Kärleken är evigheten fångad i ögonblicket. 

Vindarnas ö av Elisabet Nemert

Läs den folks! 
Har spelat lite mer och läst sen sist annars ser det ganska lika ut. Johan spelar just nu men snart ska jag kräva att det är min tur. Han är sjuk, dock på bättringsväg, eller ja typ frisk, så idag gör vi inte så mycket. Bara göötar. 

Vad gör ni idag? Något spännande, lite skvaller kanske? Jag är sjukt sugen på något saftigt skvaller. höhö. 

-men jag vill köpa bilen!
-jag ska va med när du köper bil!
-men näääää, jag SKA ha den bilen!
-en PT cruiser eller? 

Ja ni vet...


Sitter i Järna och spelar tv-spel, yiha! Jag suger. haha. Men men, man kan inte vara bra på allt heller. Ha. Ha. 

Nä nu har jag inget mer att förtälja, 

ciao
Nu är jag rent ut sagt less på den här muren, den attackerade mig så nu har jag ett rivsår på höger långfinger. Den jäveln. 
Tapeten sitter som berg och jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att få bort den. Mitt rumt ser ut som/är ett bombnedslag med grejjor och kläder everywhere. Nä de e inget drömscenario precis men det blir ju förhoppningsvis bättre. Satt och drömde mig bort bland härligt mysiga sovrum igår och jag hoppas att mitt blir bra efter det här. Då ska det rensas undan grejjor kan jag lova! 

Kan ju tillägga att vi slog åter igen rekord, 19 st igår. Mhm mhm! haha, ja jag klagar inte. Tycker det är lite komiskt faktiskt. 
Så vad gör ni idag då? Jag ska strax återgå till muren och svära lite till över 5 lager tapet som vägrar släppa. Ja, 4 gånger har de tapetserat innan oss, sen typ, 1880? Ganska skapligt faktiskt. Jävligt hårt sitter det iaf. 

Nä, nu ska jag kolla lite andra bloggar och sen återgå till muren. Grrrr... 
Det finns en person inom musiken och en endast som får mitt hjärta att slå som en tok. Han, för det är en han, sjöng som en gud, var sjukt snygg och hade de sexigaste moovsen man kan tänka sig. Mannen har varit död i 32 år och ändå är han en legend, om ni inte redan listat ut det så är det naturligtvis the king of rock'n roll jag pratar om. Elvis Presley, vilken man. Mmmm, jag skulle ge fruktansvärt mycket för att få gå på en av hans konserter, men vad ska man då offra, livet? SÅ långt är jag inte beredd att gå. 
Jag lyssnar just nu på Blue suede shoes och ja, jag kan inget annat än avguda människan. Åt helvete med droger och alkohol, en fantastisk röst och personlighet hade människan. Inget kan få mig att ändra på det.
Men nog om det.

Jag känner att denna dag kunde jag likagärna ha sovit bort. Förutom tröjfyndet och rivit lite tapet på muren så har jag nästan suttit här hela dagen. USCH! Stygg Theres, stygg stygg stygg! Men har man ingen självkontroll så har man ingen.

Naej nu får det vara nog. God natt folks, imorgon ska jag lägga band på mina dator lustar. Ska ju på övningskörnings kurs sen far jag till Johan. Så var det med det. 

Punkt
Nej nu har vi allt överträffat oss själva folks! 14 besökare idag! JA! 
hahaha, ja rekord är det då i alla fall. 
Gjorde ett personlighets test av någon anledning och jag kan väl inte neka att det stämmer in ganska bra faktiskt. Lite roligt sånt där. Funderar på hur jag ska göra med rummet när det blir av med tapetsering och så där, men jag funderar på vitt, måla möblerna vita och svart också. Mmmmm, ska kika runt lite till få se. 

http://se.41q.com/typ.41q?p=24683424   ( Mitt resultat )
Nej vad säger ni flickor, en tjej kväll snart? Jag känner starkt för lite nytt skvaller och kanske en lös kossa också?  haha ja, you know what I mean. 

Annars då? Joho då, jag jobbar på med muren men tar en paus lite då och då, ganska ofta faktiskt, för övrigt sitter jag här och bara, tja. Har sommarlov. Var med mamma till skjutbanan en vända men jag banga ur, kände inte för att panga den stackars pappers älgen idag. Jag fick köra lite istället. Minst lika bra. 

Nej men vad jag kom på! Det är ju The bachelorette ikväll! Woho! Måste kolla om det är bara en timme ikväll också. Hoppas inte hoppas inte hoppas inte, fan... 55 min. Bajsen. 

Undra om jag ska ta och spela lite piano, mmmm. Jo jag ska nog ta mig en svängom få se vad som sker.
Är det ett mirakel eller är det ett mirakel? Jag har hittat fanskapet! För 475 kr... Lite too much men vad gör man, om jag får pengar av fadern i födelsedagspresent så slår jag banne mig till. Den är ju så uuuuuuuuunderbar! Här finns den ifall det är fler än jag som letar. 

http://www.baldershage.se/default.aspx?main=ShowProduct.aspx&prodid=178&gclid=CPrTk571-psCFZCB3god4DlP-g



Nu ska jag alldeles strax återgå till min kära mur. Jag har dock fått av en hel del och till min förvåning så började det att lukta piprök efter ett tag. Det visade sig att mammas farfar rökte och de bodde här förut. Hm, konstigt sånt där. 
Aja, tillbaka till verkligheten. Men glad är jag!! 

Jag har hittat tröjan, jag har hittat tröjan, jag har hittat tröjan!
Om man ändå hade storlek 56.... 
Ni vet den där önskelistan jag nämnde igår, mhm. Den har uttökats. Jag glömde nämna filmen "The Crossroads" också, inte den med Britney Spears, en annan, bara så ni vet. 

Annars sitter jag här och dreglar framför en systemkamera för 1,20 på budson. Men hur trovärdigt är det och hur många extra kostnader tillkommer egentligen? Är det helt ärligt så ska jag banne mig lägga ett bud. 
Det är inte bara kameror jag dreglar efter, kläder finns också i mitt liv just nu. Och jag hittar inte den där förbannade tröjan! Jag tror jag har kollat varenda klädesaffär online snart, tillochmed en ekologisk! Nej det börjar bli jobbigt det här, men jag ger inte upp! Jag SKA ha en. 

AHA, jag hitta haken. "Varje bud kostar 15 kr. Registrerade medlemmar får upp till 30% rabatt." Det kan bli många kronor till slut det. Aja, 'vad är väl en bal på slottet.' Jag klarar mig fint med min digitalkamera. 

Jumperfabriken.se hittar jag inte tröjan där blir jag tokig.

Nej, nu ska jag snart riva lite tapeter. Ta ut aggresionen som ligger och lurar där längst inne. 

Ciao

PS: Tröjan hon har på det översta kortet är en sån jag letar efter  http://floras.blogg.se/2009/july/utkast-datorn-som.html     DS. 


Ni vet den där tröjan jag nämnde tidigare, som jag inte har råd med... ja iaf, jag tänkte försöka hitta en billigare variant på nätet men jag vet inte var jag ska börja leta! Det jag letar efter är alltså en vit stickad tröja med ränder, helst röda och marin blå, i en ganska stor storlek. En myströja helt enkelt. Jag har bara sett en sån jag menar i en enda jävla affär, och där kostade den bara too much. Förstår ni vad jag menar? I så fall, var kan jag hitta en? Jag bara måste ha en. Please!

Ont i huvve har jag också

Tror jag ska lägga mig snart, känner att det kan vara skönt. Frågan är när jag vaknar i morgon, aldrig? Känns som det just nu. Trött trött och återigen, trött. 



I'm back. 

Nu sitter jag och nöö kikar på photobloggar och tänk va många duktiga fotografer det finns i vårt avlånga land, orättvist är det. Men jag har Johan jag! Han går inte av för hackor heller kan jag lova. Älskar'n!

Skottland, skottland, skottland.....

Ska äta lite, återkommer strax
Nu har jag suttit här alldeles för länge men har inte så mycket lust till övers för att göra något annat. Av någon anledning är jag inte inloggad på msn heller, blir allt längre mellan gångerna. Kanske blir som med lunar, bilddagboken, facebook, man tröttnar. Inte vet jag, har då inget behov av att vara inloggad där iaf. Är det våra/mina problem idag? Att inte vara inloggad på msn och att tröttna på web sidor. Nej nu skäms jag. 

Men för att fortsätta på ämnet problem så har jag en ständigt växande önskelista just nu. Vilken tur att jag fyller år om exakt 2 veckor då. Tihi! 
Vad jag önskar mig just nu är alltså;

* Diana Gabaldons böcker Trummornas dån, Det flammande korset samt Snö och Aska
* Böckerna 8 - 11 i Margit Sandemos serie Trollrunor
* En tröja och en kjol som jag såg i Mora för flera månader sen men som är alldeles för dyra för min plånbok
* En systemkamera
* Nya tapeter
* Roliga men enkla armband i överflöd
* Och varför inte kunskaper i html och ccs

Ja inte vore det fyskam, men så var det det där med ekonomin. Tur att jag inte bor i Afrika iaf! ( ? )

Nu ska jag fortsätta på ett armband som jag påbörjade för några timmar sen. 
Ciaooo




Nu har jag ätit, duschat och lekt med mig själv. Jag sminkade mig och tog kort om ni inte redan listat ut det, så nu ska jag leka ytterligare lite till i photoshop, bara för att fördröja tiden. Klockan 6 skulle vi tydligen in till grannarna och äta men jag vet inte, känner inte riktigt för det. Vi får la se. 
Min mage kurrar vilket innebär vadå? Ja naturligtvis, jag är hungrig. Men nu har klockan faktiskt artat sig och den har kommit så långt som till 20 i 3! Go klockan go klockan go go go klockan. Nej men seriöst. 
När jag har ätit så ska jag ta mig en dusch sen ska jag nog leka med mig själv. Tolka det hur ni vill, jag menar iaf en skönare variant av krigsmålning, ja fundera på det ett tag ni, eller gå in på synonymer.se. 

Nu ska jag ha maaaaaaaaaaaat. 

Ny header har jag också, om den behagar att dyka upp.
Hemma efter ett par underbara dagar med älsklingen vid stugan. Underbart skönt! Men nu är man då hemma och av någon anledning så känns det som att klockan skulle vara 4 -5, och vad ser jag, jo klockan är 10 över 1! Bajs bajs bajs.  Jag vill sova. Hm. Jaja.
Idag ska jag troligtvis riva lite tapet från min mur sen blir det måleri. Den ska bli vit. Tjusigt tjusigt. När sen ekonomin går ihop så blir det nya tapeter också, vet inte vilken färg än men ja, något tips kanske? Jag har ett ganska litet rum med alldeles för mycket saker, som jag inte kan avstå ifrån, och det är trångt som satan. Så jag vill få rummet att kännas luftigt och skaffa en illusion om att det är större än det egentligen är. Så vad ska man använda för färg? Tipsa mig snälla, jag är i behov av sådana. Därför ska jag nu strax kommentera bloggar som aldrig förr för att få mer smygkikare. Tihi!
Men först ska ni få ta del av två dikter jag skrivit under våra dagar i skogen. Here it comes.
En bön
Bortom stjärnorna och dagen dit ingen når finns det en tid och glädje som bara går och går
Förr kunde man bakom horisonten se ett leende och sakta be;
Kära du där ute, kan du mig höra här
jag som alltid tror och hoppas, att det är mig du håller kär

Morgonstund
Bara för att det ljusnar så behöver inte natten vara över
Det är inte när fåglarna vaknar eller något annat som världen behöver.
Det är när du leende ser upp på mig och jag kryper in i din famn
När solen smeker fönsterkarmen och båtarna kommer i hamn.
Kort och koncis men jag är faktiskt nöjd, det är så skönt att bara skriva ibland, kanske ingen mening men tja, I like it.
Nu ska jag kika lite bloggar. I'll be in touch.
Och ja jag tycker om engelska uttryck.
Tar en liten minisemester med Johan och åker till stugan idag. Kommer hem på tisdag, so I'll see you then. 

Ciao
Sitter vid tv'n och spelar lite tv-spel med älsklingen. Eller just nu är det han som spelar, men ändå. Grand turisimo tror jag det heter. Bilspel iaf, skit kul! 

Så vad händer idag då? Dunno. Ikväll blir det tydligen kalas med Johans släktingar iaf, kusiner som kommer hem från Spanien. Woooooow. 
Ni måste kika in och kolla på min älskling här föresten, say no more. 

http://www.dt.se/nyheter/vansbro/article454792.ece 

http://svtplay.se/v/1633519/gavledala/23_7_22_15?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,1633459/sb,p103302,1,f,-1
 
( Spola fram till ungefär 05.35 )

Have a nice day folks. 
Hemma från Rihimäki, gick alldeles utmärkt.  

Men nu kommer Johan, så nu tänker jag ägna min tid åt honom. 

Ciao
Nu är vi hemma. Kom väl egentligen hem igår kväll men jag orkade inte skriva, kände att det var allmänt lönlöst. Men nu är jag iaf här, ifall ni skulle ha saknat mig.

Just nu sitter jag och kollar runt på språkresor, jag skulle kunna döda för att få åka till Skottland. Det bara, mmm! Vill dit! Håller på att kolla stipendium nu, ifall man skulle kunna nappa åt sig någon krona. Skulle det vara möjligt, så åker jag nästa år. That's it. 
Har du varit på språkresa någon gång? Hur var det? Berätta, snälla! 
Då var det snart dags för hemfärd, vadå gött? Jag längtar. Men först blir det till en kiropraktor och knaka ryggen, underbart, och kanske lite shopping också. Hehe. Men annars så är det hemfärd som gäller få se hur om allt står kvar hemma. 
I morgon bär det av till Rihimäki ( ? ) för att sjunga en truddlilutt med mamsen, om hon blir frisk. Hon är dö förkyld, har hostat hela natten så det blev väl inte så många timmars sömn egentligen. Men men, får ju sova inatt! 

Ett spännande moment återstår när vi kommer hem också, väggen. Det kan ju hända, förhoppningsvis, att jag får nya tapeter på mitt rum, fast då blir det nog inte tapeter ioförsig, då blir det att måla. Underbart hur det än blir. 

Nu ska jag ta och borsta tänderna sen bär det nog snart av. 

See ya, ciaooo


Jag är så trött så trött, helt jävla kabba. Vid 11 halv tolv idag drog vi oss mot tunnelbanan och for till stadskajen (??). Klockan 1 kom båten och vid halv 3 anlände vi till Birka. Kvart i 3 drog vi ut på guidad visning och banne mig vad spännande det var. Fick en helt annan bild av Vikingatiden, inte alls som man trodde. Man fick helt klart valuta för pengarna (inte för att det var jag som betalade) och en helt annan syn på saken. Gulliga får sprang det omkring överallt också och dem kunde jag inte motstå att ta kort på, därför kommer det ett här som jag haft roligt med i photoshop. 

Vad gjorde man utan mamman så säg? 

Nu är det som sagt bara en god natts sömn som saknas sen är denna dag ett minne blott. En mycket bra dag har lidit till sitt slut och med förfäran ser jag att det redan är mörkt ute. Usch. 

Nej nu ska jag borsta tänderna, får bli en morgondusch, orkar inte med det här nå längre. Och klockan är bara 20 över 10. Hm, jaja, det är en välbehövd sömn som väntar. 

God natt allihopa, och sköt om er. 

PUSS på min älskling som jag saknar så hääääääääääääääääääääääär mycket.
Klockan 9 gick startskottet idag, hm, vet väl inte om det uppskattas från min sida riktigt men det får väl gå. Få se om det blir en tur till Birka idag men det låter tveksamt, hoppas det inte blir i morgon iaf, för då vill jag hem!  Nog för att det kan vara roligt att komma hemmifrån, men Stockholm är väl inte det ultimata resemålet om ni frågar mig. Ösch, kan va roligt ett tag men näääää. Jag har redan tröttnat på trafiken utanför fönstret, "stockholmskan" och dessa fina fasoner. Det går mig upp över öronen. Naej, hoppas det går fort för mer än nödvändigt vill jag inte vara här. 

( Det bär nog av en vända idag, *puh*

Nej jag ska väl ansluta mig till de andra och vara "social", hm. 

Ha en bra dag, ciao
Anlände vid halv 9 tiden idag, tycker att resan gick snabbt och smärtfritt, men det beror nog mestadels på att jag såg på film lite mer än halva tiden. Haha, inte helt fel. 

Men nu är vi som sagt här och jag ska så fort jag skrivit klart krypa ner i sovsäcken. I morgon bär det av till birka få se vad det är för något då.

 

Klicka för större bild 

Tänkte avsluta med en bild jag tog igår innan vi åker, håller på att äta nu få se om vi kommer iväg innan två. Våran familj är väl inte den snabbaste om man säger så. Aja, gud skapade ingen brådska, han ville bara att vi skulle skynda oss. Ellerhur?

Har alla haft en god natts sömn? Inte? Jo då, de flesta så. Det har då jag i alla fall, drömde lite konstigt om nå häxor och skit men det var bara nu på morgonkvisten, så det får väl duga. 
Ska nog snart ta och packa, vet inte när vi åker men det kan hur som helst va gött att vara klar. Så vad ska packas då? Ja, det är frågan. Jag är ur kass på att packa, har alltid varit och kommer alltid att vara. Men det är ju inte så länge som vi ska vara där ( tack o lov ) så det blir väl att se ut ungefär så här:

- Kläder
- Skor
- Badrumsartiklar
- Jacka
- Kamera
- Datorn ( ska se på en film på vägen dit som Johan hjälpte mig med igår )
- Och en hel väska med tålamod, har aldrig förstått mig på stockholmare och kommer aldrig att göra det. 

Ja, det borde jag klara mig med till på onsdag, problemet ligger nu i vilka kläder o.s.v. men det tänker jag inte dra upp här. 

Så om jag inte hör av mig nå mer idag och inte får tillgång till internet i storstan så kommer jag tillbaka på onsdag. 
I'll be in touch. 

När jag blir stor ska jag leva i en saga, bo i ett luftslott och dö lycklig

Ta mig till Skottland! 

Någon som har tips på vad man kan göra/se i stockholm för inte allt för mycket kosing. Vi åker i mån och kommer hem på onsdag, så det är väl tisdan vi funderar över mest just nu. Alla förslag mottages med öppna armar. 
Hemma efter en helg i Järna, underbar helg men också skönt att vara hemma. 

Så fort jag kom hem satte mamma igång att riva i mina tapeter, jag upptäckte för några dagar sen att det börjat mögla vid ventilen. Så den revs av och det visade sig att det läckt in vatten, så ja. Halva tapeten på den väggen är avriven just nu, mycket tjusigt. Men ska man se det från den positiva sidan så får jag nog snart ny kulör på mina väggar. Alltid trevligt! 

I morgon far vi (jag, mamma och Anders) till vår kära huvudstad på lite semester. Blir bara ett par dagar men kan vara roligt att se något annat för omväxlings skull. 

See you later, alligator


Vill bara lite snabbt tacka alla som kommenterar, jätte roligt att veta att någon faktiskt läser och bryr sig om det man skriver. Uppskattas! 

Nu sitter jag i Järna vid Johan och ska alldeles strax iväg och bada. Solen lyser och det är fint väder, men är så otroligt kabba efter gårdagen så när vi kommer tillbaka blir det nog akut säng gång.

Nu ska vi fara, ha en fortsatt trevlig kväll folks. ( Johan hälsar, *vink*

Ciao
Blev inget kalas för mig ändå, trött, inte på humör och vill vara tillags i morgon, kan man väl sammanfatta orsaken. Sitter här istället och lyssnar på The Beatles samt laddar ner Google sketchUp i brist på annat. Blev inspirerad av Extrem Home Makeover, så jag tänkte, varför inte göra ett tappert. Det är ju roligt ett tag iaf. 6 min kvar nu. 

Kanske åker till Järna redan ikväll, vi får se, om inte så blir det nog mormor och morfar. Då slipper jag laga maten själv. Tihi. 

Here comes the sun, hmhmhmm... 


Gårkvällen blev helt underbar, en perfekt kväll med vänner och kärleken. 
Vi kom hem vid halv 3 så idag tog jag sov morgon, vaknade först vid 10 men tänkte att nej, jag kan iaf sova en halvtimme till. Oops, det blev visst 2 timmar till. Aja, shit happens. Gör inte så mycket heller för den delen. 

Ska nog snart åka på 40 års kalas, men jag hoppas att det inte blir allt för sent, ska åka till Johan imorgon med halv 10 bussen och då vill man ju vara pigg. Finns väl en risk att det blir lite sent, men då lägger jag in en protest. 

Jag måste berätta något väldigt, tja roligt kanske? Ja hur som helst, igår när jag låg och läste jag vickade på en tand (Jag har inte tappat alla än och det var en som var lös.)  och så insåg jag att den skulle ut. Så igår tappade jag en tand! Haha, jag är 16 år (snart iaf)  och tappar fortfarande tänder, det är nästan pinsamt. Jag tappade min första när jag var 7, då var väl alla nästan klara? Hrm. Inte konstigt man har tandställning kanske. 

Aja, nu måste jag äta lite innan vi ska fara. Har nyss ätit frukost men men, man säger väl inte nej till mat. 

Ciaoo
Snart ska jag börja göra mig iordning för kvällen, men det stora problemet ligger just nu i, vad f*n ska jag ha på mig? Det blir så ohyggligt varmt på dansgolvet men mot kvällen så blir det ändå kallt. Blir väl en t-shirt/linne och en tröja bredvid skulle jag tro, men vilken t-shirt/linne? Usch va jag hatar kläder ibland. Duscha ska jag hur som helst göra först. Vilket borde vara när som helst. 
Hoppas i alla fall på en rolig kväll, kan nästan garantera att det blir det också. Det är ju flickorna jag ska ut med, vad annat kan man förvänta sig då? 

Hare gött!
Älska mig mest när jag förtjänar det minst, 
det är då jag behöver det mest. 

Jag vill bara tala om hur mycket jag älskar min pojkvän, han betyder allt och tror ni något annat så har ni fruktansvärt fel. 
Han sökte upp mig på bilddagboken och vi skrev sen på msn, och för att vara ärlig så var han en riktig pain in the ass i början. Men jag har ofta svårt att säga nej och istället för att säga sluta så fortsatte jag att skriva med honom och efter ett tag så insåg jag ju att han var riktigt trevlig! Prata om allt kunde/kan man göra och en av de hetaste diskussionerna var kring varg, naturligtvis. När han sen kom med förslaget att vi skulle träffas in real så blev jag dö rädd. Herregud, jag hade väl egentligen inte haft några tankar på det men varför inte. Så träffades vi första gången en Onsdag efter min orkester träning. När han skulle åka hem bestämde vi oss för att träffas igen. Så gick det några gånger och vi gick ut på promenader i Vansbro, aldrig har jag gått så mycket som då. Sen kom det till den punkten att vi gick på bio (Mamma Mia)  och åt mat på Selins efteråt. Hur gulligt är inte det! Då kramades vi för första gången också. Oj va nervös jag var! Efter det kan man väl säga att det gick som på räls och nu sitter jag här, nästan 10 månader senare, fortfarande med världens bästa pojkvän och har inte en tanke på att någonsin lämna honom, det finns helt enkelt inte. 

Jag älskar dig Johan, du är mitt allt 
Som ni kanske märkt så har det blivit ny design at my place. Jag har aldrig kunnat hålla mig till en och samma särskilt länge, det är ju så roligt att göra om! Problemet med det i den här bloggen är att man måste hålla på med sådana där jädra html koder och dylikt, vilket jag inte fattar mycket av. Men jag gjorde ett tappert och se, det gick ju ganska bra! Inte världsbäst kanske, men men, det är ju alltid en början. Jag är då nöjd, tills vidare. Tihi. 

Vad gör ni idag? Jag vet inte vad jag ska hitta på, vill inte röra på mig allt för mycket eftersom vi ska dansa ikväll, det brukar va fruktansvärt jobbigt. Så jag sitter väl här antar jag, kanske spela lite piano. Hm, det visar sig. 


God morgon, dagen ser ut att erbjuda regn men jag hoppas att det blir bättre inför ikväll eftersom vi ska till Malung och dansa. ( Vi =  Jag, Maja, Malin och Mamsen. ) Annars är det nog inte så mycket som händer idag, läsa lite, kanske, nja jag vet inte. 

Har väl inget mer att meddela antar jag, hm, aja. 
Hare gött! 
Har ätit lite kyckling och potatis samt lite efterrätt. Den går ioförsig att diskutera, tänkte göra hallonpaj men vi hade inget margarin så det blev rapsolja, tro mig, jag rekommenderar det inte. Blev snarare hallongröt än paj. Well well, det kan inte gå bra jämt. 

Nu ser jag på Föräldrafällan och jag måste säga att det finns inte många filmer som överträffar denna. Helt underbar, lika bra varenda gång. 
Nu ska jag lägga in en dagens-lista bara för att fylla ut lite.

DAGENS VILL HA: Ett par urläckra skor från Scorett
DAGENS KLÄDSEL: Grå chinos, vitt linne och randig trekvarts tröja.
DAGENS FRISYR: Fönat, plattat och utsläppt
DAGENS LÅT: Here comes the sun - The Beatles
DAGENS PLANER: Se klart filmen, spela lite piano och städa klart rummet 
DAGENS SAKNAD: Johan!
DAGENS DUMMASTE: Att Johan inte är här
DAGENS MISSLYCKANDE: Min hallonpaj
DAGENS DROG: Musik
DAGENS KÖP: Har inte köpt något
DAGENS GODIS: Vaniljkräm
DAGENS HUMÖR: Stabilt
DAGENS CITAT: "I have class and you don't"
DAGENS ROLIGASTE: Systrarna K i Malung
Det gick fint för mamen att sjunga, för att vara första gången menar jag. Hon var fruktansvärt nervös, jag kände det ända till bänken där jag sett 10 meter framför henne, men som sagt, med tanke på omständigheterna så tycker jag det gick alldeles strålande. Kom hem för drygt en timme sen, eller ja, i alla fall jag. Mormor och morfar skjutsade hem mig men lämnade kvar mamma och Anders i Malung. De skulle ta bussen hem vid 2 i natt? Vojne vojne. Och det är jag som ska vara den vilda tonåringen, ibland undrar man. 

Hur som helst så har jag då huset för mig själv, vilket innebär vadå? Joooo då, kom igen, jag vet att ni kan. Mhm, det var väl det jag visste. God mat och film. Meeeee like! Kanske ett blogg inlägg också om ni är snälla. 
Nu ska jag spela lite mer piano och skråla för mig själv, när katten är borta leker råttorna på bordet vet ni. 

Hare mumma, kardemumma
God morgon alla glada, ni som inte är glada också för den delen, vad händer idag? Det är strålande väder, något blåsigt kanske, och katten väckte mig halv 8 i morsse. Inte för att det hörde till saken, men då vet ni ju i alla fall. 

Hursomhelst, om ett tag åker vi till Malung och ska heja på mamma. Hoppas det går bra för människan, tror inte hon har uppträtt för så mycket människor någon gång. JAG kommer då vara nervös det kan jag tala om med besked.

Men nu måste jag sluta, fick order om att duscha på stört för ett tag sen så det har jag gjort. Mamsen är stressad nu förstår ni. 

Aja, jag ska inte göra saken värre genom att sitta här. 

Ha en bra dag, ciaooo
25 minuter kvar på detta dygn, ska gå och borsta tänderna så fort jag är klar med detta. 
Har väl egentligen inte så mycket att berätta men, vem har det? 
Dagen har tillbringats hemma och i Malung, städade lite med våran super dammsugare och så var vi iväg till Malung och bowlade som jag nämnde tidigare. Gick ganska bra för att vara jag måste jag säga. Väl hemma spelade vi lite spel och nu sitter jag här efter att ha pratat med min gofis. 

I morgon bär det av till Malung igen, mamma ska sjunga på grönlandsparken. "Herregu bättera mäg!" Håll en tumme för henne är ni snälla, tror hon skulle uppskatta det. 

Glömde säga att jag och mamma tvättade katten idag för han var så lortig, stackarn är fortfarande blöt som svansen. Haha, ja, slickad misse var det. Men han vantrivdes nog inte så mycket som han ville få det till att låta tror jag. Maha. 

Nej nu ska jag kila, sov gott, det ska jag
Ber om ursäkt för den bristfälliga uppdateringen men jag har inte riktigt haft tid. 

I fredags fick vi sluta vid tolv tack vare det underbara vädret som bara bjöd på regn och mer regn. Men det tackade vi naturligtvis inte nej till eftersom vi hade betalt fram till fyra och nu gjort klart 3 veckors jobb. YIPPIE! Den 25 kommer lönen. 
Vid 5 tog jag bussen till Järna och möttes av Johan med paraply. Minns inte om vi gjorde något särskilt på fredan, jag tror inte det i alla fall. På lördan firade vi hursomhelst 9 månadet tillsammans. Tänk, 9 månader! Man skulle ju kunna få barn på den tiden. Nästa gång är det 10 månader och också min födelsedag. Tihi. 
Aja, under dagen mös vi och hade det allmänt gosigt och på kvällen såg vi på P.S. I love you. Jag tror det tog ungefär 10 minuter sen grät jag iprincip konstant genom hela filmen. Den var värre än The Notebook och den tyckte jag var katastrof. Till och med Johan grät sa han. En mycket bra film att rekomendera om man känner för tårar. 
På söndan var vi till Vansbro på kalas, Johans kusin fyllde år. Det var ju Vansbrosimmningen i helgen också så gissa om det var mycket bilar. När jag och Johan skulle åka hit igen fick vi nog stå i kö i ungefär en kvart, vilket är mycket ovanligt här på landet. 
Igår tog vi med oss mamma och Anders och for till Valbo och Ikea en vända, men eftersom jag inte hade mer än 39,50 kr så införskaffade jag endast en ram och en skrivbok. Ganska bra med tanke på omständigheterna. 

Nu ska vi snart åka till Malung och brottas med alla glada dansbandsdiggare, vi ska dock inte dansa, vi ska bowla.  

The End

Vi fick sluta tidigare, ganska mycket tidigare, idag p.g.a. regnet. Det gick verkligen inte att göra någonting, det enda vi gjorde var att  klaga på att vi var blöta, kalla och hade tråkigt. Mycket givande dag. Därför fick vi sluta vid halv 12, goooos! Om ett tag kommer dessutom Johan hit, mys mys myyys! Ska nog försöka övertyga honom om att se på en film, perfekt filmväder ju. För nu sätter jag ingen mer tass utanför dörren kan jag lova. Var dyblöt hela jag, ööööösch! 

Nu ska jag kladda lite i Illustrator. 

Ciao
Jag borstar nu tänderna och ska strax göra mig en smörgås till fikat senare idag. Jag känner mig dock något oroad över den kommande dagen med tanke på att vad morfar kallade "monzun regn" skulle dimpa ner idag. Jag hoppas i alla fall att jag hinner till Ovanheden innan det sätter igång. Usch. Det blev ju ganska blött igår om man säger så. Jag och Malin hade precis kommit tillbaka efter lunchen (åter igen) när det började att skvitta. Sen bara vräkte det ner. Vi slängde oss på hjulingen och när vi kommit till garaget var jag, som körde, dyng sur. Mina byxor hade intagit en mörk grön färg och min tröja, ja, den var blöt. Fick som tur var tag på ombyte sen bar det ut igen.

Aja, hoppas det inte blir sådana turer idag.

Nu ska jag dra mig, ciaooo
Just nu vill jag bara fly fältet, jag vill flytta ilag med Johan i en mysig liten lägenhet och bara leva livet. Spontan reaktion, ja, men på vad, livet? 
I går kväll kunde jag knappt somna, jag såg framför mig hur det skulle vara och fann inte en negativ vinkel. Jag vet att det är ohyggligt tidigt och fruktansvärt långt dit, men jag vill! Jag kan se framför mig en tvåa i Dala-Järna där vi kompromissat ihop en hemtrevlig miljö och bara njuter av livet. Kunde jag så skulle jag hoppa in i den drömmen och vara bäst på att leva den. Jag vet inte varför, jag bara vill... 
Jag vill kunna spela gitarr också, på tal om vilja. 

För övrigt tycker jag ni ska kolla in den här låten som jag diggar skarpt just nu. 

http://www.youtube.com/watch?v=mxyKCvuchFE&feature=related
11 grader och regn, dagar som dessa önskar jag att jag inte hade klagat på värmen. Framförallt eftersom vi ska ut och jobba om ett tag, om en halvtimme ska jag slänga mig på cykeln också. Brrrr! Men men, tänk på de fattiga barnen i afrika.
Jag gick in på gamla bloggen en vända och upptäckte att jag skrev mycket bättre då, vad har hänt? Borde jag inte bli bättre med tiden! Tydligen inte, jädra skit grejjer. 
Halv ligger i sängen och lyssnar på Aerosmith - I don't want to miss a thing. Är det inte otroligt att en så ful människa (Steven Tyler) kan ha en så vacker röst? För särskilt tjusig är han inte, men så var det ju det där med fördommar också. Aja, jävligt bra sjunger han i alla fall. 

Det är lite roligt att jag fortfarande har mer besökare på min allra äldsta blogg än jag har här, idag har jag haft 4 unika besökare, där har jag haft 9 st hittils. Jag förstår verkligen inte. 

Aja jag ska försöka plita ner lite till på min novell få se, hoppas det blir bra i alla fall. 

Ciao
Jag skriver, jag skriver så att tangenterna glöder men nu måste jag snart sluta. The Bachelorette börjar om 9 min och det får jag inte missa. Kung ju!
 Jag har hur som helst kommit en bit på väg med en ny novell som jag ska skicka in till en tävling,  jag tror den kan bli bra och säger jag så nu så bör ni förvänta er något bra. (Hoppas jag) Jag tänker inte tala om vad den handlar om fören jag har skickat in den därför får ni hålla er i skinnet, jag också, och hoppas på det bästa. 

Nu måste jag kila om jag inte ska missa något, ha de gött. Ciaoooooo 
Då var onsdagens arbete avklarat, göttans.  Bara två dagar kvar den här veckan, 7 dagar totalt. Uuunderbart! Har varit en helt ok dag med både sol, regn, åska och mycket skratt bortåt eftermiddagen. En insident var bl.a. när vi kommit tillbaka efter lunchen. Klockan var väl en halv två och det såg ut som det skulle börja regna strax. Vi satte hursomhelst igång med att rensa men efter bara ett par minuter så började det att dugga. Vi tänkte att om det började regna mer så skulle vi gå in och som en blixt från klar himmel (ha ha) så började det att regna och åska. När vi väl tagit oss till fyrhjulingen så spöregnade det och vi slängde oss på och hävde oss ut på vägen. Jag körde och bakom mig hörde jag malin " GASA GASA GAAAAASAAAA!" Jag körde redan 37 på en 30 väg men jag gjorde som hon sa och kom till slut upp i en 47 tror jag, vilket resulterade i att vid svängen intill garaget så stod vi på två hjul, haha ja jädrar då gick det undan. Väl inne i vakmästarens lägenhet så var vi dy blöta men skratta gott åt det hela. Vi slapp ju faktiskt rensa i drygt en halvtimme. Tihi. 

Nu ska jag försöka skriva lite få se vad det resulterar i.