Jaha, vad säger man. Solen strålar, träden svajar med vinden och jag sitter inne och väntar på Johan som är iväg en sväng. Borde väl packa strax och sen tänkte jag spela lite piano, den 12 maj är det ju musikcafé i kulturhuset med massa steg två sångare och vem ska spela piano? Moi. Så det är väl bara att slita pianot fram till dess, för där ska det inte göras några fel. Nej nej nej. 

Annars åker vi till Järna idag och ockuperar friggeboden hos pappa över helgen. Läser lite, tar det lugnt och njuter av friheten. 

Nu ska jag packa


Ni får vitsippor igen, bara för att de är så fina


Igår kväll hade jag beslutsångest om det skulle bli Rawhide, Djävulens trädgård eller Terminator 2 som skulle få förgylla min kväll. Rawhide och Djävulens trädgård var westernfilmer och Terminator 2 en cool actionfilm med Arnold Schwarzenegger som fått fyra oscar. Det var svårt. Men det blev Terminator 2 till slut, trots att jag inte sett ettan vilket jag nu så här i efterhand önskar att jag gjort naturligtvis. Menne, man tager vad man haver. Men finns det inte fler Terminator filmer undrar jag nu? En ganska ny också va? Jojomen! Nu hittade jag det allt, två filmer till och den senaste kom ut 2009, det var väl det jag visste. Kanske ett projekt i väntan på nästa Transformers film, eller vad säger du Johan? 

Nej nu jävlar, nu är den stora, biffiga grannkatten här och tänker ge våran lilla misse stryk. Sånt tycker jag inte om. Fy fan för biffen, nu har han upptäckt att det kommit en ny katt till byn och då ska han naturligtvis ge sig på honom också. Hrm, undra om jag ska ta mig ett snack med ägaren till den där katten. Eller i alla fall ropa in våran misse. 



Nu har jag nästan prickat av allt på listan som jag skrev igår, allt förutom att läsa faktiskt. Och det är så hemskt tråkigt att ha kvar. Typ, inte. Så jag tänkte göra det nu, slänga mig på min hafsigt ihopbäddade säng och läsa vidare i Guldkompassen som jag lånat av syster min (Hon fick den i elvaårs present för att jag skulle kunna låna den sen, ops).
Jaha, och vart tog regnet vägen? Jag hade faktiskt sett framemot lite regn, men vad får vi. Vind. Jag tror inte jag behöver uttrycka mig något mer i just det ämnet. Ni vet åt vilket håll det lutar.

Annars har jag precis ätit frukost och tänkte dra på mig träningskläderna och bege mig en sväng till gymmet. Sen lär jag nog ta en sväng med dammsugaren på rummet också, det börjar bli lite för grått på golvet nu. Förutom detta så tycker jag om det här med fleixbiliteten, att få göra vad man vill när som helst utan att behöva passa några tider. Gud, jag älskar't. 





Den här helgen har inte varit särskilt händelserik och egentligen ganska så perfekt. Jag har inte gjort i princip någonting och heter man Theres Johansson så är det alldeles lagom. Det jag har gjort är att bränna mig på bröstet, få en brunare högerarm än vänsterarm, läst ut Boktjuven (vilket ju var lite sorgligt), ätit mat och vaknat upp bredvid världens bästa pojkvän i två dagar. Vad kan en sån som jag klaga på egentligen? Nej, ingenting. 

Nu ska jag slå på en film och sen somnar jag gott ikväll. I morgon var det planerat lite regn och mulet väder så jag tänkte göra lite sånna där nödvändiga saker som typ klippa naglarna, gymma, duscha, spela piano, läsa, städa rummet, lyssna på musik. Ja ni vet, bara sånna där über viktiga saker.

Ha det gott folks

Vill ni se bilder från helgen så kan ni kika här, för även om det kanske inte är just från i helgen så är det det där jag har skådat.

Jag sitter vid flygfältet och njuter av livet, solen och det allmänt underbara vädret. Nu har mina ögon och näsa dock fått något för sig så det rinner som bara den, folket här runt omkring tror säkert att jag sitter och storgråter för något. Lite pinsamt. 

Annars har jag inte så mycket att säga, det är ju påsklov för tusan!

Jag och Markus Zusak har nu gått skilda vägar, men kvar finns han. Oh ja. Det var närmare bestämt 17.00 som sista sidan slogs igen, förträffligt klockslag för en utomordentligt bra bok. Hemskt bra bok. Läs den, gör det för guds skull. 

För övrigt måste jag sätta mig med andra armen till solen i morgon för det här går inte. På högersida har vi Theres från tidiga sommar-Sverige, vänster sida tillhör dock fortfarande vinter-Sverige. Illa. Chackbräde med andra ord.
Att sitta i en stol vid flygfältet och inte göra så mycket mer än att lapa sol, läsa en hemskt bra bok och ta kort lite då och då, det är jävligt chill faktiskt. Och hemskt underbart skönt. Att det sen blivit lite för mycket sol och lite för lite vatten gör ju att man får lite ont i huvudet och det är ju inte så roligt, men det är smällar man får ta ibland. 

Nu ska jag och Markus Zusak gå ut igen, vi trivs så bra tillsammans.
Den här fredagen måste jag säga har varit alldeles lagom ansträngande. Att kravla sig upp vid elva, äta frukost, häva sig till gymmet en timme, landa vid mormor och morfar för lite påskpynt och mat sen hem till solen och Markus Zusak det gillar jag. Nu håller jag på att laga mat åt alla håll för om en timme kommer mormor, morfar, Johan och Anders för att fira mormors födelsedag. Jag lagar trerätters! Så här ser kvällens meny ut:



Oops!
Alltså, jag är en sån där människa som i princip dör lite grann när jag inte får mat vilket nu känns lite jobbigt eftersom jag inte ätit riktigt på 21 timmar. Det är ett ganska intressant fenomen faktiskt, hur man är trött fast man sovit nästan 10 timmar, nästan inte orkar gå upp och bara hasar sig fram. Lite spännande är det, men inte riktigt så intressant att jag har lust att analysera det nå mer, för nu ska jag ha frukost, där med basta. 

För övrigt var klädbytaraftonen hemma hos Matilda väldigt rolig och trevlig och resulterade i fyra nya plagg i min garderob, och några färre. Strålande. Sen for vi till Malung och det blev väl inte riktigt vad jag förväntat mig, men man kan inte alltid ha roligt så det förtränger vi fort och gör ett nytt försök under dansbandsveckan i Juli istället. 

Nu ska jag fortsätta projekt frukost sen slänger jag nog på mig träningskläderna och drar till gymmet en vända. 

Ha det gött

Men det är faktiskt ganska skoj att kolla på dem som dansar också
Vet ni människor, nu är det lov!! Och aldrig har jag väl varit så lycklig för lite ledighet förr. (Jo det har jag säkert men just nu känns det inte så.) Detta ska firas med klädbytarparty, lite spel, ett par koppar te och sen blir det nog en sväng till Malung med Maja och Matilda på Lars-Kristerz. Härliga tider! Så nu lär det rappas på, in i duschen med dig Theres. Chop chop! 






Jo då, jag är nog lite skitzofren, ena dagen släpar jag mungiporna bakom mig, andra dagen går det inte att få ner dem till neutralt läge en gång. Så att, det är bara att flyta med.
Nu är det bara några timmar kvar sen blir det isbad. Inte hjälper det att vi gjorde det ifjol, nej nej. Jag kommer vara precis lika ångestladdad innan jag slänger mig i i år. Bah. Jag avskyr kallvatten, men enligt termometern i Vansbro så är det i alla fall 4.6 grader i älven, och det är ju relativt varmt. Typ. 

För övrigt fick jag äran att glida runt med Elin och Jonas i över en timme igår, vardagslyx. Att bli skjutsad på och bara få sitta och stri i baksätet. Japp, så ska det vara. 

Nu betraktar jag katten som sitter i fönstret på våran trapp och ser på fåglarna på andra sidan glaset. Jag tror att han är ganska sugen på att göra en nacksving på talgoxen där. 

Nu ska jag slänga mig på cykeln, hög tid för det. 

Ciao 


Oj, nu såg jag precis en av våra grannar komma springandes förbi. Det hör inte till vanligheten kan jag tillägga. Denna granne har ljust, lockigt hår och är yngst i syskonskaran. Hm, nu blev jag nästan nyfiken.

Förövrigt är jag hemskt glad att det finns så mycket underbart folk som man inte kan låta bli att skratta åt och med. Sånna där som gör dagen till vad den inte varit annars. Som gör att man plötsligt upptäcker att man är glad från att ha varit, inte så glad.

Nu ska jag och Markus Zusak ta och slå oss ner i en stol i solen på en relativt vindstilla plats. Sen tar jag mig en cykeltur, letar reda på kläder inför morgondagens klädbytarafton samt packar väskan inför årets isbad med skolan. Usch, så hemskt.
Mina.tänder.gör.så.ont. Jag står inte ut. Min natt har varit jätte sömnlös och min frukost bestod av äcklig fil, lunchen kommer jag inte få i mig så eftermiddan blir väl fin. Tur att det är muntra eva som håller i sista lektionen. 10 point so wednesday afternoon. 

Om två timmar har jag förhoppningsvis inlett min presentation på samhällskunskapen också, mm, underbara grejjor. Men i morgon är det torsdag, då ska vi bada isbad och på kvällen blir det klädbytarkväll med tjejjerna, DET mina vänner, ser jag framemot. För att se ljuset i tunneln menar jag. 


Vet ni vad jag skulle vilja göra? Lägga mig ner ett tag, somna, och så vakna upp om ett par år när gymnasiet är klart, tandställningen är ute och jag får flytta till mitt eget place. Vilka tider, tur att det kommer så småningom i alla fall. För just nu vill jag bara krypa långt långt ner under täcket och läsa böcker som aldrig tar slut. Mina tänder gör ont, mina läppar gör ont efter den där fantastiska tandsköterskan som är så jävla duktigt på att sticka ståltrådar där de inte ska vara, göra fel, gå iväg till en annan patient innan hon är klar bara för att upptäcka att hon visst inte är klar, sätter in en gummisnodd och framkalla mina första fällda tårar hos tandläkaren. Jag skojar inte. Jag är så less. Och som grädden på moset så ska jag presentera en av de elakaste männen i afrikansk historia i morgon på samhällskunskapen. Sådana där grejjer som gör att man går med ett ständigt leende och tummen så högt upp att den nästan går ur led. Typ. Ja och så det här också, är det inte lika bra att vi bränner upp hela kommunen och försvinner från jordens yta? Vad säger ni? Klackarna i taket. 

Nej, nu går jag och lägger mig. Det är lika bra, få se om det blir en morgondag trots allt.

Att vistas vid flygfältet i solen i nära på fyra timmar igår var tröttsamt, det tyckte Johan också som varit det avsevärt mycket längre än mig, så vi slocknade före tio igår och kom upp åtta i morse. Fina grejjer. 

Tillbringade även lite av förmiddagen vid flygfältet, kände mig pigg, tog tåget till Vansbro och nu känner jag mig som en urvriden disktrasa igen. Släng mig i soptunnan, för fan. 


Jag sitter vid flygfältet och har precis gjort klart excel och halva power point till programhanteringen. Nu ska jag bege mig ut i solen och ta lite kort på tokstollarna som snurrar i det blå. 

Hare gött
Klockan är kvart i sju, det är 0,6 grader ute, det blåser inte ens lite och jag ser lite ut som ett troll. Bra måndag. Men det bästa är att efter skolan går jag på möte med Falu Kuriren och tjänar lite stålar sen tar jag bussen till Järna och parkerar mig i en solstol vid flygfältet tagandes kort, njutandes av solen, tittandes mot himmelen där Johan gör sin magi. Hoho härliga tider!

Nehej, världen, vad säger ni. Ska vi ta och borsta tänderna, slänga oss på cykeln och bege oss mot samhällskunskapen? Sounds like a plan


Jag och Strindberg har officiellt sagt upp bekantskapen för en tid framöver nu. Vi kom inte så bra överens, och vem vill umgås med sådana vänner? Nej, ingen. Så jag lade honom på hyllan och har nu börjat bekanta mig med Markus Zusak istället vilket jag har insett var ett mycket mycket klokt val, kanske det bästa jag gjort på länge. Vi är som ying och yang, ler och långhalm, Romeo och Julia, match made in heaven. Nej då, men fan så bra han är. Boktjuven är det som jag plöjt strax över 100 sidor i och jag bara, *heligt ljud*, ta mig till Hans Hubermann och gör mig till hans Liesel. Nej okej, men nästan. Kan komma att bli den bästa fristående boken jag någonsin läst faktiskt. 

Nu tänkte jag göra mig en kopp te och avsluta denna söndag med Oskyldigt dömd, det blev en ganska bra dag i alla fall det här. Jag har ju trots allt äntligen målat mina naglar. 



Söndagar är min ångestdag. Idag är det dessa saker som ger mig lite småångest och panik:

- Jag har fortfarande inte börjat på hälsofrämjande, det fanns de som blev klar med det till jul..
- Det blåser, det här förbannade blåsvädret gör mig galen snart! Jag tycker inte om att vingla när jag går, mina öron får ont när jag cyklar och inte kan man njuta av värmen för det blir så förbannat kallt när det blåser.
- Att människor röker, jag fattar det inte. Det är så sjukt äckligt och man bara, gaaah! när någon blåser den där snuskiga röken i ansiktet på en. Eller när den heliga vinden blåser den i ansiktet!
- Skolan, den gör mig så less. Jag orkar inte med en dag till
- Söndagar, jag hatar söndagar för då är det måndag i morgon
- Röda rummet är inte alls så bra som det står att den ska vara, inte efter två kapitel i alla fall
- Jag har fortfrande inte målat naglarna något jag tänkt jag ska göra i flera veckor! 

Puh, nu ska jag måla naglarna och ta med mig Strindberg ut i blåsten.
Å vad jag ogillar samhällskunskap, jag verkligen avskyr det med hela mitt hjärta. Det finns bara svarta platser för samhällskunskap i mitt hjärta, mörka mörka hål. Framförallt när man måste göra det på en söndag när det är massa sol ute. Men så är det och jag har bara mig själv att skylla, så nu lär jag köra om jag ska hinna klart till på tisdag. BAH!


Sen tio i morse har jag och modern plockat undan vintersaker, bytt däck på bilen, tvättat bilen samt lagt kött i marinad inför kvällens grillning, så att, nu är jag ganska kabba. Tänkte därför ta mig en dusch och fräscha till mig lite, skadar väl inte har jag en känsla av. 

Ikväll blir det alltså grillning och sen ska jag nog kika på 27 dresses som visas på fyran halv 10. Och för er som har tv4-film och tycker om att kika på film relativt sent så tycker jag att ni ska kolla på G.I. Jane kvart i elva ikväll med Demi Moore och Viggo Mortensen. Do it. 

Annars är jag ohälsosamt sugen på ett Canon EF 50mm f/1,8 II som jag tycker kan dimpa ner i vår brevlåda, typ, i morgon. Om det nu inte vore för att det i morgon är söndag och den lilla lilla detaljen att jag inte har några pengar att köpa objektivet för så låter det ju bra. Men i sommar, då jävlar. 


Lyssnar på filmmusik bara för att jag älskar det men överväger starkt att snart gå in i duschen. Ikväll blir det tacos med modern och kanske någon film, om inte tröttheten slår till. Funderar på Ghost ship, den skulle visas på sexan ikväll och enligt esteterna så är det en klassiker så, det är väl inte omöjligt att det blir den. 

Nej, nu ska jag spela lite piano sen blir det dusch.
God morgon folks, började dagen med att säga hejdå till Johan som åkte till jobbet. Jag tycker inte om att säga hejdå på morgonen, man är så snuttig och vill bara gosa då. Men nej. 

Nu ska jag snart bege mig till bussen och så hoppas jag att någon har något vettigt att säga idag,  för nu är jag less på skolan. Döless, vill inte mer. Men snart är det lov, och tur är väl det. Och sen är det ju fredag också! Härliga fredag, med mycket mycket solsken. Strålande Sickan. 

Nu så, ha en bra dag 

Ciaooo




Jag tog en cykeltur och när jag kom hem tänkte jag ta kort på fåglarna, det gick inte. Förutom ett par tranor som spatserade runt på åkern här nedanför så var det ingen fågel som ville ställa upp som fotoobjekt idag. Så jag gick in istället och tog katten med mig. 

Nu ska jag duscha och invänta min älskling som kommer hit ikväll!

Ciaoo



Det här är uppenbarligen en skön sovställning, någon som testat?
Nationella provet från helvetet, trodde jag det skulle bli i morse, ganska övertygad var jag också. Att jag skulle ta med häftet med texter hade jag ju inte fattat och därför hade jag, officiellt, glömt det hemma, men jag vet faktiskt inte vart det är heller så det var då bra med det. Men när jag stod där på randen att ramla ner för stupet ja då plockade Jessica upp mig igen genom att ge mig ett annat häfte! Aaah, älskade älskade Jessica. Vad skulle jag göra utan dig? (inte genomlida de fruktansvärda gympapassen som du håller i.) Så nu är jag glad, relativt. 

Nu ska jag ta mig en cykeltur och inviga mina nya hurtkläder som införskaffades igår. Måste ju passa på i det fina vädret som är helt underbart. 



Tryck på bilden för källa




Jaha, och vem tror ni sitter på stolen, trippar på tårna och nästan kokar över av adrenalin för att bege sig till pelarsalen och skriva nationella prov i svenska B? Ja inte är det då jag i alla fall. Jag tror det hela kommer bli mycket spännande för sist jag skrev ett nationellt i svenska det var i nian, alltså två år sen. Och det gick ju bra, men nu. Gah, jag.vet.inte. 

Hur som helst så hade jag en kanondag igår, körde både till och hem från Borlänge, blev tutad på, gjorde jordens sämsta parkeringar och var allmänt missnöjd med min insats. Meen, det gick bra. Bilen är ju hel och Borlänge rullar fortfarande så, det är väl lugnt. I Borlänge fick jag även tag på lite presenter åt karln min för vet ni, idag fyller han 20!!!! GRATTIS ÄLSKLING PÅ FÖDELSEDAGEN!





Ååh vet ni vad jag drömde inatt? (såklart ni inte vet) Jag drömde att jag, Maja och Johanna var till Gammelvala i Värmland och träffade gamla sommarförälskelser. Haha, hur roligt som helst. I drömmen hette min Aron (han hette i själva verket Anton för den nyfikne) och såg ut som en ung Jonas Karlsson utan mustasch. Haha herre gud. Men ja, det var roligt. 

Nu ska jag borsta tänderna sen far jag till Borlänge med far min. Skiter i svenskan med ragatan gör jag, no mercy. 

Ha en bra dag folks

Ciao
Bra

Oro
Ångest
Skuldkänslor
och Bitterhet
Aldrig kan något vara bra

Jag önskar
att man kunde knäppa
med fingrarna
Trolla
så allt blev bra

Om allt
vore rättvist
Om allt
vore prima
Skulle du
vara nöjd
Och tycka
allt vore bra?
I högstadiet hade jag och Elin dille på tuggumin, vi matade sådana där runda, söta som man kan köpa i automater vid Konsum. Rekordet vi satte tror jag var på 10 tuggumin och det var hur jobbigt som helst att tugga. Det var i alla fall skit roligt och i somras när jag fyllde år kom Elin med en liten påse med ett gigantiskt tuggumi i. Eller ytterst var det godis och sen skulle kärnan bestå av tuggumi. Elin köpte även ett sådant till sig själv så planen var ju att vi skulle återuppleva högstadietiden och tugga baota tuggimi någon gång. Denna någon gång blev förra måndagen. Och så här såg det ut när vi väl kommit igenom det stenhårda godiset (som vi för övrigt gick lös på med köttyxan). 


Till höger ser ni tuggumit relativt helt, till vänster tämligen söndertrasat. Det var nostalgi det må ni tro.
Den här dagen, vad kan man säga om den. Under förmiddagen njöt jag av att ha svenska med Annika och på eftermiddagen har så många intryck letat sig in i min hjärna att jag är alldels snurrig. Vi var ju ut på tur med franskan idag hem till ett par fransmän som har en sommarstuga i Järna. Det började med att vi fick gå på rundtur i deras hus och uthus (?) och sen lagade vi Tarte tartin, typ som äppelpaj som man vände upp och ner sen när det var klart, så locket kom neråt. Men äppelkaka var inte det enda som lagades, tyvärr. Viktoria och Ida fick äran att göra en sallad och den salladen kära vänner, det var den äckligaste salladen jag någonsin smakat. Om inte det äckligaste jag någonsin smakat överhuvudtaget. Jag vet inte vad det var för slags sallad men i den så var det bland annat ädelost och balsamvinäger och herre gud, det blev en tugga och inge mer, hade det blivit det så hade det kommit upp igen. Fy fan. Så nu har jag bekräftat att ädelost är absolut ingenting för mig. Aldrig mer. 

Övertid blev det också, fem över fem kom jag hem. Är det inte underbart, men Inger skjutsade oss hem i alla fall, och det var ju snällt. 

Nej, nu ska jag ta mig en cykeltur och trampa bort den där förjävla äckliga osten.



Ungefär så här såg äppelkakan ut
Krigsskador efter natten med katten
Alldeles för ambitiös vad gäller tid
Toktaggad inför eftermiddagen med fransmän (not)
Toktaggad inför förmiddagen med Annika, Ja! 

Ciaoooo


Titta vad jag hittade ute...



och inne.

Nu ska jag dricka upp mitt blåbärs te och sen blir det sänggång. I morgon förmiddag väntar Svenska, med Annikaa! Hallelujah moment
För två och ett halv år sen, trettio månader, niohundratre dagar, höll du mig i dina armar, hårt som om det inte gick att släppa tag. Det gjorde det inte heller, men vi fick lov. Det gjorde ont och det var så jobbigt och samtidigt så sjukt underbart att det inte går att beskriva.

Det var lördag och svalt i luften, jag cyklade för allt jag var värd och var så nervös att jag inte visste riktigt vart jag skulle ta vägen. När jag kom till skolan såg jag dig, du gick med händerna i fickorna och gick så där som du alltid gör. Kikade upp, kikade ner, log lite gran och ökade takten. Det gjorde jag också, ända tills jag kom fram till dig, slängde mig av cykeln och in i dina armar.

Vi höll varandra i handen och jag visade dig runt. Babblade om platser och förklarade sådant som du säkerligen var helt ointresserad av. Sen gick vi till den där slogboden, satte oss tätt bredvid varandra, lekte med varandras fingrar. Pratade om gästboken som låg på bordet, skrattade åt det som var skrivet i den. Sen kramades vi och jag kunde inte sluta att lukta i din nacke, den luktade pojke och Björn Borg 109. 

Vi kystes, kunde inte sluta, sen ringde din mobiltelefon och vi fick lov att gå därifrån. Vi höll varandra i handen, hårt, gick långsamt för att aldrig komma fram. Sen fick vi lov att säga hej då, kystes en sista gång och så såg jag dig gå iväg. Det kändes tomt, plågsamt och alldeles underbart. 

För två och ett halv år sen, trettio månader, niohundratre dagar, höll du mig i dina armar, hårt som om det inte gick att släppa tag. Det gjorde det inte heller, du har fortfarande inte släppt tag, och gud vad lycklig jag är för det. 

Jag älskar dig 




Grymt sugen på att läsa alla 22 blogginlägg som jag missat, det är jag. Men tänk att det hinns inte med eftersom katten bestämde sig för att lägga sig på mig fem minuter innan jag skulle gå upp. Och då kan man ju verkligen inte flytta på sig, när odjuret väl lugnat ner sig menar jag. Så att, det blev lite extra tid i sängen idag. Oops. 

Nu måste jag alltså hasta vidare till veckans första inläsningsdag, yihaa

Ciaoo

PS. Kaviar och jordgubbsfil verkar vara den nya kattmaten, om ni undrar
God morgon allahopa, kom upp vid halv åtta och har sedan dess sett två avsnitt av solsidan samt ätit frukost. Nu står min favorit pojke i duschen och snart bär det av till pappa, de ska passa mig under tiden som Johan är på möte. Bra deal. 

Ha det fint 

Ciaoooo

Sssssuck. Åh vad jag älskar dig, din ragata. Jag skulle ju vara ledig på onsdag! Pah, den här dagen har ju börjat fint. Jaja, vi får tårta i alla fall. Huvudsaken det.
Journey to the center of the earth är bäst, så sjukt dålig så den blir bra. Jag måste läsa boken av Jules Verne, får se om jag blir en Vernian jag också. Skulle inte förvåna mig. 

Nu ska jag sova, i morgon väntar ensemble, teater och tårta, Hoho, härliga tider! Sen får jag träffa Johan också, aaaaah jag älskar fredagar!

Gu natt



Kolla vad jag hittade på bilddagboken, från 2007. Och framför allt, kolla håret!!! Fatta, det där var mitt riktiga hår, lockigt nå så inni bomben, och jag undrar vart tog det vägen?
Katten fick jag tag på, och tur var väl det. Nu tänker jag göra en kopp te och se på Journey to the center of the earth, jag tror det var typ 3 - 4 veckor sen som jag sa att jag skulle se den, det har jag fortfarande inte gjort. Så då gör jag det nu. Alldeles direkt. Få se om jag somnar, risken finns.



Sjukt spejsad film, precis som det ska vara
Alltså, har ni inte sett Footloose, så gör det. Jag fullkomligen älskar filmen, framförallt scenen här nedan. Men vad som hände med Chris Penn, det förstår jag inte. 



Kolla in honom där och sen bara


Gah! Vad hände?! Död är han också.
Men ser ni vem han är bror med då? 



Otäcke Sean Penn från Dead man walking. Blah, jag gillar Chris bättre.

Nej, vad ni än gör, se Footloose och Dead man walking också för den delen. Grymt bra filmer båda två.

Nu ska jag ut och leta reda på katten


Jahapp, nu kom det ett rådjur springades tvärs över gården. Herre gud, ibland skulle man ju kunna tro att vi bor mitt i skogen, hrm...  Eller att man fortfarande inte riktigt vaknat. 

Sex grader varmt är det ute också, åååååh vad jag älskar våren. Mycket mycket. 

Men nu måste jag hasta vidare, får skjuts till Vansbro idag. Fina grejjer


Jahapp, ännu en dag till ände. Jag fattar inte vart tiden tar vägen.

Efter skolan tog jag mig en simtur och så hamnade nästan hela släkten hos mamma på massagen eftersom mammas kusin från Stockholm hade tittat in en sväng. Sen tog jag cykeln och for hem, skällde på Mozart som hemskt gärna vill tugga på datasladden, släppte ut honom en sväng och höll nästan inte på att få tag på honom. Nu sitter jag här och dricker te och begrundar dagen. Jag gjorde muntliga svenska nationella idag också, gick bra tror jag. Det tråkiga var väl att på något fruktansvärt, oförståeligt vis så har jag och Kristoffer lyckats skriva om precis samma sak, på nästan exakt samma vis. Samma vinkel och samma tolkning av både text och bild, fast med olika bilder. Och hur fan det har lyckats det vet jag inte, så nu skulle han göra om skiten och presentera på fredag istället. Vad glad jag är att jag presenterade först känner jag, haha. För hur roligt är det att göra precis likadant som någon annan? Sketa tråkigt jue. 

Nu ska jag svepa i mig teet och sen blir det tandborsten och sänggång. Hoppas på sköna drömmar, i natt var jag nämligen i Falun på Clash of nations, men saken var den att vi åkte inte skidor, nej, vi sprang. Skit kul, och jag vann ju, förstås. Lite vilt för mig tycker jag dock. I natt hoppas jag på att Johan kommer på besök, jag saknar karln ju. Jag diggar inte riktigt det här med att bara ses på helgerna, inte alls faktiskt. Menne, vad ska man göra. 



Fan så fin är han i alla fall
God morgon världen, att vakna till termometern som visar fyra grader varmt, tänk att det har jag ingenting emot. Att vägen också är nära på ren från snö, ja det kan jag leva med. För nu ska cykeln fram! Hallelujah moment, luft har jag inte i framdäcket men vem sa att det var nödvändigt? (säger jag nu eftersom jag vet att jag kommer svära småspik innan jag kommer fram till slutdestination verkstan) 

Nu måste jag hasta vidare om tiden ska gå ihop

Ciaoo folks
Nu har missen fått ett namn, det fick bli Mozart. Klatschigt va? Haha, aja, bättre än missen i alla fall. Katten i fråga har gått lös på min datasladd så jag vet inte riktigt hur den (sladden) mår men än fungerar allt som det ska, tror jag. 

Annars tycker jag att det ska bli spännande med live-chat med italienarna på torsdag. Vi ska alltså chatta direkt med våra italienska vänner som vi fått på engelskan, spännande. 

Nu ska jag se The last king of Scotland, hela den här gången tänkte jag. 

End of today, nu åker jag hem till misseeen! 


Talmanus till svenska nationella delprov A - Check
Hunger - Check

Så att, nu vill jag ha lite mat. Och ett par skor. Typ, de här:



Eller de här:



Då köper ni de här till mig då? Va bra, då säger vi så! 


God morgon folks, jag och katten låg och gosade i sängen igår ett tag innan han tog min kudde och jag blev tvungen att ligga tvärsöver allt vad täcken och kuddar heter. Då flyttade jag på honom, han blev sur och stack iväg. Men, jag fick sova i alla fall! Länge leve sömnen. 

Igår började jag och Elin se på The last king of Scotland, men det blev så sent så Elin åkte hem och jag tänkte fortsätta se på den idag. Det blir nog bra det.

Nu ska jag borsta tänderna och ladda för lite svenska på egen hand. 

Hej då

Kolla in det här också, man kan ju inte annat än bli stolt. Och och och, tårta på fredag! Jag hoppas det gäller oss andra duktiga elever också.
Åååååh vet ni vet ni vet ni vad som springer runt här hemma under allt som går med en lila bjällra som plingar så fort han rör sig? Aaaaah, kolla bara här får ni se. 



Missen! Äntligen lite liv i huset, fast nog känns det lite konstigt med ett grått yrväder istället för ett gräddvitt. Men, man vänjer sig väl.

Hur gosig som helst är han, även om han ser lite skum ut på den högra bilden. Det måste jag erkänna. Något namn har han inte fått än heller, de sa att han hette Bullen men jag tycker inte riktigt det passade på honom så det får nog bli något annat så småningom. Nu ligger han på golvet och sneglar på datorn, jag tror att han är lite rädd för den faktiskt.

Hur som helst, snart kommer Elin så ska vi se på The last king of Scotland, en film om en diktator i Uganda som jag ska se till Samhällskunskapen. Spännande.
Nämen, hallå. Jag har haft en kanonhelg med världens bästa pojkvän efter att ha tillbringat fredagen i Falun med världens bästa samhällare så nu är jag taggad inför denna vecka. Om två minuter börjar engelskan så det är väl bara att packa sig iväg då, skulle jag tro.