En födelsedagshelg

0kommentarer

Haaaallå, här var det tomt minsann. Nåväl, sen sist har jag mest jobbat klart och haft en grym födelsedagshelg. Tänkte ta med er på en tur genom den.
 
Helgen började med att jag i fredags gjorde min sista arbetsdag, på kvällen såg vi på Trollbröllopet och när klockan slog 00.01 blev jag uppvaktad med sång och paket. 
 
 
 
På lördan gick vi upp ur sängen vid 10 och njöt av långfrukost, när frukosten var intagen stektes det pannkakor och plockades hallon, det blev nämligen pannkakstårta dagen till ära. 
 
 
När släkten varit hit och ätit tårta åkte vi vidare till Lämåsen där det kladdades på smink, peruk och svans, det var trollens dag och naturligtvis ställde man upp som troll. 
 
 
Efter trollningen blev det dusch och vidaretransport mot stugan. Där åts det fantastiskt god mat, bastades, spelades kort, dracks dumle tills vi blev lulliga och pratades i en halv evighet. Grymt grymt bra födelsedagskväll.
 
 
På söndagen tog vi sovmorgon, åt frukost och begav oss iväg till sjön. Där lånade vi en båt och åkte ut till en liten ö där vi tillbringade dagen på en sten i solen. Mysfaktor 137. 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej