- Ladies can't fart.
- They can so.
- No, they can't; prove it.
- My granny always farts
- Old ones can; not young ones.
- Margaret's old, said Liam
- Beans beans good for the heart!
The more you eat the more you fart!

Dagens humor
Personligen är jag inte så förtjust i att skämma ut mig, jag vet inte hur ni tycker men det är hur som helst inte min favoritsyssla. Igår gjorde jag dock min största tabbe någonsin i mitt 16-åriga liv. Jag spelade piano inför en i princip fullsatt lokal och suckade högt "nej" när jag kom av mig. Alla skrattade och en karl ur kören uppmanade mig att börja om och det gjorde jag ju naturligtvis. Jag började om, kom av mig en gång till och gav upp. Alla skrattade och jag skämdes som en gris. Jag har kunnat den där förbannade låten utantill i ungefär två månader. TVÅ MÅNADER och så kan jag inte spela rätt när det väl gäller. Hur otroligt är inte det. Jag har så dåliga nerver så det kan ni aldrig tro. Anyhow så försökte jag skratta bort det och hade lyckats ganska bra tills människan som skulle tacka alla "begåvade ungdomar" ropade upp mig och ge mig en chokladask. Jag gick fram tog emot min ask och en kram då hon viskar i mitt öra "även proffsen gör fel, det händer alla". Mm, sure bacon. Jag gick tillbaka till min plats och väntade ut fram till pausen och hade ganska bra självkontroll fram till det att min piano lärare kommer skrattande fram till mig "men vad gör du Theres?" och säger något mer som bara får mig att brista. Så inte nog med att jag ska komma av mig två gånger så börjar jag grina också, på en offentlig plats inför en hel drös med människor. Alla försöker då trösta mig, berättar att alla gör fel och att det inte är något att skämmas för. Nej visst nej. Jag gråter och gråter och fäller en sista tår, får mig själv under kontroll igen när plötsligt bibliotekarien på högstadiet kommer fram och ska trösta mig. Då brister det ju naturligtvis igen. Förstår människor inte att man ska lämna personer som gråter ifred! Att trösta någon är samma sak som att säga "ja Theres du gjorde fel och jag lovar att nästa gång du spelar fel så ska jag trösta dig igen." Lämna mig ifred!! för fan. Att någon tröstar en är ju bara en bekräftelse på att man gjort fel. Men ingen tycks ju fatta det. Vid 10 kom vi i alla fall hem till mormor och morfar och där tröståt jag bacon, ägg och pommesfrites. Och lite sallad. This is what we call smalmat in our family. 

HUR SOM HELST, idag är det valborg vilket innebär fest och fylla, för de flesta. Jag och min pojkvän ska bara ta det lugnt och se på film, kanske övertyga modern om att grilla till kvällen. Vi är inte som alla andra, jag och min andra hälft. Ni får i alla fall ha en fortsatt trevlig afton så ska jag nu ägna mig åt min käre väns kärleksbekymmer. 

Ciao
Long time no see, eller vad säger man. Anledningen till min frånvaro kan sammanfattas ganska kort, vi har inget internet hemma. Katastrof. Har inte haft sen i lördags vilket jag tycker är ganska synd eftersom jag har en del roliga bilder att visa. Men eftersom jag inte har tillgång till ett välfungerande internet hemma (vi har ju mammas "dongel" men den har jag redan tröttnat på) så blir det inte så på ett tag framöver. 

Det har dock hänt en hel del i mitt liv sen dess, för en gångs skull. Alltihop på samma gång, så är det jämt. Hur som helst så var det kalajs i lördags. Först var vi till Maja på tacos, människan fyllde ju 17 år, och sen drog vi en rövare och gick till Matilda på överraskningskalas. Väldigt roligt måste jag säga. Vi var 17 st tror jag som delade på en tårta god som bara den, det var ju trots allt 24 påsar nötkräm i. Ja, jag är lite förundrad över det där. Hur som helst så spelade vi brännboll också, det mina vänner var inte igår. Jag har fortfarande träningsverk i låren. Helt amazing. Men roligt var det! Kom hem strax efter elva och sov som ett barn fram till klockan var runt halv 4. Då var helvetet lös vill jag lova. Magen gjorde uppror och jag har nog inte haft så ont sen jag opererades i tvåan (tror jag det var). Det gjorde ont, fruktansvärt ont. Men min super mamma löste det med ett glas brusalvedon och vetevärmaren, det finns inget bättre än vetevärmaren. Jag lyckades somna och när jag vaknade strax efter nio kände jag så gott som ingenting. Vet inte vad det var, men ont gjorde det. Fruktansvärt ont.

Till något mycket trevligare så köpte jag och Johan en systemkamera igår. Ja ni läste rätt. ÄNTLIGEN! En Canon eos 500D. Underbara kamera. Älskart. Nu är jag dock drygt 3.5 tusen fattigare, men det var det värt.

Nej men kolla här, jag hade visst några bilder från lördan. Hm, så det kan gå! Fast det kommer fler. 


Matilda

Elin

Malin, Tobias, Katta, Malin

Emil

Elin

Ida, Elin, Jag, Matilda, Malin, Tobias

Johanna, Mirell, Isak

Jag, Mirell, Malin, Ida

Isak

Ah, det var roligt. Men som sagt, det kommer mer bilder när internet väl vill fungera. 

I måndags var jag till farmor med mönstret till min blivande balklänning och senare samma dag var jag och pappa till textilaffären och köpte tyg, pappa pröjsade naturligtvis. Så nu jävlar, tyget är perfekt och farmor ska dessutom låna mig världens vackraste halsband som hennes mormor haft. Jippie! 

Nu måste jag sätta igång och läsa engelska bok. Har bytt till mig en annan nu av samma författare som gjort The Committments. Det var tydligen en bok först som blev film. Jag har bara sett filmen dock. Hur som helst så måste jag läsa boken om jag ska få klar det där någon gång. 

Ciao


20 minuter kvar till svenskan sen är det helg. Gööööötn. Åt lite glass för ett tag sen också, fredagsmys jue. Annars tycker jag inte om ryska experter och polska nybörjare. 

16 minuter kvar till svenskan.
God morgon alla glada. Jag vaknade strax före klockan i morse och funderade vilken dag det var, så kom jag ju på att det var fredag, både glad och lite besviken eftersom jag hade hoppats på lördag. Men man kan inte få som man vill jämt här i världen. Fredag är väl inte så pjåkigt det heller. Inte alls faktiskt. Jag gillar fredagar. Idag har jag väldigt mycket för mig för att vara Theres så vi får allt se om jag kommer ihåg allting. Tur att jag har min kalender och Malin som håller reda på mig. 

Något jag dock irriterar mig på är när min dator här hemma blir använd av någon annan än mig och när jag kommer upp på morgonen, eller hem från skolan och finner den icke-avstängd. Alltså sovandes eller nåt. Kinkig blir jag då. Så nu har jag skrivit en lapp "Stäng av efter användning!"Hrm. 

Igår var vi hem till mormor och morfar på tårta eftersom mormor fyllde år. Mumsig tårta var det och så var det typ wienerbröd med cocos på, gööööött. (Jag blev faktiskt bjuden ;) Mormor fick en ljudbok av mig o mamma eftersom hon inte "kan" läsa själv. Hon kan läsa men hon tycker det är svårt att läsa böcker, det funkar inte för henne tydligen. Personligen förstår jag mig inte på det där. Hur som helst så köpte vi i alla fall en ljudbok eftersom man bara inte får missa böckernas värld. Få se om hon kommer lyssna på den eller inte. Jag har tänkt på det där med ljudböcker, stackarn som läser in det lär ju sitta i flera dagar och läsa nästan. Eller okej, det var 7-timmars material på skivorna, men han kan ju inte sträckläsa så länge. Tänk om det är en riktigt tjock bok då, det kan ju inte vara särskilt händigt med ljudbok då. "Bibeln, 27-timmars material fördelat på 26 skivor". Naee. 

Nu ska jag klämma i mig den här smörgåsen och borsta tänderna. 

Ciao
Besöket hos frissan blev lyckat men hon vet tyvärr inte att mitt hår inte tål hårvårdsprodukter utan blir och se skitit ut direkt, så nu måste jag tvätta mig igen. Great. Eller hon förstår inte att man inte får ha i mycket rättare sagt. Hon kladda dit en stor klick med mousse och nö sprejade i hårspray. Inte bra. Särskilt inte i kombination med plattång. Inte alls bra. Tänk de vet ingenting de där frisörerna... 

Om drygt en månad är det Johans avslutningsbal och jag ska va med. Jag ska be farmor sy en klänning men hur gör jag med skor? Jag kan inte gå i ett par högklackade, aldrig i livet. En gång aldrig mer. Det går inte. Måste kolla lågskor.. 

Nej nu ska jag ta mig något att äta sen ska jag typ, duscha?

Ciao
Les Parapluies de Cherbourg stod för underhållningen igår kväll. Eller underhållning och underhållning, tja, ganska tråkig film men likförbannat satt både jag och mamma och grät. Det är tragiskt. Just i den där scenen på bilden grät jag också. Hrm. Det var faktiskt en sorglig film, eftertänkbar.  Gillade handlingen men utförandet var väl inte riktigt vad jag väntat mig kanske. Jesus kristus superstjärna säger jag bara.

Om tre timmar och en kvart ska jag klippa mig. Spännandeeeee. Eller hur det blir då. Skönt i alla fall. 

Det känns så konstigt med skolan nu, vi har inte haft en rejäl läxa sen före påsklovet och jag börjar bli lite orolig. Lugnet före stormen? Yes I think so. Då kommer allting på samma gång sen istället, och det är ju skit kul. Not! 

Jag drömde att jag gav bort en present inatt till någon jag aldrig pratat med. Presenten hade jätte långa paketsnören så när jag skulle ta ut paketet ur skåpet blev det ju inte alls den effekten jag hade önskat mig. Jag fick stå och dra ett bra tag innan allt snöre kom ut, måste ha sett roligt ut. Hur som helst så var det gula snören och typ korallfärgat omslagspapper. Tjusigt. Fast presenten var inget mer än ett papper egentligen där det stod grattis på födelsedagen på.. Påhittigt Theres! Jag tror det är ångesten inför en present till Maja som börjar sätta in. Haha. Idag fyller mormor år också, hela 78 år. Go mormor! Från och med idag och fram till måndag är det typ hundra stycken som fyller år, en mycket hektisk period. Tur att man inte behöver köpa present till allihop känner jag. Då skulle det nog bara bli ett papper med Grattis på födelsedagen på.. 

Nu kära vänner ska jag dra mig mot tandborsten få se vad dagen har att erbjuda. 

Ciao



Mina favoriter 

Hemma efter en bra skoldag, idrotten var riktigt rolig och efteråt fick vi kyckling, ris och currysås. Mumma! Det var ett par perfekta skoltimmar där ett tag. 

Ikväll ska jag se på fransk film, ja det är Inger Carlssons påhitt, men det är trots allt en musikal och sådana diggar jag, förutom Jesus kristus superstjärna då... Fast innan det ska jag väl äta lite mat, och hänga upp badkläderna kom jag på nu. Attans. Sen ska jag läsa lite.

Au revoir som man säger i Frankrike.
Jag har en känsla av att i princip alla jag träffar idag kommer att klaga på snön som damp ned inatt, nej jag tycker inte om den jag heller men vad är det för idé att klaga, det blir ju inge bättre precis. Positivt är ju i alla fall att det kommer försvinna, det har mamma sagt..

Idag har vi vattenworkout, spännande. Träningsverk i morgon är väl redan spikat.
Jag kan behöva mig en träningsomgång, var ett tag sen sist. hehe. Varför? Jo, det är ju så tråååååååkigt. "Till sist blir träningen en belöning" hahahahaha! Tillåt mig småle. Aldrig. Never. Jamais. Booooooooooring. 

Har ni sett den lovordade videon med Lady Gaga och Beyoncé föresten? Jag såg den precis och tja, vad var det som var så bra med den? Fatta naaaaaada. 

Nu ska jag göra något viktigt, något oerhört viktigt. Jag ska borsta tänderna. 

Ciao


Hemma på farmen, franskan väntar, pianot väntar, allting väntar på att jag ska ta tag i det. Är det inte underbart. Pianot har jag inga agg emot men det värsta är väl att jag borde göra franskan innan jag gör det roliga. Hrm. Så det är väl vad jag ska göra nu. Det tråkiga/franskan.

Ciao
God morgon god morgon, klockan är 6 minuter i 7 och jag ska strax gå mot bussen. Väl i skolan blir det geografi på programmet och jag känner mig inte särskilt pepp på den men men, hold on be strong eller hur var det. 

Sen har vi franska, underbara franska med underbara Inger som förstört våran morotsdag. Var meningen att man kunde vara ledig på måndag men nä! Eftersom vår kära Inger nu då tänkte att "jag lägger ihop tisdag eftermiddag med onsdag förmiddag och jobbar hela måndan istället" så är vi tvungna att ha franska kvart över 8. Ezel. 

Nej, nu lär jag väl kila. 

Ciaooo

Har sett på great balls of fire och jag inte annat än digga filmen. Grymt skön måste jag säga. Roligt att se en film med en ung Dennis Quiad också, det händer inte allt för ofta. Undrar bara vad det var för stackare som fick offra sig att vara hans unga fru, tror inte att jag skulle velat spela henne. Nej det skulle jag inte. 

torsdag ska jag klippa mig. Göttans. Vet inte vad jag ska göra dock, funderar på att klippa det lite kortare men vi får la se. Eller ja, kortare blir det ju hur jag än bär mig åt. Hö hö. Skit kul. 

En sån där frisyr ska jag skaffa mig. Yes indeed. 

Är det inte underbart med ljuset också! Dagsljus hela dagen lång, nästan i alla fall. Nej men skönt är det då. 
Nej nu ni, ska kolla vad det finns för ätbart sen ska jag ta mig en dusch och läsa lite.

Ciao




Igår slog vi rekord folks, 13 besökare! Och jag som bara skrev ett inlägg. Hrm. För övrigt var min söndag värdelös. Hamnade vid mormor och morfar som åkte iväg vid fyra och inte kom hem förrän halv 10. Så där blev jag fast eftersom mamma och Anders var iväg också. Great. Såg på tv i fem och en halv timme. Jag skäms. Så jag var lite kinkig igår när jag väl blev hämtad om man säger så. Fruktansvärt värdelös söndag. 

Idag körs det igång med historia och nu kära vänner är det endast åtta veckor kvar av skolan! Hallelujah. Det uppskattas, ganska så mycket faktiskt. Tror dock att det kommer bli jobbiga åtta veckor, och det uppskattas ju inte. 

I morgon, nej då jag skulle bara skoja till det lite. 

Ciaooo
At home, underbart att sova i sin egen säng. Helt underbart. Trodde dock aldrig att jag skulle komma hem. Herregud. Först lite besviken att jag missade bussen vid kvart i sex eftersom vi kom hem vid fem i halv 7. Fanns då bara tiotåget kvar. Så då blev det mat och så skulle vi se på film, den var dock kass så vi (jag) stängde av vid fem i 9. Sen, mina vänner, somnade vi. Kabbslut. 10 i 10 kommer Johans mamma in, "skulle inte Theres ha varit med tåget?". Öööh, jo. Förbannat. Men mamma kom och hämtade mig så vid halv tolv var jag hemma igen. Grymt. 

Idag hade jag en förhoppning på fint väder, men nej. Det var klart och vindstilla när jag vaknade. Nu är det grått och lite blåsigt. Jag blir så less. Men men. En annan dag kanske. 

Ciao

 

Jag har en vän,
han kallar sig lurige Sven.
Ingen känner honom bättre än jag,
vi möts nämligen varenda dag.

Vi klär varandras tankar i ord,
lägger korten på vårat bord.
Ser varandra längst inne,
Upptäcker spåren från ett avglömt fornminne.

Inte vet väl vi vad kärlek är,
vi är ju olika som några blåbär.
Därför låtsas vi att vi vet,
låter det vara vår lilla hemlighet.

Tillsammans pratar vi om dagen,
vandrar runt runt i hagen.
Där skulle vi flyga hand i hand,
och låta jorden långsamt gå upp i brand.

På kvällen skiljs vi åt, jag och Sven,
min ende, riktige, käre vän.

 

Om en timme börjar svenskan sen är det helg. Veckan har verkligen gått i ultra rapid, sketa fort har det gått. Inte har vi fått någon läxa heller, vi smet i och för sig ifrån franskan i onsdags så det kanske är därför. Don't know. Men jag klagar inte, få inte för er något annat vad ni än gör. 

Jag började skriva på en krönika igår, tror jag ska fortsätta med den. Fast byta ämne. He he. Gud va kul. Nej men skrivsugen är jag i alla fall. 

Men först blir det nog en omgång reversi, få se om den där ryska experten är på hugget idag. Han/hon brukar trycka bort mig när han/hon får mig som "motståndare". Hrm.. 

Ikväll blir det tacos och så ska det låta, hoppas det går någon bra film också. 

Lateeeer
Jag fick spela på en flygel igår, i församlingshemmet. Träning inför vårsoarén i slutet av april. Det var gött, oerhört gött, särskilt med tanke på att jag kunde låten utan noter. Det var nog det bästa, då slapp man sträcka på sig och kika på dem. Det är det som ställer till det jämt. Det var en gó flygel dessutom, helt underbar. Lite "original"ljud över den. Gosigt. 

Nu måste jag arbeta. Aaarrbeta aaarrrbeta..


Är det inte helt otroligt, nu har de visat samma reklam fyra gånger på fem minuter. Helt amazing. Hoppas det blir en gång till. Hahaha! Nu kom det! Nej tamefan, nu blev det en gång till, direkt efter. Nu måste det vara något fel. Herre min je. Har de inget annat att visa. Jo då, nu körde programmet igång igen. Suck. Samma reklam, sex gånger. Dålig fantasi?

Jag ser på Sveriges fulaste hem och ska äta mjölk med havrepuffar och jordgubbar och kiwi bitar. Mumsigt. Ensam hemma är jag också, inte lika mumsigt. Men men. 

Nej, nu ska jag äta och sen blir det en dusch innan sänggång. 

Ciao

Vi hade ingen musik idag, synd känner jag eftersom jag inte börjar förrän halv ett då. Grymt sa grisen. Veckans höjdpunkt och så kommer inte läraren, great. Nej, sånt tycker jag inte om. Särskilt inte när man kunde fått sovmorgon istället. Hrm.

Om tre kvart ungefär ska jag och Malin till Jonna för lite förmiddagsfika innan lunch. Mysigt! Sen har jag piano, första gången på tre veckor, och jag har inte riktigt gjort min läxa. Illa. Men jag har en tendens att inte göra hela läxan när jag får lång tid på mig, av någon konstig anledning. Fast The Entertainer kan jag, mer än väl. Ska spela upp den på konsert snart. Spännande. 

Ciao

Jag har fixat present och jag har ätit. Nu inväntar jag födelsedags barnet, få se om han uppskattar min present! 

Vem? Ja, Johan förstås! GRATTIS älskling på 19 års dagen <3
Fick precis ett mail om en namninsamling för att påverka politikerna om att man ska lära sig om globala frågor redan i grundskolan. Det tycker jag är bra, så därför tycker jag att ni ska gå in här och skriva på. Ja.

Vi var på hemköp och handlade, det slank ner två glassar också. Ops. En ny sak, Magnum Gold? Typ. Nu sitter Johan och pluggar inför prov provet i morgon. Han är så söt när han pluggar. Goos! 

Nu ska jag dra med mig mannen ifråga in i duschen. 

Ciaoooo

Ännu en skoldag avklarad och vet ni vad, geografin var rolig. Ja, rolig! Vi skapade en produkt, en ekologisk munkjacka, och jag gjorde tidernas bildspel. Grymt sa grisen. Bomullen kom från Grekland, dragkedjan från Italien och så blev det en färdig produkt i Bulgarien. Perfect. Vi gjorde succé, vi flickor alltså. 

Snart blir det promenad upp till Hemköp för att köpa lite mjölk. Måste passa på i finvädret jue. 
I morgon har vi gympa, parkour och freerunning. Livsfarligt, fruktansvärt livsfarligt faktiskt. 

Hemköööp
Ser på tv med snurra runt ljud som Johan säger. Coolish. Min pappa är en riktig prylnisse förstår ni. Här finns allt. 

Vi var uppe till elva igår och jag kom ändå upp i morse. Förvånansvärt lätt dessutom. Helt otroligt. Tror dock inte att jag ska utmana ödet ikväll igen. Onödigt. 

Oooh det är final i top model! Ja jag ser på top model. Måste rusa. 

Ciao
Jag har numera 6 exemplar utav samma ikon i min papperskorg på skrivbordet. Jag blir tokig snart, den hemsöker mig. Helt klart. Förbannade e-post ikon. 

Om 15 minuter börjar svenskan. Katastrof. Nej då, men inte är det väl någon höjdare direkt. Fast det burkar vara ganska skönt med svenska. Ska dock börja med den där fördjupningen nu, vilket inte lockar särskilt mycket. Kanske främst för att jag inte vet vad jag ska skriva om. Troligtvis ja. 

Nej men vad säger ni, svenska säger då jag.

Ciao
Packa
Duscha
Åka

Ciao



Är det bara jag som tycker det eller är de inte ganska lika de där två?


Tänk vad mycket en reklam annons kan göra. Via min egen blogg till och med. "Dags att söka våra heltidsutbildningar, Skrivarakademin, Folkuniversitetet" Som ett brev med posten. Jag ska nog ta mig ett snack med syon framöver.
Jag har precis läst ut sista vargbröder boken och som alltid blir jag ju nyfiken på vad som ska hända näst. Klickar runt lite och ser att det ska bli film! FILM!! Helt amazing. Rättigheterna köptes tydligen upp 2004 så vi får väl se när det sker, men det ska ske! Skit kul jue. 

Nu äter jag makaroner och korv, jag förstår inte dem som inte tycker om det. Det är ju underbart! När vi kom hem från Florida i augusti-08 frågade mamma vad jag ville ha och äta "Makaroner och korv", såklart! 

Ikväll är jag ensam, all by my self. Vilket innebär Theresmys. Ja, det gillar jag. Dusch, körslaget och så visas"Djävulen bär prada", perfekt! Har inte sett den men vill, så det var ju kanon. 

Laterrr
Det var jobbigt igår, oerhört jobbigt. Men vi fick med Albin hem, levande. Tack gode gud. Jag betvivlade det dock starkt en vända. Usch, va sjuk han är. Men nu har vi fått hem special kost och mediciner och gud vet vad få se hur det går. Har tvingat i honom lite redan, jag tror inte han uppskattade det särskilt mycket. Stackarn. 

Idag är vädret lite lurigt. Kollar man ut genom ena fönstret är det grått och blåser som fan, kollar man ut genom ett annat är det blått och blåser bara lite lagom. Hm. 

Vet inte vad jag ska hitta på idag, men jag antar att jag måste dammsuga eftersom jag inte blir hemma så mycket i morgon. Har ju inte tränat någonting den här veckan. Ops! Nej då, det är det värt. Kanske blir en cykeltur senare dock. 

I morgon blir det storstan med Johan, måste införskaffa nytt smink efter att katten förstörde det mesta jag hade. Hrm. Fast jag behöver lite nytt också så det var väl lika bra kanske. Vet inte när jag köpte nytt sist faktiskt. Hur som helst måste jag införskaffa en present åt Johan också, och kanske ett par böcker. hihi. Well well. Undra vad jag ska hitta på nu.. 

Ciao
God morgon folks. Om 40 minuter bär det av mot Värmland med missen. Hoppas det går bra säger jag bara. Och för att dra ut på tiden lite gör jag en sån här rolig sak. 

 

Berätta fyra sanningar om dig själv:
* Jag håller takten eller "spelar" melodin till låtar med tänderna när jag är nervös, spänd, förväntansfull o.s.v.

* Jag hatar när sängen inte är riktigt bäddad

* Jag kan inte lägga mig utan att ha borstat tänderna

* När jag var liten slog jag på mina händer för de kunde aldrig vara stilla

Berätta 4 saker du gjort idag:
* Gått upp
* Duschat
* Ätit frukost
* Läst bloggar

Berätta 4 saker du har på dej just nu:
* Underkläder
* Jeans
* Linne
* Tröja

Skriv ner 4 saker du hatar:
* Spindlar
* Slisken Per Moberg
* Hundöron i böcker, alltså när hörnet är invikt
* Mygg

Skriv ner 4 saker du älskar:
* Johan
* Böcker
* Skratt
* Musik

 

Klockan är fem i två och jag har läst ut en bok och plöjt igenom en annan från scratch. Måste ju passa på medan tiden finns. Så här skulle det vara jämt. Bara att hämta nästa bok n är den föregående är slut. Mums. Men nu är det bara en bok kvar i serien, och den har jag inte. Hrm. Men den finns på adlibris och väntar på mig. Nästa bok tror jag blir vargbröder, sista boken där också. Spännandeeee! haha.

Klockan fem ska jag jobba, jippie. Gymmet in my ass. Fast jag får nog sällskap av Elin, det tycker jag om. Blir nog en tränings sväng då också. Lika så bäst.

Lek i photoshop härnäst.
Ciao



Idag har jag gjort mycket men ändå känns det som jag inte gjort någonting alls. Jobbig känsla. Var till att börja med iväg och bowlade med pensionärerna. Yes indeed. Jag fick spö, men vad annat kunde man vänta sig. Jag suger på bowling och tröttnar efter halva tiden. 

På hemvägen blev jag avsläppt hos Elin och jag skrämde skiten ur stackarn. Hon var i duschen när jag kom så jag satte mig i hennes fåtölj och väntade. Hon kom ut ur duschen och kollade ut ur fönstret medan hon gick mot mig, såg mig inte, var framme vid dörren och där ser hon mig. Slänger det hon har i händerna för ansiktet, hoppar bakåt och skriker som en stucken gris. Stackars människa kunde fått en hjärtattack. Haha. 

Jag och Elin var senare iväg på äventyr vilket innebar årets första cykelpakethållaretur och korvgrillning. Mysigt så. Här hemma har vi sett på The ugly truth och jag skrattar lika mycket än. Fjärde gången jag ser den nu. Helt otroligt. Och jag tror väl inte att Elin tyckte den var så dålig heller. Underbar film. 

Nu sitter jag här med Albin bredvid mig. Mamma har hämtat hem medicin åt honom idag men om inte den här kuren hjälper är det nog slut på honom. Något jag inte vill erkänna och inte heller vill tänka på. I tolv år har han varit min, tröstat mig när jag varit ledsen och lurat på mig bakom buskarna för att sedan hugga mig i vaderna. Jag minns hur han alltid kom upp på min säng när jag var liten och buttade på mig när jag grät. Som om han ville trösta mig. Nu ligger han där, kan knappt andas och det bara rosslar i lungorna på honom. Var det så länge sen jag fick honom i en brun kartong med en gul rosett kring halsen?
Käre lille vän, jag älskar dig <3

Ensam hemma, alldeles ensam. Skönt tycker jag.

Började dagen med att läsa lite och sen tog jag mig upp för lite frukost. Nu sitter jag här och tänker på den där systemkameran som ligger någonstans och bidar sin tid för mina händer. Mm, jag vet att den är där någonstans. Men för att sysselsätta mina händer med något annat så bör jag spela lite piano nu. Munkar med hål i och lille katt ska få lite ackord. Har trots allt haft två veckor på mig men inte gjort så mycket. Aj då. Ekorr'n satt i granen var det också. Och trettifyran. Hrm. Det är nästan så att jag saknar Liszt, men bara nästan. Nej det gör jag inte. På tal om Liszt så var jag hem till Elin igår och vi såg på Pojken i randig pyjamas. Jag säger som Elin, den där tänker jag aldrig se igen. Fy fan, tänk att man ska tvinga sig själv att se filmer som man vet att man kommer att grina till. Jag förstår det inte. Men den var fin, oerhört fin. Så nu lär jag väl läsa boken.. 

Nu ska jag borsta tänderna och ge mig i kast med pianot som står där och bidrar med sin närvaro. 

Ciao


Johan är här och vi har tagit en promenad. Nu ser vi på bingolotto (...!...!!..) och klockan nio visar de Jesus Christ Superstar! Hallelujah. Ha ha. Nej men faktiskt, den går ju till och med på tvåan, ingen reklam!

Ser ni vad jag skrivit? Promenad, bingolotto, jesus. Alltid ska man vidga sina vyer. 

Ciao
Folket ska ut och fiska, vilket innebär att jag blir ensam hemma. Hallelujah. Först ska jag laga mat sen tror jag att jag ska ta mig en liten tur någon stans. Typ, ut med min sketna kamera. 

Jag läste ut den där dödsdömda boken idag också. Vad ni än gör, läs den inte. Jag kan inte minnas när jag sist kände mig nollställd och utan känslor efter att ha läst ut en bok. Ja, nog var den något speciellt alltid. Tror jag ska läsa lite Sandemo nu, för att få lite rätsida på min bokrelation. 

Ciao

De är glada idag, jag hänger inte med längre..




Kommer upp och upptäcker att katten som inte varit ut på tre dygn har pissat ner min necessär. Och allt som var i den. Underbart. Är det här en sån där "bra" dag så tror jag jag går och lägger mig igen. 

Nu blir det i alla fall frukost och sen ska jag byta och vädra lite sängkläder. 

Ciao




Det var maskerad och jag var troll
Jag var pigg, nu är jag trött 
God natt folks
Jag har varit och är fortfarande vid mormor och morfar och inväntar nu mat. Är riktigt hungrig, vilket brukar vara en ovanlighet när man är här. Brukar nämligen aldrig hinna bli hungrig. Är det inte typiskt mormödrar så säg. Jag har bakat blåbärspaj med vaniljsås, och kanske är det den största anledningen till att jag är hungrig. Det är ju efterrätten som är godast trots allt. 

Vi har kikat runt på sommarplanerna idag också och satan va roligt det skulle vara. Helt amazing. Berättar inget för då tycker ni att jag är löjlig. Brumchikahickabumbum. 

Nu
ska jag kolla om det går någon bra film så här på påskafton, det vore ju väldigt trevligt. Jävligt sugen på en Nikon D3000 är jag också. Hum hum. 

Ciao
Klockan är 10 i 10 och jag har redan hunnit duscha och ätit frukost. Har till och med laddat in bilderna från onsdagens maskerad, men dem kan vi nog kassera ganska fort. Fy fan för digitalkameror.

Igår var vi till mormor o morfar och det började smidas planer inför sommaren. Jag, mormor o morfar, ja men visst. Hoppas det blir av säger jag bara. Så nu måste jag kika systemkamera (hihi) och sen ska jag nog dra mig till mina morföräldrar, skulle hjälpa dem med nå fjädrar och så måste jag visa dem mitt sidfynd. Great. 

Ciao
Igår badades det isvak, aldrig har jag upplevt sådan kyla. Skrek ut det jag skulle säga och hävde mig upp fort som fan. Väl i den varma tunnan var det dock värt det. Helt klart. 

kvällen blev jag illamående och slumrade till i Johans säng en vända, då blev det bra. Tack tack.Så blev det mat och "Copying Beethoven". Annorlunda film, lite händelselös och de som inte är intresserade av musik tycker den är dötråkig, tro mig. Johan sov igenom stora delar av filmen. Men jag tycker den va ganska bra. 

Idag ska vi gå ut och "påska" för våra släktingar. Hihi. Målade påskkort igår, upptäckte då att Johan är bättre på att måla än mig. Surt sa räven. Men det blir skojsigt. Ska börja hos farmor o farfar tror jag. 

Lateeer
Om tre timmar står man där, på kanten till en isvak. Paniii-i-i-i-iik. Herre gud jävlar, jag klarar det aldrig. Men eftersom jag nu sitter här i bikini och underställ finns det ingen återvändo känner jag. Förbannat. Tummen upp för det soliga vädret också! Eller va? Nehej nej, det var visst inte det nej. Too bad! 

Det
var maskerad igår och jag var troll. Tog mig nära på två timmar att bli klar, inklusive mat då. Men men, det gick ju. Förövrigt vann jag två priser, aaamen! En grillgaller skrapa som ser ut som en sågklinga och en penna. Oh yes. Den första vann jag för "penna i flaska" tävlingen, tredje pris. Pennan fick jag som delpris för vårat lags underbara insats i frågesporten. Great. 

Kommer nog någon bild i morgon kanske men nu måste jag dubbelkolla allt till isvaken och turen hem till Johan efteråt. Nervööööööööööööööös!! Håll en tumme för mig va. 

Ciao