Ska ut och bränna på ryggen lite men ska ta med mig kollegieblocket få se om jag får något gjort annars blir det boken, inget går upp mot en bok i det här vädret, mumma! 
Vad händer hos er en dag som denna då? Jag förväntar mig inge svar men bara för att fylla ut. 

Nej nu ska jag ut, ciao
Jag ska sätta mig och skriva lite på en novell som jag körde igång med igår. Ska satsa på att anmäla den till en tävling så vi får väl se hur det går. Ska hursom helst inte visa den för någon innan jag skickar in den, vill inte ha andras råd för då blir jag så förvirrad och kommer bara att få lov och börja om från början, har blivit så någon gång förut tyvärr. Men vi får se, hoppas på det bästa i alla fall! 

Nu har vi avklarat den sista arbetsdagen för denna vecka, fick dock jobb i morgon av min kära mor, ska sitta vid badet mellan 2 och 5, yey.. Medan det är varmt och gött ute ska man få lov och sitta där inne i kloret, men jag tror det är vuxenbad så förhoppningsvis inga bråkiga ungar i alla fall. 

Jao nu ska jag fortsätta få se vart jag hamnar, håll en tumme eller två är ni bussiga. 
Andra dagen avklarad och jag har bättrat på min bränna lite, nu är den om snyggare än förut. Mycket sexigt. 

Vill bara be om ursäkt för ett inlägg jag skrev tidigare om att alla mådde skit, jag hade en bra kväll och tänkte inte längre än näsan räckte. Ber om ursäkt för det men tackar Emma som fick mig att inse fakta. 

Nu ska jag se på disney film och äta lite mat. 

Ciao
Jag ska börja med att meddela att jag och Malin har nu avklarat vår första dag som sommarjobbare för stiftelsen. Vi rensar ogräs och njuter av det vackra vädret. Ja, solen har faktiskt återvänt och iochmed denna bragd har jag dragit på mig världens snyggaste solbränna, oh ja. Det ser ut som jag har ett permanent linne på mig. Mycket tjusigt må jag säga. 

Det blev en stor städning av rummet i går. Först rensade jag garderoben sen insåg jag att det var på tiden att göra något åt resten också. Så i drygt 6 timmar slavarbetade jag för mig själv men har nu ett mycket vackert och rent rum. Jag släppte in sommaren och jag tror den trivs. 

Nu ska jag snart gå ner och kolla om det finns något att äta i den här gården sen se på Rosa Pantern. 

Ciao
Nu sitter jag här igen och har absolut inget viktigt att uträtta, inget roligt i alla fall. Men jag tror att jag ska fortsätta med det jag påbörjade igår och rensa lite i min garderob. Kanske städa klart rummet också? Ja vem vet, inte jag. 

Annars är jag ensam hemma och jag överlevde faktiskt den ensamma natten hemma, oh ja, spookie I know. Nja, jag älskar att vara ensam hemma men när det blir mörkt är det inte roligt längre. Det känns som att någon ligger och lurar i varenda vrå och jag som har en oerhörd fantasi när det gäller sådant kan skrämma upp mig själv till mycket höga höjder. Därför smög jag omkring här hemma i går kväll och tände lampor samt släckte när jag passerat det rummet. Det kunde ju hända att någon bröt sig in genom den låsta dörren här mitt i skogen. Jag funderar nästan på om det inte är mig själv jag är rädd för?   

Nu ska jag gå och försöka uträtta något, ciaooo
Alla kvällar kan ju inte vara som den i går, därför ska jag nu ånjuta en mozzarella sallad à la Theres framför tv'n och Mona Lisas leende. I kylen väntar också en hallon sorbet à la Theres, ja ikväll lever jag i lyx och njuter av det.


Jag är nu hemma på farmen efter ett mycket trevligt midsommar firande hemma hos Johan. Vi blev mellan 8-10 st som åt mat, spelade spel och hade allmänt trevligt. Roligast var "Med andra ord", många skratt vandrade över bordet under de timmarna vill jag lova. 
Vid ett kröp jag ner i sängen och sov en mycket god sömn.

Nu ska jag försöka att stryka lite kläder, tvätta och kolla vad jag har i garderoberna, kanske rensa lite? Det visar sig väl.

Återkommer senare. 
Glad midsommar på er! Sitter hemma vid Johan och ska strax börja göra iordning för knytkalas som ska hållas denna kväll. Hade hoppats på sol men man får inte begära för mycket, så länge det är uppehåll får man vara nöjd. 

Vad händer er en kväll som denna då? Fylleslag? Middag med familjen? Eller kanske knytkalas som vi? Vad som än händer så får ni ha det så trevligt, det ska då vi! Kanske kommer bilder i morgon om ni har tur. 

Hej så länge
Sitter vid tv'n och ser på Bachelorette i väntan på att min älskling ska anlända. Första ros ceremonin nu, spännande! 
Annars känner jag mig ganska trött men nöjd med dagen, kommer att sova mycket gott i natt. Har varit en väldigt skön dag men det känns i kroppen att man inte är van att hålla igång. Var ett tag sen jag tränade nu, men det är ju så tråååååkigt! Måste hitta min grej, tror inte att jag har gjort det riktigt än, eller så är jag helt enkelt inte till räckligt målinriktad, vet ej. 

Nej nu har jag inget mer att förtälja, ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott. 
Nu är jag hemma efter en hel dag i kanoten med Elin. Blev riktigt roligt och mäkta gött. Mycket skönt att få använda musklerna lite och dra i sig frisk luft. Kan inte beskriva hur underbart det var att bara sitta i kanoten mitt ute på älven och känna hur man bar frammåt, vi hade vattnet på vår sida (åtminstone på hemvägen) och vädret var/är underbart. Otroligt skönt och jag njöt riktigt rejält. 

I morgon skulle det emellertid bli regn så jag är glad att det bar av ut idag. Johan ,min kära pojkvän sen sen snart 9 månader tillbaka, kanske kommer ikväll om han hinner. Han och hans pappa skulle troligen iväg och hämta hem ett flygplan (Han flyger och vann sm i segel flygning i fjol. *host* stolt *host* ) från besiktning så vi får se hur det blir, annars kommer han i morgon, så räkna inte med så mycket uppdatering då. 

Antar att jag inte har så mycket mer att säga, kanske kommer något senare. 

Ciao


Dagen ser ut att bli härlig både på väder och aktivitets fronten. Ska alldeles strax slänga mig på hojjen och åka till Elin för en kanot tur, är på tiden nu när jag suttit inne en hel vecka
Nu har Ida Windahl varit en ängel och hjälpt mig med denna blogg design. Är jätte nöjd och jag kan inte tacka tillräckligt många gånger, tack tack tack!

Dagen har varit som de senaste sen onsdag förra veckan, jag har vandrat mellan datorn, tv'n, pianot och boken, jo ett välkommet avbrott var ju kamera laddarens återkomst också så jag var ut och tog lite kort, kanske kommer upp något lite senare. 
Annars är det tisdag vilket innebär att i morgon är det onsdag, klyftigt va? En vecka sen vi slutade skolan, helt absurt va fort det går! Om t.ex. ytterligare en vecka sitter man med huvudet i en rabatt, första veckan av tre på sommarjobbet. Man får något att göra om dagarna och man får pengar för det, fina fisken siddu! Borde inte vara så mycket att rensa i år heller eftersom vi var så duktiga i fjol. (stolt) 

Nu sitter jag här i min säng och känner doften av nyklippt gräs, kan man annat än älska den? Nej det var väl det jag trodde. 
Jag ser nu denna blogg som officiellt öppen och ska tillkännage addressen för allmänheten så fort jag skrivit klart detta. 

Må denna blogg gynna er! Haha, nej då, men hoppas några läser i alla fall. 

Ciao
Jag hittade min kamera laddare!! I snart två månader har jag letat och förbannat den försvunna laddaren. Men idag, tisdagen den 16 juni hittade jag den och återförendade den med kamerabatteriet för ungefär en timme sen. Jag ska, när det laddat färdigt, ta mig en tur ner till forsen samt hälsa på hos blommorna på baksidan, som jag saknat min kamera! Det är inget annat än en vanlig digitalkamera, en Sony DSC-S780 för att vara exakt, men den har varit riktigt sörjd ett tag nu faktiskt. Har bl.a. gått miste om bilder från klassresan, niornas avslutnings middag och framförallt skolavslutningen. Mamma tog förvisso en del kort men det är inte samma sak. 
Men hursom haver, jag fann den och kan inte vara mer lycklig! Var jag fann den? I kamera lådan... 

Dagen har annars inget viktigt syfte, just nu bara att ta kort, solen lyser ju idag! Me like. Jag ska också försöka få lite rätsida på den här bloggen få se om det blir nå bättre inför dagens slut. Nu luktar det mat och det säger man inte nej till. 

Adjö
God dag, eller borde jag säga God kväll, cyberspace. Jag är nu inne på min tredje blogg address och hoppas på att jag är här för att stanna. 
Jag är 15 år och har precis slutat grundskolan, närmare bestämt för 5 dagar sen. Beträffande gymnasiet så ska jag till hösten börja på Samhällsvetenskapliga programmet här i komunen och har stora förhoppningar över min framtid. 
Denna blogg ligger för nuvarande under renovering men jag hoppas att jag inom kort ska förstå mig på denna värld av HTML-koder och dylikt för att så småning om dyka djupare in i djungeln av skribenter. Har ni något värdefullt råd angående blogg design så hör gärna av er. 

Nu ska jag gå de få steg som krävs nerför trappen och in till köket för att inta en inte allt för gourmé-aktig kvällsmåltid, jag kallar den fil.

På återseende.