Ser på reprisen utav melodifestivalen, just nu är det Py Bäckman och jag undrar om hon lånat kläderna utav Elton John eller vad det här är för något. Herre gud. Skriva låtar kan hon, men sången kunde hon allt överlåta till någon annan. 

Pernilla Wahlgren, naej. Melodifestivalen är verkligen inte bra längre. Tragiskt. 

Nu måste jag börja kolla över mina resurser inför 12 slaget

Ciaooo

"annars skulle de int bli kuk" Maja, kära Maja... hahaha
Efter en dusch, "the ugly truth" och lite grönsaksstavar känner jag mig redo för sängen, nog för att jag redan sitter i den, men jag tänkte konvertera till liggande. Ja, det är jag mycket mogen för. Hade inte klagat om Johan vart här så jag fått hålla om honom lite heller, men det är smällar man får ta. Hrm. Hålla om honom ja, är jag den enda som inte kan med det här med att bli omhållen? Det är skönt i ungefär tio minuter tills jag får ont i nacken av hans arm under min kudde och ryggen klibbar fast i hans mage. Får jag hålla om honom är det lugnt, underbart. Det är helt klart bäst. Förstår det inte. Jag vill ju bli omhållen, men det går inte.. 

I morgon bär det av på äventyr, Elins "sweet 17" denna gång. Inte 16 som sist. Va gamla vi blir. Men det ska bli roligt, riktigt roligt! Ja det ser jag framemot. 

Resten av veckan kommer att tillbringas med Johan och i träningstagen. "Sportlov" heter det ju faktiskt. He he. Mycket välkommet sportlov, oerhört välkommet. Mmmmme like. 

Kvällen får avslutas med Jon McLaughlins Industry. 

God natt folks

Jag älskar Johan jag


"Gör de två första uppgifterna så diskuterar vi sen" Ja visst Patrik, skriver klar sista meningen. "Är jag inte tillbaka fören 20 i så tar ni rast." Absolut Patrik.



Fyra lektioner idag, vanligtvis tre. Men det var det värt. Geografi på en fredag, konstigt konstigt. Kommer ju känna tisdag. Hrm. 


Min planerade kväll med film och gott i gott gott blev lite annorlunda, men jag klagar inte. Det var roligt detta också. Hihi





Med min "glad glad glad" lista på Spotify har jag roat mig med mig själv och ska nu gå ner och laga lite mat tills mamsen kommer hem. 

CIao
Lyssnar på drängarna och bara njuter av att inte ha något brådskande plugg. Paniken och stressen ligger dock kvar lite än så helt lugn är jag inte. Provet gick som det gick och känner mig väl ganska nöjd faktiskt. Siddu siddu. 

Nu väntar jag på att kamera batteriet ska ta sig så jag kan leka lite. Alltid lika roligt! Särskilt när man rotat fram smycken o annat skojsigt, hihi. Om man hade haft en bra kamera hade det varit ännu roligare.. 

Ciahoooo

Abborre abboorreee abbooooorrreeeeee, e du gó eller, brax e ju gör äckligt!
Inatt drömde jag att vår svenska lärare fick kjolen neddragen på en rast. Alla skratta som fan, jag också, vilket slutade i skäll naturligtvis. Hrm, men roligt var det. 

Har i princip fått avslag för praktik i amerikat också, attans. Får väl praktisera på boa eller nåt då.. 

Prov om 3 timmar också, great. Herre gud. 


Min onsdag har inte varit den ultimata, jag orkar verkligen ingenting. Jag har känt mig tråkig och jobbig hela dagen och vissa människor får mig bara att känna mig grymt dryg. Och det är ju verkligen pepp. Nej fy fan, högskolan, nya människor, en resa, jag vill ha något nytt nu! 

Och
för att späda på det hela lite extra så ringde mormor och bad mig henne hjälpa till med datorn, "ja mormor..". Tror ni jag kunde? Nej. För det första så visste hon inte vad jag skulle göra, hur jag skulle göra eller någonting vilket jag fick reda på när mamma kom och hämtade mig. Det var en helt annan sak som jag egentligen skulle ha gjort. Suck. Så min välplanerade eftermiddag med plugg och filmgos i mjukiskläder slutade hemma hos mormor och morfar, utan mat eftersom de drog på körövning, framför tv'n utan naturkunskaps böckerna. Där blev jag kvar till klockan var nära på halv sju, hem och höra hur det gått för mamma idag, fick mig nya lakan och plugga på naturkunskapen. Nu sitter jag här, 20 över 7. Har inte ätit mer än en hård smörgås sen lunch och vill inget annat än gosa in mig i Johans nacke. Oturligt nog befinner sig min man en 40 minuters lång buss resa här ifrån och jag får inte se honom fören på fredag. Livet är underbart ibland. 

Satans förbannade jävla skit. 

Tur att Aretha Franklin är glad iaf. 

Fuck you
Det är -24 grader, igen. Igår var det -10, kan de inte bestämma sig någon gång? Personligen föredrar jag -10, om jag ska få lov att välja. 

Annars har jag träningsverk efter gårdagens gymvända. Tack tack säger jag eftersom vi ska på gymmet med idrotten idag. Jag är lite dum jag. Men men, då behöver jag ju inte visa mina enorma krafter, hrm hrmmmm. 

Något annat som är otroligt är att jag redan är klar, herre gud, klockan är 3 min i sju, och jag är färdig. Måste ju nästan hitta på något mer att göra bara för att. 

3 dagar kvar till lov, hur underbart är inte det då? Härliga tider. 

Som sagt, något mer att göra. 

Ciaooo















Sov till halv 9 och ägnade en och en halv timme till att locka håret och sminka mig, ja har man tid så har man. Måste ju passa på menar jag. Börjar om en timme och 20 min, franska och sen är det slut. Vadå meningslöst. Hoppas Inger har något trevligt på hjärtat, undra om inte vi skulle baka idag när jag tänker efter? Inte en omöjlighet! 

Nu ska jag läsa igenom naturkunskapen, packa i lite träningskläder och hoppas på att jag hinner äta lite innan det bär iväg. 

Ciaooo
Katten sitter och kollar på sig själv i spegeln, jag undrar om han tycker att han är snygg. Hm. 

Själv sitter jag och stirrar in i skärmen, chattar med sin naturkunskaps (varför skriver jag alltid naturkuksap???) lärare på facebook och funderar över om hon ska laga något smarrigt. Inte så mycket bättre antar jag.  

Food it is.

Ciao
Jag fick ett mycket stort behov utav att se Tarzan, jag menar, hur längesen var inte det! Blir ju inte bättre när man sitter och lyssnar på musiken heller, eller ja, det var därifrån jag fick suget. Grymt sa grisen. 

Idag fick vi finbesök på skolan också, my dear and beloved Elin. Oh det var trevligt! 

Prinssesan och grodan vore inte heller helt fel, eller aristocats kanske? 

Ingen som nappade på mitt förra inlägg? Nej jag förstår väl det, det är ingen som kan förklara. Förbannade skit. 

Nu ska jag njuta av vetskapen om sovmorgon i morgon och tänka ut hur jag ska lägga upp mitt liv denna vecka. 

Ciaobadooo
Jag blir tokig på skapelseberättelser, helt enkelt tokig. Jag förstår inte varför människor tror på sånt där, jag menar. Om gud nu har skapat jorden, vart fan kom han ifrån då?! Och alla de andra, farmor sköldpadda, jag menar hallå? Om någon kunde förklara för mig var de olika "skaparna" kommer ifrån så ska jag aldrig klaga igen, jag vill bara veta.
Min värld rasade samman idag, eller i alla fall för några dagar. Kommer ner och ser att termometern står på -28,4 grader. Neeeeeej, inte en gång till känner jag. Bara att plocka på sig mer kläder inklusive täckbyxor när det bär av ut då. Förbannade skit. 

-28,9 

Dagen börjar med historia, franska/amerikanska revolutionen och beethoven med co. Ska göra klart revolutionerna först så man har något att se framemot sen iaf. Efter historian väntar matte, lunch, mentorstid och svenska. Hoppas på att det är några som redovisar idag på svenskan, så slipper jag börja på något nytt menar jag. He. He. Men om det ska ta lika lång tid som det gjorde för mig så hinner vi nog inte med så många är jag rädd. Kunde ha missat bussen om jag inte skyndat mig. Too bad. 

Nu ska jag göra något vettigt, rota fram varma kläder t.ex. 

Ciao
518:-

+



=





Mycket glad Theres
Hemma på farmen och irriterar sig på facebook som skickar ut mail för allt som än händer. Hur fan får man bort det?!?! 

Tycker om lajvarmusik gör jag tydligen också

tisdag har jag sovmorgon, kan ni tänka er! Det är nog första gången under min tid på VUC, iaf som jag kan dra nytta av. Oh my god. På torsdag är det naturkunskaps prov som gäller. Hallelujah. Och sen mina vänner, är det lov! Wohoo! Inte nog med det, vi är lediga på måndagen efter lovet också. M-m-m-meeee like. 

Nu
ska jag leka i photoshop utan att vara taskig mot min käre ängel som stått ut med mitt lek hela helgen. Tihi.

Ciabadooo

Klagomål till SJ/Dalatrafik vill jag utfärda också. Skulle ha åkt hem med tåget vid 20 i 4 från järna, ki blev det. Väntade i 20/25 min utan varken tåg eller ersättningsbuss. Ajabaja.
Började dagen med en brakfrukost, omelett à la Johan & Theres, rostat bröd och mjölk. Fruktansvärt god omelett om jag får säga det själv. 
Har varit ut en vända också, men det var kallt. Otroligt kallt, snöyra så det bet i kinderna. Usch, blev en snabbis helt enkelt. Sen blev det gladiatorerna från USA 1992, grymt. 

Nu vet jag inte vad som sker
Historia och samhällskunskap väntar på förmiddagen, eftermiddagen bjuder på håltimme och svenska presentation, muntlig. Det ser vi framemot.. Eller hur vi gör då. Usch. 

Nej, nu ska jag platta håret. 

Ciao
- ska ta en snabbdusch
- ska ta med mig ett nytt plåster ner
- ska beklaga mig lite för Anders
- ska ta mig en hamburgare
- ska krypa upp i sängen och se på Ice Age. 
Är det inte typiskt ibland, sitter och lyssnar på musik med hörlurar och tycker sig höra att det ringer. Tar ett tag och så hör man signalen igen, springer ner fort som faaaan och hinner precis fram till telefonen när det lägger på. Gaaaaah, jag hatar sånt där. Inte för att det någonsin är någon som vill prata med mig, men ändå. 

Något annat typiskt är gårdagen, eller kvällen, eller en viss händelse. Jag och Johan sprang runt här hemma och busade med disktrasor o sånt där mysigt, sprite flaskor.. aja, saken var den att det blev jobbigt till slut och vi gav oss. Gick upp och skulle slänga mig på sängen och stötte i stortån i skrivbordskanten, aaaaaaj sa jag då. Lite tårar också, det är obligatoriskt. Vägrade dock att ta av strumpan och kolla. Jag upptäckte det när jag hade duschat och kollade ner på min kära tå, nageln såg ut att ha blodbristningar, tjusigt tänkte jag. Lite stolt dock över att kunna bevisa att det gjorde jävligt ont. Visade upp mina skråmor för Johan, njöt av självömkan och somnade. I morse när jag skulle dra på mig pyamasbyxorna för att gå ner fastnade en av sprickorna i tyget och rev upp en bit av nageln. Goooooooos, så mamma fick klippa lite och nu har jag ett dumbo plåster på min stortå. Gulligt. 

Annars
har det varit friluftsdag idag så vi var till Hunflen och åkte lite slalom, träningsverk imorgon, yes indeed. fick sovmorgon fram till klockan 8 också, sånt tycker vi om. Känner mig dock lika kabba som vanligt den här tiden, men det är bra. I morgon åker jag till Johan och kommer hem på söndag, fiske på lördag? Tjaa, det visör sig. 

Nu ska jag göra något vettigt, som typ svenska. Har redovisning av the king i morgon. Gaaaaaaaa.
Någon mer än jag som inte kan med bloggarna på devote?

Ciavaroli 
Herre gud, Paolo Robertos reklam på Spotify, jag fick banne mig ångest! Han skrämmer mig, det var otäckt. Haha, usch.
Mamma hade köpt semlor, älskade mamma. Så nu är jag mätt och belåten, mycket belåten. Nu ska jag klura på Elins födelsedags present, få se vad det blir. 

Ciaoooo
Jag föll, hårt, jag har twitter.. Satan! Jag hatar sånt här.. 

Är
jag den enda som inte fått en semla än idag? Suuuuugen! 

Besviken över min insats på artikel redovisningen också, VG, va fan. Hon sa ju att det gick bra! Ge mig falska förhoppningar på det där viset. Förbannade skit. Hon ska allt få se när jag drar mitt rejs om Skottland och säckpipor, fan anamma. 

SPI har fått sig en omgång också, en rejäl sådan. Blev klar med pensionärerna idag. Ojojoj, konstiga åsikter har dom också. Betygssättning från år 1, va fan säger jag. Och betyg i beteende, haha, mvg till mig. *aah* 

Nu är mamma hemma hör jag, Balade Pour Adeline kommer upp ur golvet. Väldigt fin låt faktiskt, spelade den i sexan tror jag, mm, minnen. Själv stretar jag på med the entertainer, lite skillnad där, men den är så jädra rolig att spela. Helt underbar. Svår, men underbar. Ja, den tycker jag om. 

Nu
ska jag gå ner och kolla om mamma köpt semlor, moahahha.

Ciaooo
Fick precis reda på att vi har sovmorgon nästa tisdag fram till halv ett, ingen geografi you know. Gooooeeeett. Fick ta en liten lektion på fredan istället, men det är det värt. No problem. 

Nytt
område var det ja.
Jag har gjort en power point presentation som ska spelas upp på fredag, tränat på engelskan tills i morgon och insett att jag glömt kvar de papper jag borde haft med mig till franskan i skolan. Idag har jag varit effektiv! Både lämnat in arbetet och gjort presentation, ja, nu förtjänar jag en dusch och lite läsning. 

Av
någon konstig anledning luktar jag herrparfym också, det kommer en dust då och då. Inte för att jag klagar, det luktar ju gott! 

Nu blir det Walking in memphis och dusch.

Gu natt folks
I saw a thing in a SLOT and I IN A SENSE PATTED it. The thing SUPPLIED a really SUBSTANTIAL ball so I TOSSED a BEVERAGE on it. It made a fast ROUND TRIP out of the SLOT and took a CORD on the floor. It stared at me and DUE TO its ugly eyes I fainted. But I ENHANCED myself and gave myself a GRATIFICATION, it was a really long LEAD TIME.

Vi skulle skriva upp 12 ord ur ordlistan förra engelska lektionen som vi inte kunde, jag tränar på dem nu genom att skriva en mycket givande text. Smart va. Tror faktiskt att de fastnade. Haha, roligt.
Jag diggade förra versionen, jag diggar den nya också.

Annars sitter jag här och borde ta tag i mina språk kunskaper. Franska och engelska, engelskan okej, men franskan. Gud hjälpe. "Ja gud hjälpe" som Inger skulle ha sagt. Jag är en människa som tycker om konkreta uppgifter, ni vet, gör det här och det här så där. Inte "träna på det här" "förhör på tisdag" "prov på onsdag". Jag kan inte träna på saker! Jag kan bara inte. Det fastnar inte helt enkelt, göör trökit är det också. Tummen upp för plugg.
Igår mina vänner, hade vi årets första plusgrader. De första plusgraderna sen före lucia rättare sagt. Helt otroligt. Idag är det dock -15 grader igen, och jag som hade en vision om skinnjacka idag, den försvann illa kvickt är jag rädd. Suck. 

Idag tog jag mig upp kvart över 6, gööött sö. Nu minns jag hur det känns att inte vara stressad. Skönt. Ändå sitter jag och kollar på klockan hela tiden. Vana? Hur som helst så kommer denna vecka att bli en hurtvecka för min del, simma idag, gym med idrotten på onsdag, slalom på torsdag. Ojojoj, dödens på fredag känner jag. Jag känner ju redan nu efter ett dygn med pulsning i snö som gick upp till knäna, ibland högre, att jag har lite träningsverk. Gud hjälpe inför fredag. Det kvittar vad någon annan säger, jag är inte byggd för sånt här.

Va fan, någon som har tagit semester för att kunna följa OS på tv'n??? Är inte det lite överdrivet. Jag tycker OS är fruktansvärt överskattat och tråkigt, otroligt tråkigt. De kör ju bara ihjäl sig som sagt. Livsfarligt. Hur länge håller skiten på egentligen? Usch. Jag menar, vad är charmen med att kolla på svettiga damer och karlar som sliter för att komma över ett streck i snön? Eller jaga en puck för den delen? Jag fattar det inte. 

Nu mina vänner ska jag drömma mig bort bland shorts och bomulls klänningar ett tag innan tandborsten och kylan utanför väntar. 

Ciao


Min "välplanerade" söndags eftermiddag gick i kras när jag fick för mig att sy en väska. Där nere på köksbordet ligger nu en halvfärdig blommig sak, ganska söt faktiskt, och bara väntar på att bli färdig eftersom en tur till Vansbro och "restaurang Saltvik" blev mammas alla hjärtans dag present till mig och Anders. Kom hem för 20 min sen och jag är så mätt så fy då. Klämde i mig en hel "oxrulle" (kebabrulle fast med oxfilé och bea-sås i) all by myself. Mamma och Anders blev imponerade av mig, mhm mhm, powa.

Nu
ska jag alltså avnjuta den 14 februari 2010 med lite läsning och en god natt sömn bland mina bäckebölja lakan. Ren pyamas också. Hade inte suttit fel med en Johan bredvid heller, men men, man får inte begära för mycket now days.

Idrotts provet får dra vart det än känner för, jag orkar helt enkelt inte mer idag.
God natt folks, kärlek till världen


Hahaha oh jag dör



Blev ett härligt dygn i skogen med älsklingen och eftersom han redan har åkt hem så firade vi alla hjärtans dag igår. Goooooos. Kom dit och det var -6 grader inne, -7 ute. Inte fullt lika gosigt men vi fick iaf upp värmen till slut så vi hade en 42 grader vid taket. Jo då.

Idag ska jag fira alla hjärtans dag med att träna på idrotts provet och kanske baka något till kvällen? Who knows. Borde egentligen plugga lite mer också, men va faen. Söndag OCH alla hjärtans dag, det går ju inte. Så ja, jag ska nog rota fram grejjor och baka något momsigt, ta mig ett bad och sätta på en film. Har funderat på pirates of the carribean ett bra tag nu, tror det får bli den.

Nej
nu så, hare gött.
Ciaoooo
Åker snart till berget i kylan, -25.9. Goett!
Ciaoooo
"Men man har ju mer liv om man spelar cs än om man spelar wow!"
Tjuvlyssnat på dem som satt bakom mig på bussen igår.
Igår åkte jag på jobb, underbart. Passade dock på att träna en snabbis också, känner av det lite idag. Men eftersom det bara blev en halvtimme så hade jag inte förväntat mig så mycket heller. Jobbigt var det då iaf.
Nu ska jag för en gångs skull lägga ner mer energi på håret än datorn
Ikväll kommer Johan också, då blir det flickan som lekte med elden, goooooos!
Ciaoooo
Uppmärksammar gladeligen att det inte bara är jag som inte gör vad dom borde. Hrm. Gjorde ganska mycket ändå faktiskt, men naturkunskap har aldrig varit min starka sida.
Nu ska jag satsa på en diskret ihop packning, lunch och lite piano
Ciaoooo
Musik, den efterlängtade musiklektionen är nära! Hallelujah
A sneak peak

Tänk vad jag skulle vilja ha en sån där stege som hon har i Skönheten och odjuret och cruisar runt på i biblioteket, en sån ska jag ha när jag blir stor.
Tänkte bjuda på en dikt av Gustaf Fröding och så upptäcker jag att "Det var dans bort i vägen" med Sven-Ingvars är en dikt av honom. Det visste jag inte! Hittar ingen dikt för den delen heller, alla är ju så jävla långa. Kan däremot berätta att optikern gick bra och att jag ser lite lite liiiiite bättre på vänster öga. Otroligt. Blev också bestämt att jag ska konvertera till engångslinser eftersom jag använder dem så sällan. Blir nog nya glasisar framöver också, me liiiiiiiiiike.
Nej, nu ska jag ta mig en snabbdusch och krypa ned mellan mina flanellakan, goooooooos!
Ciaoo
- Skogsindustrin
- Datakunskap
- Engelska - artikel redovisning 
- Optikern
My day folks, måste rusa
Som om ord inte räcker till,
Som om allting man säger inte riktigt blir som man vill.
Som om tårar aldrig slutar falla,
Som om man ut i tomma intet på någon försöker kalla.

Som om tiden plötsligt skulle stanna,
Som om någon drömmar kunde besanna.
Som om allting skulle stå still,
Som om den älskade låg alldeles intill.

Som om hela världen skulle rasa,
och allting med den krasa.
Önskar vi alla att allt ska bli perfekt,
att allting skall lösas och bli till konfekt.
Kolla va fint det blev! ( Tryck F5 om ni inte märker något nytt ) Lyckades till och med få rubriken ändrad, ja mirakel finns faktiskt. Helt otroligt.
Mamma var till veterinären med Albin idag också, han tror att missen har astma som utlösts när vi renoverat mitt rum. Rackarns.. Men nu har han fått en spruta i alla fall så vi får hoppas att det blir slut med hostandet.
Nu ska jag läsa lite och bara njuta av Michael Silverman, otrolig karl det där. Sen ska jag ta mig en dusch och ladda inför optikern i morgon. Scaaaaaary.
Ciaoo
Jag har lite cravings nu känner jag.
- Vår, första cykelturen på bar asfalt, doften av häggen som blommar, fåglarna som kvittrar, solen som lyser in på mornarna, synen av tidig vårmorgon när dimman ligger kvar på åkrarna och daggen glittrar så där mysigt i morgonsolen.
- Tacos
- Choklad, mörk choklad med hallonbitar i

- En tunn anorak Ge mig!
- En mörkblå mjukis dress 
- Böcker, när vill jag inte ha böcker?
- En biljett till Afrika kanske
- Ett färdigt rum

Ja.. drömmar är till för att besannas, eller hur?
Nu ska jag nog göra en sån där diskret ihop packning av grejjorna, ta på mig jackan och lovikavantarna, ut i snöovädret och gå upp i matsalen och förtära en mycket gourméaktig lunch, tror det var panerad fisk idag. Great.


Geografi, veckans höjdpunkt. Tyckte nog inte Jonna iaf, hon blev sjuk. Stackarn.
Annars är det tisdag, ska planera helgen och träna på inför engelska presentation till morgondagen. Aritkel om Ivan Martynushkin (????). I morgon ska jag till optikern också, yey. Tiden går fort när man har roligt.
Nu ska vi lösa korsord.
Ciaooo
Det är måndag, vilket naturligtvis innebär skolan. Öjöjöjöj, sö rolät. Historia, Matte, Lunch, Mentorstid & Svenska. Hallelujah. Men den innebär betydligt trevligare saker också, typ Johan. Det är bra.
Nu måste jag göra något åt håret, lockade det igår kväll, drog handen igenom det och så var de 40 minutrarna borta. Tacksamt mycket tacksamt. Förbannat.
Amen
Musik cafét gick bra, tror nog de fick in ganska mycket pengar faktiskt. Sjöng gjorde jag trots allt också, hur det lät vet jag inte men jag hoppas på det bästa.

Om en vecka är det alla hjärtans dag folks, goooos!
Ciaooo
Theres känner inte för att sjunga, inte ens lite. Men hon måste.
That's life

Frank Sinatra, vilket geni
Halv 9 idag, jag känner mig stolt. Mindre stolt är jag över utomhus termometern som visar -20 grader igen. Hrm.
Nu har vi tränat så jag låter som en rostig sågklinga, nej okej inte riktigt men nästan. Har skrivit en låt också, vet inte om den är klar. Men den är klar för idag i alla fall.
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ned bland mina flanell lakan och min favorit kudde alldeles ensam, no offence guys, men jag tycker om att sova ensam. The space you know!
Nog med "oklatschiga" internationella uttryck, gu natt
Musikcafé till förmån för rädda barnen i Haiti i morgon, ska sjunga så fint så. Jag lovar.
Nu ska jag leta utländska brevvänner, ifall man åker iväg nån gång.. Ops.
Män som hatar kvinnor, känns som jag är sist i världen med att se den men fan va bra den va. Svensk film har aldrig varit så bra.
Tummen upp
Jag tycker inte om Elvispen längre, han har ju gjort så mycket!! Karlar vet ni...
Jag älskar fredagar verkligen, helt underbara. Särskilt när skolan är slut. Då är de momsiga.
Annars sitter jag här och inte direkt nekar förkylningen, snarare förtränger den, försöker att glömma bort den, samtidigt som det är så skönt att inte behöva röra sig längre än nödvändigt. Sånt tycker jag om. Mycket. Åkte på jobb igår också, shit tänkte jag när jag närmast planerat in att se Beat it en gång till, den gubben gick inte. Too bad. Men jag såg den ju en gång iaf.
Inatt åkte jag skoter, det är jobbigt det här. Var och klängde i nå skyltar också, jag förstår inte vad det var frågan om. Skyltar som hängde flera meter över marken i nån slags arena, amazing.
Efter skolan följer jag med Johan hem, tur att alla är sjuka där redan. Hehe. Kommer dock hem i morgon efter som det ska sjungas på söndag. Grrrrreat. "Vänta lite, jag ska bara snyta mig" Mm, fina grejjer.
Avslutar med en dikt som blev ihopslängd på gårdagens mycket underhållande matte lektion. En liten kortis.
Ciaooooo

Kanske du

Kanske kan du fly in bland drömmar,
jaga bort det onda med nya sömmar.
Kanske kan du bortse från allt ont,
börja om från början och göra allting bra.
Kanske kan du vara så där mystisk,
nästan lite forntida egyptisk.
Kanske inte dina drömmar slår in,
men jag vet i alla fall att framtiden är din.

"Vet du var skolsköterskan är? Jag har trampat in en glasbit i foten" Gaaaaaaaa, Malin Malin Malin...
Annars diggar jag Fats Domino och väntar på att lektionerna ska dra igång så man får åka hem nån gång. Inte för att jag ser fram emot promenaden hem från verkstan i det här vädret men vad gör man, höll fullkomligen på att vricka fötterna av mig igår när vi gick hem. Och att sen se Isak som traskar på som ingenting hade hänt gjorde ju inte saken bättre. Hrm.
Herre gud, jag kom precis på vad jag drömde inatt. Jag drömde att Anders flyttade p.g.a. mig, eller inte på grund av mig men för att vi började bråka och alla blev less. Brr, hemska tanke. Mannen i fråga fyller hur som helst år idag så man kan ju hoppas på en liten tårtbit.
Drömde att jag åkte cross i lera vid flygfältet inatt också, jösses. Det var roligt! Minns särskilt den delen då jag satte mig i bilen efteråt, lerig och lortade ner hela sätet. Haha, mm det var gosigt.
Nu ska jag dra mig mot tandborsten och så blir det bussen. Egentligen känner jag inte för att tillbringa en dag i skolan där både naturkunskap och matte väntar, men vad gör man inte. Har ingen lust att missa något, det är så jobbigt att jobba ikapp. Dessutom är det bara idag och i morgon kvar sen är det helg. Yihaaa!
Nej nu så, ciaooo
Nu har jag gjort en sammanställning av min opinionsundersökning, jävlar ja. Kunde inte bli bättre. Känn ironin flöda.
Men annars är det bra. <--- ironi Jag har ont i huvudet, jag har ont i ryggen, det är varmt, jag tror jag har lite feber, jag hungrar, jag är trött, jag, nej nu var det faktiskt inge mer.
Hungern ska jag göra något åt på stört sen ska jag ta mig en dusch, läsa lite och sova som fan. Sov vid Johan i hans 90 säng inatt, å guuuuuud va jag har blivit van vid 120 sängar. Aldrig en 90 säng igen, oh no, inte en chans.
Ciao folks.
Jag hatar att erkänna det, men jag har nog feber. Nederlag nr.1 på min lista, jag kan bara inte bli sjuk när alla andra är det. Usch.
Sitter hur som helst på engelskan och hoppas att vi får sluta tidigare så jag hinner på toaletten, aldrig jag klarar mig ända här i från till verkstan och sen gå där ifrån och hem! Neva. Sista lektionen utan esteterna också, njuter av tystnaden medan man kan. Men jag måste ju säga att de var jävligt duktiga på showen. Tummen upp. I klassrummet hör de dock inte hemma, det är på teatern de ska vara.
Nu ska jag lite diskret plocka ihop mitt pick o pack få se vart tåget bär.
Ciao
Geografi, jag har frågat mig själv många gånger om det inte är det tråkigaste ämnet som finns, men jag måste nog säga att matte är ett snäppe värre. Just i detta nu känns det ju inte riktigt så när 2 tim och 25 min av geografi hägrar. Eller ja, okej, 2 tim och 10 min. Måste ju ha rast också.
Nu kommer O-B, ready to rumble
Jag kan inte annat än säga att jag tror det här blir en fruktansvärt bra måndag. Mitt rum är så gott som färdigt, bara det gör att jag har ett leende mellan båda örsnibbarna. Att vi sen ska se på estetshowen idag gör mig nervös och exalterad. Det sista, men absolut inte minsta, är att min ängel kommer med mig efter skolan. Saknat min pojke jag <3
Och för att inte glömma så fyller ju vår favorit Jonna år idag också! Grattis kvinna! Hela 17 år .


Att det sen vankas historiaförhör första timmen och matte lektion därefter förbiser jag idag, bara för att det skulle förstöra den här underbara dagen.
i favorittröjan och mina nyckelpigestrumpor ger jag mig nu iväg på lätta fötter mot badrummet och önskar alla en fruktansvärt bra dag.
Ciaoooo