God kväll gänget,
 
Har precis vinkat av Maja och Elin som varit hit på en matbit och inspekterat boet. Nu ska jag hasta ihop sista uppgiften till kursen och sen lägga mig, själv, för första gången på cirka två månader. Vet inte riktigt hur jag ska bete mig. 
 
Nej, nu har jag två timmar på mig. Bara att sätta igång.
 
Ciao
Julen är över och jag är inne på min sjätte arbetsdag, i morgon är den sista och sen får jag lov i fyra dagar. Överjävla bra. I går satt jag på redaktionen i åtta timmar och väntade på att det skulle ringa, det gjorde det aldrig. Det var en fin kväll. 
 
Nu dricker jag te och ska alldeles strax bege mig iväg, hade faktiskt föredragit att städa. Men som sagt, två dagar kvar sen ska jag hänga med min bästa karl, åka skoter, grilla korv och inte vara orolig för att det ringer någon som säger att jag måste hasta iväg. Fint. 
 
Tjo så länge
Idag fortsätter julklappsletandet, jag ska till Mora en sväng och kolla till tänderna sen blir det sista minuten handling. Jag och resten av Mora, kan jag tänka mig. Men det blir fint, snön faller vackert och julbelysningen kommer säkerligen tändas när jag går där. Oooh, man blir ju lycklig i själen.
 
Resten av helgen ska jag jobba, nästa vecka också för den delen. Det här ljuva vikarelivet är väl fantastiskt. Men God Jul på er!
Tog mig en promenad ner på byn och inhandlade lite inslagningsgrejer, nu är de första paketen inslagna!
 
I maj fortsatte kryddorna att gro och jag hade inte så mycket för mig. La upp en plan inför slutspurten i skolan, längtade till sommaren, tog självporträtt och var med på kulturskolans vårkonsert. Sen gjorde jag slut med Johan och beslutade mig för att sluta blogga, vilket ju gick som det gick.

 
 
 
 
 
Den här låten vaknade jag med i hjärnan för en stund sedan, jag vet inte vad jag ska tro om den här dagen.

 
 
I april hade jag desto mindre att göra, allt tog liksom slut efter mars. Jag krånglade mest runt med religionen och psykologin, eller var det filosofin? Hur som haver så deltog jag i alla fall i en musikal, var på "Gyellene hästen"-galan, en gala där vinnaren i olika marknadsföringstävlingar presenterades, var till Karlstad en sväng och fick uppdrag av Cayenne medan hon klippte sig, sen var jag mest lyrisk över att sommarlovet närmade sig. 
 
 
 
 
 
 
Mars kan vara en av de roligaste månaderna det här året. Det var så sjukt mycket på med UF och man levde i princip bara för det. Hur som helst, jag var på studentkryssning, bakade montergodis till förbannelse (vi ställde godiset i kylskåpet i lärarrummet, därav den brutala varningslappen), fick hem 250 röda datafodral som luktade apbajs, var till Norge och Schweiz på uf-mässor, vårdade mina kryddor med ömhet och var på dalamästerskapen i ung företagsamhet. Sen hade jag lite sömnbrist också.

 
 
 
 
 
 
 
Helgen som varit var den första lediga helgen för både mig och Tobias sen jag flyttade hit i princip. Detta firade vi med att maratonkika på gamla Mysteriet på Greveholm, spela Age of mythology, griljera julskinkan, dricka juldrinkar på hotellet, äta skinksmörgås mitt i natten, åka på påhälsningsturné, äta räksmörgås, kräftor och se på lawless. Bra helg.
 
 
Så här vackert var det en morgon när jag skrev responsarbeten och lyssnade på julmusik.
 
 
Och så här gött åt vi igår kväll.
Februari
 
I februari fortsatte jag framtidsdrömma, skrev tydligen ner en hel hög med kurser jag ville läsa, jag undrar vart de anteckningarna tog vägen.. Sen var jag sjuk, sinnessjukt sjuk, trodde aldrig jag skulle bli frisk. Så jag pysslade en del, gjorde stopmotionfilmer och tog kort på allt som fanns i min närhet. Sen hängde jag en hel del i skolan också, klagade på alla uppgifter som skulle göras och störde ihjäl mig på folk som säger interjuva. 
 
 
 
 
 
 
 
 
God morgon,
 
Tog mig upp med Tobias idag eftersom dagen annars försvinner till luciaträning. Men snart är det slut på det också, i morgon närmare bestämt. Gött de, det här flängandet fram och tillbaka är inget jag föredrar.
 
Annars har det tydligen slagit ner en meteorit eller liknande här omkring, vilken grej. Hoppas de får tag på den.
 
Menne nej, nu ska jag läsa noveller från min responsgrupp. 
 
Vi har påbörjat en fotovägg här hemma också, bra grej.
Det här att jag upptäckte för ungefär 50 minuter sedan att den tredje uppgiften ska lämnas in om cirka nio timmar, åh min arma kontroll, vart har du tagit vägen. Jag känner mig lite uppgiven, lite stressad, lite hysterisk. 
 
Jävlar jävlar jävlar.
Jag tänkte börja med en årssammanfattning, för en sån måste man faktiskt göra. 
 
Januari
 
I Januari verkar det inte som jag gjorde så hemskt mycket. Hade mest fullt upp med UF-företaget, fick besked från tandläkaren att jag slapp operation, såg på film och funderade på livet. Sen pysslade jag litegrann, hade fortfarande kort hår och tandställning, klädde mig i annat än sparkdräkt, åt frukost och gosade med katten förstås.
 
 
 
 
 
 
Igår kväll försvann han, min lille morfar. Och det gör så ont samtidigt som jag vet att han har det bättre nu.
Men fan, han skulle ju leva för alltid, min morfar.
Det här att jag åker som en skållad råtta mellan Malung och Vansbro typ varje dag i veckan, jag börjar tröttna nu. Och inte bara jag, min plånbok framförallt. När december är över ska jag sätta mig i ett hörn och hyperventilera, gömma bilen och lägga kontokortet på ett ställe där det liksom fyller på sig själv. Det vore fint. Men, saken är den att det är ganska skoj också. Idag till exempel ska jag spela fiol med min bästa lärare Therese (bara namnet säger ju en hel del), efter det ska jag spela piano och träna med Smedbergsskolans luciatåg och när det är klart ska jag sätta mig med sex andra grymma människor och utvärdera årets fantastiska UF-företag.
 
Vad har jag att klaga på liksom?
 
När jag så kommer hem möts jag av kramar från starka armar, go-mat som ska lagas, tända ljus, julkalendern och en film.
 
 
Oh well, jag har det bra jag.
Ho ho, precis som de flesta här omkring fryser jag häcken av mig dagar som dessa. Men njuter gör jag också, snön, jag säger bara det, snön.
 
Idag gick jag upp halv sju och for till min far. Där blev det brödbak, nämligen siktkakor och stomp , nom nom. Efter baket for jag till Jonna som bjöd på adventsfika i deras übertjusiga lilla hus och nu ska jag äta makaroner och korv.
 
Over and out