Franska.
Teori idrott.
Franz Liszt.
Engelska muntlig redovisning.
Johan
Någon som lyssnat på Whitney Houstons senaste skiva? Själv lyssnar jag på den nu, tycker det är fantastiskt att hon har lyckats ta sig tillbaka med tanke på all skit hon har varit med om. Helt otrolig röst har hon också. Ja tänk om.
Engelsk muntlig redovisning i morgon, tog ett genrep för mamma och tja, vi får väl se hur det går. Det visar sig! Fick tillbaka geografi provet idag också, 42/44 stolt Theres, mycket stolt, särskilt när det stod "MVG!" strax under, jaa, ibland är jag också duktig.
Nej jag har inget mer att förtälja denna vackra afton, ska nog läsa lite, duscha, läsa, sova. Mm, lät gött.
Ciao
Idag har jag insett att det kanske är dags att stänga fönstret snart. För i natt inträffade något som inte händer allt för ofta, jag frös. Jag vände och vred på mig, drog i täcket och försökte få det att räcka till åt alla håll. Kylan var ett faktum och när jag kollade på termometern så var det 9 grader i taket. Inte undra på. Jag måste alltså svälja min stolthet och stänga fönstret, redan..

Annars undrar jag om det är någon som har något tips på att få sova ostört hela natten? Jag drömmer som en tok, jämt! Skulle vara skönt att sova ostört en hel natt någon gång. I natt drömde jag t.ex. att Jag & Johan och Pappa & Co skulle fira jul hos Kalle aka Brolle Jr. Hans mamma var hippie och rätt som det var så var vi på en konsert där Kalle/Brolle sjöng och så dök hans mors ex upp och börja slå vilt omkring sig. Nej ja vet inte vad som hände, men jag och Johan skulle iaf flytta in i ett garage till slut. Jo just det, vinet som de drack med jul var billigt och jag tror att kalle/brolle föll för min lillasyster Moa, 8 år.
Nej nu ska jag, göra något annat.
Ciao
Lyssna och njut folks, den är så vacker.
Jag måste fråga, vad fan är twitter? Någon som kan svara på det?
Annars har det varit en vanlig måndag, vi började på Antiken idag på historian. Spännande spännande, alltid roligast i början sen blir det bara jobbigt. Efter historian följde matte vilket resulterade i att det nog blir prov igen om en vecka. Mysigt så. Sen var det lunch, mentorstid och svenska. Blev klar 20 min tidigare så då fick man gå, huuuur gött som helst. Fick dessutom skjuts hem så idag var jag hemma en kvart i 4 tror jag. Det var väldigt trevligt!
Något mindre trevligt är att vi har 14 franska meningar tills i morgon, som jag inte kan. Me don't like. 2 redovisningar hägrar denna vecka också. Usch, fy och blä! BLÄÄÄ sa jag.
Nej jag lär väl kolla på det här förbannade skolarbetet. Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkiiiiiiiiiiiiigt!
Ibland förstår man saker i efterhand, saker man gjort, saker man inte gjort. Man kanske inte förstår det just då, ångrar det och önskar att det vore ogjort. Men det kommer alltid upp en förklaring vare sig man vill se den eller inte. Ibland ser man den, ibland inte.
I går kväll hörde jag en råbock skälla, låter allt bra knepigt och jag blir alltid lika rädd när jag hör det. Anders sa "till tröst" att det var nog något som hade skrämt honom. Ja men det känns gött, hur mycket kan det ha varit som skrämt honom här mitt ute i skogen. Uuuusch, de e så man ryser.
Annars har jag haft en underbar helg i Järna med Johan, underbar!

Jag älskar dig Johan!
Har historia och eftersom man är klar så ska vi snart se på Gladiator, en liten del av den åtminstone. Tur att vi inte får se hela, gråter som en tok på slutet. Kommer aldrig att glömma när vi såg den på So'n på högstadiet. Jag och Elin satt och grät på slutet men försökte att förtränga dem genom att stirra på en dörr och inte blinka. Men likförbannat så grät vi, och när filmen var slut så *klick* på med lamporna, snabbt torka bort tårarna och inte låtsas som om någonting hänt. Tyvärr så slutar de ju inte rinna på beställning så tja, det gick väl som det gick. Haha, härligt minne iaf.
Nu blev jag ensam

HAHA Johan, HA HA!!!!!!
Hur coolt är inte det där? En egen kjol, haha!
Ni vet det där hemska fenomenet träningsvärk? Ja, det har drabbat min arma kropp idag. Mina lår är inte vad de en gång var och min mage tja, skulle den se ut som den känns så skulle jag ha minst 8 rutor inneboende. Det har jag ju naturligtvis inte, men jag har en iaf!
Annars är det matte prov som gäller idag, taggad? Mja, det kunde ha varit bättre. Blir alltid lika förtvivlad när klockan ringer på morgonen. "Inte nuuuuu", det är ju då det är som skönast.
Livet rullar iaf och jag tänkte visa er det nyaste tillskottet i min diktsamling. Blev skrivet igår kväll så jag har inte läst igenom det i dagsljus än, såå vi får väl se hur det blir då.
Illusion

Ibland låtsas man
att drömmen ska bli sann.
Att fåglar alltid skall kvittra,
till ekot av en klingande cittra.
Att allting skall åter bli,
det jag var, för alltid fri.

Bland trädens gröna blad
och i mörkret en präktig stad.
Skall vi tillsammans tro och be,
för tillsammans ska vi nog se
Vad allt och inget gör,
både här och där de bör.

Konstig? Ja jag vet men jag måste skriva så!
Nej nu ska jag borsta tänderna.
Ciahoo-o-o-oo
8 sidor, 89 stycken och 2 498 ord senare är jag klar med historian. Jag är ganska duktig om jag får säga det själv. Jag kom hem, satte på mig raggsockor och Johans mjukisbyxor sen var jag igång. Helt amazing! Har nog aldrig inträffat i det här huset förut. Men nu har det, och ja herre gud, jag kan ju!
Nu ska jag snart äta sen blir det en dusch och så läsa läsa läsa!! Får ju börja på en ny bok idag, mm-m-m-m-me like!
Nej jag ska väl dra mig, ciahoooo
Det är onsdag, för er som inte visste det. Hade 14 franska meningar tills idag, kiss my but Inger Carlsson, som jag inte kan. Ren protest kallas det.
Annars måste jag göra klart historia arbetet idag, Nordens forntid. Tänk att i början tyckte jag att det skulle bli spännande, men nu vette satan alltså. Har kvar att jämföra hur det var då med hur det är idag. Det jobbigaste på hela arbetet, naturligtvis. Tråkigt sånt där.
Jag läste ut Trummornas dån igår föresten, oh yes. Bra var den! Och vet ni? Jag har ju nästa bok så jag kan fortsätta när jag kommer hem. *host*va bra jag är*host*
Nä nu ska jag borsta tänderna, och så där!
Ciao
Blev klar med geografi provet för ett litet tag sen, kändes ganska bra men det är väl alltid någonting som är fel, tyvärr.
Nu lär jag göra lite historia få se vart det barkar.
Ciao
Jag som trodde jag hade kommit på något så bra men så var det ju en låt. Satans bananer! Men det var väl det jag visste.
I morgon är det geografi prov, folkets jubel. Tror det kan gå skapligt, men det visar sig väl. Skulle kunna lite franska tills i morgon också, lite sämre med det. Men men, franska har aldrig varit min starka sida så en miss hit eller dit var nog inte så noga.
Nej jag ska ta och duscha och läsa lite.
Ciao
Det finns saker som irriterar, och så finns det saker som irriterar. 
Vissa är värre än andra, och fan, just nu är det vissa.
God morgon folks, har gjort om lite här, igen, för skojs skull. Det blev kanske lite tört men äsch.
Idag är det fruktansvärt vackert väder ute så jag borde nog ta mig ut sen, kanske, nån gång. 
Ska snart göra lite sallad tills mamsen kommer hem så blir det pizza rester från igår till lunch. Efter det bär det av till badet och ska ställa iordning lite där tills spa gästerna kommer. Det ska tydligen va någon slags spa där idag, gött gött gött! Inte för att jag får vara med, men ändå.
Vid 4 bär det av mot Järna också, så jag lär väl duscha innan jag går utanför dörren.
Nu ska jag spela piano.
Ciao
Hemma lagad pizza, dirty dancing och Patrik Swayze, kan det bli bättre? Ja det kan det men fan så bra ändå.
Nu sitter jag och njuter av Gerard Butlers underbara pipa när han sjunger Music of the night.
Blev en promenix med Elin förut ikväll, väl behövligt och mycket skönt att få prata av sig lite. Sånt tycker vi om, a lot!
Nej nu ska jag borsta tänderna sen blir det säng gång, inte helt fel det heller. Det är ju trots allt helg!
Ciao
Nu är jag less på den här designen, bara så ni vet.
Vad som än hände igår så ja jag vet inte vad jag ska säga. Hade 40 unika besökare på novellen igår. Nej men vadå chock? Jag som har haft typ, 3. Jag förstår inte vad som hände, antingen är bilddagboken fruktansvärt effektivt, eller så vet jag inte alls. Mycket trevligt iaf! Fick dessutom 8 kommentarer, har aldrig fått så många kommentarer på en och samma dag. Haha, roligt!
Men vet ni, nu är det fredag! Yippi! Ska göra naturkunskaps prov idag och ja, jag vet inte hur det kommer gå men man kan ju hoppas på det bästa. Så länge jag får godkänt är jag nöjd. Ett VG vore ju inte heller helt fel. Men det kan jag tyvärr inte förutspå så det visar sig väl.
Nej nu ska jag ta och göra något vettigt.
Ciaoo-o-o-oo
Ni håller på att skrämma livet ur mig med alla kommentarer! Inte för att det var här men på novellen, my god.
26 unika besökare dessutom! 26!!!!!! Herre gud, chocka mig till döds.
Nej nu ni, en till uppdatering over here; http://theresjs.blogg.se/novell/ håll i hatten för sånt där händer inte ofta.
Annars då? Jo, tandläkaren gick bra, var klar på en kvart. Sen drog jag och mamsen iväg på ÖB. Efter denna korta men intensiva tur begav vi oss mot kinarestaurangen som hade semster stängt! What!? Jag och mamma stog och gapade ett bra tag innan det gick upp för oss att vi skulle få lov att äta någon annan stans! Hela resan förstörd. Kina restaurangen är ju rutin och månadens höjdpunkt! Okej kanske inte riktigt, men nästan! Så istället för Kina blev det Pannkakor. Vadå kass? Pannkakorna var dessutom flötiga och, allmänt inte goda. Men men, that's life.
Efter den konstiga måltiden begav vi oss ut på shopping. Blev lite införskaffat idag också, ett par gympaskor (välbehövligt), oliv duschcrème och bodylotion samt en klocka. Jaaa! Klockan är kung, jättii fin!
Japp jag föll för det stora uret.
Så vad hände sen då? Joo, mamma körde ut ur Mora och Sollerön sen fick jag överta ratten. Klev inte ur bilen fören vi var hemma på gården. Vadå nervös? Genom Vansbro hettade det i kindbenen på mig och händerna var iskalla! För att inte tala om svängen in i byn. Ojojoj, jag skrek och skrattade nog genom halva svängen medan mamma satt bredvid och skrek "SVÄNG SVÄNG SVÄNG!!!!!" Hahahaha, vilket kaos. Men vi tog oss hem! Huvudsaken är väl det.
I övrigt sitter jag och lyssnar på låtar ur albumet "Piano Movie Classics" på Spotify. Väldigt avkopplande, bara musik och ingen sång. Sånt tycker jag om ibland. Just nu spelar de "I'm singing in the rain". Någon som sett filmen? Det har jag. Jag och Matilda Kock såg den hemma hos hennes farföräldrar. Remember? haha, ja, bra var den.
Duktiga är ni som tagit er igenom detta. Inte så mycket vettigt sagt men det som hänt har hänt. Så är det väl.
Nu ska jag spela lite piano och överväga om och vad jag ska äta.
Och så tycker jag att ni ska lyssna på den här om ni inte har något för er.
Uppdatering på novellen har skett kära vänner. http://theresjs.blogg.se/novell/
Med en kopp varm oboy och Johans mjukisbyxor på har jag precis sagt hej då åt den sistnämnde. (Inte mjukisbyxorna men Johan) Jag ska nämligen till tandläkaren idag och behöver alltså inte åka till skolan. Yey!  Men eftersom jag missar naturkunskaps provet som vi naturligtvis skulle ha idag så får jag göra det i morgon. Inte lika bra kanske, men vad gör man. Tandläkaren känns liiiite viktigare just nu.
Igår var jag och mamsen ut och övningskörde med Johan i baksätet. Gick väldigt bra om jag får säga det själv, någon smärre miss hit eller dit var väl inte så noga, man måste ha överseende med sådana som mig! Hur som helst så gick det väl väldigt bra iaf.
Men nu är det så här att jag måste gå på toaletten, och mamma är i duschen. Det är sådana här lägen man skulle ha två alltså!
Onsdag, tja, det kunde vara värre. Det kunde ha varit tisdag. Onsdag innebär dock idrott vilket jag inte uppskattar av hela mitt hjärta direkt, meen, det är gött när det är klart.
Idag kommer Johan min lille vän (eller ja lille och lille) med mig hem också, sånt är alltid trevligt! Få se om han överlever en natt i mitt Sibirien. Maha.
Idag får jag åka med mamsen också, gött gött. Det innebar alltså en halvtimmes längre sovmorgon. Oooh, me like! Drömde tyvärr jätte konstigt om en SKIT stor snigel och så småningom var alla djur SKIT stora. Väldigt obehagligt om jag får säga det själv.
Idag ska mamma köpa en övningskörnings skylt och så bär det av nån dag framöver! Yiiha! Håll er inomhus folks. Ska också köpa ett kodlås idag så att Johan får tillbaka sitt reservlås.
Jaja, ska väl dra mig mot tandborsten I guess.
Ha en bra dag,
ciao
Jag tror det ligger något i stavelsen Geo som får mig att bara vilja kräkas. Geografi, Geometri finns det något värre?? Jag tycker det är så tråkigt så det kan ni aldrig tro. Jag kommer aldrig i mitt händelsefulla liv att få nytta av sån här skit, jag tänker inte bli bygg ingenjör, arkitekt eller orienterings offer heller för den delen. Man borde verkligen få välja vad man vill lära sig här i livet. Tur det är frivillt att välja utbildning..
-0,7 grader när jag tog mig upp för knappt en timme sen. Fortsätter det så här så får ni nog en jävla kall vinter, gör inte mig så mycket för den delen.
Nej men vad hör mitt öra! En liten chock så här på morgonkvisten, Patric Swayze, han i Dirty Dancing dog inatt! Sånt där tycker vi inte om.  Endast 57 år gammal i cancer. Vilken jävla sjukdom det där är. Usch usch usch..!
-0,2 riktigt varmt nu.

Ja jag borde väl dra mig mot bussen antar jag. Trots att jag inte vill, men men
"Hä e int frågan öm hön ungär vill utan hön döm skâ!"
Jag misslyckades, men det kan inte gå bra hela tiden heller.
Nej nu ska jag läsa. Blir som besatt när jag väl börjar. Lite läskigt det där. Men men, det visar ju att jag är hängiven i det jag tycker om iaf!
Punkt
Jag har blivit kär i Jon McLaughlin, mmm, underbar röst och så låtarna. En jävel på piano är han också. Jag vill spela så..! En dag ska jag.
Nej nu ska jag leka i photoshop, ni kanske får se hur det blir sen. Vem vet vem vet, det beror på om jag lyckas eller inte, haha.
Jaha, vad säger ni, på radion påstår de att det är höst. Jag kan inte annat än hålla med. Kallt och mörkt och vinterjackorna åker fram, tjaaa, me like!
Så vad gör ni en dag som denna? Själv ska jag pallra mig till skolan inom kort, inte dagens höjdpunkt men vad gör man.  Idag har vi Samhällskunskap, Matte, Mentorstid och Svenska. Ja, man överlever. Ska försöka jobba på med matten nu så jag hinner klart till Jul. Förjävligt är det men jävlar anamma va skönt att få klar skiten.
Jag har ett myggbett i handen.
Jaja, ni får ha en trevlig dag, själv ska jag måla naglarna och borsta tänderna.
Ciaoo
Vet ni hur mycket jag älskar den där pojken eller?
Den här bilden får mig alltid att le
Så vad har ni gjort i helgen då? Själv har jag tillbringat dessa dagar i Järna hos my love. Naturligtvis. Och haft det underbart för er som undrar. Men om ni någonsin funderat på att se filmen 300 så gör det inte, den e kass. Trots att Gerard Butler är med i den. Ofattbart, I know.
Nu ska jag snart ta mig en dusch sen blir det säng gång, har trots allt plöjt igenom 415 sidor i boken nu. Jo då, det tar sig sa mordbrännaren.  Men det blir väl en sväng om med den också innan jag släcker lampan för sista gången den här veckan.
Tänk att nu är det bara 15 veckor och fyra dagar kvar sen är det nytt år, igen. Sanslöst så fort det går! 4 veckor kvar i skolan sen är det älgjakt också. Joooo då det ska bli gött.
Nej nu ska jag, typ, tja jag vet inte.
Fredag, det gillar vi! ( Me myself and I )  Snart bär det av mot skolan vilket innebär Historia , Samhällskunskap och Svenska. Ganska ok dag tycker jag, kunde ju ha varit värre! Tisdagar t.ex. de e inte särskilt gosiga.
Så var det det där med historia också, jag hoppas att jag kan det mesta men jag blir lite nervös eftersom det skulle vara muntligt och enskilt? Uuuusch, det ger mig rysningar längs ryggen och fjärilar i magen. 
På samhällskunskapen ska jag fortsätta med arbetet kring vår hälsa och vad vi äter egentligen. Hittade lite mysig information, t.ex. att vi äter 5 kg livsmedelstillsatser per år?? De e så man vill gå och spy upp allt man någonsin ätit. Kanske kommer med lite mer smaskig information åt er senare.
Men på tal om ingenting så är det en halv grad varmt ute och idag firar jag och Johan 11 månader tillsammans, fortfarande lika kär.
PUSS PÅ DIG <3<3<3<3
Nu ska jag borsta tänderna,
Ciao
Nej men kolla här! Vilken trevlig överraskning va! Jo då, jag kan allt jag också. ( Skulle inte förvåna mig om det kabbar ihop nu ) Nej då, men visst blev det tjusigt? Jag är riktigt nöjd och stolt över mig själv. Är några små skavanker som fortfarande ligger kvar och lurar, ska försöka lista ut hur man tar bort dem sen. Hmm...
Annars har jag läst lite historia, kan väl inte allt men jaja. Shit happens. Ska läsa lite till men jag räknar verkligen inte med att kunna allt tills i mån. Tyvärr.
Nu ska jag duscha sen ska jag läsaa!
Ciao
(stressat inlägg, jag vet)
Dagen började med estetisk verksamhet, vilket innebar musik för min del. Vi spelade på låten som jag började att "komponera" förra veckan, har jobbat på den lite mer här hemma under veckan så idag kunde jag framföra en "slask" som Mats kallade det. haha. Ja hur som helst så tror jag nog den blev accepterad så vi flickor gick in i ett rum och började fundera lite. Blir nog sketa bra det där! Hur roligt som helst iaf.
Efter Musiken blev det naturkunskap, prov nästa vecka, lunch, samhällskunskap och matte. Börjar redan känna mig stressad inför matten vilket inte är så bra kanske. Ska bli klar med A till jul och mja, känns inte som det kommer att gå ihop just nu. Blir nog lite plugg i morgon på håltimmen.
På tal om plugg så måste jag läsa på inför läxförhöret i historia som vi har i morgon. Har inte läst på något innan så det kan bli lite spännande, men jag tror inte att det är så svårt...
Träna borde jag ha gjort också.

Behöver jag ens nämna att jag känner press?
Nu ni, 1.2 grader ute. Jag känner kyla! Kände det redan i rummet, det var lite små kuligt och strumporna åkte på utan några längre överläggningar. Så idag blev det gos tröjan nr 1. En av dem jag hittade i Sofias påsar. En mycket gosig, stickad tröja något stickig men det är smällar man får ta.
Nej jag har väl inte så mycket att berätta, det är estetisk verksamhet första timmen och det är iaf roligt! Veckans höjdpunkt faktiskt. Sen har vi typ, samhällskunskap, naturvetenskap och matte. Vilken höjdare va? Nej, men som man bäddar får man ligga.
Ha en bra dag
ciao
Idrotten gick faktiskt bra, det var "annorlunda idrott" vilket innebar lekar. Vårat lag fuskade sig nog igenom de flesta och vann på så vis de flesta också. Men trots att det var en massa lekar så var det faktiskt riktigt varmt också. Den sista leken var roligast, vi gjorde något med skolans "fläsk-boll". Haha ja, roligt var det.
Nu är det håltimme som gäller, den är ioförsig slut om 18 minuter men det har varit gött. Efter idrotten och lunch tog jag mig en sväng om med Eva på pianot och drog en riktig rövare. Nej då, men spelade piano gjorde vi. Franz Liszt är mitt offer nu för tiden, han är lite klurig men tror nog att jag tar honom i slutspurten.
Så snart bär det av mot Engelskan, ska väl packa ihop.
Ciao
God morgon god morgon, sovit gott? Så bra för er, det har inte jag. Det blåser nå innihelvete så jag har vaknat jag vet inte hur många gånger och dessutom drömt att jag ibland var en örn med 8 huvuden???? När jag skulle slåss mot de onda alltså. Annars var jag bara Theres, med svärd. Låter som en oroande kombination om jag får säga det själv. Tror jag försökte ta självmord två tre gånger också. En gång drog jag med Maja, men vi överlevde.
Jaha, så idag blir det då Franska, Gympa och Engelska. Något orolig inför gympa lektionen, det stog ioförsig att det skulle bli "lära känna varandra" lekar och så där men man vet aldrig vad det innebär. Efter förra lektionen hade jag träningsvärk till lördag. Mmm, hoppas de är barmhärtiga idag.
Nu måste jag kila.
Ha en bra dag, ciaoooo
Jag måste citera blondinbella (!)
"Sedan att hyn är rödprickig och att jeansen inte går att stänga ibland, vad rör det mig? Då är det ju jeansen som är för små"
haha så klockren. Jag tänker inte diskutera mina läsvanor och åsikter kring blondinbella men det där var faktiskt bra sagt.
I förrgår kväll kom mamma hemdragandes med två svarta sopsäckar, en pappers ica kasse + en stor kartong fulla i kläder! Sofia skänkte bort massa reklam kläder och skit som hon inte vill ha kvar längre så då skulle vi få gå igenom och ta det vi ville ha och slänga resten. Tack o bock sa vi så nu har jag tagit det jag vill ha. Det blev alltså;
* 6 t-shirtar/linnen
* 3 tunikor/klänningar
* 5 (6) college tröjor
* 2 stickade tröjor
* Ett par träningsbyxor och ett par hängsel jeans shorts
9 långärmade, två byxor och 6 kortärmade. Är inte det ganska bra? Allt var ju gratis dessutom. Sånt tycker vi om!
Nej nu ska jag, göra något annat. Sen ska jag läsa, duscha, läsa, sova.
Finns det något tråkigare?
Kan ni lista ut vad exkrementer betyder? Nej det skulle inte jag heller kunna, ett ganska "fint" ord för något så simpelt som bajs eller vad säger ni?

Jag vaknade så idag och kände kylan i rummet, 15 grader uppe vid taket och frost på fönstret. Hrm, hello fall! Tog mig dock något motvilligt upp och klädde på mig, gick ner och plattade håret och när jag kom in i badrummet ser jag två älgar. (Inte i badrummet men utanför) Två stora bamsingar dessutom, strax därefter ser jag två kalvar också. Ja, det är rena rama nationalparken det här. MEN jag blev inte rädd den här gången. (Sist hade jag fönstret öppet, hörde hur det knastrade i snön och stelnade till. Vred på huvudet och såg en stor jävel med horn och allting mellan 5 - 10 m från fönstret. Höll på att göra i byxan då kan jag lova.)
Nej nu lär jag väl peta i mig den här filen så får ni ha en bra dag. Själv har jag Historia, Matte och Svenska få se då. Efter skolan följer jag med Johan hem så räkna inte med någon mer uppdatering idag.
Ciaooo
4 grader ute, tror det blir vinterjackan
Nej nu ska jag gå ner och inta en B middag, typ smörgås, sen blir det dusch och så *trumvivel* läsa!!!! Yiha! Har läst 133 (av 905) sidor sen jag började i.. Torsdags om jag inte missminner mig, vilket är ganska bra med tanke på att det är typ storlek 8 - 10 på texten. Mmmm, men spännande är det!!


Diana Gabaldon fyller 58 i Januari, man kanske ska skicka ett grattulationskort..
Om det blir film av Diana Gabaldons Outlander så lovar jag er att jag kommer vara först i kön till den, om sen Gerard Butler fick rollen som Jamie så skulle jag inte ens vänta tills den släpptes. Så är det, jag är besatt av tanken på film av böckerna. Jag blir nervös bara jag tänker på det. Upphetsad eller exalterad är nog ett bättre ordval.
Har ni läst böckerna eller kommit en bit på väg så kolla in det här och säg om ni håller med mig eller ej.
Jaha. Vad tror ni? Har jag en framtid som Översättare och författare? Det tror jag. Gjorde ett test här och allt talar för att jag ska bli författare. Det är bara så, måste tydligen försörja mig på något annat så då får det bli översättare. Tänk vilken dröm ( för mig iaf ) att få jobba med böcker, varenda dag, och till och med skriva egna. Mmmm.. "living the dream!" Kolla bara här;
"Den som har fantasi och någonting att berätta kanske passar som författare. Vad som krävs är en mycket stark drivkraft skrivandet, och ett stort intresse för språket och för ordens valör och betydelse."

Jaa, om jag kunde skulle jag ta min svarta V70 (ha.ha.) och åka ner till Lunds universitet och sätta igång på direkten. Jaaa, om jag kunde..
Nej nej, inga bittra tankar. I morgon börjar skolan igen, den första veckan med mitt nya mål i sikte. Haha, ja vi får väl se hur länge jag håller mig till det där.
Tillåt mig små le
Ska strax iväg och sälja Hamburgare för idag är det invigning av kulturhuset i Vansbro. Esteterna ska uppträda vid halv 3 så då ska man se på dem också. Spännande spännande.
Nej jag har väl inte så mycket mer att förtälja,
ha en bra dag folks.
Ciao
ett litet hus uppå ett krön. Björkarna växte tätt omkring och inte många besök gjordes dit.
Det sägs tillochmed att det spökade där.
Tror ni på spöken?
sker de mest underliga saker ska ni veta. Två elever, pluggandes när man egentligen inte behöver. En ovanlighet? Nej, för här i den pittoreska lilla staden Vansbro, det är där det händer.
Tänkte gå upp och läsa för ett tag sen, men så bäddade jag sängen, dammsög golvet och insåg att jag var hungrig. Så nu kokar jag makaroner och ska steka köttbullar få se om det blir bättre. Då jag ätit blir det dusch och mjukis kläder SEN ska jag krypa upp i sängen med tända ljus och gosa till det lite. Har sett framemot den här boken så länge så nu ska det göras på riktigt. Låter jag tokig? Haha ja det kan man tycka men har man en passion så har man.
Nej nu ska jag steka köttbullar.
Ha det gött!
Ciaoo
Gympalektionen igår var nog den jobbigaste gympalektion jag någonsin varit med om. Vi fick lov att springa och för er som inte känner mig så väl så är väl inte löpning/kondition min starka sida. Jag hatar det rätt ut sagt. Idag lider jag därför av träningsvärk i låren, både på sidorna och framsidan. Usch.
Men jag gjorde något trevligt igår också, jag läste nämligen ut Ps Jag älskar dig och ja, jag har nog aldrig gråtit så mycket åt en bok förut. Heelt underbar, läs den!
Så nu kan jag äntligen börja på Trummornas dån, som jag längtat!
Final på The bachelorette var det ju igår också, rätt man vann. Men det är fortfarande 2 avsnitt kvar, konstigt det där. Aja, inte mig emot! Nästa söndag börjar One Tree Hill också, mmmmmme like.
Nej nu ska jag ägna mig åt något annat än trevliga saker, jag ska strax åka till skolan.
Skola, vilket hemskt ord.
Jaa, det är så man blir tårögd
Borde jag kanske skriva något vettigt?
Kan jag skriva något vettigt?
Njaa, jag tvivlar
Har gjort klar geografi frågorna och jag får tydligen inget att att göra så vad gör jag. Jo, jag skriver blogg. På skoltid. Hm.
Blogg, fult ord.

Nej, jag underhåller mig själv genom att läsa konstiga bloggar, klickar runt på synonymer.se och känner hur hungern river i min mage. Tror de bakar äppelpaj i kaféterian. Får man göra så?
Våran lärare luktar sån där spritdesinfektion, han är nog rädd för svininfluensan.
Tänk att inatt har jag drömt så konstigt så jag blir nästan orolig. Jag har drömt om myrslokar, åsnor, Älvdalen, Fantasifigurer, Pär och så har jag varit dödssjuk också. Men var lugn, jag överlevde tack vare ett vänskaps armband. Ööööööööhm..
Idag står på listan att gå till optikern, sen var det inte så mycket mer. Ingenting egentligen. Göra läxa om vi får någon kanske, spela lite gitarr och piano. Har lärt mig rätt många ackord på gitarr nu faktiskt. Mhm mhm, riktigt duktig är jag. Annars håller jag på med Rhapsody II av Franz Liszt på Piano nu, tror den har varit med i någon film men jag kan inte komma på vilken.
Jo jag måste tillägga, igår på svenskan så gick vi igenom vad vi ska göra här framöver och vi ska hålla på med noveller, men inte skriva någon.. Besvikelsen var ett stort faktum, men men, livet går vidare.
Nej nu ska jag borsta tänderna få se vad som händer och sker.
Ha en bra dag folks, ciaoo