Idag var jag till optikern och skulle göra en undersökning inför övningskörningen, undersökningen gick bra men ki underskrifter fick jag. Hade ingen legitimation, ingen har nämnt det! Suck.
Så i morgon får jag återkomma med pass få se om jag får några papper tillbaka.
Nu ska jag duscha och borsta tänderna få se om jag får sova ostört hela natten. Hoppas hoppas
I morgon är det tisdag och ja, vad säger man. Geografi hela förmiddagen. Naej, ÖSCH!
Nightmares, back of! I'm going to sleep.

Idag är en sån där dag när solen lyser, det är klarblå himmel och 8 grader.
Jag vaknade halv 3 i natt av en mardröm och kan inte få den ut ur mitt huvud..
Vi har matte i en och en halv timme idag, mitt favorit ämne...
Fan va jag e på bra humör idag!
Har haft en väldigt lång helg känns det som, men samtidigt inte. Det har gått fort men gårdagen var otroligt lång. Gick upp vid halv 7 och kom i säng runt halv 12. Natten var väl inte den bästa heller så därför ska jag gå och borsta tänderna nu och sticka näsan i "Ps Jag älskar dig". Underbar bok det där, mmm, jag längtar.
Nej nu ska jag borsta tänderna,
ciaoo
Sitter hemma hos Johan och väntar på att han ska komma hem. Han är chaufför åt en hel drös med folk, jag fick inte plats till slut.
Rydell & Quick (?) spelar ikväll på storänget och tja, jag var med första vändan och jag blir nästan rädd, eller kanske förvånad, när jag ser hur många det är i min ålder och yngre som redan börjat dricka. Det är ju faktiskt sällsynt att man inte dricker nu mer, ska det verkligen vara så? Nu kanske ni tycker jag är löjlig eller så, men va faaan, tyck det då. Jag ska inte förstöra min kropp i förtid det gör man så bra med andra saker iaf och vet ni, man kan faktiskt ha kul ändå. Jag menar, vad är grejjen? Varför dricker man? För att vara en i gänget, jag förstår det inte. Folk som man bara hälsar på under dagtid blir helt plötsligt ens bästa vän när de supit till, ja nej, jag vet inte vad jag ska säga. Men jag tycker det är fel i alla fall, hur fel som helst, fruktansvärt fel.
Vad tycker ni?

Nej nu ska jag sluta med det här, jag blir förbannad, ni blir förbannade, ett riktigt jävla humbug det är vad det är.
Hoppas Johan kommer hem snart.


Jaha, God morgon, idag är jag gos i mitt långa linne och en stickad/virkad tröja från Ralph Lauren, Wooooooow, (Köpte den i Florida så den kosta drygt 200 kr) och jag tror att dagen kan bli bra. Först är det skolan vilket innebär historia, samhällskunskap, lunch, håltimme och svenska. Alldeles lagomt. Efter skolan åker jag och Johan till Mora och hämtar hem en fjälla till en i flygklubben, varför? Ja fråga mig inte. 

Ikväll blir det väl inte så mycket mer skulle jag tro men man vet aldrig vad dagen har ett erbjuda. Vem vet, jag kanske bryter benet när jag ska gå på/av bussen? Hm, klantigt i så fall. 

Nej nu ska jag borsta tänderna, ha en bra dag/helg folks. 

Ciao
Nu ska jag skynda mig att packa i lite kläder inför helgen hos Johan. Han ska på flyguppvisning i Sälen och jag ska filma. Ooooh yes. Vet inte riktigt vad jag ska slänga i men det visar sig väl. Vinterjackan kanske? Who knows. 

Efter det ska jag ta mig ett varmt och skönt bad, muuuumma! Ska läsa under tiden så slipper jag det när jag lagt mig, bara att somna in direkt. Praktiskt må jag säga. 

Nej jag har väl inte så mycket att tillägga, i morgon blir det tre lektioner sen bär det som sagt av till Johan så jag hör väl av mig på söndag kanske? Vem vet vem vet. Inte jag. 

Nu ska jag packa/bada.

Ciao
Nu mera känner jag mig både lättad och förfärad när jag tittar ut genom fönstret. Det börjar bli allt mörkare och mörkare samtidigt som det blir bara kyligare och kyligare, i går hade vi t.e.x 8 grader när jag kom upp, i måndags var det 6. Brrr! Men men, egentligen borde ju hösten vara min favorit årstid, så den ska väl bli det iår då. Måste skärpa mig och sluta vara så lat, thats it. Hörde ni det du? Eller ja, hörde gjorde ni inte men läste det iaf! Mitt löfte i höst;

Bli mindre lat och få saker gjorda, i tid

Punkt


Dagen har varit mycket bra och jag känner mig allmänt tillfredsställd. Hela förmiddagen mellan kvart över 8 och halv 12 hade vi Geografi, inte mitt favorit ämne men vad gör man. Tack vare att vi just har hela förmiddagen så har vi det bara en gång i veckan också, yey! Eftermiddagen bestod av Franska och Engelska, tror att Franskan kommer bli bra och lärorik faktiskt och engelskan ja, jag rent ut sagt längtar tills vi sätter igång. Engelska ligger mig trots allt varmt om hjärtat, engelska och svenska. Och det verkar som vi får både bra lärare och klass i båda två så detta blir super! 

Idag fick jag min efterlängtade gitarr också, den blev dock vit istället för röd men det gör inget. Snygg ändå! Och idag anländer mina böcker också! Vadå bra dag? Jag är i allmän extas faktiskt. Men nu borde jag göra lite läxa, fick i uppgift att skriva fem meningar till nästa franska lektion ( i morgon ) så det är väl lika bra att man gör det då kanske. 

Ciao
http://theresjs.blogg.se/novell/

Ny uppdatering där, tredje delen faktiskt. Woho! (Nu snart blir det jobbigt för dig Johan)

Blev en tur på gymmet och gjorde mamsen nöjd genom att jobba en och en halv timme ungefär. Ja det gick bra, var hem till mormor o morfar först och fick mig lite mat och en huvudvärkstablett. Inte helt fel, så blev det två rundor Yatzy med mormor också, gissa vem som vann? Jo jag! Haha, igår vann mormor så idag var det min tur. Yes.

Nej nu blir det säng gång. 

Ciao
10 i sju på en måndag, ja det kan inte innebära så mycket mer än att det är dags för skola. Jo då, så är läget. Har haft en mycket bra helg hos/med min gosiga pojkvän och det finns väl inte så mycket att berätta egentligen. Vi såg på Ice Age och mös iprincip hela helgen.
Var till Maja en sväng igår och fick lite fika samt såg på deras nya vovsing, en svart Briard tror jag minsann det hette. Alla flickor blev till slut samlade också och det var ju inte helt fel. Fick prata av sig lite och höra det nyaste skvallret från Älvdalen, ja det var mycket trevligt!

Men nu måste jag tugga i mig det här äpplet sen bär det snart av.  Vårat schema börjar idag så det kan bli lite spännande, få se om man överlever eller ej.

Ha de gött, ciao!
Jag måste citera min käre vän Malin som lider av i-landsproblem. 

malin säger: jo, om jag ska ha min dator i skolan lär jag ju släpa på den varje dag i dataväskan. sedan har jag ju min bruna väska där jag har allt viktigt som mobil, bok, plånbok, plåster m.m m.m så då blir det två väskor per dag men det är ingen fara MEN på onsdagar har vi gymnastik och jag kan inte ta tre väskor alltså xD 
Theres säger: plåster? Du kan inte ta allt "viktigt" i samma väska som gympa kläderna då? 
malin säger: jo men i min bruna väska har jag: glasögon, glasögonrengöringsservetter, tuggummi, försvarets hudsalva, handcerme, bok, mobil, plånbok, plåster, ipren, busskort, näsdukar, kalender och pennor du vet, allt sånt där viktigt xD och det kommer ta en jävla tid att plocka över, haha

Ja, ibland kan man fundera. Tur man inte lider av samma problem... *HOST*
..vad mer kan man begära? 



Välkommen till Dalarna

Där regnbågen slutar - Cecilia Ahern
Luftslott - Sheila O'Flanagan
Inte han! - Sheila O'Flanagan
Trollbunden - Jane Green
Den andra kvinnan - Jane Green
Ja tack! Men nu får det vara nog ett tag framöver.
Sitter på rummet med Johan och nördar med varsin dator, mycket mys-s-s-sigt. 

Idag var det friluftsdag på plasket och tja, det var väl ok tycker jag. Vi kom "delad 4" med 9 andra program och vann gjorde Industri, tror rid kom tvåa och teknik trea. Eller någe sådant. Alla program (förutom NV) hade en varsin station där man fick gå runt och tävla sen slog de ihop resultaten. Vet inte vilken som var roligast men absolut sämst var iaf, nej det vet jag inte heller. Hur som helst så var det underbart gött att sluta redan vid halv 12. Åkte till skolan och åt pannkaka sen for vi hem. Gött sö! 

Ikväll blir det lite jobb, kanske en simtur, Ice age och förhoppningsvis lite choklad också. 

Nu ska jag svara på ett mail och sen dryga lite på Johan. hihi!

Ciao
Fil med jordgubbs sylt och cornflakes, gudomligt gott om jag får säga det själv faktiskt. Jag äter alltså frukost och om en timme sitter jag på bussen, det är ganska sjukt att en timme går så fort på morgonen, mycket snabbare än annars.
Det är 11.4 grader ute och idag är det friluftsdag vid plasket, yeeey. Ja vi får väl se hur det går men det bästa är att jag äntligen får träffa Johan! Underbart

Igår beställde jag/mamma/vi 7 böcker så jag hoppas att jag får dem nästa vecka iaf. Som jag längtat efter dem också! Då anländer alltså;

Flyga drake - Khaled Hosseini
Pride and prejudice - Jane Austen
Stenvargen - Margit Sandemo
Den de glömde - Margit Sandemo
Eko från urtiden - Margit Sandemo
Trummornas dån - Diana Gabaldon
Det flammande korset - Diana Gabaldon
Vet ni vilken jag ska läsa först? Trummornas dån, ooooooooooooooooh jag e så nyfiken på vad som händer. Har ju läst de tre första redan så detta blir S P Ä N N A N D E.
Johan sa att man skulle läsa en engelsk bok på engelskan iår så då kör jag på Pride and prejudice, såg filmen på min födelsedag så det blir roligt att läsa boken. Men eftersom den inte fanns tillgänglig på svenska så blev det engelska, kan väl vara bra ioförsig.
Vet ni vilken bok jag hittade i Falun på akademibokhandeln föresten? Jo, jag hittade Ps. Jag älskar dig. Tror ni jag blev lycklig eller! På svenska och allt,Woho! Me like.
Nu ska jag äta upp min nektarin sen blir det tandborsten.
Ha en bra dag, ciao
Jag har massa kreativitet och jag vet inte vart jag ska göra av den. 
Jag har massa ord som vill ut men jag har ingen att prata med. 
Jag har ett liv, och jag vet fan inte vad jag ska göra av det. 

Angående den första meningen så ja så är det bara. 
Den andra, tja, jag vill prata med någon verklig, in real, det känns som att jag inte pratar lika mycket som jag borde. (Inget särskilt som jag vill ha ur mig, bara prata.) Är så konstigt nu med klassbyte och allting, känner mig allmänt obekväm och nej, jag vill ha tjejerna hos mig. 
Den tredje, ja, jag är 16 år. Herregud, jag börjar minnas saker sen 10 år tillbaka! 10 år! Det värsta är att allting går så fort, jag hinner inte med helt enkelt. Det känns som att jag är både nöjd och missnöjd med mitt val att gå på samhäll, varför valde jag inte något riktigt roligt i tre år istället? Nej, jag tänkte "smart" och ville förbereda mig för högskolan. Struntprat. Riktig bullshit. Jag var feg, en riktig jävla chicken. Ta risker, vad är det?  Jag hade faktiskt en dröm en gång, en dröm om att gå antingen estet i Hedemora eller Musikkonservatoriet i Falun, vart tog de vägen? Jo, jag följde hjärnan inte hjärtat. Inte vill jag sitta fast här i tre år till, jag vill bort. Bort bort bort! Men mest av allt vill jag veta vem fan jag är. 

Men sånt här låtsas vi inte om, istället jag lever mitt liv, håller god min och ler åt den bistra verkligheten. 

That's life people, that's life. 


Är alldeles slut även efter denna dag, förstår det inte. Vi har ju inte gjort så mycket mer än att bowla, äta och bara sitta. ? Jaja, i morgon är det iaf sista dagen och det firar vi med ett jubel. Yey! 
Morgondagen kommer alltså att bestå av friluftsdag vid plasket och när dagen är slut så vill och hoppas jag på att få vara med Johan. Mamma kom lite förstrött och klappade mig på huvudet "inte vill du jobba ungefär en timme i mån?" skit på dej tänkte jag. Kan ju inte säga nej så jag hoppas på att det blir Johan direkt efter skolan så jag slipper fanskapet. Ösch! 

Ikväll är det the bachelorette, yiho! Näst sista avsnittet, spännande spännande. Kanske inte spännande just ikväll men jo då, lite. Ska då se det iaf, fast det innebär sen sängång. Aaaja, man lever bara en gång. 

Nej nu orkar ja inge mer, ciao


Har alldeles för mycket att berätta för att hinna skriva det nu men jag tar det kort innan det bär av igen. 

Igår var vi alltså till Falun på tingsrättsförhandling påföljt av ett besök på fängelsemuseet som de gjort om till ett vandrarhem. Sen for vi hem. 
Idag bär det av till Malung och ja, hoppas det blir roligt!

Nu ska jag borsta tänderna och så där. 

Ciao
Är det någon som har läst Allt av Martina Lowden föresten? Håller på med den nu och jag kan inte annat än säga att den är både konstig och fascinerande trots att jag inte förstår mycket. Men jag kan inte sluta, det är det som är det konstiga. Någonstans djupt inom mig har jag väl en längtan om att förstå, men alla dessa ord, herregud. Jag förstår inte hälften engång.
Någon som läst den och förstår? Eller som bara läst den? Eller som bara förstår? oooh, den sista är jobbig.
Första skoldagen vad ska man säga, ska jag sammanfatta den kort med några ord? Hah, nej knappast. Och eftersom jag var alldeles hyper i morse (ber om ursäkt för det) så tar jag det från första början. Det var en gång.. 

05.11 vaknade jag, klar vaken och tänkte " Har klockan ringt? Ska jag upp nu? Hur mycket är klockan egentligen?" upptäckte att jag hade drygt 40 minuter kvar att gosa i sängen och sov ett slag till. 05.50 ringde så klockan och jag kravlade mig upp ur sängen både med och motvilligt. Vad fan ska man upp 10 i 6 och göra egentligen? Men men, jag tog mig upp och tillbringade nästan (observera nästan) en timme i badrummet. Okej, 40 min iaf, plattade håret gjorde jag i hallen. Men hur som helst så åt jag sen lite frukost för att fylla ut de ställen där det inte fanns några fjärilar, för att tillägga så var det mycket få ställen, men jag fick i mig ett par smörgåsar och lite mjölk iaf. Och så, the big moment, kvart över gick jag till bussen som alltid i början. Efter ett par veckor har jag slaknat efter och går iprincip 2-3 min innan bussen kommer. Men jag kan säga som så här att denna morgon märktes det att alla var på topp, jag tyckte jag var tidig dit men så märkte jag att hos Ekholms rörde det på sig och strax därefter kom Emil, allt innan klockan var 20 över. Närmare halv kom bussen. Ovanligt, svar ja.

Så vi rullade en bit för att hämta upp nya passagerare o.s.v. genom hela byn och så kom vi till Vansbro, tha city. (vad är det, 2000 pers som bor där?) och nervositeten slog ett riktigt slag i magen. Vi gick av och så in på vuc, ooooooh nervöst, men vi klarade det. Drygt en halvtimme senare spatserade vi med våra nya klasser till våra nya klassrum med våra nya mentorer. Och vad som förflöt och hände där inne är egentligen bara back to basic, ni vet, papper, info o.s.v. o.s.v. Hela dagen har väl irpincip bestått av information och möte med de andra Sp eleverna. Jo jag måste berätta hur enorm nya klassen är. Vi består av så mycket soooom, 4 pers! Folkets jubel! En utböling från Jönköping har vi annars är det tre trogna vansbro elever som tagit steget in i Samhällets värld. Yes, det är vi. Sp09. 

I morgon drar vi iväg till Falun till tingshuset (?) och ska lyssna på när det pratar om nån misshandel tror jag sen ska vi besöka fängelsemuseumet. Spännande spännande! Fem över halv 9 åker vi från Vansbro och vid kvart över 8 skulle vi vara tillbaka, alltså halv 9 innan jag är hemma. Jobbig dag men så är det. På onsdan ska vi till Malung och bowla och hem till Anna, en av mentorerna, och grilla. Torsdag består av friluftsdag vid plasket och på fredag är vi lediga! Yey! 

Så är alltså nuläget, och det blev ett fruktansvärt långt inlägg det här, men har ni läst det så är ni ju uppenbart intresserade iaf! haha, skyll er själva. 

Nu ska jag kila, duschen och lite fundering över morgondagen väntar.

Ciao!
Nu är det så nära så oooooooooh, om en halvtimme går jag till bussen. Fatta! Nej gud jag kan inte skriva nå mer. Håll en tumme eller två e ni gulliga. 

ciao-o-o-o
Om en timme ligger jag förhoppningsvis i sängen och klockan 6 i morgonbitti ringer klockan. Skolan. Usch, jag är nervös, jag kommer att vara fruktansvärt nervös i morgon bitti, för inte tal om när vi rullar in i vansbro med bussen. Ooooooooooooh heliga Maria. 

Nej nu ska jag beställa klart böckerna sen blir det någon lätt förtäring och sänggång. Önska mig lycka till folks. 

Ciao. 
Nu ni kommer det, som jag kämpat men här är det. Glasgow love theme, spelad av ingen annan än me my self and I. 


Har ni fattat att skolan börjar i morgon? Naej, inte jag heller. Sov som en kratta i natt så jag tog mig sovmorgon till kvart i 9 iaf, jag menar varför ska jag gå upp tidigt sista dagen på sommarlovet? Helt onödigt. Jag kom också fram till att jag ska träna ikväll, dels för att det blåser så mycket nu men också för att då hinner jag inte återhämta mig något under dagen. Det blir fint det. Så om jag drar iväg vid 6 och äter när jag kommer hem så blir det bara att hoppa i säng sen. Hemska tanke, men så är det.

Ska försöka att fixa in ett inlägg där jag spelar under dagen också, hoppas ni får en bra dag.
Nu måste jag gå på toa.
God natt alla nattugglor, jag överger er nu. 
I morgon ska jag införskaffa i ett eller flera kollegie block sen ska jag och mamsen beställa lite böcker. Har kommit upp i 358 kr på adlibris nu, och hur många böcker är det? Jo, 8. Kan jag förneka att jag älskar böcker? Det vore allt en riktigt kliché i såfall.
Har precis sett klart på Flyga drake, och vad säger man. Jag grät, jag grät många bittra tårar och med tanke på att det som utspelade sig verkligen händer in real så borde jag ha fällt några till. Men jag nöjer mig med dem som föll och tackar dem som gjorde filmen och dem jag fick den av för att jag fick möjligheten att se på eländet. Usch säger jag bara, usch! ( Nu ska jag lägga till boken i min kundvagn på adlibris )

Nu ska jag spela lite piano och så kanske ni får se resultatet inom en snar framtid. Spännande? Det var väl det jag trodde.
Sitter och väntar på Johan, han skulle komma in en snabbis innan han far vidare till Sälen på hang flyg ( ???? ). Känner att jag har suttit här alldeles för länge men jag kan inte slita mig utan vandrar därför mellan datorn och pianot, tur att de är i samma rum så jag slipper gå allt för långt. Kan inte vara hälsosamt. Usch, tror inte jag har någon självkontroll. Men i morgon blir det ändring, då jävlar ska det bli saker gjorda om det så är det sista jag göra. Ska det va så ska det va. 

När Johan har åkt blir det nog dusch och så sen blir det film få se om de visar någon höjdare ikväll. 

Nej nu ska jag spela lite piano, igen
Nämn något som gjorde dig glad igår: Hmm, vetskapen om att jag slipper möta framtiden (såg på apornas planet)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här
Det sista du sa högt: Jaa
Det senaste någon sa till dig: Hur gick det då? /Mamma
Vad har du druckit idag: Mjölk
Vad var det senaste du åt: Glasssss
Vad var det senaste du köpte: En tågbiljett
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Mulet och blåsigt
Godaste glassmaken: Vanilj med chokladkross
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut
Sover du tungt: Det beror när på dygnet
Drömmer du mardrömmar: Ibland
Trivs du med ditt jobb: Jag har inget jobb
Favoritklädsel: Mjukiskläder helt klart
Favoritlåt just nu: Dream a little dream of me - Doris Day
Vad ser du om du tittar till höger: Tv-dosor, tv-spels konsoller och en fluga
Vad gör dig glad just nu: Tanken på Johan
Vad ska du göra härnäst: Sitta här ett tag till
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad och lättsam
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Mjukisbyxor, linne, mjukiströja och raggsockor
Sommarplaner: Sommaren är slut nu
Hur många kuddar sover du med: En
Spelar du något instrument: Japp, Piano, har precis återupptagit fiolen och i veckan får jag hem en gitarr
Morgon eller nattmänniska: Varken eller tror jag
Vad är viktigast för dig: Kärleken, vänner och familj
Är du kittlig: Usch ja
Snarkar du: Nej
Stjärntecken: Lejon
Äckligaste insekten: Spindeln, USCH! är det en insekt föresten?
Längtar du mest efter just nu: Johan


Som ni ser har det blivit lite nytt, ja är dock inte riktigt klar men det får duga så länge och så här långt är jag väldigt nöjd faktiskt! Blev lite annorlunda iaf. 

Så vad gör jag nu då? Jo, jag äter glass. Min andra passion. Den första är choklad, bara så ni vet. 
Jag är sugen på att svara på en sån där lista, ska leta reda på en. Kommer strax tillbaka.
Tänk att nu är det bara i morgon kvar sen är det klart. Jag har inte riktigt fattat det tror jag. Men eftersom det är så så har jag redan börjat planera inför hur jag möjligtvis ska kunna somna i morgon kväll. Jag har redan börjat min plan. Idag sov jag länge för att kunna vara uppe sent och i morgon ska jag gå upp tidigt så jag får lite sömn sen ska jag göra något hela dan i morgon så jag är kabba på kvällen. Men vad jag ska göra i morgon har jag inte riktigt listat ut än, det är där haken sitter just nu. Vad ska jag göra? Tror jag ska träna iaf, men sen då. Kanske ta en simtur också? Nej då kan jag inte gå på måndan. Jobbigt läge. Ska fundera på saken över dan men idag måste jag ta mig själv vid hornen och riva lite tapet. Ja så är det.

Nej nu ska jag borsta tänderna, kanske spela lite piano också. 

Ha de gött, ciaooooooooooooooooooooooooooooooooo
Idag gick det upp för mig att, fan, nu är det höst. Jag såg ut på vädret och tänkte nämen gud vilken fin dag, kanske kan bli lite brun. Så får jag reda på att det är 10 grader ute???? Jag frågar Johan, intet anande det förfärliga svaret:

-Hur kan det vara så kallt när det är så fint? 
- Det är höst nu Theres. 

Rysning längs ryggraden. Vart tog sommaren vägen? Men men, jag ska inte klaga. Är det någon årstid som passar mig så borde det väl vara hösten. Ska försöka ta reda på det i år. Så jag hoppas på en bättre höst än det var sommar, må lyckan vara med mig. 
Upptäckte precis att den efterlängtade tröjan kostar 750 kr inte 475, det var naturligtvis i barnstorlekarna. Shiiiiet!! Då svider det lite till vill jag lova. Plus 60 kr i frakt. Naej nu blev det inte roligt längre. Men vad gör man, jag vill ha fanskapet. Jag ska kolla böcker ett tag istället, det är mycket billigare. 

Annars har jag kommit hem från Järna 800 kr rikare och med lite godis samt ett par örhängen. Ja inte helt fel.

Men vet ni, om 2 dagar börjar skolan..... vadå nervös? Nej, inte skulle jag vara det. Pfft! Finns det någon som är värre undrar jag? Nej usch, söndagen blir en jobbig dag, men vad gör man, skolan måste man ju gå i hur det än är.

Nu ska jag kolla böcker.
är inte jag kan jag lova. Fast snälla är de som vill göra mina tänder raka. Kan inte beskriva hur lycklig jag är nu när det börjar synas och tänderna börjar räta ut sig, jag lovar att den dagen det är klart så kommer jag att gråta floder och aldrig kunna sluta flina. Har hatat mina tänder i evigheters evigheter och så nu börjar de bli fina! De e så jag gråter redan nu. Visst, det är en lång väg kvar men jag är banne mig stolt som klarat av det hittils, all denna smärta. Kan ju redan nu tillägga att imorgon blir ingen rolig dag, känner redan av det, men för att se det från den positiva sidan så har en tand redan flyttat på sig sen kvart över elva idag. Är det inte otroligt?!
Men nog om det, efter tandläkar besöket så blev det kinesen och sen lite shopping. Hittade dock inte så mycket, det blev fem böcker (rea på bokia) och två nagellack. Böckerna jag köpte är:

De dödas mässa - Andrew Taylor
Kathy Knight - Sandra Lee ( ser verkligen framimot att läsa denna )
Friare kan ingen vara - Göran Rosenberg
Tio dagar till dagen D - David Stafford
Million Dollar Baby - F.X. Toole
Vet inte om det finns någon riktig riktig höjdare med där men det var iaf rea och då MÅSTE man passa på, that's it.
Men nu ni, NU NI, ska ni få höra på fan. Presenten jag nämnde i morse, mhm, det var................. en gitarr!! Jag har en här hemma som är Sörens (egentligen mormors) men mamma tycker att vi ska lämna tillbaka den, så i morse for vi till Pea och jag fick välja en egen gitarr! Hakan ner till backen och vände kan jag lova. Fick dock höra priset och jag måste säga att det var väldigt bra pris, gitarr, fodral och stämaparat för under 1000 spänn. Så jag känner mig inte så bortskämd ändå, faktiskt. Tycka vad ni tycka vill men så är det. Så nu är jag mer än nöjd med min födelsedag. Tack alla som medverkat!
Nu ska jag se om jag får i mig lite mat, sen ska jag nog ta mig en dusch, måla naglarna och bara ta hand om mig själv.
Ciaoo
Blev inte mycket till uppdatering igår, men ni får faktiskt ha överseende, det var ju trots allt min födelsedag. 
Idag är det alltså dagen efter och ska jag sammanfatta gårdagen så kan man väl säga att den var, perfekt! Jag gick upp strax före 9 och såg på tv'n till ungefär halv 12. (Ja ja, det är faktiskt bra på tv den tiden på dygnet.) Så spelade jag lite piano för att sen ta itu med lite städning. Dammsög och skurade hela nedervåningen, städade toaletten, och ja, jag var allmänt duktig. Hur ofta händer sånt då, en gång om året? och då gör jag det på min födelsedag.*Suck* Men det blev fint iaf! Så i två timmar städade jag sen såg jag lite på tv och så vips kom Johan! Gissa om jag blev glad! Han hade tagit ledigt idag för att han skulle få sova ut efter helgen och så var det ju min födelsedag, annars jobbar han den här veckan. Gulle go! Fick ett jätte gulligt halsband av honom, en berlock som man kan sätta i två kort i med formen av ett hjärta som det står "Love" på. Har önskat mig en sån berlock hur länge som helst och som den prins han är så har han hittat en. Jaaa, min go fis! 

Så vad fick jag mer då? Jo av Johans föräldrar fick jag filmen Flyga Drake, ska bli spännande att se den. En del av den var med i svenska nationella provet iår ju. Sen fick jag pengar av Anders mamma och mormor & morfar. Fick inget av mamma och Anders igår men jag lurar på att det blir något idag. Vi skulle åka lite tidigare än vi behöver (ska till Mora till tandläkaren) för att vi skulle hinna med. Mmmmm, får se vad det är då.  I morgon ska jag till pappa också, få se vad som väntar där. Alltid spännande. 
Men nu har jag iaf pengar till att beställa tröjan! Så det sker inom en snar framtid! Gött gött gött!

Nej nu ska jag borsta tänderna, orkar inte läsa igenom det här så det får vara som det är. 

Ciao
Vet ni, idag fyller jag år! Yey me! 
Ett nytt inlägg om ni är intresserade.

http://theresjs.blogg.se/novell
Kom precis hem från en date med flickorna på Selins. Maja och Elin bjöd mig och Malin på middag som födelsedags present. Gosse go! Fick också ett vykort på Elvis av Maja, en lustig krok av Elin och ett armband av Malin. Så tjusigt så! Blev en riktigt trevlig afton, det tackar vi för! 

Jag upptäckte att jag har faktiskt inte skrivit något idag, helt amazing. Men jag kan väl erkänna att det finns inte så mycket att berätta. Jag gick upp, såg på tv, satt vid datorn, spelade piano, plockade ihop på rummet, var till boa, duschade och for till vansbro. Det har jag gjort idag. Mhm mhm. 
Men vet ni vad? I morgon fyller jag år!! Yeeeeeeeeeeeeey! 16 bast, fan anamma. Då ska det bakas tårta och älsklingen kommer hit också. Är SÅ nyfiken på vad han har köpt till mig, ooooooh! Haha, jag fyller år imorgon.... 

Nej nu tror jag att jag ska skriva lite, bara för dig malin!
http://theresjs.blogg.se/novell/?tmp=09173411

Ta er en titt, det skadar inte.
Så var man hemma. Är alldels kabbslut efter helgens bravader, och då har jag ändå inte gjort så mycket. Är så trött så ujjujujuj. 

Ikväll bär det av på trollbröllopet, mor min är med och agerar så man lär väl dit och heja på. Det blir nog trevligt, om jag inte somnar??

Jaja, vet ni hur det är nu? Om två dagar fyller jag år. Yeeeey! Och nu är det också bara en vecka kvar till skolan börjar, 
k a t a s t r o f. Kommer vara så nervös att jag pinkar på mig. Öööööösch. 

Nej nu orkar jag verkligen inge mer, lägger in "en" bild från helgen sen får det vara nog.


Vilken är bäst?
Idag folks är jag på bra humör. Jag käner att mm, nu får det vara slut på deppandet. Just nu sitter jag och matar Doris Days "Dream a little dream of me", underbar låt. 
Jag måste berätta om min dröm som jag hade i natt. Jag drömde nämligen att jag och Johan jobbade på On Off, och i drömmen så var Johan min bror. Men trots detta så gick jag och nöp honom i röven stup i kvarten och han frågade "Får man göra så?" "Jaaaaaa" sa jag. Hm. Det var lite sjukt det hela. Elgiganten var också med och härjade. Konstigt det där. Men vi hade iaf röda piké tröjor som det stog On Off på ryggen på. Haha, ja ibland kan man fundera.  Jag drömmer jätte mycket numera, det är ganska jobbigt men lite underhållande också. Särskilt när man kommer ihåg det, vilket jag oftast gör. Jaja. Tror jag måste börja pricka av min lista, har en del att göra och duktig som jag är så har jag tillochmed skrivit upp det. Mhm mhm! Jag ska börja med det första;

Packa


Då var det fredag vilket innebär vadå? Jo, idag kör flygfesten igång och jag far till Järna för i morgon blir det frivilligt arbete. Ska stå i inträdet mellan 8 och 2, det skulle bli fint väder så då är det lugnt. 

Men jag har väl egentligen inte så mycket att berätta, det gick fint på badet igår. Kom inte en människa så jag och Maja tog och badade lite. Gött sö. 

Nej nu orkar ja int nå mer. 

ciao
Ska snart ta mig en dusch och sen bege mig mot Ovanheden. 15 minuters cykeltur i strålande solsken är kanske precis vad jag behöver, vem vet. 3 timmar i en klorfylld luft är väl kanske tvärtom. 

Nej jag ska dra mig. 

Vill bara säga att jag älskar min Johan, finns ingen bättre! Puss på dig <333333333
Jag har en dålig dag och behöver något som piggar upp mig, jag orkar inte och jag vill banne mig inte göra nånting. Tror jag går och kryper ner under täcket. 

Men vänta nu, det finns ju de som har det sämre. Ja just det så sluta klaga, rise and shine theres och flytta ditt fucking ass out of here. 
Jag kom på världens idé i går kväll när jag släckt lampan, har nog tänkt tanken förut men jaaa, jag ska leka lite med det idag så kanske jag talar om vad det gäller senare. Tihi!

Fick besked av min mamma förut att jag fick välja mellan att vara med henne och sjunga i Malung (vilket jag inte alls är pepp ) eller att jobba på badet.. S U C K! Jag valde jobbet men ska vara riktigt otrevlig när hon kommer hem. Jag förstår verkligen inte varför människan drar igång något sådant idiotiskt, tjänar noll på det och riktigt tråkigt är det också. Jaja, alla är vi olika. 

Nej nu ska jag leka med idén innan jag blir sur! 

Ciao
Jag drömde om gymnasiet inatt, det var katastrof.
Så "ni" förväntar er ett inlägg där jag faktiskt gjort något nu när det varit sol? Inte för att göra "er" besvikna men nej, så är inte fallet. 
Anledning till " är att den enda besökaren jag har haft idag är me my self and I. YEY! fuck you. Nej men seriöst.

Dagen har bestått av läsning,läsning,läsning,piano,läsning,läsning,äta mat,läsning,läsning,läsning,läsning,läsning,piano,läsning,läsning. Slut. Jag läste ut boken och blev tack vare det några tårar och en dag fattigare. Men för guds skull tänker "ni", har hon inget bättre för sig. Och sanningen att säga. Nä. Jag vet inte vad jag ska göra! Jag har ett kaos rum som bara blir värre och värre för var dag som går men orkar jag göra något åt det? Eller ja, orkar och orkar, jag vill inte! Det är så tråkigt! Hela sommaren har varit just det, tråkig. Några happy moments ja vist, men ja, tråkig. Neej, nu vill ja int nå mer. Finns det någon gla' käft att prata med, jag behöver det. Plis. 

Ont i huvve har ja också! 
Solen lyser och vad blir jag, jo, besviken. Det är sjukt. Nu när det har regnat så mycket så har jag helt enkelt vant mig vid att vara inne och hare gött, vilket passar mig alldeles utmärkt. Och nu när solen väl tittar fram så får jag bara dåligt samvete av att vara inne, men jag tycker mig se att det mulnar på. hehe.

Vad annars då, jo idag anlände språkresekatalogen som jag beställde för någon vecka sen. Underbart! Så nu ska jag kika lite i den. Tihi. 

See ya
Har precis sett på Step up 1 & 2 med Elin och herregud vilka bra filmer. Man vill bara springa till gymmet och träna så man blir alldeles dyblöt. Tyvärr är det en omöjlighet just i detta nu. För det första är jag förkyld och för det andra så är gymmet stängt. Så det får bli en annandag. (ellerhur)

Så vad händer i morgon. Tja, jag borde riva tapet så det ska jag väl kanske göra om jag orkar. Det känns som det är så mycket jag borde göra men satan, det är tråkigt. Nej jag måste börja ta mig i kragen, från och med att vi börjar skolan (den 17) så ska jag köra igång med godisförbud igen och börja träna. Har banne mig inte tränat på ett halvår nu, stygg Theres, stygg! Men då kör vi igång. Jaaaaajemen!

Nej nu ska jag sova, få se hur mycket sömn det blir. Aja.
God natt, sov gott

Jag är sjuk, det är bara att konstatera. Det är så ohyggligt varmt så jag tror jag flyter bort snart, och då sitter jag ändå i bara mjukisbyxor och t-shirt. Mina ögon svider och jag andas genom ett rör, känns det som iaf. Känn sympati. 

Sitter och ser på top model 2 just nu och ja, jag kan inte låta bli att tycka det är bra samtidigt som det är allmänt löjligt. Aja. 

Nej, nu ska jag se klart på det här sen blir det ett bad, läsa lite och använda mina nya oliv produkter. Yes, det blev shopping igår och jag införskaffade två linnen, två t-shirtar, två nya bh:ar, shampo,balsam,handcréme, rengöringsgel och en dagcréme från Oliv samt lite pyssel från Panduro. Gosigt så. 

Nej nu får det vara nog,

Ciaooooooooo
Någon mer än jag som märkt att blogg.se inte hänger med i datum? Enligt min statistik räknare så är det den första idag, såg något sådant lurt på första sidan också. Lite trötta efter semestern kanske?  Ja inte vet jag. 

Idag vaknade jag och kände att halsen inte var som den brukar. Den hade ont. Så idag har jag bara suttit i soffan och tyckt synd om mig själv. Spelat lite tv-spel och nu sitter jag här. Spelat lite piano har jag gjort också. Borde väl egentligen ta itu med muren där uppe men fan, de e ju så tråkigt! 

Vad gör ni idag? Något roligt som händer?
Det är så otroligt mycket jag vill just nu, det är så jobbigt och jag bara vill vill vill!

Jag vill till Grekland
Jag vill till Frankrike igen
Jag vill ha en systemkamera
Jag vill ha andra tapeter på mitt rum
Jag vill kunna html
Jag vill ha motivationen att träna
Jag vill bli författare, redaktör, musiker, kung om jag hade kunnat!

Men framförallt vill jag till Skottland. Det finns ingen högre önskan än det just nu. Jag vill till Högländerna och bara se, jag vill ta med mig de återstående böckerna i Diana Gabaldons serie och bara läsa. Jag vill se de saker och platser som hon nämner. Jag bara vill, allt! Helst på samma gång, nej då, men nästan.

Jag har ett jobbigt liv. (Känn ironin)
Sitter vid mormor och morfar, har gjort sen halv 3 ungefär. Fick ingen hämtning vid tåget så då gick jag hit helt enkelt. Såg på Star Wars II - klonerna anfaller. Den första Star Wars filmen jag sett! Helt amazing. Men den va bra tycker jag, kungen är ju helt klart Yoda. Haha, vilken skön typ.

Om ett tag kommer modern och Anders hit så blir det lite kubb och glödstekt sill. Mumma! Men sen vill jag hem, se på eländet som väntar. Öööösch. Nej, me don't like tapet. Iaf inte när den ska av.

Jaaahapp. Vad ska jag skriva nu då? ingen aning.

Ska nog leta reda på någon ny blogg att kika på, kanske en annan kategori denna gång. hmmm..

vem vet vem vet..

Öjt. jag kom att tänka på en sak. Anledningen till att jag gick till datorn. Jag undrar om det finns någon sport/aktivitet för extremt lata (sådana som mig) som ger bra träning men som man inte behöver ägna en hel livstid att bli bra på. Existerar en sådan? Inte. Det var väl synd det då.
Ja om en timme åker vi till tåget så far jag hem. Men jag åker troligen hit igen på måndag morgon för då ska vi shoppa!! Tihi.

Nej, mer senare. Ska väl klaga lite över tapeten kan jag tro. 

Ciao