Lyssnar på The Piano Maestros, önskar att jag själv var lika duktig och smider planer inför kvällen. Väntar också på morfar som förhoppningsvis kommer hit med mina hyllor snart. Wihiiii! Två av dem ska upp iaf. Jag blir så lycklig, tänk mina böcker. Mina älskade böcker. Jag ska personligen torka av dem allihopa, en och en. Och ställa dem i alfabetisk ordning. Mmmm.
Har rensat i garderoben och nu ser det riktigt fint ut faktiskt, läst igenom historian en gång har jag gjort också. Herre gud, och klockan är bara 5 i ett. Vad är felet? Fler sånna här söndagar vill jag ha. 
Nu ska jag spinna vidare på de där planerna inför kvällen.
Ciaooo
Är det inte helt fantastiskt hur det på bara några dagar kan gå från -3 grader till -29. Jag förstår det bara inte. Men men, jag klagar inte. Man kan ju va inne! Synd att det blir så fint ute när det är så kallt. Grymt sa grisen.
Jag gick upp 10 över 8 idag, förstår ni vilken bedrift det är. Det är iaf något stort som bör antecknas för framtida tvivel. Det andra som bör chocka mina närmaste att jag redan har plöjt igenom 3 kapitel i engelska boken, frivillig läxa you know, självdisciplinen är på topp idag vill jag lova. Planerar även en sväng om med historian eftersom vi har förhör första timmen i morgon bitti. Yey. 1500-1600 tal is the shit. Sen ska jag rensa lite kläder, oh yes, det ska göras om jag nu ska få plats hädanefter. Ska höra med mor min hur det blir med hyllorna också, jag trodde faktiskt att de skulle komma upp idag. Men men, man ska inte hoppas för mycket. Det visar sig.
Jag skrev en novell igår, ska skicka in den till en tävling som jag hittade. Den fick bara vara mellan 300 - 600 ord vilket för mig nog var den största utmaningen. Det blev väl inget masterpiece direkt men blev ganska nöjd ändå. Måste kika på den idag dock, den kanske inte är lika bra längre nämligen. Vore hur som helst skit roligt att vinna eftersom priset var en skrivarkurs i sommar, jag vill jag vill jag vill.
Nä, nu ska jag ge mig in i garderoben och eventuellt klädhögen där nere. Få se vad som finns att upptäcka. Men först ska jag göra en "klädrensar spellista" på spotify. Hehe
Ciaooo
Läste precis igenom artikeln om att lärarna på cykelprogrammet här i Vansbro ska byta till Falun och så läser jag kommentarerna. Ja, jag kan inte annat än skratta. 

- Se då till att rekrytera nya lärare med trafikvett, som kan lära eleverna det, för det har dom inte fått lära sig hittills.

- Trafikvett, i Vansbro?
Suck, det behövs ändå inte.

Alla parkerar vart dom vill, kör hur fulla dom än är, och ÄLSKAR att sladda med volvon.

Haha ja ent det likt så säg.
Men vet ni, jag har fått en taklampa! Ja tame fan kom han inte hit idag, jag har en lysknapp!! Förstår ni hur stort det är efter att ha karat efter väggen i nära på 2 månader, kommit på att det inte finns någon, suckat och försökt att ta sig över alla skarvsladdar för att komma fram till lampan som står på skrivbordet. Det har inte varit lätt vill jag lova. Men nu ni, jag sitter verkligen och beundrar min lysknapp. My love, my precious..

Ritat en vacker pilotuggla har jag också, ni skulle se vad söt hon blev. Pilotglasögon och allt. Mmmmm, en riktig goding.
Senare ska jag se på den senaste Indiana Jones filmen, har för mig att den var riktigt bra. Såg den med Johan på sportlovet i fjol. Men men, jag tycker om repriser. Repeat you know.
Nu ska jag göra något styggt. Moahaha...
Jag har slutat, men jag kommer inte hem. Ibland (läs ofta) hatar jag dalatrafik. Usch. Men men, jag är inte bitter.
Blev lite överfullt på skolan en vända också, de elever från Mockfjärd och Djurås som varit och kollat på esteternas "Beat it" kom hit till skolan efteråt och skulle kolla på programmen. Oh min gud. Med folk! Och stora var dom också. Herre min je. Inte kunde man stolt resa på sig och säga att man var ett år äldre än de där flaggstängerna heller, oh no. Då hade de slagit ner en och blivit en halv deci kortare. Jag lovar!
Nu springer rektorn runt med en kille i hasorna, vet inte om det är någon ny eller hur det är. Ser lite lustigt ut iaf. Annars sitter jag här ensam och övergiven och känner sig ganska osynlig för omvärlden. Gött sö.
När jag kommer hem ska jag omedelbart byta om till goskläder och påminna Anders om att vi ska laga potatisbullar ikväll. Mmmmmmumma! Sen ska jag spela piano, ge mig på det där Stjärnbaneret. Haha herregud ja, Eva är en optimistisk piano lärare. "Den är inge svår!" Nej jävlar nej. Ni ser väl va lätt den är förstår jag. Herre gud kvinna. Men men vill man så kan man, och vill vill jag ju! Spelar den här samtidigt, alltså inte två låtar samtidigt, men vid sidan om, den känns aningens lättare. Bara som en rolig grej men ändå. ( 1:30 in i låten börjar det partiet jag spelar, lite jobbigt att spela det andra på piano.)
Men herre gud, här sitter jag och skriver så jag glömmer bort tiden. Hejsan hoppsan så var den 20 över. Måste ju börja dra sig snart, ops!
Hur många gånger skrev jag "herre gud" i det här inlägget? Pinsamt..

Ciaoooooo
Jag är nervös, jag ska upp till sjuorna och dela ut min enkät. Grrrrrreat. Usch, jag tycker inte om att prata inför folk. Gaaaaah.  Men små sjuor är väl inget, pfft!
Det räcker inte med ibland, jag menar väldigt ofta, så önskar jag att jag levde i en fantasivärld. Vore det inte helt underbart. Omgiven utav allt man tycker om och alla problem som någonsin uppstår slutar i ett lyckligt slut. Att lösa någon annans är heller ingen big deal, bara att vifta med en trollstav och så var det klart. Gud jag önskar att jag kunde.
Men så är det inte, här sitter man i skolan och väntar på att klockan ska bli halv nio för att gå till nånaffärsomjagintekommerpåvaddenheter och lämna in vår dosa till boxern eftersom den inte funkar. Den som har mest panik över den där förbannade teven är nog faktiskt Anders, personligen tycker jag det är ganska skönt, kan ju läsa istället. Mamma sitter bara vid datorn iaf, jämt. Förstår inte att hon aldrig gör något annat. Och så blir hon sur över att man inte hjälper till hemma. Jag blir minst lika less på att hon alltid ska sitta vid datorn. Det är extremt, hemma är det inte jag som är ungdomen, jag lovar. Inte för att jag diskar och sån där skit men jag sitter då fan inte vid datorn flera timmar om dygnet. Inte festar jag heller. Herre gud, jag blev född i fel århundrade.
Tur att jag har min underbara pojkvän iaf, han är så fin <3
Något jag skulle vilja göra i sommar är att åka på semester till skärgården eller nåt med massa kompisar, inte för att det någonsin skulle inträffa, men jag skulle vilja göra det. Då ska man naturligtvis ha kontakter där också, och det har man ju naturligtvis inte. När jag börjar på högskolan ska jag skaffa en vän som har hus där. Absolut. Det är mitt mål i livet, en vän med hus i skärgårn. Gud va naiv jag är. Men det skulle vara roligt.
Jag vill göra 2010 till ett år som man inte glömmer, på något vis. Det finns som sagt så mycket jag skulle vilja göra och det mesta har faktiskt med resor att göra, tyvärr.
Jag vill på språkresa till Skottland
Jag vill på cykelsemester i Skottland
Jag vill besöka Island
Jag vill skaffa nya vänner
Jag vill flytta hemmifrån
Jag vill göra roliga resor med vänner
Jag vill hälsa på släktingar i Amerika
Jag vill bara göra något som man kommer ihåg..
Lite less på världen är jag också.
Enough, verkligheten väntar.
Just nu önskar jag att jag bara kunde få sitta kvar här med min oboy kopp och mandlar för att bara njuta av det sista morgonmörkret. Inomhus är det så mysigt, går jag ut får jag kalla kårar.
Vaknade någon gång nu på morgonkvisten och såg månen, det var ett tag sen sist. Den lyste upp mitt rum och skymtades mellan de höga granarna, så fin. Lika stjärnorna, när det var så där kallt och klart ute brukade jag ligga och kolla på dem. Så trygga på något vis. De finns liksom alltid där. Ibland låtsas jag att det är som i lejon kungen, "forna kungar som vakar över oss", det känns barnsligt och tryggt men egentligen, var man inte som lyckligast när man inte brydde sig om någonting annat än den där lilla bubblan man själv bodde i.
Ha en bra dag folks, nu måste jag rusa.
Ciaoooo
Varför i den heliges namn går det inte att ändra texten på rubriken?! Jag tror jag blir tokig snart! Tur att batteriet dör om 10 min annars skulle datorn dö av andra orsaker. Förbannade skit.
Mamma sa åt mig att skriva upp mina drömmar igår, inte för att jag lider särskilt mycket av dem, bara för att det skulle vara roligt att veta om det finns något "mönster" i dem och kanske höra med nån människa som förstår sig på sånt där. Ja hur som helst, så förberedde jag det, la fram en bok och penna, och så kommer jag inte ihåg vad jag har drömt! Är det inte typiskt så säg. Jag vet att jag har drömt, men vad? En av de få gånger det väl händer så gör det det nu. Förbannat.
Nu ska jag borsta tänderna och tagga inför lite Franska, Je ne comprends pas..
Ciaoooo
9 min till franska. Nedräkningen kan börja.
Ge mig en gammal väggklocka
Ciaoohohohoho
Över framtidens långa bro

Som om vi blev vaggade till sömn,
av en mjuk och oskyldig våg.
Som om drömmar aldrig tar slut,
där vi går fram på fält av råg.


Skall vi tillsammans bortom horisonten se,
något oskyldigt, ömt, och sakta le.
Ta varandras händer i gemensam tro,
gå liksom bundna ihop över framtidens långa bro.


Så säg mig nu lilla vän,
vill du följa med mig över den?
Eller tänker du låta mig gå,
över bron, där du mig inte längre kan nå.


Jag kommer aldrig att släppa tag,
inte ens när natt blir dag.
För om du mig lämnar här,
vad ska väl jag då göra där.
Jag drömde att jag hade en bra kamera inatt, gaaaaah. Satt och funderade över vad jag drömde då jag kom på det och besvikelsen bara välde över mig då jag tänkte på den där sketna digitalkameran i sitt fodral. Suck.
Jag vet inte vad min allra största rädsla är men en av dem är ovillkorligen spindlar. Jag hatar dem verkligen, äckliga små varelser. Satt och gjorde Franskan igår när en kom seglandes från taket, en stor jävel. Fy faaaaaan. Slog ihjäl honom med ficklampan. Brrrr..
Nu måste jag borsta tänderna vare sig jag vill eller inte, ser ut som ett slagfält runt munnen, tänderna vågar jag inte ens kolla på nu när jag ätit blåbär. Fick lov att dubbelborsta dem igår enbart av den anledningen. Hur som helst, tandborsten var det.
Ciaoooo
Det borde jag få, med all rätta. Skulle gladeligen visa er den om jag hade orken till, en annan dag kanske. Fruktansvärt nöjd blev jag hur som helst, har aldrig skådat en så snygg enkät, ever. I promise.
Nu ska jag fly en vända, hörs te möran.
Lyssna på walking in memphis en sista gång ska jag göra också.
Ciaoo
Gjorde franskan och åkte iväg till mamma för att hämta nyckeln till badet vilken visar sig vara kvar i en dörr vid badet, inlåst. Så det var bara att åka hem igen och vänta till morgondagen. Ska därför göra en enkät till min opinionsundersökning nu som jag ska springa runt med på torsdag, gud hjälpe.
Scott Joplin, några svordomar över Word 2007 och fläkt surret från elementet ska därför fylla upp de närmaste minutrarna.
Ciaoooo
Franskan kallar men jag bara måste lystra till Walking in memphis en gång till. Jag kom fram till att det är hur karln gör låten som är så fantastiskt, var inte alls lika underbart när någon annan sjöng det. Jaja, det vant så noga, huvudsaken är att jag aldrig kommer tröttna.
Nu ska jag ta tag i det där som bidar sin tid i väskan sen ska jag ta mig till bassängen och simma ett par tre fyra längder för att sen belöna mig själv med ett mål mat och ett par timmars läsning. Nu är det så spännande förstår ni! Ujujuj, höll in på att kunna sluta igår kväll.
Anyhow, ciaooooo!
Do a little number
And I sang with all my might 
And she said 
Tell me are you a Christian child?
And I said 
Man I am tonight!

Just det där stycket skulle jag kunna sätta på repeat och lyssna mig fördärvad på,
 varför vet jag inte. 
Men jag är helt klart beroende. 
Nu är det faktiskt bråttom, så, Ciaoooo!
Jag kan inte sluta förundras över hur långt man kommer på pur envishet. Jo, jag har ett chockmeddelande att leverera. Jag, Theres Christina Johansson har än en gång gjort det omöjliga. Jag och Johan sitter och mest stirrar på varandra "Ska vi ut å springa?" "Ja varför inte?" Va i helvete? När sprang jag sist, frivilligt?! Låt mig tänka, den där dagen för över ett år sen när jag och Maja gjorde ett tappert runt verkstan, ja så var det. Great. Hur lång denna springtur var ska vi inte tala om men jag är mäkta imponerad att jag överhuvudtaget lyckades ta mig runt, utan att stanna en enda gång! Kryss i taket. Till råga på allt slår jag till med 100 sånna där jobbiga magövningar också. Mhm, wanna have träningsvärk tömörröw. Men men, jag slipper dammsuga på söndag för sjålvan!

Nu ska jag vänta på att min gofis kommer ur duschen så blir det tandborsten och sängen. Gööööött sö. Jag älskar när min pojke är ren, nyrakad och doftar doftar gott. Hmmmm!


Nej nu ni, blev klar med historian, i tid! Holy makarony. Nu ska jag njuta av den vetskapen, ta mig en dusch och lägga mig och läsa. M-m-m-meeee like. Guuud jag önskar att jag vore en karaktär i en bok.
För övrigt tycker jag det är skit kul att hitta på konstiga rubriker.
G'natt
eller walking in memphis iaf. God damn it, jag älskar den låten.
Nu ska jag göra samhällskunskap, för er som ville veta.
Jag taggar inför naturkunskap efter en och en halv timmes frivilligt historia arbeta. Jösses, jag är ganska duktig jag. Men inte blev jag klar för det, oh no. Still going strong.
Nu ska jag packa ihop det här kalaset och leta reda på rätt klassrum. Eller försöka iaf.
Har ni uppmärksammat att det är kramens dag idag föresten? Mhm mhm, det har jag.
God morgon folks. Idag ska jag spela piano för första gången på eeeeeeeevigheter. Som jag längtat! Actually. Fick ju lov att byta tid p.g.a. datakunskapen så det blev ett jävla krångel, fick ny tid igår. Men så är det. Ringa optikern borde jag göra också. Suck. Jag tycker inte om att ringa till personer jag inte känner, det kan bli så pinsamt. Mycket bättre in real.
Nu ska jag packa i det som ska med för dagen och borsta tänderna. Väl inkommen på skolan ska jag skriva klart historian som ska lämnas in i mån, blev ju inte riktigt klar igår. Blev så rastlös. Men 2 tim satt jag iaf, vilket är ganska mycket för att vara mig. Sen är det naturkunskap som gäller, yihaaa..!
Nej nu så, måste lyssna på walking in memphis en gång också.
Ciaoooo
Ta mig tillbaka! Härrägud.
Har jobbat på historia novellen, jävlar va duktig jag är. Bara lite kvar nu, den suger. Just so you know. Vissa partier kan jag dock tycka är både roliga och bra, om man har min humor naturligtvis. hehe ja jag vet, jag är bra. Fick till några klatshiga ord också, mhm mhm, få se om Patrik förstår dem. Troligtvis jo.
Ska ta mig en dusch och sova lite nu jag. Gött sö.
Johan ska klippa håret, själv! Detta ser jag framemot!
Muntlig redovisning, nooo.
Leta reda på information och svara på frågor, noooo.
Sluta? Jaaa!

 

Kyssar av siden, lätta som fjun.
Mjuk mot min kind, kittlar som dun.

 

I jeans, rutig skjorta och flätor känner jag mig som en cowgirl, men vad gör man. Skönt ju! Lite sugen på Amerikat blev man också.
Idag ska jag följa med min favorit hem och så hoppas jag på en givande geografi lektion.
Laaaaaaater, ciao
Sjukt sugen att skriva, men vet inte vad. Ser framemot en dusch, byte av sängkläder och lite läsning tillsammans med älsklingen istället. Jag har ju alltid en tendens till att inte avsluta det jag påbörjat, så att säga.
Annars har vi sett på Försoning och ätit chokladbollsdeg och druckit mjölk. Vet inte om jag vill ha någon kvällsmat ikväll. Hrm. Sugen på lite mer underkläder är jag också. Den där Sonia Rykiel var inte så pjåkig nämligen. Love it!
Nej, nu blir det dusch o så där...
Ciaoooo
Är jag den enda som tappar kontrollen när det händer något, trots att det inte berör mig särskilt mycket? Sitter här hemma med Elin och Matilda när man får höra att kiosken på Rågsven brinner. Jag blir hypernervös och tänker på alla stackare som bor runt omkring, tänk om bensinen tar eld? Tänk om det exploderar? 1000 miljoner olika tankar strömmar genom mitt inte allt för utvecklade tankesystem medan de andra två sitter här; "Ska vi åka dit?" "Jag vill se när det händer!" Va fan tänker en annan och sms:ar Malin som en tok.
Hur som helst så känns det lite tragiskt att allt bara försvinner så där rätt som det är. Mycket ledsamt.
Nu ska jag ta mitt pick o pack och gå till badrummet, borsta tänderna och gå till sängs. I morgon kommer min älsklings Johan hit som jag ska överraska lite. Moahahaha. Det ska bli roligt. Tihi. Sova var det ja.
Ciaoooo
Taggar inför en simtur en dag som denna med träningsvärk redan. Men de e gött. Nu vill mamma att jag ska skynda mig.
"Din önskan är min lag.."
Ciaoooo
Fruktansvärt trött men nöjd med dagen. Bävar inför morgondagen vilken troligtvis kommer erbjuda enorm träningsvärk men också en trevlig tripp med pojkvännen till Borlänge för att bränna presentkort. Gratisresa för sjutton!
Nöjd med första mvg uppgiften i svenska A också, yihaaa!
Nu ska jag sova, som faaaan.
Laddar inför samhällskunskap och deppar inför det ofattbara att vi inte får nya datorer. Förbannade skit. Får väl dra med den här sengångaren ett tag till då. Röööven.
Sitter här i min herrtröja med storlek XL och bara njuter av vetskapen att jag inte ens har en liten glugg mellan framtänderna och dessutom kan känna min gom på vad, 1 och ett halvt/2 år? Något sådant. Konstigt.
Måste bara nämna den pakt som jag och mamma ingick igår också. Den som inte tränar 2 gånger i veckan får dammsuga på söndagarna. Ajajaj. Men men, det är vad som krävs för att någon av oss ska ta tag i träningen. Mamma sprang igår, idag ska jag träna på gymmet samtidigt som jag jobbar. Grrrrrreat.
Införskaffade en ny kalender igår också, och ja, jag är nöjd. Big times!
Nu måste jag rusa, ciaooooo
Klockan spurtar den här morgonen vill jag lova och jag har märkt att jag blivit riktigt riktigt seg på att komma upp på morgonen. Är det smittsamt månntro? Förut har jag iaf haft så pass med självdiciplin att jag orkar upp i tid och hinner med allt jag ska, men vad nu då? Jo, jag kör Snooze tre gånger och kommer inte upp förrän halv 7! Jag har ju gått upp 6 förut..! Sorgligt men sant. Tror jag värdesätter sängen mer nu än jag gjort förut, varför vet jag inte. Eller så har jag bara blivit mera lat. Tragiskt är det hur som helst.
Idag ska jag till tandläkaren och får troligtvis ta ur en av tandställningarna! Yihaaa! Tummen upp för det. Me liiiike. Ska införskaffa i en ny almanacka också, wiiii. Bra dag idag tror jag. Förutom franskan då, men den överlever man.
Anyhow, I have to leave. Klockan är ju kvart över 7 för tusan.
Ciaooooo
Har stora planer med Matilda och ja, det kan bli stoooooort! haha

För övrigt undrar jag varför inte Calle vann idol? Jag menar, ja. Enligt mig så skulle han allt ha vunnit.
Idag hade vi första engelska lektionen utan esteterna eftersom de har produktion i 4 veckor. grrrrreat! Ops. Nej då, men man fick ju faktiskt någonting gjort nu. Var nog inte så effektiv på en engelska lektion på hela förra terminen tror jag. Reeeeeeeally. Denna termin ska jag läsa Pride and prejudice, me liiiiiiiike. Jo då, det ska bli spännande. Tror dock att jag måste införskaffa i ett häfte som jag kan göra en egen ordlista utav. Finns en risk att många ord är ännu obegripliga för mitt växande ordförråd. Klent är det inte, det räcker bara inte till i vissa lägen. Tror att eget arbete på engelskan kan bli roligt också. Mmmm, jag tror på den här terminen! Ännu har jag inte gett upp hoppet.
Enogh.
Nytt område på geografin, har sett på film och bildspel om vulkaner och skit i en och en halv timme. Nu har vår dear and beloved lärare gått för att kopiera upp frågor åt oss. Grrrrreat!
Särskilt när bussarna väljer att frysa sönder första skoldagen på 3 veckor. Jises. Så nu får man vänta i ungefär 10 min en kvart sen bär det av mot nästa. Tur att det gick en buss så pass tätt inpå säger jag bara. Vanligtvis får man ju vänta 2 - 3 tim på nästa. Men men, ibland ska man ha tur. Härligt med minst en halvtimmes försening första dagen också. Haha fy fan.
Vill ni höra något ovanligt? Synd, jag kan inte säga att jag var iväg och tränade eftersom jag aldrig gjorde det. *Ops* Fy fan för dålig självdisciplin.
Men men, från och med i morgon ska jag ta tag i det där med självdisciplinen. Eller iaf försöka om jag ska få några betyg till sommaren. Men jag ser just nu läget ur ett annat perspektiv, eftersom det var sista dagen på lovet idag så borde jag ju faktiskt bara ta det lugnt och njuta och inte göra något så dumt som att träna och dra på sig träningsverk tills i mån. Usch nej. Så därför anser jag att jag förtjänade ytterligare en dag i träda och så hoppas vi att jag somnar ikväll iaf.
Nu ska jag läsa lite och låtsas att jag befinner mig i 1700-talets Amerika med allt vad det innebär ett tag.
Lateeeeeer
En filmatisering utav Septimus Heap böckerna skulle jag vilja se också.
Det är sista dagen på jullovet. Punkt. Vad mer kan man begära att jag ska säga? Jo, det är tragedi. Big times! Jag önskar att jag bara drömde och upptäckte att det fortfarande var en vecka kvar, eller nåt. Inte en dag iaf! Buhu..
Annars tycker jag synd om de stackars rådjuren som kämpar för sin överlevnad genom att tjarga på de snöbetäckta grankvistarna i nära på 30 graders kyla. Okej, de har päls. Men ändå.
Ska försöka ta mig på gymmet idag också, känner ett starkt behov av det, trots att det är fruktansvärt tråkigt. Kanske blir bassängen istället. Hur som helst så måste jag göra något för att kunna somna ikväll. Jag hatar skolstarter! Jag kan aldrig somna på kvällen eftersom jag är så nervös över att jag inte ska vakna på morgonen trots att jag vet att då klockan ringer slänger jag mig upp just för att jag inte ska somna om. Likadant varenda gång. Jag vet, jag är lite disträ.
Nu har min väckarklocka gett upp också, tror den kräver ett nytt batteri. Vet inte när jag bytte sist faktiskt.

Och angående mitt utseende utåt just nu (blogg designen alltså ) så vet jag att den är fruktansvärt ful, men jag orkar inte ordna upp efter mig just i detta nu. En annan dag.
Önskar att jag kunde rita och sy, har sett så många fantastiska klänningar som jag sedan får en egen bild i huvudet av och bara önskar att jag kunde pränta ner det på ett papper. Men nej. Det enda jag är kapabel till när det gäller att pränta ner något på ett papper är att skriva. Och det kan bli lite jobbigt i längden känner jag. Om man inte är fruktansvärt duktig på att beskriva detaljer naturligtvis, men så långt har jag inte kommit i min utveckling än är jag rädd.
Jag är mycket fantasifull nämligen och kan drömma mig bort bland allt som har med kreativitet att göra. Filmer, kläder, musik, foto, you name it. Dessvärre så räcker inte mina ritkunskaper till för att illustrera det jag har i huvudet eftersom det bara blir skit av alltihopa. Blir inte alls som jag tänkt mig. Jag skulle vilja göra en film, där kan man göra så mycket. Man får ju med allting där! Bild, musik, kläder.. En vacker dag vill jag skriva ett filmmanus och redigera den själv, någon annan skulle inte veta hur det skulle vara. Okej, lite hjälp kanske jag kunde ta. Själva handlingen har jag inte kommit på än men miljö och allt skulle jag lätt kunna prestera fram på ett ögonblick. Min drömvärld..
Nej nu ni får det vara nog. Så här mycket har jag inte skrivit på, tja, väldigt länge.
Ciaooo
Sitter vid Johan och kollar på när han spelar Tv-spel, mycket givande måste jag säga. "Igen" "Igen" "Igen"...
Senare ikväll ska vi se på Let's dance (hoppas jag), måste ju se när Gudryn Schyman svänger sina lurviga. (Holy Makarony) Sen blir det The Duchess, oh yes! Jag tycker om Kiera Knightly, hon är en bra skådespelerska och medverkar i endast bra filmer, vad jag har sett alltså. Hoppas mycket på den här.
Nu ska jag trösta min pojkvän, han bara dör hela tiden. (hihi)
Ciaoooo
Ska borsta tänderna, packa i lite kläder, åka till mormor o morfar sen blir det bussen till min älskling i Järna. Gooos! Ska se massa film och bara mysa. Me liiiiiiiiike!
Något annat jag gillar är gårkvällen. Kom hem strax efter tolv och ja, många goda skratt blev det. Så tack alla brudar för en trevlig afton!
Nu ska jag borsta tänderna, ciaoooo
Mamma har tagit mitt element, det var tydligen "kallt" inne på deras rum. Va fan!? Mitt då!!!! Gaaaaaaaaaaah...!!!!  (1.7 grader i hallen utanför)
God damn it I'm good...!  Haha nej, men blev ganska nöjd faktiskt. Stackars kärring..
Hemkommen från Kläppen och mycket nöjd med dagen. Träffade Elins vän Therese vilket visade sig vara en väldigt skön typ, diggade hela familjen där. Fick nämligen mat av dem sen. Haha, goett!
Nu ska jag se klart på "en förtrollad romans" (ganska kass faktiskt), ta mig en dusch, borsta tänderna och sova som fan. I mån får jag fint besök och så hoppas jag på inte allt för mycket träningsvärk. ( Oh min god )
Ja så är det, snart far jag till Kläppen med Elin och Kari, grrrrrrrrrrrrrreat!
Ciaooo
Det finns så mycket jag skulle vilja förstå, ännu mer som jag vill göra. Men mest av allt vill jag bara vara mig själv, och det värsta är väl att jag inte längre vet var, när och med vem jag är mig själv längre. Och det är då jag frågar mitt ego, hur fan tar man reda på det? Så det här året ska jag jobba på att vara mig själv och hitta den jag är, jag inbillar mig nämligen inte att jag genom ett trollslag ska få en uppenbarelse om att ja, sån är jag. Oh nej, så naiv är jag inte. Jag bara önskar att jag samma tid, nästa år, ska vara så pass självsäker att jag kan säga nej till det jag inte vill och ja till det jag vill utan varken dåligt samvete eller en klump i magen.

Hey ho for the good feeling.Och nej, försök inte förstå er på det här, för det gör verkligen inte jag.
Känner ni vilken skillnad det blev när vi fick nytt år?! Ja jävlar ja. Gårdagen blev lite av en besvikelse från min sida faktiskt, blev inte alls som jag tänkt mig men vad gör man. Ska förhoppningsvis uppleva många nyår till.
Är fortfarande i järna men åker hem om tre kvart, bara hem och spela lite piano, läsa o.s.v. Ta det lugnt helt enkelt.
Ciao