Jag tillämpade "vardagsmorgons-mys-effektivitets" principen idag också. Inte lika pepp som igår men det funkade. 

Nu måste jag hasta vidare i vanlig ordning, trots att jag har hur mycket tid som helst från början så blir det alltid stressigt på slutet, av någon konstig anledning. 

Tjo

Någon som har något bra tips till att plugga på körkortsteorin föresten? Jag blir tokig på eländet snart.

Datorn tar död på mig. Jag har seriöst suttit här i 4 och en halv timme nu. Med paus för matlagning och toalettbesök. Jag avundas dem som har annat att göra än att sitta framför datorn hela dagarna, och kom nu inte och säg att jag ska börja spela fotboll, knyppla, rensa garderoben eller rita, för det gör jag bara inte. Jag funderar dock på om jag skulle häva mig ut och gå en vända, men det är ju så obehagligt mörkt och man är ju så duktig på att skrämma upp sig själv då. 

Nej, hur vore det om läslusten kanske kunde komma tillbaka? Den försvann någonstans när körkortsteorin tog ett steg in i mitt liv. Jag har faktiskt inte läst en enda sida sen, ja, augusti säkert vilket ju är en smärre katastrof. 

Nu ska jag skona er från mig och mig själv från datorn. 


Hemma efter en heldag med UF, nu har jag parkerat mig själv i soffan för att göra psykologi. Bredvid mig har jag även en chokladkartong som jag fick av grannarna igår. Mycket, mycket trevligt. 

Men innan jag fortsätter måste jag berätta om min dröm som jag hade inatt. Det var nämligen så här att jag, Jonna och Malin skulle till Afrika på någon form av studieresa/utbytesgrej. Detta kom vår naturkunskapslärare på och det var meningen att vi skulle åka nu på lördag och vara borta i två veckor. Ett hastigt beslut som visst var trevligt men samtidigt väldigt jobbigt för jag tyckte verkligen inte att jag hade tid att åka bort. Nästa vecka är det ju UF-kickoff, skolfoto ska tas, och veckan därefter är det älgjakt och nej, det gick bara inte. Men åka skulle vi så det var bara att börja packa och jag var så förtvivlad och visste inte hur jag skulle göra och så till slut vaknade jag. Och oj vilken lättnad det var. Men jag var allt förtvivlad ett bra tag efter jag vaknat också. Jag menar, skicka iväg oss på det där viset. Hualigen. 

Nej, psykologin väntar. 

Tjo så länge
God morgon världen, här sitter jag och förverkligar min "vardagsmorgons-mys-effektivitet", har varit uppe i ungefär en timme redan, duschat, fixat frukost, läst bloggar, och nu ska jag läsa lite körkortsteori. Det är alltså nu den tråkiga biten börjar, men så är det. 

Ja sen passar jag på att fixa lite inför vårat "en vanlig dag i mitt liv"- tal till svenskan. Det kommer bli grrrrrrymt!

Ha en fortsatt trevlig morgon folks
Godkväll folks

I morgon tänker jag införa något nytt jag har valt att kalla "vardagsmorgons-mys-effektivitet". Trots att jag har sovmorgon till halv 10 så tänker jag gå upp i relativt vanlig tid, ta mig en dusch, dra på mig myskläder, göra stor frukost och sätta mig och plugga körkortsteori. På så vis slipper jag göra både körkort och psykologi när jag kommer hem från skolan. Hur smidigt? Mycket mycket. 

Det var dagens visdomsord det.







Klicka på bilderna för källa





10 minuter kvar tills jag måste lämna byggnaden. Jag har blivit så seg på morgonen. Har ju inte ens druckit ur tekoppen än. Och likförbannat sitter jag här och strir utan anledning. Pah! 

Jag drömde att jag var på en båt inatt och det var någon som söp mig full. Sen skulle jag klättra på en stege, tänk att jag uppskattar inte sånt där.

Nej nu måste jag kila!
"We are happy to note you that we have already shipped out your item of sub-order.. in order...
Hope you receive your item asap." 

Men JAHA! För det var ju inte alls nästan tre veckor sedan jag beställde.

Nej den här dagen blev inte riktigt som planerat, men ack så bra ändå. Har mest umgåtts med min pojkvän, suttit vid flygfältet och lekt i ps och gjort psykologi, åkt buss när det är mörkt och lyssnat på musik av John Powell, cyklat utan lampa och tittat på stjärnorna samtidigt som jag försökte undvika att åka ner i något hål i vägen. 

Nu ska jag göra lite körkortsteori och sedan får det bli sänggång. Det tär på en att vara lycklig.



Annars har jag gått runt i mina finstrumpor med rosetter på idag
Att ta en promenad och en tekopp på kvällen innan sänggång, det är väl ändå det ultimata sådana här höstdagar. Okej, jag skulle gott och väl nöja mig med tekoppen men promenaden är inte så tokig den heller, framförallt inte när man får se en räv också. Tjusiga djur må jag säga.

Nåväl, i morgon har jag lite roliga planer, men mer om dem då!

Nu ska jag sova

God natt folks


 

Ibland skulle jag
Kunna tänka mig
Att riva upp
Min bröstkorg

Jag skulle göra det
För att ge dig
Mitt hjärta

Ge dig det
Så att du kunde
Låsa in det
Och kanske

Tappa bort
Nyckeln

Bara för att
Jag ska vara
Säker på
Att du

Aldrig

Blir av
Med mig

 

Jaha folks, måndag igen och jag säger som Jonna, söndagar är banne mig inte ångestdrabbade längre. Det är ju rätt okej med ny vecka nu mera. 

Annars spyr jag lite grann på körkortsteorin, spelar wordfeud (som resten av världen), undrar vad jag ska laga för mat och förbereder mig mentalt inför en promenad i regnet. Jag har nämligen kommit underfund med att en 25minuterspromenad några dagar i veckan det kan jag undvara om jag nu prompt måste röra på mig. Så förra veckan var jag faktiskt ut fem gånger. Och ja, jag är stolt. 



I lördags var vi upp och flög i mörkret, bilden ovan säger inte så mycket hur det såg ut men det var rätt tjusigt faktiskt.
God morgon folks! Gårkvällen blev som jag sa en tv-sittar kväll. Dobidoo, Skavlan och En vampyrs bekännelse. Hon som satt i fängelse i USA i 28 år var där på Skavlan och så var även Kevin Costner, så att. Jo då. En vampyrs bekännelse har jag sett förut men kom inte ihåg så mycket. En aning skum kan jag tycka, men rätt bra ändå. 

Nu ska jag åka till Järna, ha en fortsatt bra helg!


Jaha, gårkvällen blev spännande. Johan gick upp på mitt rum och när han gick in sa han: nej men, har du råttskit på sängen? Jaha tänkte jag, nu djävlas han igen. Så jag gick mot rummet och när jag öppnade dörren fick jag se hur något grått for förbi alldeles innanför tröskeln, tänkte inte så mycket på det men fick sen se råttskiten och lade ihop 1 + 2 och fick lite småpanik. En musdjävel har alltså tagit sig in i mitt rum och upp i min säng och bajsat i den! Gissa om det blev grundlig städning av säng efter den lilla händelsen. Pah. Nu står det två råttfällor på mitt golv, redo att smälla igen när som helst. 

Men nu är det fredag folks! Och den här fredagen tänker jag tillbringa här hemma i min säng ett tag till, ska plugga lite körkortsteori och läsa bloggar. Sen blir det en tv-kväll, jag är en typisk Svensson och tänker därför bänka mig framför Dobidoo, Skavlan och filmen som är därefter. Skrik om ni vill, men jag gillar't. 

I morgon åker jag till Järna och så blir det bio med mina systrar, Bilar 2 i 3D, tuffa grejjer. Och ska jag erkänna så ser jag framemot det.

Hej! allihop. Jag har varit lite osocial på sistone kan jag känna. Det beror mestadels på att jag har prioriterat bort datorn på morgonen och förtjänar mig själv ett tag extra i sängen istället. Så det får världen helt enkelt stå ut med.

Idag på vägen hem från bussen stötte jag på den här krabaten, det såg mest ut som en minikrabba men jag är rädd för att det var en sjukligt äcklig spindel. Och ni undrar förstås, varför i helvete tog hon, som har spindelfobi, kort på en sjukt äcklig spindel? Ja, det kan jag tyvärr inte svara på. Vad jag vet är att jag kommer skita på mig varenda gång jag bläddrar genom bilderna på telefonen framöver.



Nu tänker jag ta mig en promenad och sen ska jag nog laga lite mat, något gott får det bli för ikväll får jag herrbesök! Alltså: inte pastasås med citron.
Har precis sett på klippet här nedan och skrattade i alla fall de fyra första minutrarna. Jag fattar inte hur folk får till det att filma vid rätt tillfälle. Sjukt kul, om man är lättroad i alla fall.

- Citron i pastasås är inte att rekommendera, luktar gott men smakar fan
- Citron i pastasås ger en ohygglig eftersmak
- Kajsas kafékakor rättar till dålig eftersmak
- Jag är rädd för hundar, framförallt små ettriga djävlar med underbett som springer lösa utan ägare inom synhåll
- En ettrig hunddjävel med underbett förlängde min promenad med ungefär 15 minuter, jag vet inte om jag ska tacka eller förbanna eländet
- Att hoppa i diket när man möter stora timmerlastbilar är inte så tokigt som det kanske låter
- Att stirra in i skogen när det är mörkt ute är inte att rekommendera för dem med lite för bra fantasi
- Att komma in och dricka vatten efter en promenad är inte helt fel
- Att se katten smyga på möss som springer i väggen är mycket underhållande


Jaha, tisdag folks. Inte hänt så mycket för min del men min kära klasskamrat Malin däremot, hon har fått körkort idag och det förtjänar naturligtvis ett grattis! Så Grattis käre vän!

Annars har jag pluggat inför körkortet och insett att det måste göras mer framöver om det hela ska gå ihop. Sen har jag dammsugit mitt rum också, bara det är ju en bedrift.

Nej, nu ska jag svänga ihop något att äta. Magen kurrar jue.  

Jaha, jag känner inte att jag har något vettigt att säga. Men jag måste väl säga att fotograferingen gick bra (kläderna var torra), vi fick se på film på engelskan (Babel, mycket bra), jag har gått en promenad och nu dricker jag rabarber- och gräddte med mjölk. 

The end



Det här tyckte föresten katten var skit roligt för någon vecka sedan. Märk väl att han kröp in frivilligt, vi försökte inte kväva honom. Som sagt, små barn är lättroade.
Är det inte fantastiskt hur himlen liksom öppnar sig och aldrig stänger av kranen just den dagen man absolut inte vill att den ska det? Det hade verkligen räckt med tio minuter, men tänk att så obarmhärtigt som regnet var idag det har det banne mig inte varit på länge. Så jag drog väl på mig regnkläderna och blev, trots detta, fuktig igenom. Kläderna, sminket, skorna och allt annat bjäffs till fotograferingen senare idag packade jag in i plastpåsar, men det skulle väl ha varit dubbla kan jag tro. Har inte vågat kolla än. 

Hur som helst, nu ska jag ha engelska. 

Tjo
Jaha, helgen folks. Den har jag tillbringat i Järna hos min far med min pojkvän. Jag har varit till Borlänge och handlat en massa nödvändiga saker, jag har ätit choklad så jag nästan storknat, jag har övningskört, jag har sett på Trassel och så har jag fått ont i halsen. Det sista hade jag gott och väl klarat mig utan dock. 

I morgon ska det tas kort till UF-företaget och inför sådana bilder måste man vara tjusig så nu ska jag kurera mig med en film och en tekopp. 



Det här är Mozart, min översociale katt som inte vet hur man ligger normalt men som likväl har världens mjukaste päls.
God morgon folks, det är fredag och idag tror jag nästan att världen ler. I alla fall på våran gård. Solen lyser, det är fem grader varmt och löven glöder så där gula och vackra som de borde göra jämt. 

Idag tar jag mitt pick och pack och åker till Järna för lite lingonplockning, övningskörning och kanske en tur till Borlänge. 

Ciao
vilka skådespelare, framförallt tillsammans. Jag kan inte annat än förundras och framför allt beundra dem. Jag såg på "Revolutionary road" nu ikväll, ingen feelgood film direkt men mycket mycket bra. Har sett den en gång förut och nog ska det vara långt mellan gångerna för den där ger en bra ont i magen. Och i hjärtat. 

Okej, så jag var till tandläkaren igår. Själva besöket gick smärtfritt men idag är det fan inte smärtfritt. De bytte båge både uppe och nere vilket resulterat i att jag hittils fått i mig ungefär 4 vindruvor (under smärtsam förtäring), en ibumetin och ett par klunkar te till frukost. Så ser ni mig med naveln i ryggraden och håliga kinder senare idag (för det går säkert så fort), bli inte rädda, det är bara tandställningen som dödar mig långsamt. 

Nu har jag delat på vindruvorna, de små på hälften och de stora i fjärdedelar. Uppfiningsrikedomen folks, uppfinningsrikedomen.

Annars då? Har jag något annat att säga än att klaga på min egen smärta? Tveksamt. Möjligtvis andras men vi spar det till en annan dag. Så jag fortsätter helt enkelt på mitt eget liv, mig mig mig. Vi ska ha demokratidag på skolan idag, ni hör ju, demokratidag. Klackarna i taket och klirr i glasen, typ-p-p-p. Sen har jag körlektion och sen tar jag med mig riskkapitalsedlarna till Järna och gör folket där några kronor fattigare, vilket ju inte lär skada. I Järna är folket nämligen antingen täta, religiösa eller lantbrukare. Jag riktar in mig på första kategorin.



En aning missnöjd så här 20 i 7 på morgonen.




Sitter i kafeterian och lyssnar på musik av John Powell, nog min nya favoritkompositör.

Har haft en oerhört ansträngande naturkunskapslektion där det bara var jag närvarande och närmast väntar lunch om trekvart. Hård dag det här. Avslutar dock med svenska och en tur till tandläkaren i Mora, det kan vara nog så ansträngande. 


Efter regn kommer solsken sägs det ju och efter dagens regn kunde jag ha behövt ett solbad. Otroligt nog så kom solbadet till sist, i form av paket. Och jag fullkomligen älskar ju paket! 



Jag fick ett vitt och ett brunt paket



I det bruna paketet var det en hel hög med smink från elf. Allt detta gick på drygt 200kr vilket jag är helt förundrad över med tanke på att jag bara hört bra recensioner om sminket och att produkterna dessutom inte är testade på djur.



I det vita paketet kom världens gulligaste och finaste kalender från moleskine, som jag kanske beställde för någon dag sen. I kalendern finns det dessutom en liten ficka längst bak, perfekt att lägga små lappar i. Och älskar små lappar gör man ju!

Nu väntar jag på ett till paket men det får förbli en hemlighet tills vidare.




Då var det måndag igen folks, fantastiskt skönt, eller nåt. Men jag klagar inte, det är grått och mulet och en perfekt höstdag helt enkelt. Den tänker jag fira med lektioner i skolan och lite riskkapitalssedel-försäljning. Mhm, now we're talking.

Alltså oj vad jag älskar den där filmen. Jag vill ha en egen tandlöse...

Ofta har jag blivit kallad
Tjejen tvärtimot
Jag är ju inte som jag ska
Och inte heller som jag bör
Men vem fan kan säga hur man ska va'
När man "omedvetet" inte hör



MVH: Hon som förgäves inbillar sig att hon är lika hurtig som sina klasskamrater, lika vig som esteterna och likförbannat dör lite grann efter slutfört uppdrag. 






Tänk att den här helgen har jag egentligen inte gjort något vettigt alls och det har varit så himla skönt. Jag var ut och körde i går men det är banne mig det enda. Annars har jag mest ätit gott, umgåtts med mina syskon och min pojkvän och spelat the sims i så många timmar att ögonen gick i kors.  

Nu läser jag mest bloggar och planerar en dusch och film. 

Ha det gött folks
There's a light med Jay Malinowski är i riskzonen för att bli en sån där låt som jag aldrig kan sluta lyssna på. Detta är några jag lyssnat på ungefär tre miljarder gånger men aldrig tröttnar på:

* Be careful - Peter Cincotti
* You are the best thing - Ray LaMontagne
* Cinderella Beautiful - Peter Cincotti
* Somewhere over the rainbow - Matthew Morrison & Gwyneth Paltrow
* Dance so good - Wakey!Wakey!
* 5:19 - Matt Wertz
* Let it be me - Ray LaMontagne
* Free fallin - John Mayer
* Industry - Jon McLaughlin 
* Have it all - Jeremy Kay
* Go you own way - Fleetwood Mac
* Sunset Boulevard - Tyler Hilton
* 9 crimes - Damien Rice
* Banana Pancakes - Jack Johnson

Ja typ så. Sen tycker jag det är roligt att se hur jag bytt musikstil sen låt oss säga, 4-5 år tillbaka. Det är nästan pinsamt, men här nere är några av de låtar/band som jag lyssnade mest på då. Haha oj, vilka nostalgikänslor jag får. Jag skrev ut bilder på dem och satte upp på väggen och försökte förgäves inbilla mig själv att jag tyckte det var bra. Allt för att försöka vara någon annan än jag var. Hrm. Vilka grejjer.

* City of angels - The Distillers
* Drain the blood - The Distillers
* Red Flag - Billy Talent
* Pins and needles - Billy Talent
* Devil in a midnight mass - Billy Talent
* The Offspring, Blink-182, Sum 41, Simple plan


Nu vet ni det också



Och när jag ändå håller på kan jag ju passa på att visa upp en av de minst smickrande bilder som nog går att få tag på av mig. Den är från mars 2008. Och jag menar, kolla håret! Det är mitt egna hår som inte är behandlat med locktång, jösses, jag hade nästan glömt bort hur lockigt det var.
Det är en halv grad varmt nu, 0,4 för att vara exakt. Det är kallt. Men visst är det konstigt hur man av samma temperatur både klär på sig mer och klär av sig beroende på hur det varit de senaste månaderna. Jag tycker det är roligt för när det nu börjar bli lite kallare då klär folket på sig direkt, det åker fram halsdukar, vantar, tjocktröjor och hela rubbet. Men sen i mars när samma temperatur står på termometern, ja då åker jackorna nästan av eftersom det upplevs som varmt efter de senaste månadernas minusgrader. Lite roligt kan jag tycka.

Annars är det fredag och hela världen ler, nej det gör den inte, men det gör jag i alla fall och det får helt enkelt duga så länge. Idag åker jag nämligen till Järna (skräll) och träffar min pojkvän.  Men innan dess ska jag avverka en körlektion, psykologi, UF och religion. Det blir nog bra.

Okej, så jag kanske precis råkade beställa en ny sjukligt fin kalender från moleskine bara för att jag blev så sugen när jag såg att Malin köpt en ny. Märkväl kanske.

Det är farligt det här med att kunna handla på internet utan att fråga mamma först börjar jag känna av någon konstig anledning. Jag menar, jag har ju inte ens beställt några mysiga historiska romaner från adlibris än..  

Nej nu måste jag lägga band på mig själv innan jag gör något dumt.



Oj vad jag har saknat att skriva dikter. Men nu är det höst och det är som att när löven börjar falla, temperaturen sjunker och fåglarna inte längre kvittrar, då vaknar jag igen. Jag vaknar och mina fingrar får åter liv, de återuppstår efter en sommar i träda och orden tar liksom aldrig slut. De bara står där och stampar otåligt utanför dörren, väntar på att få komma in.
Jag har öppnat dörren på glänt nu, orden tränger sig in genom glipan. Men jag vågar inte öppna dörren helt, rädd att om alla rusar in på samma gång så får de inte plats till slut. Och de vore ju väldigt tråkigt, med tanke på att jag saknat dem alla så. 



 

Vill veta och förstå

Jag vill och jag vill
Men det blir ingenting
Det sitter i fingrarna
Det jag säga vill
Men vad är det?
Vad är det mina fingrar vill?
Vilka är orden de vill forma?
Vad är det dom vill?

Jag undrar
Mina fingrar vet
Jag undrar
Vad är det dom vet?
Tala om det för mig
Vad är det ni vet?

Tänk om ni kunde tala om
Jag vill så gärna förstå
Lär er att prata
För guds skull
Hjälp mig att förstå

Jag tänker inte ge upp
Jag tänker förstå
Vad det är ni vet
Vad det är ni vill



Mellanmål måste vara en väldigt underskattad måltid, personligen har jag precis avjutit en tallrik med diverse gottigheter och en kopp te står just nu på avsvalning. Kanoners jue! 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, putsat fönstrena på mitt rum har jag nämligen redan gjort. Kanske blir en sväng med uf-hemsidan. Det tror jag nog. 

Tog sovmorgon och har planerat ett besök på banken idag. Jag börjar känna mig så vuxen av någon anledning. Banken, laga mat, göra läxor i tid, ja sånt där... 

Nu måste jag hasta vidare, ha en bra dag folks!



En bild jag tog för ungefär tre veckor sedan.


Ja sen har jag gjort en spellista på Spotify också; Höst
Har suttit med svenska i två timmar och rättat till mina misstag från förra terminen, så kan det gå när man är slarvig. Men jag är glad att det var det ämnet och inte, låt oss säga, samhällskunskap. Då hade jag dött vid det här laget. Nu belönar jag mig själv med bloggläsning och sen ska jag gå ut och ta lite kort, det är höst och det har regnat, kan det bli mycket vackrare då? Nej. 

Det regnar och på yr står det att det ska göra det fram till ikväll. Om jag klagar? Om jag inte gör! Jag älskar regn, särskilt mycket och länge så det får gärna hålla på hela dagen för min del. 

Mina stygn från operationen förra måndagen håller på att lossna nu, de sitter bara lite löst kvar vilket är väldigt irriterande eftersom jag kan känna små trådbollar som inte försvinner. Hur som helst så tyckte jag att det nog kunde få bli dagens klagomål, om jag nu måste ha ett sådant. 

Nu ska jag och stygnen borsta tänderna innan vi ger oss ut i regnet (som för övrigt gärna kan få hålla uppe de där minutrarna det tar att cykla till bussen. Nog för att jag gillar't men jag tycker inte om att bli ofrivilligt blöt).





Har varit ute i skogen med mamma och morfar och plockat lingon i drygt två timmar. Min rygg är död, jag är blöt om knäna och mina händer luktar skog. Nu tänker jag återhämta mig lite till innan jag förpassar mig själv till köket där det ska lagas mat, jag planerar något asien inspirerat. 

Tjo så länge
7 timmars sömn och morfars hembakade bröd till frukost, vilken start på dagen kan jag känna. Idag är det massa lektioner hit och dit bland annat min andra körlektion, spännande.

Nu ska jag göra mig iordning, cykeln värmer redan upp där ute.



Pariserhjulet i Paris, så passande


Spaghetti med morotssås och färsk basilika. Mumma!
Kom hem vid halv tolv inatt och sov fram till halv 7 i morse, slängde mig i duschen för att piggna till och for sedan till skolan. Avverkade dubbellektion i engelska samt psykologi på förmiddagen och avslutade så med mentorstid och ett nära på en timmes långt möte med kommunens näringslivschef. Nu har jag läst igenom den nyaste näringslivstidningen och gjort ett test på fas A till körkortsteorin. Herre gud vad jag låter effektiv. Men jag lovar att så är inte fallet så bli inte oroliga. 

Nu ska jag ladda in ett par bilder på mitt ursöta kusinbarn och ge dem en omgång i photoshop. Humhum, härliga tider! 


När klockan var ungefär halv elva i dag förmiddag hade jag äntligen lyckats få ner testversionen av photoshop CS5 extendend, och när började jag? Halv 5 i går eftermiddag tror jag bestämt. Kanoners. Men fan vad det är värt det! Jag är helt såld, tvärsåld är jag. Jag menar, bilderna är ju redan finare än de var i Photosho CS när jag öppnar dem! Ja jag är helt förundrad. Så att, gissa vad jag gör nu? Nej ni behöver inte gissa en gång. 

Nu ska jag leka färdigt sen måste jag packa för idag åker jag till Järna och i morgon åker vi till Jönköping. 

Tjo 



Jo men såld var det.
Nu är det fredag folks, det är sjukt dimmigt ute och i morgon åker vi till Jönköping för årets sista flyguppvisning. Hallelujah moment. Det är 26 minuter kvar tills testversionen av photoshop CS5 extended är nere och idag har jag bara psykologi, UF och religion. Jo då, man överlever. 



Det är inte utan att man längtar tillbaka hit lite grann heller
Jonna har lagt upp massa bilder från Paris och jag kan inte sluta förundras över dem där jag ler stort på. Och med risk för att låta självbelåten så måste jag bara säga att jag kommer aldrig att "inte-le" med tänderna på kort igen när jag fått ur tandställningen. Kan ni förstå hur underbart det känns att för första gången i livet kunna se på kort där man ler stort och känna att fan, vilket fint leende jag har! Jag är 18 år och har aldrig känt det förrän nu. Man kan liksom ana hur jävla fint det kommer bli när skrotet kommit ur och jag är så ofantligt lycklig för detta så det kan ni aldrig förstå. Tandställningen måste vara guds gåva till mänskligheten för herre gud vad den har gjort mitt liv så mycket bättre.



Jonnas bild


För ett år sedan skrev jag och beklagade mig för att jag hade franska och idrott, på samma dag. 

För två år sedan hade jag geografilektion, de bakade äppelpaj i kafeterian och svininfluensan härjade så vår lärare luktade spritdesinfektion. 

För tre år sedan hade jag varit på gymmet med Elin och Adam, jag var sur på dalatrafik och använde lite för många engelska uttryck i ett och samma stycke.

För fyra år sedan hade vi spelat fotbollsmatch mot Malung och vunnit med 2-1. Jag skrev "dem" med o, stavade "kändes" med två n och särskrev "halvlek".

Idag har jag haft en kanonbra dag i skolan, tittat på Johan som tyckte det var lika bra att landa på en åker i Äppelbo istället för på flygfältet i Järna, spelat bluffstopp med mormor och morfar och ordnat sovmorgon tills i morgon.

Jag föredrar nog 2011 faktiskt.   


Körlektion, UF, Piano och lite mer UF, en strålande dag kan jag inte annat än tycka. Nu ska jag ladda ner testversionen av photoshop CS5 extended och testa lite inför vad som komma skall. Åååh vilket liv jag lever! 

Ja sen har jag skickat protestbrev till ICA och COOP angående att de säljer ägg från hönor som hålls i bur. Herre gud, vilken människa jag börjar bli.

Hur höga är oddsen att katten bestämmer sig för att ta sovmorgon samma dag som väckarklockan bestämmer sig för att inte ringa? Jag menar, någon av dem brukar vanligtvis väcka mig i tid men fan heller. Så idag tänker jag hylla funktionen "väcklarklockan inombords" för det var verkligen dagens räddning. Pah, roligt om jag kommit för sent till min första körlektion....

Hur som helst så väckte den där väckarklockan mig inte riktigt när den skulle ha gjort det så nu måste jag hasta vidare i schemat annars går det inte riktigt ihop.

Tjo!



Källa: http://weheartit.com/entry/13718894

Lite den looken är det idag.