Oförskämt pigg en tisdagsmorgon

2kommentarer

God morgon god morgon

Den tappre riddaren föll till slut, innan slutfört uppdrag. Skäms skäms skäms, men det blev ju bara kattbajs av alltihop i alla fall. Får väl pisken när jag kommer till skolan men det är smällar man får ta.

Annars är det sista dagen i skolan idag, åker till Norge i morgon på UF-mässa. Fantastiskt trevligt kan jag tycka. Framför allt med tanke på rådande omständigheter. Ja, mycket bra.

Mer om det senareeee

2 kommentarer

Emma

06 Mar 2012 09:28

Härligt! :D Han bor i Järna nu han eller? Vart vill ni flytta då? I kommunen eller har ni planer på att dra iväg långväga?



Jag har absolut tänkt på det, men är lite där du är (har inte kommit längre de senaste två åren. hehe), man vill ju veta vad man vill innan man kastar sig in i en utbildning. Känns dumt att ta en massa lån för nått som man inte ens vill bli. Så får väl jobba på ett tag till. ;) Plus att jag reser lite nu, reser av mig liksom. Just hemkommen från en vistelse i Estland och blir till Amsterdam i april, eventuellt, men bara eventuellt, blir det nått land till då när jag ändå är där nere, men det beror lite på hur det ser ut med jobb då, hur länge jag kan vara borta.



Längtar du till Paris nå då? Har ett minne av att du gillar stan! ;) Och hur sa du med Zürich?

Emma

06 Mar 2012 21:40

Nej, det är ju sant! Haha ;) Tycker du ska satsa på Paris, du kommer ångra dig annars! Vissa högskolor har ju utbyte, vet en iaf där man pluggar ett halvår till ett år i Tyskland.. Måste ju finnas liknande till Paris! :)



Häftigt!! Grattis! Hoppas det går bra för er där borta då! Håller tummarna! Hårt! :)

Kommentera

Publiceras ej