God morgon, har fortfarande inte kommit ur huset. Inte ens duschat. Jag är glad om vi åker före 12 som det ser ut nu. Hur som helst så satt vi uppe och spelade kinachack och Chicago till klockan var halv 1 inatt, jag förlorade båda två.. Otur i spel, tur i kärlek. 

Idag finns det även med en artikel i Falu Kuriren av mig själv, inte på internet dock men i tidningen, och jag uppfattade det som att det var i bilagan. Jag har inte ens sett den själv än. 

Nu spelar de "snälla snälla snälla" på radion, tänk att jag har aldrig förstått mig på den där låten och jag kommer nog aldrig göra det heller. Ösch. Tänk om någon som faktiskt kan sjunga kunde göra den iaf. Men nej. 

Nej jag ska väl ta mig en dusch och slänga i lite don i väskan. Snart far vi! (hoppas jag..)


Moa: Snygg
Theres: vadå?
Moa: Bakgrund
Theres: Aha
Moa: Vad menar du med Aha?
Theres: haha, ja, fråga pappa
Moa: Vad ska jag fråga pappa?

Jag har så ont i röven så det kan ni aldrig tro, jag skulle hoppa upp på cykeln från verkstan och hem och vad hände. Jo, jag kör upp röva rätt i sadeln och satan vad ont det gjorde. Fråga Emil, han hörde. 

Idag fyller mamma år, och nej vad kommer jag på! Patrik fyller år idag också!! Gah, vilken miss. Satan, det kom jag faktiskt på nu. Va dåliga elever vi är som glömmer bort vår mentors födelsedag. Hrm. Hur som helst är det mammas födelsedag också och ikväll ska jag göra potatisgratäng för första gången. Det kan bli spännande. Undra vilka grader ugnen ska stå på..

Ja, sen är det fredag också. Vilket innebär att imorgon är det lördag och då händer vadå, jo, jag och modern åker till Norrköping och ser på Chicago!! Roligt roligt rooooligt! Därför måste jag packa ikväll också. 

Och om ni känner för det kan ni ju kolla in det här, helt otroligt. 

Nu ska jag spela lite piano och börja ladda inför potatisgratängen. 

Ciao folks



Jag har precis skickat iväg artikeln om kvällens musikcafé, blev inte särskilt nöjd men jag hoppas det duger. Nu tänker jag lägga mig innan jag somnar där jag sitter.

God natt
Visst är det väl underbart när man slutar halv tolv men inte tar sig hem förrän fem i halv 4. Gick ut för att ta två bussen till Järna, väntar på Nås via Skålö bussen, som alltid gått förut, men nej. Inte nu. Och de andra två hade ju redan gått. Score. Fan va underbart det är. Ganska värdelös dag överhuvudtaget faktiskt. Började med historia, och vad gjorde jag? Ingenting. Jag kämpade och läste i en och en halvtimme men inte förstod jag något, så vad blev det, 2 meningar? Och på religionen ja då fick vi sluta efter knappt en halvtimme eftersom två grupper inte vara klara med frågorna vi skulle gjort, så då fick vi läsa en text och sluta. Score again. Enda roliga idag var pianot, och tur var väl det. 

Så vad gör jag nu, lider av sittkramp ett tag till och försöker att inte bita ihop, man får så ont i huvudet då.
God morgon folks, jag tänker strax bege mig ut i regnet och blåsten och visst är det väl underbart med sådant väder, i alla fall så länge man får vara inne. Annars är det torsdag och det är ju gött, två lektioner och piano brukar inte vara så ansträngande nämligen. 

Sen åker jag som sagt till Järna en sväng innan det blir Vansbro igen för lite hard work. Mycket ansträngade arbete. 

Aja, ha det gött. Jag laddar med regnjackan idag. 

Ciao
God kväll folks. Jag har läst i ungefär 2 timmar och känner mig ganska nöjd med dagen trots allt. Ska strax borsta tänderna och lägga mig som det känns. Ska bara njuta av lite billiga solresor först, drömma går ju. 

God natt
Jaha, det här var ju en fin dag. Inte nog med att halva tungan ska vara alldeles sträv nej då, när man väl ansträngt sig och faktiskt krånglat ganska rejält med de där förbannade skridskorna ja då får man inte åka. Har ni hört något så förjävligt, jag fick inte åka eftersom jag inte hade hjälm. Och en sån fanns ju naturligtvis inte att uppbringa. Nej då. Så då skulle människan ha mig att gå en promenad med pulsklocka, det var rätt person det. Påpylsad med tjockaste jackan man kan åstadkomma i detta hus och gå en rask promenad. Mhä. Aldrig. Då blev jag sur och jag tror nästan Helena blev lite rädd för hon sa till slut att jag fick stanna där och agera domare. Då blev jag nöjd. Men när vi var inne i ishallen sen och skulle köra igång ja då skicka hon iväg mig till skolan för att kika efter hjälmar nere i källaren där cyklisterna håller till. Jaha, så jag fick nyckeln och knata iväg. När jag så var där nere och prova nyckeln i varenda dörr så gick det helt enkelt inte. Nyckeln passade inte i ett enda lås. Så jag gick tillbaka till ishallen och fick höra att jag fått fel nyckel. Score. Så då fick jag sitta och se på, det var minst lika bra. Ärligt talat så var jag ganska nöjd att jag slapp halka runt på de där skridskorna. 

Ikväll tänker jag tända lite ljus, sätta på mig mjukiskläderna och njuta av "Som ett eko." Det är lagom ansträngande så här på en onsdagskväll. 

I morgon åker jag till Järna sen ska jag skriva om kulturskolans musik kafé på kvällen. Det blir bra det. 

Ciao folks

God morgon folks, sitter på historian och inväntar sluttiden 09.45. Har redan fått ihop 10 sidor till arbetet, det som är lite jobbigt är att endast tre av dem är text. Sjukligt. 

Nej, nu slutar jag. Franska nationella nästa!
Hemkommen från inspelningen till årets julskiva, blev nöjd och har nu överlämnat turen åt mamma. Där kan hon vara ett par timmar. Då jag klev innanför dörren här hemma kände jag ett hemskt sug efter varm oboy men mjölken var slut så jag tänkte göra ett tappert försök med lite té. Jag som skulle lära mig att dricka det nu i höst, hrm. Hur som helst så var det hett som fan och jag brände mig så nu är tungan alldeles sträv. 1 - 0 till tekoppen. Nu avvaktar jag men tänkte ge den en chans till om ett litet tag. 

I morgon står nationella prov i franska och skridskor på schemat, vilken toppen dag. Verkligen. Första gången på is för året är alltid lika spännande. Att stanna med hjälp av sargen är ju en klassiker i alla fall, ja för att inte tala om svängarna. My god, ni skulle dåna allihopa. 

Nu ska jag läsa klart lite bloggs sen blir det sänggång för min del, trött som satan är jag. 

Ha det gött folks

Ciao


Vet ni hur jävla coolt det känns! Hela Dalarna får denna artikel i tidningen idag, och det är jag som skrivit den! Alltså jag blir så otroligt lycklig så det kan ni aldrig tro. Dagen kunde inte börjat bättre.



Blev lite ledsen när jag såg att det inte var nå halv åtta ikväll, ersatt med postkodslotteriet. Vilket byte. Hrm. Sen blev jag lite ledsen nu när Rene åkte ur Biggest Loser också, jag som hoppades på honom. Det var synd. 

Nu ska jag lägga mig och läsa lite sen blir det sova. Kvart över 9 i morgon börjar dagen med sång. 

God natt folks
Det hände något här, och det var väl trevligt. Tycker jag i alla fall. 

I natt drömde jag roligt må ni tro, eller roligt och roligt, det var ganska obehagligt men så här i efterhand var det ganska roligt. Vi var vid stugan, vilka vi var vet jag inte mer än att det var iaf jag och mormor, hur som helst så var det massa vargar som strök omkring. Sen skulle jag och mormor åka hem och då skulle vi åka i någon slags bana nerför berget. Banan var utsatt i skogen och det var ju naturligtvis mörkt när vi skulle åka, ungefär som en rodelbana var det och sen satt man i en slags pulka. Så vi satte oss i den där pulkan och mormor skulle styra.. Det slutade med att vi visst åkte pulka men inte åkte vi efter banan, nehej, det var genvägar kors och tvärs och jag var livrädd. Vem skulle inte varit det. Så när vi tagit en av de där genvägarna och jag desperat pekat ut att där skulle vi ha åkt för mormor så tog det tvärstopp och så stod vi öga mot öga med vargarna. Det roliga med de här vargarna var att de såg ut som fossorna i första Madagarskar filmen. De hånlog åt mig och jag visste att nu skulle vi dö allihop. Men så vaknade jag, som tur var. 

Hallo folks, dagen har rullat på med allt vad det innebär att vara måndag. Engelska, franska, mentorstid, tja typ så. Åkte hem med tvåbussen och satte mig och virkade, fick en idé och den ska jag försöka fullfölja. Vad det blir säger jag inte, ifall det inte blir som jag tänkt mig. Haha.

Här nedanför följer de vackra fynden vi hittade i lördags. Se och njut. 


En Yashika-Mat från 1957, tillverkad i Frankrike. En mycket tjusig sak, om inte annat klumpig.


En Rollieflex från början av 1950, tror jag. Tillverkad i Tyskland av firman Franke & Heidecke. Även denna mycket tjusig.


Och så min personliga favorit, en Coronet Fildia från 1944, så simpel så vi förstod oss knappt på den. Och innan vi fick isär den för att se vart filmen skulle sitta, oj oj oj. Denna skulle vara lite rolig att ha film till, ja till de andra också i och för sig. Någon som vet var man kan få tag på?

Nu återstår bara att hitta gammelfarmors polaroid kamera också, det vore skoj. 

Nu ska jag läsa lite bloggar och återgå till virkningen. Ha det gött folks. 

Ciao
God morgon folks! Det ser ut att bli ännu en strålande dag här idag, 7 grader kallt och solen på väg upp mot en klarblå himmel. Jätte vackert. 

Har tillbringat helgen med min pojkvän och igår såg vi på Sherlock Holmes via headweb. De tyckte jag var så dålig på att hyra film så de gav mig en till gratis kod. Haha, perfekt. Bra var den i alla fall och jag ser framemot nästa där Noomi Rapace kommer va med! Det är ju lite grymt. 

Nu strax ska jag bege mig mot bussen eftersom jag inte börjar förrän klockan nio idag, det är gött. Särskilt när man kan ta sovmorgon. Senare idag dyker det nog upp bilder på de vackra kamerorna som vi hittade i lördags. Tre skönheter fann vi, ingen film dock. Men det måste väl gå att få tag på. 

Hur som helst så får ni ha en bra dag, själv taggar jag inför veckans första lektion med Inger Carlsson. Yihaa. 

Ciao folks

Sen tycker jag att min lillasyster som ligger hemma med nära på 40 graders feber kan krya på sig lite också. It's an order.
Efter promenader har jag en förmåga att bli på dåligt humör, jag förstår verkligen inte varför, men så är det. Ska se om det blir bättre efter lite mat sen ska jag nog försöka leta reda på gammelfarmors gamla kamera. Det kan bli spännande. 

Spaghetti och korv, here I come.
Solen lyser, det är klarblå himmel och flera grader kallt. En hemskt vacker höstdag. Ska strax gå en liten promenad med mamsen sen får vi se vad som händer. Borde nog dammsuga mitt rum idag, det är hemskt dammigt. Och jag som dammsög nyss.. hrrrm. 

Jaja, jag hör väl säkert av mig mer under dagen. 

Ciao folks

När löven faller

 

När löven faller, då stannar jag kvar
Jag myser och njuter av det jag har
Jag kryper upp i soffan, läser en bra bok
Skulle inte märka om det kom förbi ett lok

När kaminen sprakar och månen lyser
Sitter jag och funderar, tänker på dem som fryser
Tycker i mitt stilla sinne att jag har det bra
Som slipper lida och våndas vareviga da’
Nu har jag lämnat in artikeln, said and done. Oooh jag hoppas det duger. Få se när det dyker upp, om det dyker upp! Usch.

God morgon solstrålar, eller god förmiddag kanske. Jag sitter här och nervösar upp mig inför de där två sista korta intervjuerna, det är karlarna det. Usch, jag tycker inte om karlar. Nej jag måste väl göra det. Puh, håll en tumme för mig. 

Färdig för tillfället men fortsätter i morgon bitti när de sista tre små intervjuerna ska tas in. Vet inte riktigt hur det blev men, asch, han skulle säga om det var kass så det visar sig väl. 

Nu ska jag gå ner och laga lite mat sen blir det halv åtta hos mig och säng gång. 

Ciao folks
"Ursäkta, men man får inte ta kort under föreställningen" Så lät det när teatern var klar och jag tagit kort för glatta livet, ja det jag vågat i alla fall. Gissa om jag blev nervös när ljudmannen kom fram och sa det där, men han såg snäll ut så jag förklarade stapplande att det var för tidningen och då gick det ju faktiskt bra. Gaah, jag trodde jag skulle skämmas ihjäl. Men nu har jag lite kort och två åsikter dessutom så nu ska jag sätta igång och skriva på artikeln! 

Som ni kanske förstått kommer det inte dyka upp någon bild från teatern här, han sa nämligen att "okej men då är det lugnt, jag tänkte om du skulle lägga upp dem på internet och göra något dumt" nä nä nä, ingen risk!
Men nu är väl det kokta fläsket stekt i alla fall, termometern står på -10 grader och det är banne mig inte mer än oktober. Ubbe aös. Behöver jag ens berätta att vinterjackan åker fram idag? 


God morgon folks, det är minusgrader ute och på radion hotar de med 5 centimeter snö och klass 1 varning. Great. Tycker faktiskt lite synd om Malin och co. som varit i solen och stekt en vecka. hm. 

Annars är det onsdag med franska och idrott men men, vi ska trots allt vara inne på gympan och det tröstar ju lite. Nästa vecka skulle vi dock åka skridskor, gud hjälpeligen. I morgon folks ska jag skriva min första artikel för Falu-Kuriren, gaaaaah, nervöst. Hoppas det blir bra. 

Nu ska jag göra allt det där jag gör varje morgon, typ borsta tänderna. 

Ciahoo-oo-o


He he, ja jag är nu mera officiellt rödhårig. Hemskt rödhårig. Chocka hela världen med min närvaro kommer jag göra i morgon, jag är dock rädd att mormor och morfar kommer få en stroke när vi ska dit om en halvtimme. Aja, kära Jonna var hur som helst jätte snäll och hjälpte mig med håret och nog blev jag lite nervös när det lät ungefär så här då hon sköljde ur färgen; "Herre gud, det ser ut som jag har slaktat en gris" Mhmm. Haha, nej men jag är nöjd. Ovant bara. 

Men annars är det bara bra, såg på Shutter Island med älsklingen igår, tyckte filmen var jätte bra men slutet var allt annat än vad jag trodde det skulle bli. Konstigt, tänkvärd. 

Nu ska jag läsa lite bloggs innan vi far till mormor och morfar på glödstekt sill. Fina de! 

Ciao folks


He-e-e-eej, jag sitter i kafeterian och nervösar upp mig själv inför klockslaget tre, men jag tycker det är ganska lugnt ändå faktiskt. Ska in på apoteket och köpa försvarets hudsalva först bara, sen är det klappat och klart. Efteråt åker jag till Järna till min kära pojkvän och sen ska vi till pappa och fira maria som fyller 44. 

Har haft franska två gånger idag och nu är väl faktiskt det värsta över för den här veckan tror jag, på onsdagarna framöver ska vi tydligen ha lekar och spel och det skadar ju inte! Så mycket bättre än orientering, tänk er, jag behöver aldrig orientera mer i hela mitt liv. Haha, å jag blir så lycklig. 

Nu ska jag försöka bli lite allvarlig, för nu är det n.ä.r.a.

Ciao
God morgon folks, nu mer är det kolsvart ute och jag vet att det kommer vara i princip lika svart om 20 - 25 minuter när jag ska cykla också. Så idag får dynamon komma till sin rätt. Det är bara att sikta på nästa gatlampa och hoppas det går bra. Hualigen. Risk för halka är det också. Hrm. 

Börjar dagen med engelska och franska sen är det mentorstid, möjligtvis lite mer franska och till sist en träff med Sven Thomsen, reporter för Falu Kuriren. Det är ju inte utan att man blir lite nervös heller, men det hör väl till. 

Inatt var jag med och störtade Bastiljen också, jäklars vad jag var bra. Hade ihjäl en kung eller något sen sprang jag för allt vad mina ben bar. Fast innan dess var jag sjörövare och sprängdes i luften på en båt, men jag tror jag klara mig. Det var ganska spännande faktiskt. Aja,

Ha en bra dag 

Ciao

God kväll folks, jag diskdefragmenterar och njuter av söndagskvällen. Visst lät det väl coolt, något man ska göra med jämna mellanrum, tydligen. 

Dagen har tillbringats hos fadern med mat och fika, de e gött. Inte så mycket energi bränd med andra ord, men nog är jag trött för det. Skönt. Därför ska jag nu borsta tänderna och smörja in läpparna med ett tjockt lager försvarets hudsalva innan jag lägger mig och taggar inför morgondagen som nog kommer bjuda på lite spännande saker. En hel del att göra i alla fall. Och för att inte glömma, sovmorgon på tisdag. Yihaa! 


God morgon folks, det blev 11 timmar inatt. Hur gött som helst, så är jag nu fit for fight mer än någonsin. Det var grymt skönt. 

Jag är hemskt sugen på att färga håret jag, inte så lite heller. Det var ganska länge sen sist nu, inför skolavslutningen i nian tror jag var senast. Herre min gud, det var länge sen. Men ja, det vill jag göra. Undra om jag ska höra mig för med någon kär vän om hon har lust att hjälpa mig. I morgon är det måndag, då ska jag fråga. 

Nu ska jag ta mig en dusch innan det bär iväg till Järna. 

Ha det gött folks
Jag är hemma i den digitala världen igen. Det var väl allt för väl, nej nog känns det allt lite för jävligt. Men men, det är både och faktiskt. 

Vad älgjakten beträffar så var det inte så hemskt spännande och jag gissar på att ni inte heller är särskilt intresserad, så vi skippar den. Vi nöjer oss helt enkelt med att det var okej. Men å andra sidan så är det ju frivilligt att läsa, men jag skiter i det. 

Hemma alltså, och jag är trött. Hemskt trött. Har precis avslutat en film, My best friends girl, den var lagom ansträngande att titta på. Inte en enda tår föll, vilket är ganska beundransvärt. Vet inte när jag och mamma kikade på en film sist utan att fälla en tår. Nej, kommer inte ihåg. Men den var bra, lite pinsam, men bra tidsfördriv en lördagskväll som den här. På tal om lördagskväll, det känns inte som lördag. Tokut. 

I morgon åker jag till Järna en sväng och umgås med fadern och min kära pojkvän. Mm, det tycker jag om. Jag vill ha en kram av honom, en stor björnkram vill jag ha. Av min pojkvän alltså. Se till att uppfylla den önskan, det är en order.

Förövrigt är det snart måndag vilket ni alla säkerligen är medvetna om och då börjar skolan igen. Skit kul. Oh nej, jag ska njuta av helgen så länge den varar. De närmaste 10 timmarna ska jag njuta som jag gör när jag njuter allra bäst, sova. 

God natt folks

Det blev ingen engelska , inte heller någon fader idag. Men en underbar kväll blev det igår. Vi var till kvarnsvedens krog och åt lövbiff sen gick vi hem och såg på National Treasures två. Mysss. Hade ingen lust alls att gå upp i morse, inte överhuvudtaget. Det var så varmt och skönt och mysigt och en busstur på två timmar lockade inte särskilt mycket. Men som tur var så satt Johanna på bussen när vi gick på så det gick det fort! Jätte trevligt tycker jag. 

Just nu sitter jag vid mormor och morfar och väntar på mormor som ska hämta mig och åka tillbaka till stugan. Möttes av katten när jag kom hit och tänk att den där katten är inte särskilt mysig. Han tycker nog inte om mig. 

Aja, tar med mig kameran ut en vända. Allt för att fördriva tiden. 

Vi hörs på lördag folks, kanske. 

Ciao
Jag och min man firar 2 år idag, nu är han på högskolan och slår klackarna i taket medan jag sitter här på sängen och laddar inför engelska uppsatsen. "Some battles have to be fought", yes indeed. 

Ikväll går vi ut på restaurang och i morgon åker jag hem till fadern en vända för att fira syster yster som fyller 11 år. Sen bär det av till stugan igen för några dagar i skogen. 

Igår var vi till kyrkan i Tyngsjö och sjöng en trudilutt också, det gick bra och jag tror till och med publiken var nöjd. Nu ska jag ge mig i kast med engelskan få se om jag har gjort mig förtjänt av något roligt efteråt kanske.

Ciao folks

God morgon folks, det är lördag och strålande solsken. Nej då, men lördag är det. Har upptäckt att jag är en av dem som inte behöver mer än 7 timmars sömn för att vara fit for fight, jag och modern satt uppe och skrålade vid pianot till klockan var halv 1 ett inatt men nog vaknade jag fem över 8 och var pigg som få. Gick upp på toaletten och gick och la mig igen, bara för att. Men, mina ben ville verkligen inte slappna av. Jätte konstigt var det, jobbigt. Jag låg kvar i trekvart och strödrömde lite i alla fall. Fallskärmar, Paris, Eiffeltornet och människor som slog ihjäl varandra gjorde mig sällskap. Crazy. 

Nu ska jag fortsätta packa innan min favoritpojke dyker upp. I eftermiddag drar vi upp till stugan och i morgon blir det skönsång i Tyngsjö. Great. 

Ciao folks

En vacker bild på världens bästa Sp-flickor, my my my, det där skulle varit klasskortet det. Jonna som är mästerfotograf, naturligtvis!


Annars tycker jag att Minnah var tråkig i Idol och jag hoppas hon åker ut. Oops. Men men, det är en hård värld vi lever i. 

Nu ska jag måla om mina vackra naglar sen ska jag packa inför mitt fullspäckade lov. 

Ciao folks
Jag har inte riktigt fattat de än, men det sägs att vi har höstlov nu. I och för sig så har den här veckan varit lite tokig overall så att, det kanske är höstlov då. Ja det är det faktiskt. Göööött! Fast egentligen har jag inget emot att gå i skolan nu mer, ja förutom på onsdagar då. 

Idag ska jag börja packa i grejjor till veckan sen ska jag överlägga med min mor huruvida jag ska åka till stugan på tisdagkväll eller onsdag morgon, jag skulle nästan vilja åka på tisdan jag. Hm, vi får väl se. Ikväll blir det i alla fall Idol och kanske en film om det visas någon bradig. 

Sista lektionen, svenska, gjorde jag bra ifrån mig, jag flörtade med Annika och fixade Rita, Gissa, Spring eftersom min överskottsenergi var hemsk. Ja det var roligt, hemskt roligt. Jag är på hemskt bra humör idag. Tyckte bara ni borde veta det. Jag är så glad hela jag att jag vet inte vart jag ska göra av mig själv. Inte någon särskild anledning, bara glad. Sen fick jag ett trevligt samtal på svenskan också, snart kanske ni får se en artikel i Falu Kuriren undertecknad Theres Johansson nämligen. Hihi! Det blir skoj. 

Nu ska jag skona er från mig ett tag. Ha det gör gött folks. 

Ciao
Jobbar på min sitteknik för att undvika träsmak, det har jag haft allt för många fredagar nu. Dags för förändring. Tänkte ta tag i lite programhantering också, kanske göra klart Word nu till lovet. Det vore gött. Fast det tror jag tyvärr inte kommer inträffa. Kan väl prova i alla fall. 

Ciao
Fredag folks, i morgon drar vi till stugan men jag kommer hem igen på söndag. På måndan bär det av till Borlänge och på ondagsmorgon åker jag till stugan igen. Eller om det blir tisdagskväll, vi får la se. Anledningen till att jag åker hem en vända är i alla fall för att det blir tvåårskalas på måndan. Hihi <3

Min kära syster fyller även 11 på tisdag, så jag måste fixa en present till henne också. Hrm. Jag suger på presenter. 

Nu ska jag plåga i mig den här sista smörgåsen och påbörja sista fredagen innan lovet, score!

Ciao

När både teven och alla playkanaler på internet sviker, vad gör man då? Jo, man borstar tänderna sen går man upp och läser tills man helt enkelt inte orkar nå mer. Tidig sänggång med andra ord. 

Ciao
Tjoho, vilken underbar höstdag vi har folks. Och jag har faktiskt varit ut på tre promenader idag så nog har jag tagit vara på solen. Märk väl att jag inte skrev långpromenader.

Började dagen med historia eftersom Patrik av någon märklig anledning var frisk idag, hur som helst så ringde han ett samtal och sa att inom en kvart - 20 min skulle jag vara vid biblioteket och låna böcker. Okej, vi hade diskuterat det innan men till biblioteket bar det i alla fall. Kom tillbaka med en fullproppade påse, 7 böcker, och så var flummet igång. Inte blev det mycket gjort den lektionen heller. Men till biblioteket var jag. 

Sen hade vi religion, frivillig religion, jag och Malin var hardworking girls. Någon måste ju vara det. Ooooh. Den kändes.

Sen var det lunch, grönsaker och smörgås, ja soppa alltså. Bläbläbläbläbläbläbläbläblä. Blä. Klockan ett var jag på piano och fem i två drog jag och Malin till L-foto och fixade ett ID-kort med fejksmile. Det var uppvärmning inför skolkortet som togs vid halv 3, inte alls 10 i som vi blivit tillsagda om. Ajajaj, dåligt. Sen efter det drog Jonna med oss ut och tog ytterligare lite kort på oss, så idag har jag varit värsta modellen. Tre plåtningar på samma dag, hmf, det är ju nästan så jag blir högfärdig. 

Nu ska jag slå mig ilag med Chopin ett tag sen blir det nog något ätbart. De där grönsakerna verkar inte längre. 

Ciao folks
Jag såg på Dear John igår, jag grät. Men det var ju ingen större chock för mänskligheten direkt. Blev dock förbannad när skivan börja krångla då det var en halvtimme kvar så slutet blev inte riktigt lika effektfullt som det skulle blivit annars. Skit förbannad var jag, och det var tur att mamma var hemma annars hade nog något gått sönder.. 

Tårarna föll Jonna, jag antar att de gjorde det för dig också ;')

Idag är det skolkort som gäller, sen ska jag ta ett ID-kort också, nej det är sant jag har inget ID-kort. Katastrof. Men snart har jag!

Nu måste jag rusa ut i regnet om jag ska hinna med bussen

Ciao
Härmar denna dam och gör en lista på 10 saker ni kanske inte visste om mig. 

1. Jag är en äkta långfilmsälskare, en riktig film ska vara över 2 timmar annars är det bara tidsfördriv. Nästan i alla fall. 

2. Jag är en riktig sucker för krigsfilmer som utspelar sig lite längre bak i tiden, när de krigade på riktigt. Utan kärnvapen och skit. 

3. Jag håller takten eller "sjunger" melodin i låtar med tänderna ibland. 

4. Innerst inne är jag lite av en pedant, men det är sällan jag orkar göra något åt det som stör mig. 

5. Mitt ena ben är nästan 1 cm kortare än det andra.

6. När personer kommer ihåg små detaljer som jag sagt eller gjort för många år sen blir jag smickrad.

7. Jag avskyr frasen "ska vi gå ut?". Det går rysningar längs hela ryggraden när orden nämns om det inte, mot förmodan, kommer från mig själv.

8. Hösten är min favoritårstid vad jag än har sagt och säger

9. När jag är på dåligt humör eller blir provocerad blir jag elak och kommer med jävliga kommentarer.

10.
Jag har ett jävla bra pokerface när jag vill. Få mig att skratta den som kan när jag väl gett mig skrutt på att jag inte ska det. Det är hemskt svårt.
Dagen har börjat med chock, Patrik är sjuk. Patrik.Är.Sjuk. Ta in orden, smaka på dem. Det är en mycket, mycket, ovanlig händelse. En dag att komma ihåg.
Vita huset ska skaffa solcellspanel på taket, wow wow wow. Inte illa pinkat må jag säga. Han kan den där Obama. 

Gick upp för tidigt idag, har kollat allt klart och jag har fortfarande en halvtimme till godo. Hrm. Livet är hårt. 

Idag har vi orientering, tjoho! Och franska, my my my, kan man ha en bättre dag. Mhä, döda mig långsamt va. 

kort meningar, det innebär att jag inte har något att förtälja. Inte för att jag någonsin har det, men ändå. 

Ha det bra folks

En osynlig känsla

Jag skriker, jag ropar
Men ingenting hörs
Om sanningen ska fram
tror jag inte jag törs
säga allt det där jag verkligen vill
Modet räcker liksom inte riktigt till


Tänk om någon ville lyssna
Verkligen bry sig och förstå
Tänk om någon kunde bestämma
Att just det där ska jag säga och tycka då

Tänk om man bara hade en vilja
Den rätta som inte var fel
Viljan som inte sårar
Som gör att den brister som förut var hel

Inväntar dagens sånglektion och grunnar över hur man definierar kontaktuppgifter. Klurigt det där, måste fråga Patrik sen. 

Har väl inte så mycket mer att förtälja en morgon som denna. 

Ciao
men ingenting går upp emot en grogg i Äppelbo.. haha oh jag älskar när de spelar sånna här låtar på radion. Billy Opel för sjuttsingen. 

Annars har jag legat och vänt och vridit på mig hela morgonen, var pigg redan vid fyra vilket inte är riktigt hälsosamt för en studerande samhällare på 17 år. Så jag låg kvar till 20 i 6, trots att jag funderade på att gå upp vid 5, men då blir man så hemskt trött på kvällen. Herre gud, jag förstår inte vad det är för fel. 

Idag har jag sånglektion, de e nice. Men fram till dess tror jag det blir lite programhantering. 

Aja, måste skynda om jag ska hinna med allt. 

Ciao folks
Hellu, lyssnar på Nickelback och tänkte fixa med julklappen åt mormor. Ja, man ska vara ute i tid. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer. Tagit mig en svängom med pianot, ska nog göra det en gång till snart. Sen luktar jag konstigt, gott men konstigt. Jag förstår inte hur lukten kommit till men det måste vara en blandning mellan tvättmedlet och parfymen, jätte konstigt. 

Snart blir det nog matlagning också, makaroner och korv för sjuttsingen. Dä ä fint dä. 

Julklapp it is. 

Ciao
God morgon folks, idag är det hemskt mörkt ute. Tror nästan att jag måste skicka iväg ett sms till min färdkamrat några meter högre upp längs vägen. Hualigen. Jag ser banne mig inte ut, och det brukar jag allt kunna den här tiden, men nej då. 

Nej, ni får ha en bra dag. Jag ska borsta tänderna och göra allt sånt där nödvändigt. 

Ciao

The Blind Side, vad ska man säga, se den folks! Även om kvaliteten var urkass på grund av vårat dåliga bredband så är den nog bland de bästa filmerna jag har sett. Så himla bra, och dessutom verklighetsbaserad. Ja, se den om ni kan. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och invänta en ny vecka. 

G'natt
Godkväll kära vänner, jag har tillbringat min helg lite här och där och bland annat fått ut 2 jackor utav den. Det är inte helt fel. En regnjacka och en täckjacka, så fan om jag ska frysa nu. Det är praktiskt taget omöjligt. 

Idag har vi varit vid flygfältet på pricklandningstävling, sett på national treasure och inte så mycket mer. Nu är jag hemma och har ätit lite oboy och smörgås och tänkte köra igång The Blind Side via headweab där man får se en gratis film tack vare CSN. Jag gillar CSN, och film. Så nu tänker jag avsluta en mycket bra helg med, vad jag tror är, en hemskt bra film. Sen är det bara en vecka kvar till älglov! 

God natt folks
Lyckan, kärleken och meningen med livet är en film som står högt uppe på min "vill se lista" just nu. Julia Roberts är väl för härlig. Sen är det ju faktiskt en svenska med också, go Sverige. 

Nu taggar jag inför historia där mina hörlurar (!!) kommer göra mig sällskap, haha förstå lyckan. Sen är det svenska och helg. Jag har inte riktigt förstått det där än, veckorna går helt enkelt för fort. Tjopp säger det sen har vi gått klart gymnasiet. Usch, det är så jag blir nervös. 

Sen funderar jag över hur alla kan tycka att kaféteria Gun är så härlig, jag tycker hon är läskig. Det är bara de äldre karlarna som hon är trevlig mot. Kneput. 

Historia, snart. 

Ciao
God morgon folks, det är fredag! Och jag fick sovmorgon fram till halv 8, fast egentligen vaknade jag tidigare. Men det var skönt ändå.

Om en kvart börjar dagens första lektion, ensemble. Alltid lika roligt. Sen är det lunch, historia (ja idag blir det faktiskt historia) och svenska som gäller. Sen mina damer och herrar är det helg. Underbara helg. Veckorna rusar verkligen förbi, sjukt fort det går. En vecka kvar sen är det älglov. Oops. 

Nej, ha en bra dag folks. 

Ciao