre och var jätte pigg. Blev faktiskt besviken när jag såg hur lite klockan var. Skulle ju få lov att ligga kvar i 3 timmar till. Det kände jag att jag hade ingen lust med. Men men. Drömt som en tok har jag gjort också, det var så mycket folk med hela tiden så jag har tyvärr blandat ihop det mesta. Men om vi säger så här att the main theme för nattens bravader var i alla fall intriger. My god ja. 

Nä hörrni, ni får ha en bra helg. För det ska då jag ha.

Ciao folks
Äter spaghetti med fläskbitar i ostsås, alltså, kalla mig mästerkocken i raggsockor. Fan va bra jag är. Vad gäller matlagning så är jag oövervinnerlig just nu. 

Annars har jag tränat också, ja ta i trä. Kommer jag överhuvudtaget upp ur sängen i morgon så är jag stolt. Usch. 

Nej nu ni ska jag äta upp den här underbara måltiden sen ska jag se på idol. 

Ciao-o-o-oo
Slutade tidigt idag, skönt. Fast egentligen hade jag kunnat vara kvar och tagit bussen hem nu istället, har ändå inget att göra. Det enda jag kan göra är att vanka fram och tillbaka och fundera över vad jag ska hitta på samtidigt som jag blir så ledsen över att det inte är lika roligt att spela piano längre. Jag kan inte. Det fungerar bara inte. 

Jag antar att jag borde göra lite programhantering, så jag gör väl det då. Förbannade dator. 


God morgon folks. Idag är det lite jobbigt väder, jag vet inte om det regnar, det är för mörkt för att se det, och så är det lite kallt. Jag satsar nog hur som helst på mammas goretex jacka, man vet aldrig. 

Förövrigt har jag ett sånt där jobbigt linfrö i tandställningen idag också, usch vad jobbigt det är. Oerhört frustrerande. 

Idag har jag bara två lektioner, samhällskunskap och religion. Score. På eftermiddan har jag piano, det är bra. Nej men torsdagar brukar gå väldigt fort faktiskt. 

Nu håller dom på att rösta fram en värmländsk regering på radion. Katastrof. 

Nä, jag ska ge det där linfrö en omgång. Haha nu lossna det!

Ciao
Har ätit ugnstekt regnbåge, potatis och en egenhändigt ihopkladdad sås. Och tro det eller ej, men det var jag som gjorde alltihop. Ja förutom potatisen, den kokade mamma förut idag. Men annars är jag jävligt stolt över regnbågen som blev så bra den kan bli. Jag.Är.Bäst. 

Nu, idol och chokladpudding!

Ciao
Har nu städat mitt rum så det blev jätte tjusigt. Nu är jag hungrig och funderar över om jag ska vänta på modern, hon pratade om nå fisk igår, eller om jag ska göra något själv. Jag röstar på göra något själv, men jag vet inte. Måste försöka få tag på mama. 

Spelar väl traveller så länge då. hihi
Den här dagens förmiddag var fruktansvärd, så där fruktansvärd som en onsdagsförmiddag med samhällskunskap och franska kan bli. Jag tror jag börjar utveckla onsdagsångest. Fast eftermiddan var bättre, idrott, okej, svenskan, rolig! Jag och Elin utvecklade nämligen våra skills på dialogskrivning och rim. En modern version av balkongscenen i Romeo och Julia kommer slå ut varenda kotte när vi ska framföra den. No doubt. 

Jag har lyssnat på Nickelback hela dagen, något som väl talar om vilket humör jag varit på idag. Jag upptäckte även en ny favorit låt, Something in your mouth, med Nickelback naturligtvis. Ja den gillar jag. 

Ikväll har jag planer på idol och en kopp varm oboy, igen. Det börjar bli rutin. Men de e gött. Vad jag ska hitta på fram till dess det vet jag inte, men jag funderar på att städa mitt rum. För här kan jag bara inte sitta en dag till. Nej fy skam. 

Ja, städa får det bli. Fram med glassburken och såpan, här ska det bli rent. 

Ciao
Tycker att politik suger och att Inger kan slänga sig i väggen.
Strax efter tre nu i morse vaknade jag av att helvetet brakade lös utanför fönstret. Jag är förvånad att huset står kvar över huvudtaget. Jävlar i min lilla låda vad det blåste, och regnade. Men så gick jag ner på toaletten och när jag kom upp igen, ja då hade det i princip slutat. Minns att jag tyckte det var synd, det hade ju varit lite intressant att ha gympa i det där vädret. 

Hur som helst så syns ingenting av ovädret som härjade för bara några timmar sen, visst är det lite blött men annars syns det inte. Trodde att utemöblerna skulle ha farit sin kos men de står faktiskt kvar. 

Idag har jag min första date med radio dalarna också, har glömt bort dem över sommaren men nu har jag tagit upp bekantskapen igen. Mysigt. De spelar Melody Gardot nu, det är bra. 

Första lektionen samhällskunskap, andra franska, lunch, gympa och svenska. Nja, sista lektionen är bäst. De andra kunde jag med glädje avstå från. Men men. Franska redovisning idag också, det är gött. Kunde det igår men nu vette fan. Det visar sig. 

Nä, jag ska väl ge mig på tandborsten. Ett linfrö har kilat sig in i tandställningen.. 

Ciao

Har precis tagit mig en välbehövlig dusch och tänker spela world traveller innan idol kör igång. Det är skoj. 

I morgon blir det softboll, great. Gaaaaaah jag avskyr gympa. 

Nej men, ha en bra kväll folks. 

Ciao
Bedjan

Le mot världen
Ta den i hand
Stryk den varsamt
Och kom iland

Vi stannar här,
Väntar på dig
Hoppas du kommer
Säg inte nej
Om en kvart slutar historia/samhällskunskapen, jag lyssnar på Doris Day och på min näsa sitter ett par rena glasögon, mycket bättre än så kan det inte bli en tisdags eftermiddag i skolan. Men men, om en och en halvtimme sitter jag på bussen hem och ikväll är det dusch och idol som gäller, de e gött. I morgon är det onsdag, det vill jag inte. Tycker vi tar torsdag direkt istället, vore inte det fint? 

Mehe, FI i mitt hjärta.
Om en kvart smäller det, tyckte bara att ni borde veta det.
God morgon världen, vilken underbar dag! Minns ni den? En hemsk låt av Jimmy Jansson, fruktansvärt hemsk är den. Det där är också, som tur är, den enda raden i låten jag kan, annars hade det ju varit pinsamt.

Idag är det ännu mörkare ute än det var igår, jobbigt. Få se när lampan slocknar idag, när jag cyklade igår hade nämligen vår väglampa slocknat men när jag kom till nästa, ja då lyste den än. Diskriminering!
*
Kvart över nio börjar jag idag, så det kändes ju inte allt för nödigt att gå upp fem över halv 6, men men, jag gick och la mig halv 10 så det behövdes helt enkelt inge mer. Läste någonstans att man ska sova 7 timmar, sover man för lite ökar man risken för hjärtinfarkt och sover man mer så var det något annat. 7 hours it is then. ( Fast inatt blev det 8.. ) Kvart över 9 ja, då har jag sång och ska börja sjunga på riktigt. Det blir Everywhere I go, med Lissie. Det var den som var så tråkig, tydligen. Jag tycker den är fin. Klockan 10 är det matte och på eftermiddan hägrar historia och engelska. Ganska lagom. Jag måste säga att matten känns lite bättre nu när man bara har en gång i veckan, underbart.

Klockan är halv 7 och jag har inget att göra, klar med allt. Ja förutom tandborsten då. Det är ett tydligt tecken på att jag gick upp för tidigt. Så det kan gå. Alltså finns det en risk för att det blir stressigt idag. Det brukar vara så, så fort man har tid över hittar man på något mer att göra så helt plötsligt räcker inte tiden till. Konstigt.
Aja, ska väl ge mig på tandborsten då.
Ciao

Ett luftslott

Som när regndroppar rinner i banor längs glaset

Och träden fäller sina gula blad
Som när svalorna flyger under uthustaken
Och ljuset slocknar i en liten stad

Som när leendet inte går ända fram
Och stannar en bit på vägen
Som när trösten inte riktigt bär
Och till slut blir en bortglömd sägen

Som när din mun säger en sak
Och dina ögon något annat
Som när man tillåtits framtids drömma
Och verkligheten inte den besannat

 


Well well, jag gillar det uttrycket. Har fått det från Barnaskrik och jäkelskap när Valdemar blivit amerikaniserad. Haha, ja det är en bra film. 

Annars har jag spelat World Traveller och försökt fördriva tiden genom att gå mellan datorn, pianot och boken. Jag har helt enkelt inget liv.

Men nog skulle det ha varit något nytt här.. Ja, om 40 minuter börjar iaf Biggest looser så på den tiden hinner jag nog inte särskilt mycket. 

Nehej, ha en bra kväll folks.

Ciao

Jag lärde mig precis att Claire De Lune är franska och betyder månsken, nu kan ni det också.
Höll på att bli tokig på mitt minne vad gäller lösenord men nu är jag äntligen inne överallt och njuter utav den nya skoldatorn som äntligen blivit min. Över ett år med den där andra skrutt datorn kan ha gett allvarliga psykiska skador, jag lovar. 

Om en kvart är det mentorstid som gäller, hoppas det går över fort så jag hinner in till Inger innan tvåbussen går. Eller hinner och hinner, om jag slapp vore jag lycklig. Men, det är ju Inger Carlsson vi pratar om. 

Annars hoppas jag att mina engelska böcker kommer den här veckan, det blev en omgång med endast engelska böcker den här gången och då skulle det ta mellan 5 - 9 dagar innan de skickades från Adlibris, så jag hoppas på det bästa. Minns inte ens när vi beställde dem. Hah.. 

Nej nej, mentorstid för fan.
Någon mer än jag som tycker att det blivit lite för mörkt på morgonen nu mer? Gatlamporna är tända och sänglapman är ett måste när klockan ringer. Tur att det är 12 grader än i alla fall, det blir så jobbigt när det är både mörkt och kallt. Men men. Tur jag har lyse på cykeln! 

Igår såg jag och modern på The last song, ja mellan tårarna alltså. Vi laddade upp med pappersrullen som blev väl behövlig den sista halvtimmen. Jobbigt sånt där. Den var hur som helst väldigt bra och det ska nog inte dröja längre förrän jag ska se den igen.

Nu ska jag äta upp frukosten och bege mig till bussen denna vackra måndagsmorgon. 

Ciao
Tjenare folks, söndag kväll. Det är nog bästa tiden på söndagarna. För söndags "dagarna" avskyr jag verkligen, jag fullkomligen avskyr dem. Det finns ingenting att göra och man blir bara så less på allt. Idag har det dock varit ganska okej, jag har delat med mig av min raslösa lathet med min pojkvän och vi har sett på film, spelat dator och tittat på grannarnas kanin, två gånger faktiskt. Nu ska jag äta korv med bröd, ta mig en dusch och se på The last song. Det känns som det är en lagom avslutning på veckan. 

Filmen vi såg i natt/morse var Leap year, den var mysig tycker jag.

Ciao folks
Nej nu ni folks stänger jag av datorn för ikväll. Det blev inget nytt här, orkade helt enkelt inte. Ska laga lite mat, ta mig en dusch sen blir det Dobidoo och Pirates of the Carribean. Den går på fyran kl 9, om ni ville veta. 

Ha en fortsatt trevlig afton 

Ciao

Kommer det som en överraskning om jag säger att jag har tröttnat på det här gråa eländet nu? Nej, antagligen inte. Ska se vad jag kan göra åt saken.
Jag gick upp kvart över 6, satte mig på en buss i en och en halv timme och får reda på att jag inte har någon lektion nu utan börjar halv 1. Det är mysigt. Oerhört. Tänk att ibland blir jag lite förbannad. Jag anklagar inte någon, jag blir bara så less. 
Jag känner mig nördig som fortfarande sitter i skolan men vad ska man göra. Bussen går om tre kvart så att, ja. Annars har jag varit en hard working girl och gjort 11 uppgifter till programhanteringen. Stolt, ja. Och träsmak så det heter duga. Satan va ont i röva jag har. Tänkte därför packa ihop mina grejjor strax och bege mig en vända in på konsum och Zooms. Måste ha något i magen innan klockan blir kring halv 8 känner jag. 

Aja, ska kolla det sista sen hörs vi väl i morgon. Ikväll blir det mys med pojkvännen. 

Ciao
Ett stort irritations objekt just nu är en matrest som kilat sig fast i tandställningen. Ännu mer irriterande är det eftersom jag inte får lös den, hur jag än petar och drar med tungan lossnar den inte. Helst av allt vill jag ränna in fingret och peta lös det, men så gör man bara inte i en kafeteria full av gymnasieelever. 

Något som också irriterar mig är det faktum att personen som sitter bakom mig luktar oerhört illa, rök och allmänt skit. Jag tycker inte om när folk luktar illa, särskilt inte illa... 

Men annars är det väl bra. På historian visade det sig att intervjun som jag trodde skulle lämnas in på tisdag inte alls behövde lämnas in då, det räckte med onsdag vecka 38. Det tycker jag om. Vad jag inte tycker om är att jag inte fick någon sovmorgon i morse, det svarade inte när jag ringde igår nämligen. Så det blev lite stressigt, men det gick. 

Om 20 minuter går jag iväg på piano och jag har hört rykten om att Eva är sjuk så vi får väl se hur länge jag klarar mig. Men, jag är ju immun så. 

Nu gick dom illaluktande grisarna. 

Aja, återkommer väl säkert senare. 
Om en timme och tjugofem minuter kör dagen igång med Historia B. Då ska vi köra igång med det första riktiga arbetet, vilket känns lite sådär eftersom jag inte ens har börjat på mini arbetet som ska vara inlämnat på tisdag. Men de e gött.

Well well, ha det bra folks. 

Ciao

Jag har tagit på mig mjukiskläderna och laddar inför idol som kör igång om 25 minuter. Det är bra. Ska göra mig en kopp varm oboy och njuta av kvällen, känner mig redan trött faktiskt, det måste bero på att vi hade gympa idag. Gympan ja, den gick väl rätt okej, jag och Ida försökte nämligen bevisa att vi faktiskt kunde. Det gick, bra. Men jag gillar inte att vi är så många, jobbigare att visa vad man kan då. Tycker jag i alla fall. 

Annars lyssnar jag på John Mayer som är en av mina favoriter nu mer, jag gillar honom. Bra musik och vackra texter. Sen känner jag mig stolt som dammsög mitt rum idag, det var nog några månader sen sist är jag rädd. Haha, oh jag skäms. Det var verkligen dags nu, shopp sa det sen var det rent. Ganska praktiskt att ha litet rum ibland. 

Igår kväll spelade jag låten som jag ska sjunga på sången nästa gång för mamma, hon tyckte den var tråkig. Är jag tråkig då, som lyssnar på musiken och tycker det är bra? Jag tror jag är tråkig. Det är jag nog, tråkig. Det gör mig ingenting, för det trivs jag med.

Theres Tråkig Johansson

Nu ska jag göra den där oboyen och ringa upp till Karin och tigga mig skjuts till i morgon bitti. För i morgon åker jag till Borlänge och Johan och då vill jag inte ha cykeln stående kvar over there. Sen är det ju gött med skjuts också, det innebär en halvtimmes längre sovmorgon. Jaja, eftersom jag åker till Johan också så behöver ni ju inte räkna med så mycket från min sida i morgon kväll. För då ska jag njuta!

Ciao folksSå där såg det ut när jag steg ut genom dörren och skulle hämta gympa skorna. Trodde aldrig att det skulle stå kvar medan jag sprang upp och hämtade kameran, men jo då. Inga problem, älgarna här på Säla är väluppfostrade. 

Förövrigt tycker jag det börjar bli lite jobbigt att gå upp på morgonen. Snooze-knappen ligger väldigt nära till hands om man säger så.

Idag har vi alltså vår första riktiga gympalektion, nej, det ser jag inte framemot. Men vad gör man. Livet är orättvist. Jag tycker iaf att gymnastik borde vara valbart på gymnasiet. Ja det tycker jag. 

Aja, ha en bra dag folks. Det ska jag, för i morgon åker jag till Borlänge och min älskling! Längtar

Ciao


Har precis gjort lite franska så nu får Inger allt vara nöjd. Annars inviger jag mina nya hörlurar som Johan köpt åt mig, min älskling! 

Om 7 minuter går jag på min första sånglektion, så vi får väl hoppas att det går bra då. 

Toaletten först. 

Ciao
om två timmar och tre kvart ska jag ha min första sånglektion. Det blir skoj! Fram till dess tänkte jag göra lite franska så jag slipper när jag kommer hem, det vore ju gött. 

Men annars är det jobbigt dimmigt ute, fast jag tror det har blivit lite bättre sen jag kom upp. Då såg man nästan inte ut genom fönstret. Nu ser jag iaf, och tur är väl det. Annars kunde cykelturen bli spännande sen. 

Andra lektionen idag har vi matte, det känner jag mig inte så jätte taggad för, men men, det finns ju trots allt de som har det värre. Eftermiddagen bjuder på historia och engelska och jag ser faktiskt framemot engelskan, det var så roligt igår så det kan ju inte bli nå annat idag heller. Efter skolan ska jag ta mig en sväng om till mormor och morfar, ska göra en intervju om andra världskriget. Det kan bli, spännande. 

Ja ja, jag ska väl dra mig mot tandborsten. Som vanligt. 

CiaoDet där har jag pysslat med sen jag kom hem, ungefär 3 timmar. Nu har jag ont i ögonen och huvudet och hungrig är jag också. Så nu blir det mat åtföljt av glass framför Biggest Looser Sverige. Bra kombination där. 

Förövrigt tycker jag inte om autofokus, och inte manuell fokus heller för den delen. Inte fokus överhuvudtaget. 

Ha en fortsatt trevlig kväll folks, det ska jag. 

Ciao
Forever mine
Forever thine
Forever yours
Under min resa ner till forsen och tillbaka igen hade jag mitt första möte med årets älgflugor, och tro mig när jag säger att jag har inte saknat dem. Fy fan va äckliga dom är. Som små, odödliga spindlar med vingar. Disgusting. 

Nu hade jag tänkt se på film via telia och deras sommarfilms erbjudande, men nej då. Varför skulle det funka. Gör det någonsin det när jag ska prova något? Så nu får jag nöjda mig med en nektarin och påbörja en ny bok. Det blir nog en av Joyce Carol Oates den här gången. 

God natt folks


Den där stackars fjärilen jagade jag över halva åkern, till slut flög han ifrån mig..


Jag vänder och vrider på franska böckerna och det blir banne mig inte bra vilken vinkel jag än har dem i. Tycker det ser lika dant ut överallt. Jag hade tänkt försöka gå in med en positiv inställning till franskan men just nu känns det ganska så jävla jobbigt. Jag avskyr franska. Och rosa. 

Det blev ingen film igår ikväll, det blev i morse istället. Igår tillbringade jag nämligen hela dagen hos pappa, det var också trevligt. Avslutade kvällen med monopol som vi inte gav oss med förrän klockan var kring 12. Johan vann. I morse ringde alltså klockan strax efter åtta (fråga mig inte varför man ställer klockan på helgen, det är min andra hälft som det har slagit runt för) och vi gick upp på toaletten, ner igen och slog på I love you Philip Morris med Jim Carrey. Den var knepig, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. En konstig blandning mellan Catch me if you can, Nyckeln till frihet och Fun with Dick and Jane. Den var, jätte konstig. Men vi skrattade i alla fall så det var väl bra. 

Kvart i 12 tog jag tåget hem och fick till min förtret gå hem till mormor och morfar med väskan full i skolböcker och tunga saker plus kameran och stativet. De som mötte mig kan inte ha tyckt att jag såg ut som en särskilt trevlig flicka. Det var jag inte heller. 

Nu lyssnar jag på musik som tar mig ner på jorden igen och tänkte ta med mig kameran ut en vända, få se om inspirationen till franskan kanske dyker upp. Observera kanske. Sen ska jag skriva brev. Ja, det ska jag. 

Ciao


Jag läste precis ut "Vad som än händer" av Kristin Hannah. Det var en sån där härlig bok där man både skrattade och grät. Jag måste dock erkänna att jag grät mest, slutet var hemskt jobbigt för en blöding som mig. Mina läsglasögon har en tendens att bli så fläckiga efter att jag har läst, förstår inte varför..

Nu väntar jag på Johan som är iväg till Kurt sen ska vi åka till Erikshjälpen och pappa en vända. Ikväll blir det lördagsmys framför en film. 

Ciao

Här är en dikt som jag skrev till svenskan igår, det skulle vara allitteration på en levnadsregel som man hade.

Gråt inte över gångna år
Men glöm ej vad du gjort
Försök dig själv förlåta
Och fördöm ej framtiden
Nu har vi avverkat vår första riktiga vecka i skolan, känns ganska gött faktiskt. Tillbaka till rutinerna. Det skadar väl inte. Schemat har jag koll på också, ska läsa 1100 poäng i år vilket innebär att jag har 650 kvar till trean, det är ännu göttigare. 

Idag är det strålande solsken ute och av någon konstig anledning känner jag mig sugen på att gå ut, det måste jag berätta för Johan. 

Ha en fortsatt trevlig helg folks. 

Ciao 

Ps. Idag upptäckte mamma att jag har spärrat facebook på min gästanvändare på datorn. heheheeee
Termometern står på -0,4 grader. Det är kallt. Men jag klagar inte, för nu ser jag att solen börjar lysa på våra uthustak. Det är fint. Om jag hade haft en bra kamera skulle jag ha tagit kort på det, men det har jag inte. Synd, för det är verkligen jätte fint när solen går upp här. Men det kommer väl fler gånger. 

Idag har jag bara två lektioner, historia och religion. Vilken höjdardag. Men sen har jag lunch och min första piano lektion för iår! Jag la i noterna igår så att jag skulle komma ihåg dem, nu gäller det bara att komma ihåg tiden. Jag missade ju jätte många lektioner på slutet innan sommarlovet, gissa om jag fick dåligt samvete. Skit jobbigt var det. Men nu SKA jag komma ihåg det. Medan jag väntar på pianot och på bussen sen så tänkte jag fortsätta lite med programhanteringen och kanske lite franska, vilket är välbehövligt har jag märkt. Fick ju en ny elev med oss iår som utklassar oss allihopa, och det är faktiskt meningen att han ska vara sämre än mig och Malin iaf, men. Hrm. Nog diskuterat om det. 

Nu ska jag ta tag i den där tandborsten och bege mig iväg mot verkstan i kylan. Hualigen. 

Ha en bra dag folks
10 FAVORITER
Färg: Gräddvit
Mat: Tacos
Band: Har inget
Film: Måste nog vara Pride and Prejudice eller Avatar eller Gladiator eller någon annan
Bok: Hela Främling serien av Diana Gabaldon
Sport: Ingen
Årstid: Tidig höst
Veckodag: Fredag när skolan är slut och man har hela helgen framför sig
Glassmak: Vanilj glass med chokladkross, godast i världen!
Tid på dygnet: 20.00, då släpper jag alla läxor om jag har några, annars brukar det vara något bra på teven den tiden på dygnet

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Lugn och nöjd
Smak: Plommon
Kläder: Pös jeans och herrtröja 
Bakgrund: Lissie på Spotify och gräsklipparen 
Nagellack: Typ, mintgrön från Viva la diva
Tid: 16:51
Omgivning: Vardagsrum
Irritationsobjekt: Huvudvärken 

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Absolut
Varit med på tv: Nej
Kysst någon du inte känner: Nej

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Johan, Elin och, min döda katt?
Du tycker om: Det är fler än tre personer jag tycker om
Du inte gillar: Hemlis

2 VAL
Kaffe eller te: Te om jag måste, fast jag är inte överdrivet förtjust i det heller
Vår eller höst: Höst

1 ÖNSKAN
Att Albin ska återuppstå

Lista från: http://onekligen.blogspot.com/

Nu ska jag plocka fram mina "Programhanterings böcker" som kursen hette och göra undan lite don. 

Ciao
Jag vill ha en kram av min pojkvän, nu. Just.Nu. Men det får jag inte, för han är i Borlänge. Det suger. 

Men annars tycker jag inte att onsdagar är så jätte jätte bra. Franska och idrott är väl inte mina favoriter om man säger så. Vi ska dessutom få lov att ha orientering, vem vill ha orientering?! Inte jag. Det är nog det tråkigaste som går att göra på gympan, ja förutom friidrott då. 

Funderar nästan på att göra lite "vad det nu heter" när jag kommer hem. En kurs alltså, som jag ska läsa själv. Men jag kommer aldrig ihåg vad den heter. Maja hälsar också. 

Nej, jag ska väl tagga inför första lektionen i Svenska B. De'la najs. 
Det är september folks, helt otroligt. Jag tycker det nyss var nyårsafton och man höll på att frysa ihjäl i den 30 gradiga kylan. Minns ni hur kallt det var i vintras? Helt otroligt, jag har nog aldrig varit med om något liknande. Jag undrar om det blir likadant i år. 

Idag har vi samhällskunskap B, Franska, Idrott och Svenska B. Det blir, roligt. Det enda jag ser framemot är Svenskan om vi säger så. Franskan och Idrotten kunde ju slänga sig i väggen. Särskilt när man inte vet vad man ska göra på idrotten. Jag avskyr ovisshet. Fast nu såg jag faktiskt att vi inte behövde några gympa kläder, då är jag nöjd. 

Sugen på en ny väska är jag också, ja, absolut. Få se vad Mora har att erbjuda nästa gång. 

Nej jag ska väl börja borsta tänderna få se. Ha en bra dag folks. 

Ciao