The partylights are on

1kommentarer

Inatt har det varit party här ute vill jag lova. Raveparty med blixtar och dunder. Vaknade halv 3 och det åskade som satan. Var ner på toaletten och lyckades få mig en stöt när jag spolade. Hur stora är oddsen för det? Hur som helst så skulle jag kika om allt var urdraget och det var det ju tack gode gud för 5 minuter senare slog antagligen blixten ner på gården. Våran utelampa som reagerar på rörelse och så där tändes nämligen precis när det fräste till som bara den. Det var lite läskigt med tanke på att vi har både har flaggstång, en stor björk mitt på gården och en förbannat stor gran bara några meter bakom huset. Så jag känner mig ganska lycklig just nu. 

Nu ösregnar det och eftersom jag inte har hört något annat ska jag slänga mig på cykeln som en sisådär 20 minuter. Great tycker jag. Aja, "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder", var det inte så de sa lärarna när de tvingade ut oss och själva satt de inne och åt tårta. Hrm. 

Ha de gött

1 kommentarer

Emma

18 Jun 2010 11:09

Tack, tack! Såg märkena du vattkopporna. Haha xD Schnyyyggt! Såg bilderna på dig och Johan på fejjan. Ni va jtee fina. Tur för dig som fick gå redan iår. ;) KRAAAAM

Kommentera

Publiceras ej