Har varit ute med tack-kort från Johans student hela dagen och nu ska det lagas tacos, det blev idag istället för igår. Sen blir det dusch och revolutionary road. 

Hej da
Det blev inge tacos, det blev en räksmörgås á la Theres istället. Minst lika gott om jag får säga det själv. Det regnar köttbullar var rolig också så nu blir det snart säng gång.  

Ha det gött folks. 

Min älskling får massage av modern och i kylskåpet väntar en tallrik med chokladbollar som ska avnjutas till "Det regnar köttbullar" lite senare ikväll. Först ska det väl bli riktig mat och jag hoppas på Tacos, eller någe. Nu ska jag kika lite mer på Johan och mamma. he he. 


Jag har krattat gräs efter min mor som klippte det så nu har jag en välförtjänt vila med Brämhultsjuice och Yiruma. Vad jag ska hitta på härnäst vet jag inte riktigt men jag skulle vilja säga att det har varit en fruktansvärt lång dag det här. Den tar ju aldrig slut. Jaja, lite kort kanske vore på sin plats. Ska kolla vad jag kan hitta på. 

Ciao
Den svarta dahlian var inte lika bra som jag hade hoppats på men även om boken var bättre så tycker jag faktiskt att det var en fördel att ha läst den innan man såg filmen. Man förstod liksom mer av helheten eftersom det inte alltid är så uppenbart vad de menar i filmen. Filmen var också väldigt tajt mot boken, det var inte många scener som avvek från boken förrän mot slutet. Men jag tycker faktiskt inte att det gjorde så mycket, hade de tagit med de scenerna hade filmen blivit så väldans lång. Hur som helst så har jag i alla fall sett den nu och tycker väl ändå att den var relativt bra. Men som sagt, läs boken först. 

Annars är det onsdag och jag önskade att jag fått sova lite längre men eftersom min blåsa protesterade för tjugofem minuter sen fick det tydligen vara nog nu. Idag ska jag dammsuga mitt golv sen får det ligga och bida sin tid tills vi köper lack eller något att slänga på. Så jag flyttar in igen idag med möbler och hela rubbet. Det blir alltså byte av sängkläder idag också, yey! Jag älskar att byta sängkläder. 

Nej nu får det vara nog. 

Ciao

Är nyss hemkommen från en tur till Malung med mormor och Birgitta. Jag införskaffade mig lite korgar att lägga saker i och så blev det två böcker och två filmer. Böckerna liksom bara slank med.. Filmerna är iaf Den svarta Dahlian och Revolutionary Road med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Ikväll blir det Den svarta Dahlian eftersom jag läste ut boken i söndags, så nu måste jag se filmen medan jag fortfarande har boken i färskt minne. Oh det är så jag längtar efter att se den! 

Nu sitter jag och njuter av Brämhults juice, blåbär och svarta vinbär, och funderar över hur det blir med sovplats inatt. Mamma menar iaf att jag ska sova hemma så vi får väl se hur det blir. Jag är nämligen riktigt sugen på att bädda i mina nya sängkläder som faktiskt är lika

Men nu ska jag leka lite med bubblor igen. Hihi.

Ciao

Det är när det dyker upp sådana här gulliga bilder som man kan börja ifrågasätta saker och ting. Men men, jag älskar dig i alla fall, min lilla gofis <3



Det där har jag roat mig med ett tag och nu ska jag äta lite mat sen blir det dusch och mormor och morfar. Ska sova där i natt eftersom mitt golv genomgår en förändring och jag inte har någon säng att sova i. 

Well well, ha en fortsatt trevlig kväll folks. 

Ciao
Jag är hemma på farmen och idag är Johan med i Expressen. Rikskändis gubbevars. 

I övrigt är jag ganska glad att det inte är gassande sol och 30 grader varmt, det hade jag inte orkat med en dag som denna. Kom upp för 4 timmar sen och har väl inga stora planer inför resten av dagen. På torsdag ska jag vara barnvakt åt min lillasyster och i helgen åker jag och mamma någonstans på semester. Jag fick min vilja igenom angående kusten i Sverige. 10 poäng till mig. 


Nu är vi på väg ut ur huvudstaden och har tagit sikte på Enköping. Där blir det mat och sen raka vägen hem mot kära Dalarna. I baksätet har vi 36 glassar som flyter runt lite som de vill i den inte så längre kalla kylboxen och i hjärtat vetskapen om vad som egentligen hänt. 

58km kvar till Enköping. Hemma om några timmar. Inget mig emot. 

Ciao
Alla har ett leende på sina läppar
och ögonen är trötta efter en hel dag ute.
Rödbrända näsor går runt och vet ni vad?
Min pojkvän har vunnit VM
Kikar bara in för att säga hej och tala om att vi lever, allihopa. Resan tog ungefär 23 timmar och jag lovar att natten mellan måndag - tisdag njöt jag som jag aldrig gjort av en natt förut. Det var en underbar sömn. Hur som haver så är vädret här för blåsigt för att de ska kunna flyga så det modellflygs och bara tas det lugnt. 

Jaja, det kanske dyker upp en film senare, eller en annan dag. Men jag lovar ingenting. 

Ciao folks
Om 6 timmar ska vi strax bege oss mot huvudstaden och färjan som väntar ivrigt på att ta oss till Finland. Jag kan inte påstå att jag direkt ser framemot resan men jag tröstar mig med att om ett dygn är vi nästan framme och jag får äntligen träffa Johan. Det är alldeles tillräckligt för att jag ändå ska kunna tycka att resan blir intressant, för det blir den nog. Det roliga är att jag har inget ID och kan alltså inte identifiera mig riktigt eftersom mitt pass gick ut i juni. 10 poäng till Theres. Det värsta som kan hända är väl att jag blir kvar i Stockholm eller Finland, vilket väl faktiskt vore en smärre katastrof. 

Jaja, ni får väl ha det så gött få se om jag hör av mig något i veckan annars kan ni väl gå in här så får ni se vad Johan sysslar med iaf. 

Ciao folks


Mina designade sko på NELLY.COM

Klicka här om ni tycker skon va tjusig, personligen skulle jag aldrig ta på mig den men 
det beror nog mest på klacken. Annars är den snygg!

Jag har varit uppe i 2 timmar nu, klockan ringde inte halv 6, det blev 6 istället. Jag tänkte att eftersom jag inte gick och la mig förrän vid kvart i 12 så kunde jag få en halvtimme till. Hur som helst så har jag väl mest suttit här förutom att ge grannarnas kanin lite maskrosblad, strukit de tvättade kläderna och tagit bort nagellacket. Så jag borde väl börja plocka fram lite kläder få se vad som ska med och inte. 

Senare idag ska jag ta mig en cykeltur och göra av med lite energi men just i detta nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på med eftersom jag inte vill väcka mamma. Det blir väl kläder i någon form. Kanske stryka lite mer. Who knows. 

Ciao
Nu ska jag se på The Ugly truth för vilken gång jag tappat räkningen. Sen ska jag sova och ställa klockan på halv 6 tills i morgonbitti. Enbart för att jag ska kunna ta mig en liten lur innan vi åker till Stockholm i morgon natt. Fy vilket elände. Men men, efter regn kommer solsken som man brukar säga, och i mitt fall är solskenet Johan. Längtar!

Nu ska jag se på film.

Ciao
Eftersom jag är en sån där som visar sina känslor ganska öppet så tänker jag skryta som fan. Kika här får ni se. Min älskling är bäst <3 


Snart får ni se lite bilder från gårkvällen
God morgon folks, hoppas ni sovit gott. För det har jag, ända fram till fåglarna började skräna och flyga ut och in i boet som de har under taket alldeles ovanför mitt fönster. Samma visa varje morgon. Tur att man vänjer sig lagom till fönstret ska stängas. 

Igår fick jag mina böcker förresten. Jag var och hämtade dem på gemenskapen och har, om jag ska vara ärlig, redan börjat tjuvläsa i en. Men men, vad ska jag säga, jag hade tråkigt. 

Idag såg det ut att bli fint väder men jag vet inte om de ha ångrat sig nu för molnen börjar komma närmare vilket jag inte tycker var så trevligt eftersom jag hade tänkt gå ut och lägga mig. Det blev nämligen inget igår eftersom vädret inte heller då ville samarbeta med mig. Men gör det någonsin det? Nej. 

Ja ja, jag ska väl äta upp min skål med mjölk och crunchys och skynda mig ut medan det fortfarande går. 

Ciaooo
Hemkommen från en underbar kväll med flickorna. Är helt utkörd efter både paddelturer och cykling och loggade in enbart för att kika om jag fått mail. Det hade jag inte. Så nu går jag och lägger mig.
Det här är en högst ovanlig syn att skåda när man går in på min blogg, men jag blir så glad. För då vet man att någon faktiskt läser i alla fall. Så tack :) 



Annars är det fredag idag och ikväll är det grillkväll med flickorna som står på tapeten. Det ska bli roligt eftersom det var ett tag sen alla var samlade. Hur som haver så är jag lite ledsen eftersom kameran är i Finland, men men, jag får väl försona mig med min kära digitalkamera ikväll då. 

Fram till ikväll ska jag nog lägga mig ute och sola lite, det har varit dåligt med det den här veckan men jag hoppas att det ska gå att genomföra idag. 

Jaja, ha en bra dag folks. 

Ciao
Vi såg på bio och den där filmen tog mig långt. Den tog mig så jävla långt att jag inte tror att jag har landat än. Den var helt underbar och om ni någonsin tvivlat på Twilight filmerna så kan ni väl inte göra det efter Eclipse. Ja, jag har inte ord. Nu måste jag läsa böckerna och de ligger verkligen tvåa på min önskelista just nu. På första plats är en kyss från min egen älskling. Jag saknar dig min gofis <3 





Jag sitter här och funderar på om jag ska ha shorts eller långbyxor på mig till bion ikväll. Ni förstår, det är mulet och de hotar med regn men det är fortfarande varmt ute så jag vet inte riktigt riktigt. Det är det här som kallas för i-lands problem. Jag spelar lite piano så länge få se.
Jag har nu genomgått min första operation i munnen. Det var intressant och inte så lite obehagligt. Usch. Jag avskyr verkligen att få bedövning och jag var övertygad om att jag skulle få ett blåmärke på armen där jag nöp mig själv, men jag tror det gick bra. Jag tänker inte gå in nå närmare på vad de gjorde för det var bara allmänt obehagligt, ingenting jag önskar någon annan. Så det får va. 

Operationen medförde dock att jag inte fick äta, dricka eller ens skölja munnen på 3 timmar och i och med att jag åt frukost vid klockan 7 kanske ni förstår min hunger just i detta nu. Om en kvart får jag äta, men jag tänker vänta minst en halvtimme. 

Under tiden som jag väntar ska jag ta på mig läsglasögonen och fortsätta i Rhode Island Blues.


God morgon, jag tänker chocka er direkt och tala om att jag redan nu har varit uppe i en timme. Klockan är alltså fem i halv åtta nu vilket gör att jag var uppe när klockan var halv 7. Otroligt. Men duschat har jag gjort och ätit frukost, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på med. Kikat det vanliga på datorn har jag också så jag får väl läsa eller något. Fast först ska jag borsta tänderna. 

Ciao
Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men om sanningen ska fram så hade jag väl egentligen inte tänkt så mycket alls. Dagen blev hur som helst som så att jag hamnade hos mormor & morfar där jag skulle hjälpa till att flytta möbler från altanen eftersom morfar skulle slipa om golvet. När klockan var runt halv 2 ringde de från Direkt Optik i Falun och meddelade att mina glasögon var färdiga. Så när klockan var ungefär halv 4 satt jag, pappa och Maria i bilen på väg mot Falun. Detta allt resulterade i att jag hamnade hos mormor och morfar igen med mina nya Timberland bågar och åt oxrulle åtföljd av jordgubbar och glass vid klockan 8. Nu däremot sitter jag här med mina läsglasögon och faktiskt gruvar mig inför tandläkaren i morgon. Det ska bli en tandläkare som jag aldrig haft förut och sånt där gör mig alltid nervös. 

Hur som haver så tycker jag att det blev en bra dag och jag är skit nöjd med mina glasögon. Det enda jobbiga är väl att jag känner mig som en kärring när jag måste kika över kanten på mina läsglasögon för att se något bortom dataskärmen. Herre min je. Det går utför med ungdomen. 

Nu ska jag duscha och gå och lägga mig. Det har varit en krävande dag för en människa som mig. 

God natt folks.

Ungefär det där skulle jag vilja att ramlade ner i min brevlåda inom en snar framtid
The Duchess är underbar och i September tänker jag beställa boken. Tyckte bara att ni skulle veta det. 



God natt kamrater

Jag älskar Johan jag
Det blev inte så mycket med det där ihop plocket, istället har jag läst hela dagen vilket har gjort att jag är ganska kinkigt humör då jag inte gjort av med någon energi. Ätit glass två gånger har jag också gjort. Om en halvtimme ska jag se på film, om vi har kanalen vill säga, och efter det måste jag ta mig en cykeltur eller något annars blir inte imorgon någon värdig dag att spendera heller. Hur som haver, om ni känner för att läsa en tråkig "thriller" någon gång, läs "De dödas mässa", den sög ganska hårt. Nu har jag påbörjat Rhode Island Blues av Fay Weldon, få se om den är nå bättre. 

Nej, jag ska väl förbereda mig inför filmen. 

Ciao
God morgon alla glada, är det inte underbart väder vi har så säg? Personligen tycker jag det är ganska bra faktiskt, då slipper jag gå ut i alla fall en dag. he he. Sån är jag. Vad jag ska syssla med istället har jag inte riktigt listat ut än men jag funderar på att rensa lite bland mina grejjor och se över hur man ska lägga upp det här rummet mitt. En passande dag för en sådan syssla tycker jag. 

Inatt åskade det, jag tycker inte om när det åskar på nätterna. På dagarna gör det inget men om nätterna vill jag faktiskt sova. Sen tycker jag det är obehagligt när det åskar på natten också. Ja, det tycker jag. Så kvart över 3 inatt var jag upp och drog ur överallt, men som tur var så var det en ganska lindrig åska. Blev ingen sån där dundersmäll. Regnade gjorde det också, som bara den. Mysigt. 

Nej, ha en bra dag folks. Så hörs vi väl senare. 

Ciao
Jag har gråtit mig igenom New Moon och är nu redo för Eclipse. Det blir spännande, fast egentligen vet jag ju vad som händer eftersom Malin berättat allt för mig. 

För övrigt håller jag på att dö av värmeslag, jag lovar, min kropp är inte gjord för sådan här värme. Absolut inte. Men men, jag är inte bitter. Ska ta och borsta tänderna och lägga mig istället. Få se om det går att somna. Hrm. 

Tjoflöjt
Någon dag den här veckan kommer dessa godingar hem till mig, det tycker jag om. Det blev dock bara svenska böcker eftersom det var längre leveranstid på de engelska och då var jag rädd att jag inte skulle hinna få dem innan måndag. Så då blev det bara svenska. Hur som haver så är jag nöjd. 200kr för 5 böcker är banne mig inte illa. Jaja, nöjd är jag. 




Nu ska jag ta mig något att äta sen ska jag se på New Moon som jag lånat av Malin idag eftersom vi ska se Eclipse på bio på torsdag. Så då måste man ju uppdatera sig. 

Ja, mat och film härnäst. Ciao
Nu äntligen har jag fått sommarlov på riktigt. Så fruktansvärt gött så det kan ni aldrig tro. Har redan hunnit ta ett dopp med Maja och snart kommer hon hit för lite gitarrspelning. Trevlans! Well well, ha det gött i värmen. 

Om ungefär 20 min ger jag mig iväg för att avverka sommarjobbets sista dag. Jag blir så lycklig! Det har gått så jäkla fort och nu återstår faktiskt bara 6 veckor på sommarlovet. Hualigen. Resten av veckan ska jag bara gööta och ta det lugnt för att nästa måndag ska jag, Johans mamma, hans syster och hennes pojkvän göra Johan och Johans far sällskap i Finland. Ent det otroligt vad man ska bli utdragen på. En vecka blir det där. Jises. 

Jaja, jag ska väl borsta tänderna och slänga mig på hojjen. Ha det gött folks! 




Se på bilden och känn glädjen. Tro mig det var äkta lycka. Det går väl inte heller att undgå de underbara mössorna som prydde våra huvuden. Fy fan säger jag bara. 
Ville bara tala om att jag överlevde och att det kommer väldigt sexiga bilder någon dag framöver. När vet jag inte, men jag lovar, det kommer. Simningen gick bra och tiden blev 28.54, nöjd Theres, mycket nöjd. Elin den rackaren simmade 3 sekunder fortare än mig. Attans. 

Jaja, jag lever som sagt. Ha det gött.
Jag åt vitlöksbaugetter med räkor, mozarella ost och min egenhändigt gjorda gegga. Sen såg jag på Crossroads, lika bra som sist jag såg den, och lika fascinerad blir jag också. Hur som haver så är det en stor dag i morgon och nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka med den. Håll en tumme för mig, och om ni inte hör av mig på ett tag så kan ni väl dragga efter mig i älven eller något. Det vore schysst. 

Vet ni, nu är det helg! Äntligen fredag och i morgon ska jag simma tjejsimmet. Jag har inte riktigt förstått det där än men vad förstår man egentligen. Nu är det även endast en dag kvar på sommarjobbet för i år, sen är vi klara. Nya tag till nästa år sen får vi se om det blir nå mer. Annars blir vi snart fastanställda. 

Nu är jag ensam hemma och funderar över hur jag ska lägga upp kvällen. Tror jag ska gå ut och läsa lite sen blir det dusch, matlagning och en film. Tror jag ska se The Duchess ikväll, det var ett tag sen sist. Eller kika om vi har någon film som jag inte sett, man vet aldrig vad som kan dyka upp här nämligen. 

Jaja, ut ska jag men först ska jag spela lite piano. 

Vet ni, igår lagade morfar min kärringhonda som inte rullat på 2 år! Ett leende på Theres läppar var ganska så befogat då. Ja, underbart är det. Nu slipper jag den där hemska sadeln som nästan ger en blåmärken i röva. Underbart! Som Kalle Moreaus sjöng. 




Nu snart ska jag bege mig iväg till garaget, på min nyrenoverade cykel, hihi, för att avverka den sista arbetsdagen för den här veckan. Ganska så gött det också ska jag be att få tala om. Vi jobbar en dag till på måndag men sen är det slut för i år. Wooow, greeeat. 

Nej, borsta tänderna ska jag göra. 

Ciao
När jag vaknade för ungefär en halvtimme sen var hela min tillvaro i kaos. Jag drömde så konstigt och jobbigt så fy då. Jag hade en pojke/kar efter mig och han var så kär, men jag förklarade säkert 17 gånger att jag redan hade pojkvän som jag älskade. Ja då blev fanskapet sur och sånt vill jag inte vara med om så någonstans på vägen uppfattade den där pojken att jag var villig att ge honom en chans iaf. Vilken miss. Jag fick knappt ta på mig halsbandet som jag fått av Johan, men tänk att det gjorde jag i alla fall. Det var en efterhängsen sak ska jag be att få tala om, och yngre tror jag att han var också. Usch. Nej hualigen, jag var glad att jag vaknade. 

Nu ska jag borsta tänderna och bege mig mot garaget. En dag i regn väntar, tydligen. 

Provsimningen gick bra och på lördag infinner jag mig vid starten kvart i tolv. Det är ju helt otroligt vad man ska bli utdragen på ibland. Men jag är en ganska lättövertalad människa och Elin är oemotståndlig när hon slår på charmen, finns bara en utväg. Hur som haver så blir det väl lite mer övning imorgon eller fredag, tre dagar till godo kan tyckas lite men skam den som ger sig. 

Jag vill också tala om att från det här läget, precis där jag sitter nu, så ser mina armar skit bruna ut. Jag vågar knappt röra på dem ifall det skulle försvinna.

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Trött som en gris är jag. Ögonen bara svider och sängen kallar verkligen. Ja, god natt folks. 

Ciao
För ungefär 40 minuter sen ringde Elin, min käre vän, "Vill du med och simma tjejsimmet på lördag?" Njaaaa sa jag. Men tront ni på fan, snart ska jag och mamma iväg och provsimma med våtdräkt i älven. Jag antar att jag finns där bland allt kvinnfolk på lördag. Jag vet inte ens vilken tid det är..
Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det säng gång. Ska läsa lite också, det börjar bli spännande nämligen. 

Well well, sov gott folks. Det ska jag.

Jag tror jag ska satsa på en karriär som konstnär, tycker ni inte?
Nu snackar vi folks, 28 st, på samma dag! Jag fick nästan en hjärtattack ska jag be att få tala om. Det lönar sig alltså att ställa frågor ibland. 

Vi är klara för dagen och bara för att jag är så gullig som jag är så tänker jag snart rita en vacker teckning och visa vad vi har sysslat med idag. Ja, ni ska allt få se. 


Varför är sängen alltid skönast när klockan ringer och man vet att man måste gå upp? Tro mig, den frågan har jag ställt många gånger och aldrig fått ett vettigt svar. Jag avskyr att gå upp till ljudet av väckarklockan, det riktigt drar i benen av motvilja när jag slänger dem över sängkanten och reser mig upp. I morse var inget undantag och jag önskar verkligen att jag hade fått legat kvar i alla fall en timme till. 

Nu är jag hur som helst uppe och ska strax slänga mig på cykelen för ytterligare en dag bland buskarna. Idag fortsätter vi på en av de långa häckarna och jag lovar att det finns verkligen ingen tråkigare häck någonstans än de där lååååånga jävlarna. De tar liksom aldrig slut. 

Jaja, nog klagat. 

Ciao
Nej nu ni får det vara nog för idag, tar mig en dusch och sen blir det säng gång. 10 i 6 ringer klockan i morgonbitti. G'natt

Det blev varken cykeltur eller bokläsning igår kväll. Jag satte mig ner och såg på Emma istället, filmen alltså. Jag satt nämligen och klickade runt och kollade vilka av Jane Austens böcker som blivit filmatiserade och så såg jag att Emma var en av dem, jag blev aningen chockad eftersom jag alltså haft filmen i min vårdnad i ungefär 2 år utan att veta om vilken det varit. Det funkade nämligen inte att se på den då jag skulle kika på den på resan hem från Florida. Så jag tog fram den och provade i datorn och tront ni på fan att det funkade. Helt amazing, annars funkar väl ingenting som det ska i det här huset. Hur som helst så var den väldigt bra och jag gick inte och la mig förrän halv 11, vilket nog var lika bra eftersom jag annars aldrig hade kunnat somna. Det var ju trots allt söndag. 

Filmen var också som ni kanske förstått på engelska men inte nog med det, den var på "gammel engelska" också vilket ställde till lite problem för en som knappt kan höra vad de säger på "vanlig" engelska. Hur som haver så slog jag på textning för döva och så var det problemet löst. Ja, inte helt men det blev i alla fall lite enklare. 

Nu snart ska jag slänga mig på cykeln och bege mig mot garaget för en dags arbete. Hard work work.

Ciao
Hemma efter en helg i Järna och om jag ska sammanfatta den med ett ord så måste det vara varm. Igår var extrem och jag fick verkligen flashbacks från Florida. Precis sådan luft var det när vi klev av planet i Philadelphia. Hualigen. 

Om ett tag bär det av på cykeltur med Maja och sen ska jag nog läsa lite innan sängen kallar. I morgon är det jobb som gäller. Great. 




Ungefär så där har min dag sett ut hittils, skulle lagt dit boken också, då hade bilden varit fullbordad. Nu ska jag göra en sallad.
God morgon, här sitter jag i morfars avklippta jeans shorts och äter skogaholmslimpa med kaviar. Dagen har bara börjat och jag känner på mig att den kommer bli bra. Idag åker jag nämligen till min favorit pojke, längtar! Men innan dess ska jag ta med mig en bok ut i solen och pressa ett tag få se om jag kan få bort lite bondbrännor som lagt sig så fint när vi jobbat. 

Annars hade det väl inte varit helt fel att ha varit här heller. Det är snart två år sen vi var dit. Helt otroligt.



Aja, enough. Nu ska jag borsta tänderna och leta reda på en bok att läsa. 

Ciao
Jag har irriterat mig på EMD:s version av Save Tonight, så jag letade reda på originalet på Spotify. Det var åratal sen jag hörde den och jag måste säga att nu när jag hör den har jag faktiskt saknat den. Det är lite roligt hur man kan sakna en låt, lite fränt att se hur påverkad man är av musiken. I alla fall jag. Inte för att jag är ensam om det, men tja, ni fattar vad jag menar. 

Klockan nio ska jag se på spiderman 3, förstår inte varför de visar trean och inte börjar från början. Do not quite understand. Men se den ska jag. Har för mig att den var skapligt bra. Innan det ska jag ta bort det fula nagellacket jag har på tånorna som mamma skyndade sig att kladda på innan balen. Nu ser det ut som tånaglarna är skadade eller nåt, men var lugn, det är bara nagellack. 




Jag åker till mormor och morfar på mat idag också, skulle få pannkakor. Mormor ringde och frågade om jag kom idag också, naturligtvis gör jag det, hon frågade ju! 

Annars är jag väldigt sugen på att åka på semester i sommar. Söderut i Sverige, längs kusten någonstans. Jag ska prata med min mor. Det är det som är det jävliga med att inte ha körkort än, man kan inte åka med vänner på samma vis som man skulle kunna om man hade. Men nästa år så! Herregud, jag blir 18 nästa år. Hualigen. Då är man ju gammal. 

Jag har precis målat mina naglar rosa. Jag vet, jag avskyr rosa. Det är nästan så jag måste ta bort det igen. Jag fick lov att prova iaf. Varför jag har ett rosa nagellack? Tja, Anders syster och hennes dotter tycker tydligen att jag borde måla naglarna så jag har fått 8 nagellack av dem de senaste åren. Jag har nog bara använt ett par av dem. Högst. 

Jag är sugen på att ta kort, men jag vet inte vad jag ska ta på. Naturen här omkring börjar bli utnykt efter alla kort jag tagit på den genom åren nämligen. Och så börjar jag tröttna på den. Det är såna här gånger man skulle bo i stan, där finns det alltid något att ta kort på. 



Nu ska jag undersöka om jag ska ta på mig något svalare, alltså om det är varmt ute, innan jag åker till mormor och morfar. 

Ciao


God morgon folks, sovit gott? Det har jag, ända tills jag vaknade och var så pissnödig att jag fick lov att gå upp. Så nu sitter jag här igen, och klockan är inte ens åtta. Det är tragiskt. Jag funderar nästan på att gå och lägga mig igen men det känns lite värdelöst. Så jag sitter nog kvar och äter snart lite frukost. Vad jag ska göra med den här dagen, det vet jag inte heller. Om solen tittar fram lite mer kanske jag går ut och lägger mig, men det tåls att tänka på. Jag kanske skulle vilja umgås med någon, ja det skulle jag nog vilja. Det jävliga är att nästan alla är borta, det är Peace and Love och praktik och gud vet vad. Mja, jag ska nog höra mig för. Annars blir det väl en ensamdag då. Inte så pjåkigt det heller dock. 

Vet ni, igår var vi upp på den svindlande siffran av 14 unika besökare. Hallelujah! Det går framåt för mänskligheten. 

Igår läste jag ut En sorts kärlek, den var ärlig. Fruktansvärt ärlig och lite konstig. Jag förstår inte varför jag bara läser konstiga böcker nu mer. Men det är nog för att jag bara jämför med Främlingen serien hela tiden, ingen bok slår dem. Aja, En sorts kärlek är nog ganska läsvärd ändå faktiskt. Det handlade om ett par vars man hade ett behov av att vara otrogen, så han knullade runt jämt och ständigt och när frun fick bröstcancer gick han in i ett annat förhållande på sidan av. Väldigt frustrerande måste jag säga. Hur som haver så handlar det mest om hur de är vid sjukhuset och han är på fest och sen dör frun i slutet och det blir lite jobbigt för såna där känsliga personer som mig. Det stod dock "En av de ärligaste och sorgligaste böcker jag läst på länge" på framsidan så jag får väl skylla mig själv, det tycker jag i och för sig inte att den levde upp till, men alla är vi olika. Jag fällde ju bara några tårar gubbevars. 

Nej, jag ska väl försöka hitta på en sysselsättning, få se vad det blir. 

Ciao